Új privát üzeneted érkezett!

Rena: köszi-köszi-köszi! Ma megjött a cd! Már kezd karácsonyi hangulatom lenni! :wink:

Borsófőzi, mint Renáé!

Falexa: Vanish oxi action!
Kiara is így csinál, de neki a nagyi mutatta, valami mulatósra, és azóta mindenre így táncizik! :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Noémi,Sziszi,Rena,Zsuszu!
Köszönjük a köszöntéseket! Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

KÖszi a borsófőzi tippeket, de akkor ezt Réka nem is kaphat, mert tej van benne, nem? :(

Nekünk holnap este lesz céges karácsony, de ez este lesz, anyu jön majd addig.

Fölkalexa, hát én az almafoltokat nem tudtam kiszedni, próbáltam vanish-sel is... :(

na, ötödikes megy :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

 
 

Winnie: a gyors borsófőzim így készül: olaj teljeskiőrlésű liszt, száritott petrezselyem, kicsit megpirit oszt rá 1 ü borsó, levével felengedem+tej, összefőz, só, cukor, végén bele a borsó.
Sztem ha joghurtal csinálod a főzit, eheti Réka is. Én meg nem adtam borsót egészben Csanádnak, csak üvegeset.
Borsófőzi másik: vizben borsó megfőz, habarom teljeskiőrlésű liszt joghurt+borsó levével higítom a habarást, só, cukor. VAn amikor berántom, akkor pici pirospaprika is.

Alexa: téged meghívtak karácsonyozni a melóhelyedre :shock: , ez jó érzés lehet, hogy gondoltak rád. Most holnapig várnom kell ááááá, milyen tortája lesz Martinkának.

KNiki: gratulálok! Végre vége van fogacska, nem alul jött, hát van ilyen, szegénykémnek egyszere, jön 4.

Brigó: jobbulást, Zsombi az élen jár 12 fogacsaka :shock: , nekünk a fele 6 van. Szegénykém ő is pöttyös lett, azért is gondolam, hogy szólok, persze nem egyformák a gyerekek, de ezek szerint nagyon erős gyógyi, ha Zsombi sem bírta.

Rena: puszika :lol: ,de édes Petra! Örülök, hogy így fogod fel az ajándék kérdést, sztem is az a legfontosabb, hogy gyermekünk egészséges legyen és egymásnak is tudjunk örülni.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Na én megint akkor jövök, amikor nincs nagy forgi. :? :cry:
Itt szakad a hó-gyönyörű. Kép Bár remélem nem lesz túl sok, hogy a férjem haza tudjon jönni, mert 60 km-re épp háromból vizsgázik.

Nálunk még mindig jön valaki gyerköcöt köszönteni. Szerdán nem voltunk itthon, csütin és pénteken vendégeink voltak.
Rena! Ha még kell aji ötlet: kaptunk sál-sapka-kesztyű szettet (inkább jövöre lesz jó), xilofont, telefont, nagy világítós csillagot (baromi jó, Veronika imádja nyomogatni), pohár féléket, amiket lehet egymásba pakolgatni meg tornyot építeni belöle (ez kb olyan, mint Winnie karóba húzott karikái :lol: :lol: :lol: -tényleg olyat lehet karira veszünk :roll: ) Na meg kaptunk egy egész egyedi párnát. Az öccsém barátnője csinálta, nem lehet leírni inkább megmutatom:

Kép
Kép

Most voltam játékboltba és tuti kap a baba karira egy zenélő állatkertet (Simbás), összekapcsolható vonatot amit lehet húzni tolni, valószínű hintát és vagy motort vagy bébitaxit.

Nem tudom,hogy mondtam e, de Verocska előszeretettel mászik be a fotelbe és a kanapéra is, én meg tuti egyszer szívbajt kapok.
Amúgy ezt nekem:

Kép

Bár jó ideje tudja, hogy kell lemászni mindenhonnan, de sokszor kajláskodik és félek, hogy lezúg. Most már egyre többet megy egyedül és persze a kanapén is ezt gyakorolja. :shock: :) Amúgy tök bírom, mert úgy megy, hogy először huncuttul néz, óriásira nyitja a szemét, rötyög, elenged mindent, majd áll egy darabig, kinyomja a hasát és elkezd totyogni -zabálni való. :P

Zsu!

Ezek a képek! :o Ámulok és bámulok! :o Nagyon jók! :P

Rena még1x! :D
Mi újság férjuraddal? Meggyógyult már?
Petra még szopizik, nem? Akkor szerintem bőven elég a 2-2,5 dl plusz folyadék neki. Bár lehet nem nekem kéne véleményt alkotni, ugyanis Veronika minden alkalommal szopizik, így folyadékot nem kap ezen kívül. Bár már erősen hajlok afelé, hogy egy kis vizet igyon, de nem úgy néz ki, mint aki nagyon igényelné.
Én még kb 8 hónaposan porbáltam hogy tud e a baba egyedül enni, akkor szépen fogta a kanalat és tette a szájába, azóta inkább én etetem, mert most már nagyon kajla és csak játszik a kanállal és a kajával is. Ráadásul egy idő után elveszti a türelmét és nem ül meg a fenekén.
Miszimaszis bébitaxi nagyon jól néz ki, bár szerintem nagyon drága. :? Én is néztem, bár lehet nem volt ennyire komoly, de csak 3 ezerbe került. :)
Jaj a puszitól elhiszem, hogy el voltál ájulva-mi is úgy imádjuk. Egyszerűen édesek, ahogy csücsörítenek és örülnek, hogy adhatják bárkinek.

Sziszi!
Szegény Csanád, hogy megijedt a kutyustól! Érdekes. :shock: Nekünk is van egy nagyobb fajta és Veronika ha megyünk az udvarra, akkor mondja, hogy vauvau vagy ha csak hallja ugatni és már sétáláskor is ugattak meg minket, de én előbb megijedtem, mint ő.

