Új privát üzeneted érkezett!

Persze hogy volt!
De aztán mindig összeszedtem magam,hogy legalább nagyjából mintha rend lenne!
Nekem a hálónkat kéne nagytakarítani,meg a nappalit!
Nálunk a tegnapi aji csomagolás nyomai látszanak!
És díszítenem is kéne!
Du meg Anyut viszem nagybevásárlásra!
Jaj! Most hívott a sogórnőm,hogy otthon van és hazatud hozni!!!!!!!!!!! Szuper!
Indulok majd jövök!
Pussz

Kép

Kép
ibm

Nekem meg mosogatni kéne,utálok :oops: :? Meg takarítani,meg bizony valami karácsonyi hangulatot se ártana csinálni.

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok.ÉN még új vagyok itt remélem befogadtok?!
Hogy kell ide vonalzót csinálni?
Segítségeteket előre is köszönöm. :oops:
nitacska007
Halásztelek

Akkor én egész jól állok....
Tegnap feldíszítettem a lakást, olyan szép!!! Amint lesz gépem, csinálok fotót!!!
És a lakás is ki van takarítva, csak a tegnapi vacsi nyomait kell eltűntetnem, no meg a ruháimat, amit csak a kanapéra hajítottam... Későn értem haza és csak annyi erőm volt, hogy elhajítsam a ruhákat, és irány az ágy....
Igen, én is összefogom szedni magam, de még nem... Még egy picit lustizom... Úgyis megvár.... :cry:

Puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Ennyi idős az én babócám
nitacska007
Halásztelek

KI,hogy áll a karácsonyi készülődéssel?
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska!
Üdv. a csapatban és gratula a babócához!
Első baba?
Mikor lesz a nagy nap?
Karácsony?
Én egész jól állok!
2 szobát kéne még elég rendesen kitakarítanom,ha minden jól megy azt me megcsinálom!
Ajit már megvannak,tegnap be is csomagoltam!
Dísziteni is egy szobát kell még,de ahhoz kell az uram,mert nem engedi,hogy oda felmásszak!
Du. még megyünk egy körútra,az biztos durva lesz,de muszály!
Még egy nagybevásárlást kell csinálni!
A menüt még nemtudom!
Azért látszik,hogy táppénzen vagyok,még soha nem álltam ilyen jól mint idén!

Most ittam egy bögre tejet meg ettem hozzá egy lekváros buktát,remélem egy darabig kitart!
Ti hogy vagytok ma csajok?
Nekem esküszöm egyre rosszabb ez a hányinger! :cry:

Amúgy már megjöttem a szerelőtől,majd felhív ha kész,de mondtam hogy 14 után megyek csak érte,addigra uram hazajön és majd elvisz érte!
Szóval hamar megjártam,rendi volt a sógornőm!
Asszem a teraszra is kimegyek majd rendet rakni,annyira jó levegő van!
Szanaszét hevernek még a szárítok,szemetes zsákok,csipeszek!

Kép

Kép
ibm

ESIK A HÓ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

HALÓ!!!!!!!!

Hol vagytok? Havat lapátoltok?
Szánkó?
Esetleg sí? :lol: :lol: :lol:

Megyek én is takarítani meg díszíteni egy kicsit!

Úgyis egyedül vagyok :cry: :cry: :cry:

Pussz :lol:

Kép

Kép
ibm

Itt kisütött a napocska.Apával levelezek,szegényemnek nincs ma jó kedve,nem tudom miért,nem akarja elárulni. :( Küldtem neki egy szép képeslapot,talánm jobb kedvre derül tőle.Pedig a Vercsi be akar menni délután megvenni a fát,de ha Apa rossz kedvű,nem tudom mi lessz. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Most már nekem is rossz kedvem lett. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Hátha még du.-ra jobb kedve lesz Apának!
Lehet,hogy ő se tudja mi baja,csak úgy rossz kedve van!
Mindenkinek lehet rossz napja!
Most is dolgozik?
Már nálunk sem esik a hó! :cry:
remélem még fog!

