Sziasztok!
Mindent visszaolvasni nem volt erőm, de egy két dologra még emlékszem
Franyó,
gratula Annához, gyönyörű és nagyon ügyi is, hogy már így mászik és próbál ülni!
Uncsitesó is szépséges
Fejbeverés: ismerős a dolog, nálunk is játszik forgásnál néha, persze utána olyan bömbi van, mintha nem is a padlószőnyegre, hanem egyenesen a betonra érkezett volna. Szerintem nem kell maguktól is megvédeni őket, mert egy két koppanás még nem a világ, ráadásul így tanulják meg, hogy vigyázni kell. Persze ha fáradtabbak, akkor könnyebben történik baleset. Én ilyenkor mindig megpróbálom gyorsan felkapni, hogy be se következzen a sírás, de persze, hogy nem megy mindig. Ez van. Szerintem minden gyerek átmegy ezen, én is estem le mászókáról, hintáról és korlátról, aztán mégis egész értelmes vagyok(reméljük)
.Anyós ne szóljon semmit, tuti, hogy az ő kisfia is szerzett annó hasonló "sebeket". Take it easy!
Nálunk most a legujjabb extrém sport hátonfekvésben hátrafelé ugrani a pelenkázón, aminek kőkemény(na meg éles) bútorlap a háta.
Tegnap be is következett, ami előre látható volt, a nagy ugra bugrában brutálisan beütötte a fejét. Gyorsan felkaptam őkelmét és szerencsére nem volt belőle nagyobb gond. Ahogy egyre mozgékonyabb a lelkem, egyre önveszélyesebb, nem igazán lehet magára hagyni.
Minap nagy csend volt a szobában, hát mikor bejöttem látom, hogy a szék lábát rángatja maga felé, kis híja volt, hogy nem rántotta magára, és még csak 6 hónapos, mi lesz később mikor már járni is tud??? Oda kell figyelni nincs mese, de mindentől megvédeni ugysem lehet...
Anyakati,
minden gyermeked gyönyörű, nem csak képen, hanem előben is, még szerencse, hogy nem hallgattál anyósodra és a fiad után jöttek a csajok is!
Sári szája gyógyulóban? küldök neki gyógypuszikat:pusz-pusz
Leszter,
köszönet a sok fantasztikus képért férjecskédnek.
Petra mindig ilyen nyugis baba, mint amilyen a talin volt? mert akkor irigy-irgy
Orsoly,
gartula a 5.foghoz és a 7hóhoz!!!
van már olyan kajcsi, amit elfogad Lackó???
Bence a sütőtököt úgy-ahogy elfogadta, mondjuk nagy mennyiség nem fogyott, de már az is valami, hogy bejutott a száján más is a tejen kívül. Meg is látszott másnap a pelusban.
Most újra almát akarok adni neki, hátha emlékszik még az ízére és most jobban bejön. A kanállal kissé gondban van, de az ujjamról szépen leszopizza, a gond csak az, hogy iszonyat erővel szív
, nem marad ujjam, ha így eszik továbbra is, meg aztán jó lenne nem rászoktatni a malackodásra.
Myssnia,
Szilárd varázsitatója a 3+-os, ha jól emlékszem, ugye? Mióta használjátok? Egyből tudott inni belőle? Én most 6+sat vettem Bencének, ugyan még nem próbáltuk, de kicsit elbizonytalanodtam, hogy talán nem ezzel kéne indítani, hanem a 3+ssal. vélemény?
Gyermek egyébként gyönyörű!!! mondjuk a szüleit figyelembe véve ez nem volt meglepetés.
Zulu,
gyermekeid szuper ügyik és gyönyörűek. Maca haláli édes és jók a fürdős képek is. Gratula mind2höz!!!
Kérdés: nem emlékszel egész véletlenül, hogy az ominózus textil könyv(Csalogány utcai) mennyit kóstált? Nagyon tetszett a gyereknek, gondoltam meglepem vele, de itt a környéken nincs egy nyamvadt bolt sem, ahol megnézhetném. A MiniManóban meg nem láttam ilyet.
Barinőm BUdán lakik, lehet ráveszem, hogy vegye meg, de jó lenne tudni, hogy hogyé adják.
köszi előre is.
Mosás: mivel 1hónapig voltam decemberben kórházban Bencét várva, Apa igyencsak a végére járt minden titok rejtelmének: főzés,mosogatás az ment előtte is DE a mosás és a vasalás(fél óra/ing) az új volt. Néhány ruhánk ma is magán hordozza ennek a hónapnak az emlékeit és Apa azóta sem indított el egy programot sem a gépen, mindkettőnk(és ruháink)örömére.
Táskavirág
Pelikánfej
Beu,
atya-gatya 4hósan ilyen méretek, nem semmi. Bencém fél éves ennyi kb.
Lőrinces Julcsis képek szuperek! Mind2 nagyon édi és zabálnivaló!(Kangi ez Neked is szól!)
Írtam mailt, megkaptad?
Menta,
köszi, hogy beraktad a felhívást, úgy mennék, sajna pont a hétvégén megyünk anyósékhoz(180kmre) apósom szülinapját ülni.
Mindenkinek jó szórakozást!
Rólunk:
mostanában a legnagyobb sláger a 4kézláb ringatózás, olyan édi meg kell zabálni.
ill. a szekrényajtók püfölése, ami nem annyira édi és állandó figyelmet követel, ugyanis van üveg ajtós is ill. az ajtókon egyenlőre nincs zár és félek, hogy a matatásban előbb utóbb odacsípődik egy ujjacska
Ötlet, hogy lehet megfékezni ill. megelőzni? Gyerekzárat gyenlőre csak olyat láttam, amit fúrni kell és hát nincs szívem a vadi új IKEÁs szekrénysort szétfurkálni. talán érhető, persze lehet, hogy nem lesz más választás...
gyorsan elküldöm, mert kisregény lett, na meg amíg nem esik elmegyünk sétálni, aztán visszanézek még hozzátok, igyekszem legalább néha képbe hozni magamat, pusza
Timici
U.i.:
Tök jók a recipék, köszi Mindenkinek. Mindet elmentettem, egyszer talán eljutok a megvalósításig is.