Kernico!
Végre fogak! Hurráááá! Kép

Falexa!
Na elfogadja Bazsi a tápit?
Én írtam még múltkor, hogy a dokinénitől kissé tart és sír, ha vizsgálni akarja.
Veronika most már elég jól megbarátkozott a tanuló kutyival, igaz néha lábbal nyomja, vagy lebirkozza, de tetszik neki, hogy zenél és hogy lehet nyúzni.
Ha mondom Veronikának hogy mulassunk, akkor rázza a lábát és a kezét emelve forgatja és nevet. :lol: Ill. ha megy jó zene, akkor magától is csinálja.

Réka babának és Zsombinak jobbulást!

Borsófőzi: én nem szoktam bele tejet tenni-ez nekem tök új. :shock: Édesen és pirospaprikával esszük. Vera babának megfőzöm, első levét leöntöm, paszirozom és kis főzölével hígitom.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Csak bekukk, találtam egy jó oldalt, gyakorolhattok mézeskalácsot díszíteni! :D
http://www.theoworlds.com/christmas/

omr
 
 


Sziasztok!

Tegnap megvolt a céges ünnepség, tök jó volt. A gyerekek kaptak egy doboz mercit, karácsonyi bögrét, plüss figurát és egy csomag mézeskalácsot (nekem már nem kell sütnöm :) ). Ja, és persze fejenként, szóval még veszekedés sincs köztük. Volt énekkar, akik nagyon szép karácsonyi dalokat énekeltek minden nyelven (valami egri művészeti csoport), és Zsombor úgy táncolt, amikor énekeltek, hogy majd megpukkadtam a nevetéstől. :lol: Volt sok kaja, belakmároztunk, még itthonra is jutott :oops: :lol: (na, csak magyar vagyok, vagy mi a fene :D )
A férjem polgárőr, és ma lesz a faluban kisebbségi karácsony, oda is meghívtak, de mondtuk, hogy elmegyünk szívesen, de ajándékot adják a rászorulóknak, de azt mondták, hogy nem azon a 2 csomagon fog múlni. Remélem azért túléljük :? :D

Még mindig betegek vagyunk, ki jobban van, ki sz.rabbul.


Alexa!
Martinnak boldog szülinapot!!!

Kép



Rena!
Nekem nem volt türelmem a díszítéshez :oops: :D
Sikerült szállást találni? Mennyi időre kéne? MIért nem néztek egy olcsóbb szállodát?

Noémi!
Nagyon jó az a párna, hogy csinálta ez a csajszi?

Sziszi!
Anno Jázi nem pöttyösödött ki tőle :?


Kellemes hétvégét mindenkinek!

Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

csak beugrottam közölni, hogy Brigó borsófőzije lett a befutó (ebből le tudtam szedni Rékának a tej előtt), és a főzi tök fini lett :)
csak Rékának nem ízlett :(

nálunk este céges kari, de gyerek nélkül :)
így anyu jön. ja, ezt már tegnap írtam :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Na már kétszer lapátoltam el a havat, de nem sok értelme van, mert egyfolytában esik. Sebaj, ugyanis kivitem Veronikát is először a babakocsiban, addig lapátoltam, majd mikor végeztem sétálgattunk a hóban. Most már egyre ügyesebb a cipőben és nagyon tetszett, hogy látta a kutyánkat hemperegni a hóban, meghát most volt először két lábon állva a földön kint. :P

Brigó!
A párna kereszthímzéssel készült, internetről szedett le betűket (Veronikát), azokhoz voltak micimacis figurák és azt valahogy kiszámolta, hogyan kell hímezni, aztán csinált belöle párnát. Hát rettentő sok munka lehetett vel. Engem is megleptek.

Céges ünnepség: én szomorú vagyok, mert minket nem hívnak :cry: :cry: Szokott lenni minden évben dec egyik hétvégéjén ünnepség külön egységenként, van rendes vacsora és pia, lehet használni a wellness részleget, van zene. Jó buli szokott lenni, de csak a dolgozóknak, házastársat, gyereket nem. Kár.... :cry:

Winnie!
Gratula a borsófőzihez :D MEgy ez!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Nálunk is esik a hó!
Kép

Renna: ez jópofa, mézeskali díszítés :lol:

Noémi: panelosok nem lapátolnak havat :cry: , pedig élvezném. Nagyon csúcs ez a párna, teccik! A foteles kép is szupi, nevettem egy jót :lol: .

Ja ez nem az én gyerekem :lol: :
Kép

Jobbulást betegeknek!
sziszi22
 
 


Hali-HÓ!!!!!!!!!!!
Itt vagyok már én is! Jaj úgy örülök a hónak.Kár,hogy elállt. Mindenki haragszik,hogy én szeretem a havat,jönnek azzal,hogy el is kell azt dúrni. Hát de én azt is szeretem! Én is kétszer lapátoltam,mint Noémi,jó volt végre olyan kellemesen jól elfáradni! :D
Voltunk Tescoba karácsonyi bevásárláson. Már csak 2 ember van hátra. Unokatesóm,Angliában él és a pasija. Ő angol,Tim. Van valami ötletetek? Tudjátok olyan tipikus Hungary ajándék.. :roll:
Csak nézem,hogy ti ilyen occcsón láttok babytaxit! Aztán most a Tescoba én is láttam 5-ért.. Na de a miszimaszison azért van készségfejlesztő húzóka,slusszkulcs motorhanggal, villogó index, kis rekesz a popó alatt pakolni,járássegítő a hátulján,forgó figura,zenélő gomb.Szóval minden,ami egy szülőt kikészíthet.... :lol:

Falexa! Édes lehet Bazsi ahogy mulatozik!!! :lol: :lol: Én csináltam ilyet kiskoromban!!!! :lol: :lol: :roll: Aztán énekeltem is: "Zöldre van a zöldre van a..." Lehet,hogy innen ered a mulatós-zenés-magyar nótás jókedvem?
Akkor 20-án?????