Hát jelentem a háló kész,rá sem lehet ismerni!
Meg én is kész vagyok!
Hihetetlen,hogy ilyen fárasztó!
Odarejtettem az összes ajit!
Még van egy szoba,de nemhiszem hogy lesz erőm hozzá!
Csak az a baj,hogy a hálóból mindent ide dobáltam és most itt még nagyobb rumli van mint volt!
És délután még vásárolni kell menni!
És valamitől csupa pötty lett a jobb kézfejem,lehet,hogy a prontó?
Eddig sose volt tőle baj!
És újra felerősődött a hányinger!
Mi lesz velem??????????,, :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Maria: igazgad lett, másnap tényleg megint szönyű hányingerem volt. Mondjuk én megmaradok csak az ingernél! :D
Ma megint jobb.

Szly: Én első osztályban vagyok napközis, még nem sejtik a szülők.
Úgy gondolom, hogy januárban lesz szülői értekezlet, akkor mondom meg. Remélem addig senki nem veszi észre, bár már most látszik.

Nálunk ma nagy a karácsonyi készülődés. Hungarocell fenyőfákat festettünk, meg díszítettünk, meg üvegfestékeztünk. Most úszik a lakás a zöld festéktől, és még legalább három adag mosni való is van.

Próbáltam én is vonalzót készíteni, kíváncsi vagyok sikerült-e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2011.11.04 15:49-kor.

Kép
Kép
patr

Hm, nem sikerült.
Mit rontok el?

Kép
Kép
patr

Szia Patr.

Megcsináltad a vonalzódat és nem sikerült beraknod?
Nos, ha kész a vonalzód, akkor azt, ami url-lel kezdődik a babafalva oldalán, másold be a profilodhoz.

Azt itt találod legfelül a Segédletek alatt!!!
Sok szerencsét!
Ha nem megy, sikíts!! :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Köszönöm, megpróbálom.

Kép
Kép
patr

Sikerült!
KÖSZI!!! :)

Kép
Kép
patr

Sziasztok,itt ismét havazik,már megint pár cenis,mi meg bementünk,muszály volt,de hazaértünk épségben,persze az utakat nem takarítják,amíg esik.De nagyon szép megint minden :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Jó sokat írtatok ma! :) Én egész nap sorban álltam, reggel 10-kor indultunk és most estem haza fél órája. IKEA, Árkád, KIKA, RS. Már nagyon rég csináltam ilyet, úgyhogy most állati fáradt vagyok. A bébim sem nagyon örülhet mert kicsit fáj is a hasam. :( Valami iszonyat hogy milyen tömeg-nyomor van mindenhol!!!! Undorító! :evil:De legalább sikerült pár dolgot venni karira. Persze még közel sincs meg minden, nem tudom mikor leszek már kész.
Itt a városban is esett a hó egész nap, de sajna nem maradt meg, viszont most kezd lefagyni. Király lesz! :?
Most megyek, még kaját is kell csinálnom, aztán meg lefekszem. Holnap igyekszem aktívabb lenni. Ma már használhatatlan vagyok.

Puszkó és jóéjt mindenkinek! :)
Vendég

Sziasztok!

Csak ey kérdés erejéig zavarlak titeket. Már nem emlékszem az előző terhességnél hogy volt, így szeretném megkérdezni tőletek, hogy a MagneB6-ot hogyan kell szedni? Most napi 1-et veszek be, de még vannak néha kisebb görcseim. Van valami limit, hogy mennyit lehet egy nap bevenni? Emelném a napi 1-et, csak nem tudom mennyivel lehet.

Előre is köszi!

Mindenkinek szép babavárást kívánok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Szia Gabuska!

