Sziasztok!
zituska: drukkolok, hogy meg tudd beszélni a dolgot a csajszival. Én is mondtam nekik annak idején, szerencsére mind a 2 elég hamar befordult, még a 25. hét előtt. Jujjj, de féltem, hogy emiatt lesz császár… (Ahol én szültem, ott elsőre automatikus a császár, ha faros a baba.) Dóri is rengeteget ficánkolt a végén is, az utolsó hetekben már kényelmetlen volt.
jégvirág: jók a képek!
kajla, ha legközelebb lesz ilyen buli, írjátok már meg! Köszi előre is! Vagy megírtátok most is, csak figyelmetlen voltam?
Akkor legközelebb
pirossal vagy
hupililával, légyszi!
gyanixi: én semmit, a nagyszülőknél kajálunk, feleslegesnek tartjuk… Na meg ha akarnék se tudnék, én csodálom azokat, akik főzőcskéznek gyerekek mellett, én csak egy félórás levesbe vágok bele, ha nincs segítségem.
Hisztiügyben egyetértek Enikővel, az a legjobb, ha figyelmen kívül hagyod teljesen, persze ha olyan helyen csinálja, ahol nem tehet kárt magában. Mi be szoktuk cipelni a szobájába, ott üvölt pár percet, aztán rendeződni szokott. Beszélni ilyenkor hiába beszélünk hozzá akármilyen hangnemben, csak még jobban üvölt. De bibinek is igaza van, bizonyos helyzetekben az elterelés is jól működik, ha még nem lovalta bele magát nagyon.
hefe: a hordozókendőkkel régóta szemezek, de egyszerűen bénának tartom magam, hogy meg tudjam kötni. Ezt meg nem kell annyit csomózgatni. Karmen: nekünk itthonra (is) kéne valami ilyesmi, arra az esetre, ha Dóri már csak kézben van el, én pedig már nem bírom az üvöltését. Ha lenne ilyenem, nyilván máshová is használnám, de most elsősorban itthonra szeretném. Láttam egyet lejárt aukcióban a TV-en, írtam a csajnak, azt válaszolta, hogy meggondolta magát, mégsem adja el, mert elkezdte használni a 8 hónapos lányával, és nagyon megszerette.
Kanál-ügy: Marcsi mostanában kezdett el megenni bizonyos dolgokat kanállal, eddig megpróbálni se volt hajlandó, de nagyrészt etetjük. Pl. gesztenyepürét nagyon szépen eszik
, vagy kukoricát, leves teljesen esélytelen. Unokatesója 2 hónappal fiatalabb, ő régóta lelkes kanalas, de ő se eszik úgy, hogy leül és belapátolja, gyakorlatilag őt is etetni kell. Hefe, szerintem nagyon ráértek!!! Én ezen nem izgatom magam, csak a szobatisztaságon (egy kicsit).
Karmen, nem vagy egyedül, nekem sincs kedvem hozzá, hogy ő kísérletezik, én meg takarítok, na meg Dóri üvölt mindkettő mellé. És ő se akart eddig kísérletezni, ez a helyzet, minek erőltessem. Ha kér kanalat (egyre gyakrabban) adok neki, és segítek, hogy ne menjen minden szanaszét.
Dóri mostanság 5-kor kel, és utána már nem nagyon akar aludni
, úgyhogy nem vagyok túl friss. Marcsi meg végre szánkózhatna, tegnap is kimentünk a nagy hóba, és egyszer se volt hajlandó lecsúszni. Szombaton úgy sikerült leimádkozni a lakásból, hogy lementem az udvarra, előhoztam a szánkót, ráültem, húztam a hóban, ő mindezt nézte az ablakból, és így rá lehetett venni, hogy egyáltalán kipróbálja. Csúszott is a Klapka téri meg a Lechner téri dombokon, tetszett is neki, egy nappal később vajon miért nem??? Fene érti.
Homokozni akar, meg hintázni, mondanom se kell, nyáron ezeket nem akarta…