Brigó! Jobbulást nektek még mindig! Édes lehetett Zsombi ahogy ropta a denszt! :lol: Szállás úgy néz ki talán sikerül, Monoron, Nikolett panzió vagy mi. De nyilván csak franciaágyas van 2 személyesben. Na majd egymásba szerelmesedik Gáborral (akivel megy). :lol:
Futár fél 7-kor szól??? :evil: :twisted: Mi az a genitália? :oops: :oops: Na és válaszoltak az urológusok? Ilyen online dokinak írtál?

Noémi!
Köszi kérdésed, férjuram egyre jobban van! Ma el is ment maszekolni. Pszt. De szigorú táppénzen van, azért pihentetni kell még. Enyhén fekete..
Ja, a cica szopizik még, napi 3-szor, bár délután nem nagyon kell már neki,de azért ha kínálom, egyefene alapon jóízűen nyomja... Szóval végülis annyira nem aggódom. Amúgy napi 3 kis kávéspohár lement tegnap, 3/4 víz,1/4 gyümölcslével.
A párna írtó jó!! Tetszik!!!
Kinti havas kép nem készült? Én is letettem ma Petrát a hóba, de már olyan álmi volt (déli szundi előtt),nem élvezte.
Ja! És nagyon szívesen! Ennyi! :wink:

KNiki!
Nagyon szívesen!!!! :wink: Akkor most hány foga van már Kiarának? Ti hogy vagytok tüdővel? Vagy már írtad és én átsiklottam? :oops:

Sziszi! Ja, panel. Éppen Tescoból hazafelé mondta a Nagyi,hogy szerinte rajtam kívül nem szereti senki a havat. Mondom de, a panelban lakók tuti. És lám! :lol: Csöppet összekente magát a kiscsávó... :lol: :lol:
A te borsófőzid kipróbálom, jól hangzik!

Winnie! Hát vajat ehet már Réka? Csak hogy a Brigóé úgy kezdődik azért kérdem? Mikortól ehetnek vajat? Meddig van még ötödikes? Nem úgy volt,hogy vége? Én is szeretem!

Karácsonyi buli: Na én a férjuramnál dolgozok terhességem óta, itt meg nincs előbuli! :D :lol: De a volt munkahelyemen se volt, csak szilveszterkor egy koccintás. Mindig kőkemény munka hétfőtől-vasárnap délig november végétől 24-e délig.. Hát nem hiányzik cseppet sem.. :twisted:

Hű, írtam ám! :oops: Megyek is :arrow:
Jó éjszakát!

omr
 
 


Megjöttünk a romabuliból :) Tök jó volt (még mindig tart, majd én megyek vissza, párom lent is maradt, após jön gyerekekre vigyázni, ha elaludtak), a gyerekek kaptak 1-1 csomag szaloncukit, meg 1-1 rúd bejglit. Szóval mézeskalács, bejgli letudva :wink: Tök jól táncolnak ezek a romák, olyan mozgásérzékük van, mint szerintem senkinek. Adtak elő különböző gyerekműsorokat, volt mikulás, és utána tánchegyek ( roma tánc, magyar tánc, break, hastánc) Ja, és lecsusszant haverok rábeszélésére 2 33-as, hát, jó kedvem is van egy kicsit :oops: :wink: :lol:

Sziszi!
Húúú, nagyon brutál ez a kép. Biztos örült az anyuka, amikor meglátta a gyermekét....

Noémi!
Így, ahogy írod, tényleg sok munka lehetett benne (mármint a párnában). Annál nagyobb az értéke, igaz?
Céges buli nálunk úgy szokott lenni, hogy karácsony előtt minden osztály elmegy egy estére valahová vacsizni és mulatni. Na, oda engem sem hívnak, amióta itthon vagyok. A másik pedig egy nagy céges banzáj, amikor inkább a gyerekek vannak előtérben, ők kapnak ajándékot, nekik van műsor. Tegnap itt voltunk.

Winnie!
Örülök, hogy bevált a recept. :)

Na, megyek, lassan fürdetés.

Jó éjt,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Köszi Brigó,nagyon aranyos vagy,de holnap lesz Martinka szülinapja!
Én nem tudom,hogy számolnak ezek a vonalzók,de vmi baj van Velük! :shock: :shock:

Mégegyszer KÖSZI!!! :wink: :wink:

Majd hétfőn jövök,és olvasok is!!Addig is puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Hát míg panelben laktam,akkor én sem lapátoltam havat, bár ott meg az autót kellett kikotorni, Bár nem az én dolgom volt. :)

Rena!
Akartam képet csinálni, de mire felöltöztünk, akkor jöttem rá, hogy a lakás másik végében van a gép, cipőstől már nem akartam visszamenni. De majd legközelebb.
Irigyellek, hogy már szinte mindenkinek megvetted az ajit. Mi még ki sem találtuk :oops: :oops: Mondjuk tavaly is 23-án vásárolt be a férjem :oops: :oops:
Angol úriembernek esetleg egy jobb fajta borocskát (Egri, Tokaji, Szeremley...) :roll: :roll: :roll: Vagy az túl uncsi? Akkor egy doboz szaloncukit, az is tök magyar. :lol: Parlamentes puzzle, esetleg útikalauz (bár ha magyar a barátnője :roll: )Na jó abbahagyom, asszem nem veszed túl nagy hasznom :oops: :)
Vajat nekünk egy hónapja mondta a dokinéni hogy keverjek a főzijébe, hogy legyen telített zsírsav a szervezetébe, mert a nagy mozgás miatt szükség lehet rá, persze teavajat ajánlotta. Lehet növényi zsíros vajat is venni.

