Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem ezzel az ugrálással csak azt értem el, hogy az alattunk lakó szomszéd hívta a katasztrófavédelmet földrengésre, égszakadásra hivatkozva. :lol: :lol:
Nem aggódom mostmár feleslegesen, majd jön ha úgy érzi..
Ha azon aggódom, hogy jajj, karácsonykor nem szeretnék kórházban lenni, úgyis ott leszek ha Ő így akarja majd..mert akkor is csak szülök, nem? :lol:
Szóval..éljenek a ZSEBTERRORISTÁK!! :lol: :lol:

dhbetty
 
 


Zsuzsi
Hajrá!
Drukkolok!!

Így van Betty!
Jön, ha jönni akar.

Gyors szülést Mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Jó reggelt!
Cicus! Feltünően csendben vagy. Csak nem történt valami?

Zsuzsi! Drukkolok, hogy minden rendebn legyen.

Kia! Köszi a szüléstörténetet. Biztos nem lehetett valami jó, de ahhoz képest, hogy milyen gyorsan lezajlottak az események és, hogy milyen horrorszülések vannak mostanában (egész napos vajúdással, stb) szerencsésnek tekintelek és kb ilyen szülést szeretnék. :lol:
De Te végig kiegyensúlyozott voltál és biztos az sokat számított.

Nyafi! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.

Anna? Jól vagy?

dhbetty
 
 

 
 

Sziasztok!

Az estém borzalmas volt, most tetőzik rajtam minden. Már elkezdtem rosszakat álmodni is. Mára elértem azt hogy iszonyuan türelmetlen vagyok. Annyira irigylem Kiát hogy nyugodt tudodtt maradni az utolsó napokban is. Olyan rossz érzés hogy nem akar kibújni, és egyre csak az jár a fejembe hogy biztos nem fér ki. Borzalmas egy érzés. Körülöttem már mindenki megszült aki ki volt írva. Szóval nincs egy szupi napom. :oops: :roll: :(

Zsuzsi drukkolok neked hogy valóra váljon az egy évvel ezelötti kívánságod.!! :D :D

Betty hogy tudtál így tornázni?? Én már a lépcsőzéstől kimerülök. :oops: :oops: Múltkor azt olvastam hogy a lépcsőzés meggátolja a tágulást, én meg itthon anyuék házában lépcsőzgetek hogy hátha ez hat. De semmi. Szerintem Levike még mindig nincs tisztába hogy merre van a helyes irány. Vagy már akkora hogy a popsija nem tud lejebb menni.??? :shock: :shock: :shock:

Fcicus: Mi újság tényleg feltünően csenben vagy!!!!!

Ma elmegyünk apukámmal karira vásárolgatni, aztán hazavisz hétvégére, hátha otthon egy kicsit megnyugszom. Biztos hiányzik már az otthoni hangulat. Olyan furi hogy a szülők mellett laksz 20-25 évig a páromnál kb.4 éve lakom és már inkább az utobbi az otthonom.

Írjatok lányok valami vicceset vagy nyugtatót.

Puszi!
Anna
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Nekem is ritka rossz éjszakám volt...nem tudtam aludni, most meg indulni kell a CTGre. Tiszta hulla vagyok. Szerintem a front és a rokonok kedves érdeklődésének együttes hatása volt :oops:
Én még egész türelmes vagyok, de sajnos nagyon idegesít hogy mindenki kérdezget, pedig csak jót akarnak....tudom.

Anna!!!! KITARTÁS! én ma pihenek legalábbis ha Bence nem gondolja másképp :shock:

Majd jövök.
puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok! Cicus hol vagy? Végigaludtad az éjszakát, vagy elindult valami?

Kép
nyafi
 
 


Két hetesek vagyunk!!! Mit gondoltok süssek tortát? :lol:

Kép
nyafi
 
 


Anna! Nem tornáztam, csak ugrottam párat.
Figyelj..szerintem ez a nem férki a bébi butaság. Ha nagy a gyerek a szülés akkor is elindul. Volt már olyan, hogy közben kiderült ne, fér ki, de ezt előre senki nem tudta és akkor jött a császár.. Szóval -szerintem- ez nem lehet.
Lehet csak nagyon el vagy számolva..

dhbetty
 
 


Ja és a kezem nekem is nagyon bedagadt, a fejem egyenesen ijesztő..