Én 3X2-t szedek már kb. 10 hete,de előtte 3X1-et kellett szednem.
Annyit nyugodtan bevehetsz!

Werához hasonlóan én is hulla vagyok,úgyhogy jó éjt kismamik!
Holnap talizunk!
Pussz

Kép

Kép
ibm

ibm,
köszi szépen! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziaztok!
Ma reggel gyönyörű-legalább 15cm-es hóra ébredtünk :D :D Gyerekek nagyon örülnek neki,lehet hogy csinálunk hóembert is,majd lekapom,és felrakom :D

Kép
Kép
Kép
kike

Apa már lapátolja a havat,Gyerkőcök is kinn rohangálnak,meg pucolják a havat a tujákról,nagyon élvezik :D

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!!!!!!!!!!!
nálunk még mindenki alszik,én beraktam egy mosást már-és töröm a fejem mit is fözzek!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo nektek akik ennyire elöre vannak nekem még vissza vanegy csomo minden, semmi sincs becsomagolva,hiányzik még pár dolog a kajás vásárlás is vissza van(((((((((
elszálok mint a gyözelmi zászlo

Képimg][/url]
Kép
ronix

IRTO HÁNYINGEREM VAN :evil:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Én iszonyú fejfájással ébredtem fel, ami tegnap este kezdődött, és még most is tart..... :cry: :cry:

Nálunk csak 4-5 cm a hó, de csudaszép!!!

Nálunk az ebéd még kérdéses, mert vendégségbe vagyunk hivatalosak 2 órára. De ha nem megyünk el, akkor sült kacsa lesz, ami már várja, hogy megsüssem.... :D

Ronix, jobbulást! Vettél be B6-o6 és Magne b-t?

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Apropó, fejfájásra tudtok valami trükköt?????

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!

Gabuska! Igazán nincs mit,remélem segíteni fog!
Nem csatlakozol hozzánk?

Kike! Mi azért hóembert még nem fogunk tudni építeni,de reggel alig vártam,hogy felhúzzam a redőnyt,mert már este is esett!
Na és mit gondoltok mit láttam?
MINDEN HÓFEHÉR!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én most ettem egy sonkás zsömit,hányinger már kezdődik,de még nem vészes!
Viszont fáj a torkom,úgyhogy teát iszom!
Ez a hóesésé teljessen feldobott!
Én husilevit főzők csirke szárnyból meg mellből,az jó mert hamar megpuhul,csak odakellrakni aztán 3 óra múlva elzárni!
És IMÁDOM!
Másodiknak csirkemellből gyrost,sültkrumplival és salátával.
Ja meg pita is van,párom egyet úgy szokott enni!
Ez is nagyon fincsi és kb. 1 óra alatt kész van!
Vasárnap mindig úgy főzők,hogy maradjon hétfőre is,úgyhogy holnap megúszom!
Na megyek is,mert nem fog megfőni a leves!
Később benézek még azért!

Gyönyörű HAVAS vasárnapot kívánok mindenkinek!!!!!!!!!

Kike várom a fotót!

Kép

Kép
ibm

Kislány!

Saját tapasztalatból mondom,hogy ha nem vagy allergiás az Algopyrinre egyet nyugodtan bevehetsz!
Nemtudom olvastad e,de engem a migrénes kapott el múltkor,húztam,húztam mert nem akartam gyógyszert bevenni!
Addig húztam amíg már a vizet sem tudtam meginni,minden egyes korty után hánytam, a fejem egyre jobban lüktetett,komolyan sírógörcsöt kaptam,hogy megőrülök ha nem segít rajtam valaki!
Felhívtam a dokit és ő mondta,hogy vegyek be nyugodtan egy Algot,inkább 1X,1X egy gyógyszer mint a szenvedés!
Persze nemtudtam bevenni!
Ismerősőmet hívtam aki beadta injekcióban!
1 óra múlva semmi bajom nem volt!