Kép: hát én is hagytam a gyereket tortát kenekedni, de ez azért túl tesz mindenkin. :o Azért látszik a szülő előrelátóan levetköztette. :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megyek, mert férjuram valami filmet nézne....... :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Martinkának nagyon boldog születésnapot!!!! Kép

omr
 
 


Alexa:
Isten éltesse Martinkát születésnapja alkalmából!
Kép
sziszi22
 
 


Martinkának boldog első szülinapot kívánunk!


Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Kint voltunk ma szánkózni a babával, ugyanis ma is szakad a hó. Mivel a szánkó a sógornőmé, ezért a gyerek etetőszékét tettük rá és úgy bele a Veronikát! :lol: Hát nagyon tetszett neki, aztán a végén meg bealudt, iszonyat muris volt, főleg hogy még fél órát aludt benne, mire hazaértünk :oops: :) PErsze a fényképező megint nem volt nálunk, csak a férjem telcsije, hát nem tudom azzal miylen lett a kép. ha jó, akkor majd felteszem.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Martinkának nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot! Kérjük a beszámolót+képeket!

Rena: tüdője okés a csajnak, sőt már meg si gyógyultunk. Illetve remélem ma nem kaptuk vissza, mert itt voltak keresztlányomék, és Luca köhögött rendesen. Hát remélem nem!

Havazásra rám is mindenki úgy néz, hogy én hogy-hogy imádom!? Nemtom mit nem lehet ezen nem szeretni!

Most este mi is kivittük a csajszit kicsit szánkózni. Lányok, olyan sírás volt, amikor jöttünk be, és nem szánkózhatott tovább! :wink:

Kép
kernico
 
 


Martinka éljen éljen!!! :D
Kép
ilgya1
 
 


Noémi, KNiki: de jó, hogy szánkóztak a lányok! Nekünk nincs, gondoltam jó lenne venni, de nem bíztam benne, hogy lesz hó. Sőt, van a házban kisgyerkőcnek, ilyen műanyag, gondoltam bérbe veszem pár száz forintért :lol: , de aztán nem mondtam a hölgyeménynek :oops: , nem ismerem.

Milyen sütit szoktatok előre megsütni, és hány nappal előbb?

Tinu: azért jössz még olvasni minket, vagy már azt sem? Jól eltüntél. Néha szeretnénk képet Tünciről, én szeretnék!!!

Brigó: nem is volt olyan rossz a romabuli, mint gondoltad. Mi az a 33-as, én még nem hallottam?


Rena: angol pasinak aji, nálunk sok árus van akik írnak disztárgyakra, toll ,bicska, stb belevésni a nevét valamibe. Amit a Noémi írt azok jutottak eszembe nekem is.
Meg ezt találtam, hátha valami eszedbe jut: http://www.hungarianfolkart.com/

Kép
Szép napot mindenkinek!
sziszi22
 
 


Sziasztok!
Piszok nagy a forgi.. :roll:
Jaja, Tüncire én is kivi lennék, de én már nem szólok semmit. Mindig én szóltam. Pedig még Mági Annájára is kivi lennék, hogy mi újság az üléssel!

Na nálunk amúgy semmi különös nincs, takarítok, a lány keveset alszik, ha nem alszik, ő is segít, általában hátráltat.. :lol:
Most a legújabb, hogy a piramisos karikákat nem csak lefelé szedi, hanem rá is rakja a tartóra. :D

Köszi az aji ötleteket! Nézelődök!
Úgy leálltam amúgy készülődés terén.. :roll: Olyan depiféle lettem,biztos csak az idő.
Puszika mindenkinek!

omr
 
 


Sziasztok!

Hát szerintem se sok értelme van hiányolni az embereket, ha akarnak úgy is jönnek, ha meg nem vagyunk elég érdekesek, akkor meg úgy sem. :?
AMúgy nekem épp ma jutott eszembe, hogy Livivel valyon mi lehet? Mi újság Dalmacival és a kistesóval? :roll:
Ja képeket én is szívesen látnék bármelyik bébiről. Néha úgy érzem csak én rakok fel képeket és már bizti unjátok, de én annyit csinálok és úgy imádom. De másét is nagyon imádnám. :wink: Pl: Danika, Simon, Hanga, Tünci, Lidi, Lily, Anna....

Rena!
Mindjárt kari, nehogy most legyél depis! Vagy épp amiatt? :roll:
Én is takarítottam, de még annyi mindent kéne, viszont ha alszik a baba akkor nem akarok csörögni, ha meg nem alszik, akkor meg igényli, hogy foglalkozzak vele, tehát nem érek a munkám végére. Jó lenne mézeskalácsot sütni, de az olyan sok idő, mire kiszaggatom, diszítem, kellene valaki dajka addig. Na meg hétvégére se ártana, míg mi elmennénk vásárolni, ugyanis addig férjem éjjel-nappal dolgozik. Még fenyőfánk sincs, se szaloncuki, se aji..... :oops: :oops: :oops:
Na mindjárt ideges leszek a tehetetlenségtől :evil:

Sziszi!
Nálunk anyu akart most szánkót venni, de lebeszéltem, hogy még korai. Msot jó a kölcsönkapott, de ha nekik kell vissza, akkor lehet még is veszünk egyet mi is.
Süti: hát ezen agyalok már egy hete hogy mit lenne jó sütni, amit nem utolsó nap kell csinálni, de ne legyen uncsi, ne kelljen sok időt tölteni vele. Vannak receptjeim, de nem tudok választani.

Tüncinek boldog hóforit! Már csak egy hónap a szülinap!:) (Remélem anyuka néha olvasol minket! :) )

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ja! Sziszi! Mi Sós stanglival kezdünk, hasonlít Alexa sós rúdjához! Az jó még 1 hét múlva is. Tovább még nem bírta ki, szóval elfogyott.

Tündinek boldog hóforit tényleg!

Noémi! Nem leszek ám depi, csak ma oan hülye hangulatom van. Tod, mindenmindegy. :lol:

omr
 
 


Sziasztok!