Nyafi! Boldog 2 hetet! :D

dhbetty
 
 


Jó reggelt lányok!

Még totálisan egyben vagyunk! :)
Én úgy egy húsz perce keltem fel, a reggeli negyed8-as sms-es ébresztőt leszámítva. Éjjel viszont alig tudok elalduni. Tegnap volt a Bővér szálló című film a tv-ben, hát még megnéztem, és utána is csak nagy nehezen jött "álom" a szememre. Pedig voltam anyukáméknál, meg utána kimentem a postára is, szóval nem hagytam el magam.
Aztán éjjel megint nagyon elkezdett fájni a bal oldalam fordulásnál. És sokszor éreztem azt a bizonyos menstruációs görcsök előtti rossz érzést, így mindig gyorsan bevackoltam magam, mondván: ha fekve is elindulnak a görcsök, akkor szülünk! De sosem indulnak el. :lol:
Leginkább ez jön be, ha nem vagyok itthon. Ugyanakkor sokkal rosszabb, ha hirtelen rossz érzésem van. :lol:

Én nem értek ám mindenkivel egyet! :oops:
Nyafi azt írtad nekem, hogy csináljunk valamit, vagy barátnők. Nekem jelen pillanatban nincs olyan barátnőm, aki egy kicsit is hasonló cipőben lenne. :cry: Valójában én vagyok "mindenben" az első. Ebből fakadóan talán féltékenyek is lettek páran, de az tény, hogy engem nem hogy hívogatnának a barátnők és haverok, inkább jól elkerülnek! De tényleg! Az egyik leányzó hívott fel tegnap délután, hogy egyben vagyok még, de ő kifejezetten az a típus, aki utána sokáig elkerül, és bár nagyon szeretem, de ő pl kijelentette, hogy teljes féltékenység. (nem tud összehozni egy értelmes kapcsolatot sem, bár hozzáteszem, hogy a saját hibájából)
Így elég nehéz bárhova is elmenni, ha sosincs kivel. Azok a barátaim, akiket hívnék, azok többnyire fiúk :lol: és mondjuk inni nagyon jól lehet velük, meg hülyülni, de moziba menni nem. Azok, akiket moziba hívnék tényleg lányok, de többnyire nem régóta vannak kapcsolatban, így el nem szakadnak a pasiktól, vagy csak késő este érnek rá, mint én is régen. Akkor meg azért már tényleg fáradt vagyok.
Valamint a téma is megváltozott. Szerintem azt is hiszik sokan, hogy most csak a terhességről és a gyerekről tudok beszélni, ami nem igaz, de van benne valami.
Szóval nekem most vakvágányon van a "baráti életem". Ilyenkor derülne ki, hogy ki a barát, és még a középiskolás ismerősök közül két lánnyal tartom a kapcsolatot, ami számomra teljesen megdöbbentő! De ők írnak nekem, nekik tudok írni, és bármilyen témáról lehet velük beszélni annak ellenére, hogy az egyik lánynak van egy 1 éves kislánya.

A leggyakoribb beszélgető partnerem az édesanyám lett. De ő nem sűrűn jön-megy velem moziba, sőt! Jól leteremtene, ha kitalálnám, hogy mozzizzunk egyet! :lol: Nyílván a család annyira nem nézi jó szemmel, hogy mászkálok, féltenek.
:roll:


nyafi
Délután megkérdezem aput, tegnap már nem volt rá lehetőségem. Bár én, ha jól emlékszem gyógyszert kapott rá és sok pihenést javasoltak neki, ami sosem válik be az apukámnál. Heti 3x akkor is elment ping-pongozni. Talán ez gyógyította meg. De pontosabban megkérdezem!
Örülök egyébként, hogy már 2 hetesek vagytok, van esetleg új képetek Abigélről? :)

Zsuzsi, Anna
Vigyázzatok ám magatokra, de nagyon! Aztán írjatok, ha van valami!!!

