Sziasztok!
Na ma megjártam az Apeh-ot,ajándékokat vettem,Laurát elvittem orvoshoz,fodrásznél voltam és még dolgoztam is.Most olyan jó a csend.De azért jó volt a régi életet élni,Nyüzsögni.
Hát Laura nem akar hízni.Nálatok mennyit hízik egy hónapba a babótok?
Nanica
Közös emailt hogy tudom megnézni?Vagy inkább megkérdem megnézhetem?Kiváncsi lennék én is az alvás táblázatra.
Ria
Fúrás abba maradt?Tényleg bosszantó az ilyen.Anyuékkal laktunk a 9-en és állandóan azt hallgattuk a szomszédok mit csinálnak.
Gratula fiadnak.Bizti karácsonyi ajándék akart lenni.
Május
Bulid leírása nagyon jól hangzik.
Apát csak dicsérni kell.Ha egyedül vannak az ember mindig rájön többet tudnak,mint mikor ott vagyunk.
Mit mondott az orvos?Kele hogy van?
Én úgy tudom törvény írja elő orvosoknak az idöpont beosztását.
Rita
Azért gyere olyan jó olvasni ha több gyerekről írsz.Azért én is csodálkoztam volna 7 gyerek két felnött megoldáson.
Aludni hogy alszanak.Külön-külön szobába?Nem akarnak a másikhoz átmenni?
Ria ötletei nagyon jók.
Ha véletlenül becsuszna mégegy bizti én is csinálnék.
Ágiboldi
Azért a munka közbe gyere ám.
Kditke
Most lerökönyödtem.Még a férjemet is ide hívtam hogy élő vagy mű tigris-e?Még most is áll az ütő bennem.Ha jól látom nem is egy.picinye is ott van.Nagyon kiváncsi vagyok.Írj minnél hamarabb róla.
Én napközbe berakom az ágyába és elalszik.Este cicin alvás van/erről szerintem nekem kéne leszokni,De olyan jó fogni,meg úgyis hamar felnő és nem kér belőle/és berakom a kiságyába.Azt hozzá teszem fiammal ilyen engedékeny nem voltam.
Babataxi nekünk van.Hinta részét soha nem használtuk,mivel én a komp miatt paráztam tőle.Mire meg autózhatott volna arra a kétkerekű motorok jobban érdekelték.Meg könnyebben hajtotta.El is használtunk 5 darabot.
Sági
nem akarok tudálékos lenni,de orrcsepp azért jó mert nem viszi át a fülre.Danival most jártunk így,hogy későn kezdtük használni.Pöttyökkel hogy álltok?
Peti igazi férfi.
Panka
Lányod is töltötte a húrkát?
Timi
Jobbulást Balinak.Hát nem lennék a helyedbe.
Sno
Nekem is tetszik ez a bundazsák.
Na leírom ma lejebb raktuk a kiságyat.
Még fenn volt.Laura gondolni se akar hogy megkapaszkodjon benne.
Ja még akartam írni.A védőnőnk szerint ne adjak tejterméket 1 éves kor elött,tejet 2 éves kor elött és tojást 1 éves kor után lehet.Apró magvas gyümiket meg 2 éves kora után.Halat,Kelbimbót és karfiolt meg adhatok.
Most mondta volt egy 3 hós babánál aki már krumpli főzeléket evett és Danoninót.Teljesen felháborodott,mivel mögötte meg a csaj rábeszél.