Tinu a másikba sem írt, volt ott egy kis összezördülés, és azóta :( azt nem is olvassa, ezt nem tudom... :(

Mági Annája meg igen, felült :)

Liviék is jól vannak, amennyire tudom.

Mi meg betegek a változatosság kedvéért.... hörghurut lett belőle... tegnap borzasztóan köhögött, ma már hurutosabb...

Céges kari, apa szerint nem volt jó, de én élveztem régiekkel talizni :)

Martinka, boldog szólinapot!

REna, vaj, jó kérdés, erre nem is gondoltam... :shock: főleg, hogy margarinnal csináltam... no de amennyit evett belőle, annak mindegy... :? :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Húú lányok ez nagyon durva, kiakadtam! Ezt láttátok már?
http://webcast.tv2.hu/tenyek/index.php? ... o_id=40946

Alexa: várjuk a képeket!
sziszi22
 
 


Halihó!

Winnie rám msn-ezett, úgyhogy lefekvés előtt beugrottam. Most nem nagyon volt időm olvasni se, meg írni se, de már terveztem. Ma vizsgáztam. Meg ahogy írta Winnie, egy ideig elment a kedvem a fórumozástól - legalábbis Téli babák szintjén. :? De rendeztem magamban a dolgokat és fogok is írni, csak nekem ilyenkor már nuku az agyam és vissza is szeretnék olvasni.

Úgyhogy csak annyi, hogy köszönöm a köszöntést, majdnem el is felejtettem. :oops: LE akartam ma mérni Tüncit, de kiment a fejemből. Na majd holnap.

És boldog szülinapot Martinkának is!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Boldog születésnapot Martinkának!

Boldog hófordulót Tündinek!

Itt van a híres tánca Lidinek! Végre feltudtuk venni, hogy mit művel minden zenére. http://www.freevlog.hu/video/9939.html

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!
ismét el vagyok havazva, mindig ígérem, hogy igyekszem írni, de valahogy sosem jön össze... :(
Egész nap a telefon a fülemen volt, lakásintézés, de végül, ha minden ok, sikerült elintézni, hogy szombaton átadják a kecót :)

Csajszim felült, majd dobok fel képet, és képbe kerülök, hogy kivel mizu, de most lépek, Apa akar gép elé kerülni...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tündinek boldog hófordit, ezt is elfelejtettem :oops: Tinu, milyen vizsga?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Tündinek Boldog Hófordulót :) Képzeljétek Gege már megy:):):) a fél szobát keresztül megy már nagyon magabiztosan majd teszek fel videót:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Boldog Első szülinapot Martinnak így utólag is!

Falexa:igen-igen azaz csattogó lepke! :lol: Erre gondoltam. :wink:

Noémi:
Ez a párna egyzserűen tök jó. És milyen kedvesek voltak az öcsédék, hogy meglepték a csajt vele! Szuper ajándék!
nemhiába a saját készítésű ajiknak spec én jobban is örülök.

Én most azt terveztem el, hogy egyedi képkereteket gyártok decoupage technikával és abba lesz a Fanniról fotó téve.

Rena:
Igen van 3 ezerért is járgány, igaz semmi extra, csak egy duda van a kormányán. (tescoban láttam pl) Ez amit kap a verdák című rajzfilm motívumaival van díszítve. Inkább unisexnek mondanám, mint fiúsnak. :wink: Na nem is lányos, de sebaj. Ha majd eccer kell, ne legyen gond... :wink:


Sikerült szállást találni végül?

Borsófőzibe mi is teszünk tejet.

Kaja szokások:Én spec a túrós tésztát cukrosan szeretem jobban, de megszem a klasszikus tepertős változatát is ha ugy van, de favorit a cukros.

Viszont pl a kápi tésztát borsosan. Azt cukorral meg nem tudnám enni.

Sziszi:
Nagyon jó a maszatolós kép! :lol: Még ha nem is a te gyereked....

Tinu:
Boldog hófordulót Tündinek!


Mi is betegecskék vagyunk, folydogál az orrunk és szörtyög a csaj.
Én már talán kilábalóban, ő meg most jobban bele. Láz szerencsére nincsen.

Most mennem kell.

Kép
zsuzsu74
 
 


Szép jó napot mindenkinek!

Először is az ünneklőket Isten Éltesse!

Hó: imádom bár közlekedni elég bajos, mert nálunk a mellék utcákat nem takarították le és én biciklivel szoktam járni ami persz ide-oda csúszik ilyenkor, csak a járdák biztonságosak. :) :D

Mézeskali: a hétvégén sütöttem és nagyon szépek lettek tesom segített díszíteni az egyik részét cukormázzal (tojáshab+cukor) a másik felére meg csokimáz és színes cukor dara került.

Első szó: a hétvégén kimondta a pici fiam az első a szavát ami a labda. Van,hogy szépen sikerül kimondania, de néha csak a "bda" lesz belőle. Szegénnyel most állandóan ezt mondogattatom, már bizti unja! :lol:

Gegénak nagy-nagygratula az önálló lépésekhez!

Rena: remélem ma már jobb a hangulatod!

Kari aji: már mindenkinek meg van kivéve az egy szem gyerekünket addig-adig variálok, hogy nem lesz neki aji a végén. A legújabb variációm, hogy Fp. állat vasutat kap. A férjem ma megnézi hol a legócsóbb!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Tudom,hogy én is eltűntem,van mesélnivalóm,de tegnap is úgy estem be az ágyba.Még kell vásárolni egy csomó mindent,el vagyok havazva,még mindíg jönnek a szülinapi köszöntők,és ugye nyakunkon a kari,most készülődünk tanácsadásra......!Nem magyarázkodom,1-2 napon belül tuti jövök!Sok puszi addig is!!
Vendég
 


Halihó!
Fölkalexa:
A tápszert a doki mondta, hogy egy éves koráig kell kapjon?? Azért kérdem, mert Anna sem fogadja el már jó egy hete.. Mostmár főzeléket kap este is, mert már csak 50 ml-ket evett a tápból, azzal pedig reggelig nem bírná..

karácsony:
Hétvégén elintéztük mindenkinek a vásárlást, Annának már be is csomagoltam, alig tudtam eldönteni, mit kapjon karácsonyra és mit szülinapjára :)
Mi Anyuméknál karizunk, itt nálunk most bútorraktár van, amíg nem költözünk, itt áll a mosógép, lámpák, járóka, stb....