Szülés utáni depi
Többen említettétek, hogy előjött. Ez nem jó, tudom. :( Emlékeztek, hogy pár hete mennyire magamba voltam zuhanva? Még le is írtam. Tőletek pedig kaptam nagyon jó tanácsokat!
Én most annyit tudok mondani, hogy attól még, mert rosszul érzitek magatokat a négy fal között egy sírópityogóval, attól még nem vagytok rossz anyák!!! Semmi köze a kettőnek egymáshoz! Ha nem adnál neki enni, és ordibálnál vele, na akkor rossz anya lennél. :lol:
Nem tudom, hogy kinek mennyi idő kell a felépüléshez, és ki hol tart ebben, de tény és való, hogy az otthonról eltűnést néhány órára javaslom én is! Szörnyen nehéz, főleg, hogy szerintem minden ilyenre a sport a legjobb, és nem hiszem, hogy rögtön szülés után lehetne már futni vagy aerobicozni, vagy bármit csinálni. :? :lol:
Akinek van elérhető barátnője, tényleg hívja fel, és üljetek be valahova enni vagy dumálni egy jót. Mintha gyerek nélkül lennél, csak antialkoholistaként. :lol:

Én ma azt tervezem, hogy bemegyek a munkahelyemre. Megjött a Nestlé-s Mikulás csomag is, illetve nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet odabent. Ha jól sejtem óriási a tömeg, és naponta több tíz kávéfőzőt adnak el ügyesen a többiek! :wink: És persze hiányolnak engem, a vaskalapos, ámde igen igazságos munkatársat! :lol: Rámfér egy jó finom koffeinmentes kávé.

Apropó! Van, aki kávézik közületek?

Tegnap akkora élet volt odabent, hogy ihaj! :wink: Mondom, hogy mi nem szülünk még egy jóideig, hiába mondogatja mindenki ezt. Semmi jel. Még jóslófájásaim sincsenek. :lol: Kőkemény pocakom szokott lenni, és egy-két éjjel voltak görcsös alhasfájások, de ennyi. Az égegyadtavilágon SEMMI bajom nincs! Ez nem normális. :lol:

Na most megyek, letusolok és benézek szeretett munkahelyemre. Aztán megpróbálok ma sokat tanulni a jövő heti vizsgára. (a szülésznő tegnap a telefonban teljesen ledöbbent, mikor mondtam, hogy jövő héten nekem még három vizsgám lenne. :lol: )
Annyira szeretném elkerülni a 24-ei szülést! Akkor nem lesz szülésznőm (3 kisgyereke van, és így egyeztünk meg), márpedig nagyon a szívemhez nőtt az a nő. Amilyen fura volt az elején, annyira szimpatikus most. Félnék úgy "elveszve" a kórházban.

Na mindegy...

Kia
Örülök, hogy visszatértél közénk! Hogy van Levi? Van olyan nyugodt, mint a pocidban? :wink: Tegyetek fel ti is képet, ha lesznek újak! Vagy iwiw-re is tehettek, nekem az is jó!

Szép napot mindenkinek!
Ha hazaértem felnézek!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Na, most meg ti nem írtok semmit sem! :P

Most értem haza, szakad a hó! Juhééééééé! :lol:
Olyan szép! :oops:
Biztos mindannyian ezt kuksoljátok az ablakból! :D

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!


Haza értünk szerencsére sikerült mindent megvenni, de olyan lassan mentem azt hittem nem bírom ki. Aztán ebédet csináltam még apunak majd elment, és eddig aludtam.
Olyan rossz megint szorulásom van, ezt annyira utálom!!!

De mire felkeltem szép fehér lett minden annyira szép így minden.

Nekem akkor nagy szerencsém van a barátnőimmel mert engem egy percre sem hagynak egyedül. Csak az egyik legjobb, sajna kint van Angliában, ő nagyon hiányzik nekem.Bár a kapcsolatot azért tartjuk. Mondta hogy dec. 18-án jönn haza, én meg viccesen megjegyeztem neki hogy addig már biztos hogy meglesz a kis Levi. :D
Aztán még szerintem őt is megvárja a kis zsebterrorista.

Zsuzsi: Ne aggódj engem is állandóan hívogatnak hogy miért nem hívtam őket hogy megvan a babaóka. Mondom azért mert nem bújt még elő. Nem hiszik el. Már anyunak előre szoktam mondani ha felveszi a telefont hogy most nem érek rá. Beszéljen velük ő, mert így is elég frusztrált vagyok emiatt, és nem szeretnék senkivel sem hülye lenni emiatt, mert ők csak jót akarnak. :) Mokor mentek legközelebb dokihoz?