Szóval én ebből tanultam!
Tudom neked nem migrénes ,úgyis te döntöd el,csak én saját tapasztalatból ezt javaslom!
Remélem tudtam segíteni!

Kép

Kép
ibm

Köszi Ibm.

Sajnos az algopyrynnel vannak problémáim, így azt ki kell hagynom..

És kiderült, hogymiért fájt a fejed annyira???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Általában az időváltozásnál szokott lenni migrénes fejfájásom,de nem hánytam még soha csak hányingerem volt.
1 tbl. Quarelin helyre tette mindig.
Csak gondolom a meglévő hányingerrel összeadódva már nem csk hányinger volt!
De borzasztó volt! Nagyon félek a tűtől pedig eü-s vagyok!
Beadom bárkinek,de ha engem szúrnak végem,de már ott tartottam,hogy tök mindeggy mit csinálnak vekem csak múljon el!
Komolyan azthittem mindjárt megőrülök,de egy óra múlva mintha elvágták volna!
Hihetetlen volt!

Sajnálom,hogy azt nem veheted be,nekem az is segíteni szokott ha kialszom,de úgylátom nálad az sem jött be!
Akkor most mi lesz?
Valami más fájdalomcsillapító?
Vagy nem vészes? Kibírod?

Mentem főzni,majd jövök!

Kép

Kép
ibm

Módosítok:15-20 cm a hó,és megint esik :D A hóember szerintem délutánig várat még magára,viszont már megfőztem-sőt korai ebéd volt,mondhatni mindenki evett :lol: Husileves,meg tészta bolonyai paradicsomos szósszal,darálthússal:nyami-keveset még a Lánykám is evett.Déluán tényleg csinálunk hóembert :wink: -amint kiszáradtak a csizsmák,getyik,kabátok,kesztyűk-fetrengtek a hóban :D

Rosszullevőknek jobbulást :wink:

Gabuska:Üdv közünk-bocsi hogy csak most :oops: Jó helyre keveredtél :wink:

Szegény Nővérem tegnap délelőtt úgy felfázott,hogy délután ügyeleten kötött ki:vizitdíj:1000 ft :evil: Három keresztes genny,és vér volt a vizeletében :(

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Tegnap egész nap vásároltunk, de szerencsére minden megvan. El sem hiszem! Már csak a csomagolás lesz hátra.
Rolit nem vittük tegnap, így most nem fáradtam el úgy , mint egy hete.

Most főzök. Húsleves lesz, meg natúrszelet tepsis krumplival. Délután felszedjük a keresztlányomat és elmegyünk a Gyerekkarácsonyra. Remélem Roli is élvezni fogja.

Ja és itt is esik a hó! REmélem lesz is belőle valami. :D

Még valamikor karácsonyfát kéne venni. De nem tudom mikor, mert apa jövő héten még szombaton is dolgozik. De nem akarom utolsó pillanatra hagyni. Nektek van már fátok? Milyet szoktatok venni?
Sógornőmék tavaly tök drágán Normand fenyőt vettek. Alig bírta ki január 6-ig.

Kép
szly27

Mi tavaly vettünk egy nagy műfenyőt,nem nagyon szeretem de úgy voltunk vele,hogy amíg nincs gyerek addig tökéletes és nem kell minden évben 5-10000-et kiadni egy hétre!
Hát így vettünk 2 évre 10-en akárhányezerért,mert ugye jövőre már lesz gyerek!
De ez a lényeg!
Egyébként előtte mindig hosszú túlevelút vettünk,jó nagyot!
Nekem az az igazi karifa!
És csak díszt teszek rá már évek óta, szaloncuki az asztalon!
Egyébként a miénk nagyon szép ha fel van díszítve,csakhát mű! :cry:
De majd jövőre!

Kép

Kép
ibm

Szép havas napot mindenkinek!

Gabuska, Nitácska, sziasztok!