Na keresek ülős képet :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197978129.892.jpg[/img] Első felülésem :)

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197978291.9879.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziszatok!

Mar eleg reg jartam erre, mindenki lebetegedett nalunk. Kezdte a kicsilany, majd apa es vegul en. De ugy nez ki most mar vegre mindenki meggyogyult. Meg csak olvasni se tudtalak titeket, de megprobalom bepotolni. Majd ma megprobalok rajta lenni az ugyon. Amig apa itthon volt addig en majdnem minden karacsonyi ajandekot megvettem. Mar csak 1-2 dolog hianyzik. Mi mar feldiszitettuk a fat. Itt az angoloknal ez a szokat, mar december elejen feldiszitik. Mi sem akarunk kilogni a sorbol. :D Mondjuk en nem akartam meg most felallitani, de apa eroskodott, hogy most itt elunk akkor nekunk is fel kell venni a szokasokat. Lilynek nagyon tetszik a fa, a diszeket probalja mindenaron megszerezni. Elegge elkeritettuk a fat, igy nem igazan tud hozzaferni. :)

Itt karacsonykor teljesen megorulnek az emberek, atmentem az egyik ismerosunkhoz aki angol es megmutatta mennyi mindent vett a gyerekeknek, hat en majdnem rosszul lettem. Egy egesz szekreny telis-tele van ajandekokkal. Es azt mondta meg a felenel se tart. :shock: Szerintetek mennyi ertelme van egy 15honapos kislanynak illetve egy 2.5 eves kisfiunak ennyi ajandekot venni? Amikor en megkerdeztem azt mondta,hogy o mindig nagyon szerette amikor karacsonykor halmokba alltak az ajandekai. Ok, gondoltam en, de arra mar emlekszik, vagyis megtudta becsulni a jatekokat, de hat ok meg annyira kicsik, hogy nem nagyon tudjak ertekelni. Legalabbis en igy gondolom, cafoljatok meg ha ti nem igy gondoljatok. En is vettem eleg sok ajandekot Lilynek, de hat kozel nem annyit, mint ok.

Egyebkent veluk minden valtozatlan ugyanugy csak 2 fogunk van, de felso 4 teljesen be van dagadva legalabb mar 3 hete, de fogacska nem akar kibujni. Naprol-napra egyre tobb mindent csinal a gyermek.Egyedul le tud maszni az agyrol, a lepcsot 1 perc alatt megmassza. Gyorsabb mint en :D Ha kerdezem tole hol a babad akkor hozza, hol a halacska? akkor elkezd tatogni es mar megy is a halacskaert, na meg eleg sok mindennel igy van. Tudja mi micsoda.
Na megyek, mert ugy hallom felkelt, kesobb majd megprobalkozom a visszaolvasassal.

Szilvi&Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!
Ma sokkal jobb hangulatom van. :D Volt. Megjött a megrendelt Lego unokatesóm fiának, meg a FP csészepiramis (ezt Petra kapja unokatesómtól - csak kérte én rendeljem) Na de nem piramis volt ám a csomiban,hanem valami formaevő doboz. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hívtam őket 3 számon, nem vették fel! :twisted: :twisted: Aztán írtam e-mailt, na 1 perc múlva csörög a telóm, arról a számról amit nem vettek fel,hogy elnézést, izé, stb. Ma még postázzák, ezt meg adjam már majd fel, persze úgy, hogy ők fizetik. Szegénynek remegett a hangja, mondom semmi baj, mindenki hibázhat, ne aggódjon. Szerencséje van, hogy velem kötötte össze a bajuszt! :lol: :lol:
Na a lány közben rosszat álmodott és fél óra alvás után ordítva ébredt, nem tudtam megvígasztalni, csak nagyon nehezen! :cry: :cry:

Falexa! Gratula a "labdához"! Készüljön, én is mondogatom vele! Annyira bírom, Petra meg azt mondja,hogy "aja-aja" mindig így duplán, főleg reggel,mikor felébred,hogy menjek már be! Vagy ha jön oda hozzám! :lol: Persze lehet, hogy tőlem tanulta a duplázást is,mert mindig úgy tanítottam,hogy mondjad,hogy anya és akkor elkezdtem egymás után artikulálva: anya anya anya anya anya. :lol:

Mági! Gratulálok az üléshez! De tulajdonképpen nem is azt néztem, Annában gyönyörködtem! Olyan szép az a lány!!!! Olyan kis bájos!! Akkor kari tuti az új házban?

Sziszka! Jobbulást nektek!!

Jaj, akartam még írni, de követel a lányom megint! Megyek. Nem tudom mi lehet vele.

omr
 
 


Rena:
Hát nem lesz új házban kari, kari után tudunk csak költözni.. Na de sebaj, csak legyünk már ott!!

csajszim nem tudom kitől örökölte a bájosságát.. :) Lehet, hogy a centrifuga csodűkat tett a hozott anyaggal :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: Centrifuga... :lol: :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Na, a szombat esti buli eredménye, hogy elmentünk egy páran Egerbe discoba. Reggel fél 6-ra értünk haza, azt hittem meghalok, amikor fel kellett kelnem. Szerencsére a gyerekek aludtak 9-ig, meg anyósom itt volt, így csak 1/2 10-kor keltem ki az ágyból. Délután mentünk hugomat köszönteni, tegnap meg vásárolni voltunk.
Zsombi mintha jobban lenne, már köptetőt nem is adok neki, a c vitamint és a calciumot kapja. Már olyan ügyesen megy önállóan, hogy tegnap megkapta az első komoly bakancsát is. Carlo márka, a Siestában vettük, azt mondta a nő, hogy uaz, mint a Siesta, csak olcsóbb 4-5ezerrel. Remélem is, hogy ugyanaz, mert én megvettem volna a Siestát, de ő erősködött, hogy ugyanaz a talpa, a betét benne, stb. Majd mindjárt utánanézek a neten.

