Sziasztok!
Na én megint akkor jövök, amikor nincs nagy forgi.
Itt szakad a hó-gyönyörű.
Bár remélem nem lesz túl sok, hogy a férjem haza tudjon jönni, mert 60 km-re épp háromból vizsgázik.
Nálunk még mindig jön valaki gyerköcöt köszönteni. Szerdán nem voltunk itthon, csütin és pénteken vendégeink voltak.
Rena! Ha még kell aji ötlet: kaptunk sál-sapka-kesztyű szettet (inkább jövöre lesz jó), xilofont, telefont, nagy világítós csillagot (baromi jó, Veronika imádja nyomogatni), pohár féléket, amiket lehet egymásba pakolgatni meg tornyot építeni belöle (ez kb olyan, mint Winnie karóba húzott karikái
-tényleg olyat lehet karira veszünk
) Na meg kaptunk egy egész egyedi párnát. Az öccsém barátnője csinálta, nem lehet leírni inkább megmutatom:
Most voltam játékboltba és tuti kap a baba karira egy zenélő állatkertet (Simbás), összekapcsolható vonatot amit lehet húzni tolni, valószínű hintát és vagy motort vagy bébitaxit.
Nem tudom,hogy mondtam e, de Verocska előszeretettel mászik be a fotelbe és a kanapéra is, én meg tuti egyszer szívbajt kapok.
Amúgy ezt nekem:
Bár jó ideje tudja, hogy kell lemászni mindenhonnan, de sokszor kajláskodik és félek, hogy lezúg. Most már egyre többet megy egyedül és persze a kanapén is ezt gyakorolja.
Amúgy tök bírom, mert úgy megy, hogy először huncuttul néz, óriásira nyitja a szemét, rötyög, elenged mindent, majd áll egy darabig, kinyomja a hasát és elkezd totyogni -zabálni való.
Zsu!
Ezek a képek!
Ámulok és bámulok!
Nagyon jók!
Rena még1x!
Mi újság férjuraddal? Meggyógyult már?
Petra még szopizik, nem? Akkor szerintem bőven elég a 2-2,5 dl plusz
folyadék neki. Bár lehet nem nekem kéne véleményt alkotni, ugyanis Veronika minden alkalommal szopizik, így folyadékot nem kap ezen kívül. Bár már erősen hajlok afelé, hogy egy kis vizet igyon, de nem úgy néz ki, mint aki nagyon igényelné.
Én még kb 8 hónaposan porbáltam hogy tud e a baba
egyedül enni, akkor szépen fogta a kanalat és tette a szájába, azóta inkább én etetem, mert most már nagyon kajla és csak játszik a kanállal és a kajával is. Ráadásul egy idő után elveszti a türelmét és nem ül meg a fenekén.
Miszimaszis
bébitaxi nagyon jól néz ki, bár szerintem nagyon drága.
Én is néztem, bár lehet nem volt ennyire komoly, de csak 3 ezerbe került.
Jaj a
puszitól elhiszem, hogy el voltál ájulva-mi is úgy imádjuk. Egyszerűen édesek, ahogy csücsörítenek és örülnek, hogy adhatják bárkinek.
Sziszi!
Szegény Csanád, hogy megijedt a kutyustól! Érdekes.
Nekünk is van egy nagyobb fajta és Veronika ha megyünk az udvarra, akkor mondja, hogy vauvau vagy ha csak hallja ugatni és már sétáláskor is ugattak meg minket, de én előbb megijedtem, mint ő.
Kernico!
Végre fogak! Hurráááá!
Falexa!
Na elfogadja Bazsi a tápit?
Én írtam még múltkor, hogy a dokinénitől kissé tart és sír, ha vizsgálni akarja.
Veronika most már elég jól megbarátkozott a tanuló kutyival, igaz néha lábbal nyomja, vagy lebirkozza, de tetszik neki, hogy zenél és hogy lehet nyúzni.
Ha mondom Veronikának hogy mulassunk, akkor rázza a lábát és a kezét emelve forgatja és nevet.
Ill. ha megy jó zene, akkor magától is csinálja.
Réka babának és Zsombinak jobbulást!
Borsófőzi: én nem szoktam bele tejet tenni-ez nekem tök új.
Édesen és pirospaprikával esszük. Vera babának megfőzöm, első levét leöntöm, paszirozom és kis főzölével hígitom.