Nálunk is esett végre a hó, tegnap az unokatesóknál jót szánkóztak a gyerkőcök, mára nekünk is be van ígérve a hóemberezés - ha végre fölkelnek a fiúk :shock:

Hű, miket főzőcskéztek, eszegettek... itt csorgatom a nyálam!
Ibm, hogy készíted a gyrost?

Ha már ételeknél tartunk: nálatok mi lesz a karácsonyi menü?
Mi 24-én itthon hármasban (négyesben :D ) halászlét eszünk és mákos gubát, aztán este Anyuékhoz megyünk, ahol sonka-tojás, majonézes cuccok és kalács lesznek. Ezt még kicsi koromban találtam ki, amikor megkérdezték, mit szeretnék enni karácsonykor (nagyon rossz evő voltam), így került a húsvéti menü a karácsonyi asztalra.
25-én jön a férjem családja, nekik a halászlé mellé aszalt szilvával-sajttal töltött, baconba csavart csirkemellet, rántott halat, töltött káposztát adunk. Utána almatorta, zserbó, hétrétű lesz. Ezeket mind elő lehet készíteni - csak a rántott hal mellett kell majd ott állni.
26-án meg Anyuék családjával lesz egy nagy buli, na ott már nem én főzök :)

Kislány, ha jól emlékszem, a dokim nekem is javasolta a quarelint is, de azt mondta, először mindig fél tablettával kezdjem, aztán ha nagyon nem múlik, vegyem be a másik felét is. (én ugyan algopyrinnel csináltam, de a módszer bevált!) Ja, és persze besötétíteni a szobában (vagy valamit a szemedre tenni), és ledőlni egy kicsit!

A vásárlással egyelőre hadilábon állunk. Már tudjuk, ki mit kap, de a férjem főnöke csak a karácsonyi bulin osztja ki a karácsonyi pénzeket, ami 20-án lesz - az utolsó pillanatban. Úgyhogy utána fogunk tülekedni az üzletekben.

Na megyek enni, mert korog a gyomrom. Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

vettem be magne b-t de b6-ot nem a kettöt szabad együtt szedni???????
én levest nem fözök csak ritkán,rizsz csinálok sült krumplit csirke combit sütök,meg husit rántok ennyi-tegnap a nagy lányom azt mondta miota terhes vagyok nem tudok fözni :evil:
ugye nem tudom megkostolni mert hányingerem van

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hú csajok micsoda kajákat soroltatok itt fel! :lol:
Nekem kész az ebéd,de a párom sehol!
Elment a haverokkal azt mondta délre jön,még jó,hogy nem lettem kész délre!
Nem szokott késni,remélem mindjárt jön!
Éhen halok,már megettem egy csomó sültkrumplit,de inkább bejöttem a konyhából,mert nem fogok tudni ebédelni!!

Nagyon elfáradtam,azért akár milyen hamar kész van,10 óra óta mindig volt valami dolgom a konyhában!
Kicsit fájdogált a hasam is! Tök fura,hogy így jelez!

Gyros nagyon egyszerű és nagyon finom!
Csirkemellet szoktam felkockázni és ráönteni fél vagy 1 tasak gyros fűszerkeveréket. Attól függ mennyi a hús.
1 fej hagymát olajon megpirítani majd ezt a husit rátenni+vizet,hogy ellepje.
És párolni,amíg megpuhul,zsírjára sül.
Hozzá sült krumpli.