Sziszi!
33-as= Hubertus 33 olyan, mint a jager, csak olcsóbb :wink:


Ante!
Nagyon komoly Lidi tánca :lol: Profiban nyomja :lol:


Rena!
A lényeg, hogy karácsonyig megoldódik a probléma. Szóval most már megint jó kedved lehet! :P


Sziszka!
Betegség :( Mi volt a baj?
Ez tényleg érdekes, hogy már fel van díszítve a fa :shock: Bár mintha filmekből rémlene.... És miért állítják fel ilyen hamar, mondta valaki?
Én a gyerekeknek 2-2db ajándékot vettem. Úgy gondolom ennyi elég. Bár lehet, hogyha nem nagyértékűek lennének, akkor többet kaptak volna annyi áron.

Alexa!
Azért majd mesélj, hogy milyen volt a party!!! :)


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Rena: Bazsi is fél óra alvás után elkezdett olyan keservesen sírni. Alig tudtam vissza altatni olyan zaklatott volt. Aztán alig, hogy visszaaludt megint felijedt! Mi lehet velük?

Apa megvette az animal traint Csabán a brendonba. Még szerencse, hogy épp ott volt ,mert Szegeden és győrben sincs már ahol mi még meg tudtuk volna venni. A mondókáskönyve is megjött ma hozzta a futár meg Hugh Laurie könyve A balek az persze nekem lesz. :D

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Csáó! Elmentem sétikálni a cicával, a babakocsiban bezzeg elaludt. Most behoztam,de a vetkőzésnél kinyitotta a szemét,nem is folytattam,inkább kinyitottam az ablakot és én is nagykabátban ülök itt a gép előtt. :roll:
Na ez az Falexa, ezt akartam írni,h ha nem babytaxit veszünk,akkor ilyen állatvonatot néztem én is. Na majd meglessük a Bazsiét és ha tetszik Petrának,akkor szülinapra megkapja. Nekem tetszik! :roll: :lol: :oops:
Nem tudom akkor mi volt ez az össznépi felsírás! :roll: :cry:

Ja igen! Meg a Lidi táncát akartam még kommentálni én is! Hát az agyam eldobtam! Nagyon falat. Újranéztem a régi denszt is! Poporisza ide-oda! Tud a csaj! :lol:

Brigó! Nem is hallottam még ezt a márkát. Én múltkor néztem a babycenterben 7500 egy falcon,más nem is volt. ez mennyi volt akkor? csajos is van? Akkor kibuliztad magad! Jól tetted!

Mi meg néztük a csináljuk a fesztivált délelőtt (illetve én csak hallgattam) és oan kedvet kaptam ilyen dalokra bulizni. fel is kértem apát táncizni, de nem sokáig bírta,mert "fáj a lába". na persze... amúgy tényleg látnak valamit a dokik, lehet,hogy szilveszterkor is táppénzes lesz még!

omr
 
 


Akartam még írni,hogy apróságot én is vettem még a kiscsajnak. 2 cumikát, egy fogmosókészletet (mindig önállóan akar ezzel az ujjrahúzhatóssal sikamikálni,ezért most ezt a karikás kefét kapja) meg egy zoknit.

omr
 
 


Hű, laza 2 hetet kellett bepótolnom olvasásban. :shock: Na de teljesítettem a feladatot. :wink: Nem mondom, hogy mindenre emlékszem, de nagyjából képbe kerültem, hogy kivel mi történt.

Winnie: szakképzős vizsgám volt, kb. 3-4 tantárgyból egyszerre egy írásbeli teszt. Nem nagyon tudtam Tünci mellett tanulni... Meg kiselőadást is kellett utána tartanom, úgyhogy áthívtam a barátnőmet, készítsen fel belőle, mert nem nagyon tudtam utánaolvasni a dolgoknak. Szóval kicsit sűrű volt.
Ma meg meghívtak a volt munkahelyemre karácsonyi teamre. Tök jó volt. Odáig voltak TÜncitől, hogy milyen nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós baba. Szóval dagadtam a büszkeségtől. Meg a sok sütitől, amit benyomtam. :oops: Egyébként kendővel mentem, a hátamra volt kötve a gyerek. Ugyanis babakocsival nem vállaltam be a BKV-zást ("csak" 4 járművel kellett mennem odáig). A megkötés nem gáz, csak iszonyúan beöltöztettem a gyereket, mert ugyebár hideg van. Szörnyen sokáig tart felöltöztetni, plusz utána még felkötni. Nem is tud rendesen ülni a sok göncben, mert eldől, úgyhogy így még nehezebb megkötni a kötést.

Kariajándék-téma: én úgy döntöttem, hogy nem veszek ajándékot a gyereknek. Egyrészt még kicsi, minden játékot (akármilyen drága, csilivili) kb. 2 perc alatt megun. Jobban érdekli a csomagolás, mint az ajándék. Ezért feleslegesnek érzem azt a rengeteg pénzt kiadni. Másrészt úgyis kap majd a nagyszülőktől ajándékot. Szerintem elég érdekes lesz a karácsonyfa önmagában neki. Nem az ajándék a lényeg a karácsonyban. A nagyszülőknek, dédinek fényképes naptárt rendeltem, már kész is van, el is hoztuk. Tök jók lettek. A szülinapjára januárban szintén nem tervezek nagy ajándékosztogatást. Én bábot akarok neki venni. Megmondom őszintén nem látom sok értelmét se a járássegítőnek, se a babytaxinak, se a tanulókutyusnak.

