Sziasztok Csajok!
Igen, ma is elmentem vásárolni, mert annyira idegesített hogy még mindig rengeteg minden hiányzik. És apunak + a sógornőmnek még mindig nem tudtam megvenni amit akartam, de már lassan megőrülök!
De tényleg! Frankón azt áltmodta, hogy tülekszek a tömegben mint egy idióta és harcolok az utolsó Robbie Williams dvd-ért...
Az a helyzet hogy már sehol sem lehet kapni, úgyhogy valóban csak álmomban harcolhatok érte. Szóval ez már beteges!
Csomagolópapírt még nem is vettem, de asszem azt lerendezem holnap a szemközti papírboltban. Jó drága hely, de nem érdekel, csak ne kelljen mégegyszer órákat sorakoznom! Van ami megéri a pénzt...
Holnap vagy szerdán még kimegyünk az urammal a Tesco hiperszupermárketbe
és megpróbáljuk beszerezni a lemaradt dolgokat. Hát, az egyszer biztos, hogy autó nélkül nem könnyű az élet.... máskor nem szokott hiányozni, de most sírni tudnék az összes rohadt bkv-járaton. Talán tavasszal, az esküvő után tutunk végre venni egy autót. De jó lenne! Apropó, esküvő! Még mindig nem szerveztem semmit! De honap beindulok, mert egyre nagyobb a para, hogy már csak 84-83-82 nap... brrrrr.... A páromra most nem nagyon számíthatok, szegény folyton dolgozik. Még karácsonykor és szilveszter éjjel is...
Nagyon irígylek mindenkit aki most hóemberezik. Itt a városban hiába esik, nem marad meg, vagy ha mégis, akkor jól felsózzák.
Kihez mehetek hógolyózni??
Ilyenkor szívesen laknék én is kertes házban. Na jó, máskor is, de hát erre futotta!
REméljük pár év múlva mi is ki tudunk költözni valami szép helyre!!
Mindenki nagyon fincsiket evett ma! Én a tenapi maradék sült pulykacicit ettem krumplipürével + meggybefőttel. Konkrétan egy egész üveg meggybefőttel! => Annyira ízlett hogy egyszerűen nem bírtam neki ellenállni.
Karácsonyi menü? Nálunk durván sok kaja lesz, de engem most kímélő üzemmódba tettek, csak a beiglit kell megcsinálnom, mert azt senki sem vállalta be. Még én sem csináltam soha de anyunak van egy tuti receptje, remélem én sem fuccsolok be vele! Szóval lesz halászlé, rántott hal, csirke comb és mell, kacsa comb és mell, krumplipüré, zöldséges rizs, hagymás krumplisaláta, hússaláta, majonézes kukorica saláta, töltött káposzta, mézes krémes, kókuszkocka, mignon és sajtos-túrós pogi.
Na megyek, berakok egy mosást!
Puszi mindenkinek!