Saláta: 1 kígyóubit sajtreszelőn lereszelni+egy kis só+1 gerezd fokhagyma összenyomva+1/2 liter tejföl.
Bocsi,ez a mártás+ 1 zacskó salátát szoktam venni ,vegyeset.
De nem keverem össze,mindenki annyit tesz a mártásból a salira amennyit szeretne.
Én jó szaftossan szeretem!
Remélem érthető,kicsit siettem.
Megjött Apa,megyek hammolni!
Jó étvágyat mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Köszönöm a szíves invitálást, és rögtön elnézést is kérek. :oops: Írok már 2-3 topikba, nehezen tartom a lépést ott is, így nem merek bevállalni többet. Viszont olvasni olvasok több topikot is. 8)
Ha lesz még valami kérdésem, akkor megköszönöm majd, ha segítetek, de nem hiszem, hogy rendszeres látogató leszek itt. :oops:
Max. akkor, ha a lányomat és a férjemet külön költöztetem, hogy mindig a gép előtt ülhessek. :lol:
Szóval köszönöm mégegyszer, mindenkinek a legjobbakat!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Nálunk nincs egy szikra hó se.Nógrád megye,őrhalom.
Biztos szép lehet ahol van sok.
Kike:mehettek szánkózni.Meg hóembert építeni.

Ibm:akkor hozzád is megérkezett a várva várt havacska!! :lol:
Jó fincsit főztél,lehet ki fogom próbálni én is.
Nálam Tarja leves van,Lencsefőzelék sertéspörivel.

Bondi:Sok félét énekelünk :Az ősi törvény beteljesült,Szent karácsony éjjelén,Örömóda,Jöjj el hát Istenem lobbants lángot az éjjelen,/ezt nagyon szeretem/Csendes éj,A szeretet mindenkié,Soha nem volt még ilyen áldott éj,Szent ünnep van gyújtsd a lángot,na meg a zsoltárokat.Ezek szép énekek,ismered őket?

Karácsonyi menü:Halászlé,Rántott hekk,rántott csirkemellfilé,bugonyapüré,Francia sali,vagy lencse sali.Linzert sütök/lekvárosat/,Baconszalonnás-sajtos masnit,nagyon egyszerü és nagyon finom.Aki szertné leírhatom,garantált siker azok körében akik a sós sütiket kedvlik.Csak szóljatok és megy a recept.20perc alatt kész.

fenyőfa:nálunk mindíg élő van,Piros -arany díszekkel.
Szaloncukor egy tálban az asztalon.Nem vagyunk egy nagy szaloncukor evők.

Ronix:csillapult a hányingered?Remélem azóta már jól vagy!!

Teo:köszi neked is a biztatást,Majd tavaszra próbálkozunk újra.akkor már minden rendben kell hogy legyen!

Wercsi:Hát ma sem nagyon aktívkodsz ennyire kifáradtál tegnap???Biztos hogy vásárolni voltál???? :wink: Csak nem vagy beteg??

Most alszik mindenki /apa és fia/én meg irkálgatok nektek.
Bepótolom a tegnapi napot!! :lol:

KépKép
henka76

még mindig ramatyul vagyok :cry:
fáj a fejem a cicim és hányingerem van meghalok :cry:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!
Voltam kicsit levegőzni párommal,nagyon jól esett,de lefagyott a lábam!
Most olyan álmos vagyok és nagyon sötét is van,lehet,hogy esni fog a hó? :lol:
Muszály volt megennem 2 szaloncukit,nemtudom jó lesz-e,de amíg ettem nagyon jó volt!

Henka! Sajnálom,hogy nálatok nem esett,de még eshet!
Azóta nálunk se esett több,viszont mostmár olyan hideg van,addig jó volt amíg sütöt a nap!

Wera! Ma is vásároltok?
Vagy nem vagy jól?
Nem lettél sokkal aktívabb! :lol:

Ronix! Sajnálom,hogy nem érzed jól magad,de a jó benne,hogy azért vagy rosszul mert egy kicsi baba nő odabenn!
Ez annyira jó!

Én kedden megyek UH-ra,már úgy várom!
Holnap barinőzök meg babázok,talán korán reggel leszek meg du., este.
Nem akarok aludni mert akkor este megint éjfélig fenntleszek!
Pedig alig tudom nyitvatartani a szemem!