Melegtéma (nehogymán ehhez ne szóljak hozzá :mrgreen: ): nekem az első meghatározó élményem ezzel kapcsolatban a Síró játék c. film volt, amit azóta is imádok. Azóta úgy érzem, hogy tök mindegy, ki milyen nemű, a szerelem az szerelem. Meg később jártam többször is bulizni az Angyalban, ahol láttam a melegpárokat együtt táncolni, meg csókolózni. Valahogy abban a környezetben annyira természetesnek tűnt, hogy nem akadtam fenn rajta. Úgyhogy engem nem zavar ez sem. Ha meg a gyerekem megkérdi majd, akkor elmondom neki az igazságot. Nekem tök érdekes, hogy pl. az állatvilágban is van biszexualitás. Szóval még csak nem is természetellenes. Persze nyilván nem tapsikolnék örömömben, ha a gyerekem meleg lenne, mert ez azért baromi nehéz ügy. Meg kell küzdeni az emberek véleményével, meg a gyerek kérdés miatt is. Na ennyi röviden.

Ha lesz időm, holnap rakok képet is. Meg majd mesélek is, hogy milyen okos csaj lett a lányom időközben. Annyira imádom, csak az a baj, hogy egyre többet kel mostanában éjjelente, úgyhogy hulla vagyok miatta. :roll:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt! (nem bírtam már aludni. :roll: de legalább megnéztem a kurázsit,oan rég láttam már)

Remélem mindenki jól van! Winnie? Réka hogy van?
Petra már megint felsírt éjjel többször is. Mi lehet? Mostanában minden este felsír, aztán végül alszik tovább,sőt szinte álmában sír csak. Mi ez?

Tinu!
Ajándékozás: Nem tudom más hogy van vele, én azért ajándékozok,mert imádok ajándékozni! Nagyon szeretem ha örömöt látok az arcokon! Nem bírnám ki, hogy pont a lányom arcán ne lássak örömöt! Persze fogok, biztos jobban örül a fának hirtelen, mint a fogkefe készletének :D , de akkor is! Főleg, hogy nem is mi ajándékozzuk, hanem a Jézuska. Persze, hogy nem az aji a lényeg. A meglepetés öröme, az, hogy együtt van a család békében,nyugalomban,szeretetben. De a meglepetés örömébe beletartozhat az ajándék kibontásával együtt járó csillogó szempár?? ugye igen?
Eltér a véleményünk, ez természetes, mint az otthonszülésnél is.
(amúgy múltkor volt a Kismamában - nem a mostaniban- hogy a csaj azért szülte a másodikat otthon, mert az elsőnél a lány alig akart kijönni,aztán császározták nyilván és éppen be tudtak avatkozni - mint nálam. Ezt nem értem,hogy akkor miért jobb kórháztól távol lenni ezek után. Tinu,kifejtenéd? te úgyis másképpen látod)
Karibuli jó lehetett nálatok is! Elhiszem, hogy el voltak ájulva Tünditől. Na aztán tényleg mesélj, miket produkál a csaj, meg a fotót várjuk!!
Melegdologhoz még annyi, hogy középiskolás koromban volt egy meleg haverom, nagyon jó fej srác, semmi gond vele! Nekem azzal van a problémám,hogy agyon van ez reklámozva! Tele a tévé transzikkal is. aztán minek akart öltözni unokatesóm is farsangkor? transzinak.. :?

omr
 
 


Rena: gyorsan, mert sietnem kell, jön haza sógornőm Amerikából és még rendbe kéne rázni a lakást.
SZóval persze, ajándékozás oké, fogunk is, csak idén nem látom értelmét. Majd jövőre. Mikivel is így voltunk, úgyhogy nálunk nem járt az sem az idén. De jövőre fog. Meg lesz adventi naptár is (idén is van, mert anyósék hozták, de én zabálom ki belőle a csokikat :D).
Csillogó szempár a lényeg, de az meg nem az ajándéktól függ - szerintem. MEglepetés lehet ezer más dolog is. Erről szól az ünnep.
Otthoszülés: nem olvastam a Kismamát, úgyhogy csak tippelek. Felteszem, olyan rossz élmény volt a kórház a nőnek, hogy inkább megkockáztatja az otthonszülést, mint még egyszer ugyanazt. Ebből is látszik, hogy a biztonság érzése nem a műszerezettségtől függ. Egyértelmű, hogy ő otthon érzi magát nagyobb biztonságban. És persze nagyon is számít a lelki hozzáállás a szülésnél. Szerintem nagyon is meghatározhatja a szülés menetét is, hogy az anya hogy érzi magát - a biológiai folyamatokat befolyásolja a lelki.
Melegek: megmondom őszintén, engem nem zavar, ha színesedik a világ. Ha a társadalomban normává válik, hogy így is lehet, ezt is lehet, akkor nem fogod reklámnak érezni és szvsz ez nem befolyásolja azt sem, hogy a gyereked milyen beállítottságú lesz. De ez az én véleményem. Igazából most is úgy van, hogy serdülőkorban, meg fiatal felnőtt korban az emberek kísérleteznek szexuális téren is. Kutatások kimutatták, hogy egy normál hetero embernek is nagy százalékban van homoerotikus kalandja élete során. Attól még nem lesz meleg, szerintem ez nem ezen dől el.
Azért érezhetjük most reklámozásnak a megmutatkozást, mert végre nem tilos megjelenniük és mert szeretnék, ha végre szűnnének az előítéletek. Ha nem lenne az emberek többsége elítélő, akkor nem lenne ennyire "agresszív" sem a másik oldal.
MOst rohanok, remélem, még tudok jönni ma. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena: hallottál Bociékról? A baba az intenzíven van!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Nem hallottam! Éppen most írtam Krisztának, hogy mi van már Ildivel, szült-e már? Mi van velük? Miért van ott?

omr
 
 


Rena: írtam privit!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?