Kép

Kép
ibm

Ibm:Az előbb írtam az "élet a vetélés után "topicba,úgy láttam oda is szoktál írni te is .Most ebben a pár napban is többen jártak úgy mint én és úgy veszem észre kell a vigasztalás a lányoknak.Meg hát ki mit tapasztal a műtét után.Gondoltam írok hozájuk is.
Kicsit vigasztaljuk egymást tartjuk a lelket a msikban.Remélem ők is jól fogadnak engem.De titeket semmi pénzért nem hagynálak el,mert veletek kezdtem ezt az egész babanetet,és még lehet hogy tavaszra újra becsatlakozhatok egy új baba vonalzóval ide .Bár úgy lenne!!!

KépKép
henka76

szia Ibm.Örülök,hogy írtál nekem is.
Második babámat várom.De a vonalzó az nem jó ami kint van mert már 10 hetes és 1 napos a babócám,majd kijavítom valamikor. Ajándékokkal már én is megvagyok meg a nagytakarítással is,ablakok is kidíszítve.Holnap megyünk mi is nagybevásárlásra.
Vennem kell még csomagolópapírokat a díszzsacskókhoz.
Szerintem a karácsonyi menü a szokásos lesz.Legalábbis én most nagyon kívánom a káposztát meg a hasonló kajákat.
nitacska007
Halásztelek

Úgy lesz Henka!
Örülök,hogy oda is írtál,jó az a topic és sokat segíthettek egymáson!
Szoktam én is írni,de nemrég megnyitotta az egyik lány "élet a vetélés után babásai" topicot is aminek most még jobban örülök!
Sajnos olvastam én is a rossz híreket,úgyhogy most lehet,hogy egy darabig azt kihagyom!
Örülök,hogy túl vagyunk az első 12 héten és szeretnék nem olvasni rémtörténeteket!
Próbálok +++++++++++++++ lenni!
Gondolom megérted!
Veled itt találkozom,a többiekkel az új topikban, annak a topiknak a résztvevőit nagyon-nagyon sajnálom de pont ezért most ilyeneket nem szeretnék olvasni!

Én most nézem a szakácskönyvet,hogy mivel lehetne meglepni Anyósomékat!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Csajok!

Igen, ma is elmentem vásárolni, mert annyira idegesített hogy még mindig rengeteg minden hiányzik. És apunak + a sógornőmnek még mindig nem tudtam megvenni amit akartam, de már lassan megőrülök! :? De tényleg! Frankón azt áltmodta, hogy tülekszek a tömegben mint egy idióta és harcolok az utolsó Robbie Williams dvd-ért... :lol: Az a helyzet hogy már sehol sem lehet kapni, úgyhogy valóban csak álmomban harcolhatok érte. Szóval ez már beteges! :oops: Csomagolópapírt még nem is vettem, de asszem azt lerendezem holnap a szemközti papírboltban. Jó drága hely, de nem érdekel, csak ne kelljen mégegyszer órákat sorakoznom! Van ami megéri a pénzt... :) Holnap vagy szerdán még kimegyünk az urammal a Tesco hiperszupermárketbe :wink: és megpróbáljuk beszerezni a lemaradt dolgokat. Hát, az egyszer biztos, hogy autó nélkül nem könnyű az élet.... máskor nem szokott hiányozni, de most sírni tudnék az összes rohadt bkv-járaton. Talán tavasszal, az esküvő után tutunk végre venni egy autót. De jó lenne! Apropó, esküvő! Még mindig nem szerveztem semmit! De honap beindulok, mert egyre nagyobb a para, hogy már csak 84-83-82 nap... brrrrr.... A páromra most nem nagyon számíthatok, szegény folyton dolgozik. Még karácsonykor és szilveszter éjjel is... :cry:

Nagyon irígylek mindenkit aki most hóemberezik. Itt a városban hiába esik, nem marad meg, vagy ha mégis, akkor jól felsózzák. :( Kihez mehetek hógolyózni?? :lol: Ilyenkor szívesen laknék én is kertes házban. Na jó, máskor is, de hát erre futotta! :) REméljük pár év múlva mi is ki tudunk költözni valami szép helyre!!

Mindenki nagyon fincsiket evett ma! Én a tenapi maradék sült pulykacicit ettem krumplipürével + meggybefőttel. Konkrétan egy egész üveg meggybefőttel! => Annyira ízlett hogy egyszerűen nem bírtam neki ellenállni. :lol:

Karácsonyi menü? Nálunk durván sok kaja lesz, de engem most kímélő üzemmódba tettek, csak a beiglit kell megcsinálnom, mert azt senki sem vállalta be. Még én sem csináltam soha de anyunak van egy tuti receptje, remélem én sem fuccsolok be vele! Szóval lesz halászlé, rántott hal, csirke comb és mell, kacsa comb és mell, krumplipüré, zöldséges rizs, hagymás krumplisaláta, hússaláta, majonézes kukorica saláta, töltött káposzta, mézes krémes, kókuszkocka, mignon és sajtos-túrós pogi.

Na megyek, berakok egy mosást! :) Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Ebbe a topicba még nem írtam, de olvastam. Remélem nem gond, mert elég összeszokott csapatot látok. Egy két ismerős név azért van.
Annyira jó Nektek, hogy van hó! Itt semmi. Korábban mikor esett is, csak bentről néztem, mert nem mertem elindulni a hányinger miatt. Most már alig van, viszont hó meg sehol. Mindegy, csak karácsonyra legyen.
További szép estét mindenkinek!

sz.andi

Szia Andi! Mi már találkoztunk a júniusi topikban. Jó hogy átjöttél, ez sokkal pörgősebb, majd meglátod! Persze mindig csak akkor amikor én pont nem érek rá.... :lol: :lol: Ugye lányok?? :lol: :lol:
Üdv a csapatban! :wink:

[quote]m írta:ert nem mertem elindulni a hányinger miatt

Ez a rohadék hányinger már engem is többször beszorított a lakásba. Bár én egyáltalán nem hánytam most a terhesség alatt, de milliószor csak egy hajszál választott el tőle. És annyira ciki az utcán kitaccsolni, nem? Biztos azt hinnék részeg vagy drogos vagyok, amilyen jóindulatúak az emberek... Ti jártatok már így? Valaki?
Vendég

Szia Wera!
Igen, találkoztunk. Azért is jöttem át ide, mert tényleg pörgősebbnek látom. Csak egy kicsit szégyenlős vagyok, így nem nagyon írkálok. De azért olvasok is! :D
Hát volt egyszer olyan, hogy bementünk a hatalmas tescóba. Jelzem rohadtul utálom az iilyen hiperszuperakármiket. Mindegy. Még csak kenyér volt a kosarunkben és rámjött a hányinger, de nagyon. Találkoztam egy régi volt osztálytársammal, de nem tudtam vele beszélgetni, mert azt éreztem, hogy a következő szóval együtt más is kijön a számon. Nehezen leráztam és mondtam a páromnak, hogy rohanás van. Elértünk egy kasszához és megláttam a wc-t. Ki akartam szaladi, de a kedves kasszás kisasszony rámszólt, hogy ott nem lehet kimenni. Viszont ha körbe megyek, akkor nem érek ki. Mondtam neki, hogy oké, semmi gond, viszont akkor idehányok!
Komolyan már a szememből folyt a könny, ahogy megpróbáltam visszatartani. Erre a párom elordította magát, hogy engedje má ki, hát rosszul van. Na akkor kiszöktem. A wc-ben meg okádtam, mint egy sárkány, de még az orrom vére is eleredt, Sztem az erőlködéstől. Szörnyű volt!
De mára már azért ilyen nincs. Szerencsére elmúlt és az inger is csökken.

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?