Fcicius az esti elalvások nekem is nehezen mennek. Mostanábban úgy szoktunk elaludni a párommal hogy én csak beszélek-beszélek-beszélek, és azon kapom magam hogy már vagy 20 perce nem válaszol. :P Akkor szoktam levikével beszélgetni hogy mennyire jó ideki, még karira is kapna ajándékot. :D :D

Majd még jövök!
Puszi Anna
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Nyafi Gratula a 2 héthez!

Cicus
Levi nyugodt, bár nem annyira, mint bent... néha fáj a hasa - akkor nem nyugis..
Rengetegszer akar enni, csak a kaják alatt elalszik - neki nehezebb enni a nyelve miatt...

Zsuzsi és Anna - Lassan jöhetnek a bébik!

Láttam én is néhány hópihét!
Szép volt!! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kimozdultunk ma a párommal, olyan jó volt. Nagyi vigyázott a babára, elötte teletömtem, aztán mentünk dokihoz, bankba, meg patikába. A lábam javul, itthon most már tudok sétálni sántikálva. Láttunk havat. A párom most fogja kiszedni a sebem, aztán megpróbálunk képeket csinálni fürdés közben. Kia te mivel szórakoztatod ha nem alszik? NEKEM TEGNAP TIZENEGY ÓRÁT ÉBREN VOLT!

Kép
nyafi
 
 


Nyafi

Ma nekünk is olyan délutánunk volt, hogy nem akart aludni..
a hasfájás miatt.
Most is pl. Anyu tartja a kezében.. már alszik egy ideje.. csak most elkezdett folyni a tejem :lol: Fel kell ébreszteni.. mert fürödnie is kell.
De nagyon szeret a hasamon, mellkasomon aludni.. vagy a cicin... aztán le tudom rakni az ágyába.

Néha azzal szórakoztatom, hogy nézzük egymást és beszélek hozzá :P :wink:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok Lányok!

Ti már biztosan alszotok, csak én nem tudok. Kezdek azért már a hétfőre készülni. Reggel nyolcra bemegyünk és azt mondta a doki hogy vigyük a csomagot is lesz ami lesz. Hát kiváncsi vagyok. :shock:De jó lenne túl lenni.

Kia milyen jó hallani hogy mennyire egy tündéri kis bogyóka a Levi. Téged olvasva mindig elképzelem hogy valaha a mi kis Levink is kibújik,és itt lesz velünk, olyan fura így belegondolni hogy mennyire meg fog változni az életünk. :D :D

Nyafi utólag is boldog 2. hetes évfordulót.!! :D :D

Fcicus merre vagy csak nem alszol? :?

Betty igazad van abban hogy ha nem fér ki akkor úgy is császár lesz, csak mi nem arra készültünk. :( És ezt nehéz elfogadni de mindent a Levikéért.

Még visszanézek hátha virraszt még valaki rajtam kivül.

Anna
Kép
boganna07
 
 


Én még itt.
Ez van az utóbbi pár napban. Fél 2 körül alszom el, aztám másnap 11kor még fetrengek. Na nem mintha most nem érnék rá..

Anna! Én sem császárra készülök, szerintem senki sem, de ha az javasolt orvosilag a baba és saját érdekemben akkor hajrá. Nem olyan nagy dolog már mint rég volt. és tényleg nem mi döntjük el.

Barátnők..Mo-on vannak. :cry: Itt van pár magyar csaj, de az még nem barátnő kategória.
Nekem mindenkim otthon van.. :cry:

dhbetty
 
 


Hűű..nekem is utolsó hét és lehet, hogy ma születek kiírás.. :lol:

dhbetty
 
 


Jó reggelt Lányok!

Jól elkerültük egymást Betty kb. 1 körül mentem el aludni. Éppen karácsonyi cd-ét kerestem a neten, azt is kérek karira. Leikét majd arra ringatom álomba.
Betty, GRATULA A KIÍRÁSHOZ!!!!!!! :D :wink: :lol: Azért a kis Panni is jól be betonozta magát odabent , nem gondoltad volna hogy eddig kihúzátok, ugye?

Ma jobban aludtam csak kétszer kelltem fel ami nálam nagy szó mégha csak 4-5 órákat alszom is. :oops: :P

Fcicus, láttom te nagyot aludtál. Este sem jöttél írni nekünk. Ma megint porszívozom egy kicsit hátha jövőhét hétvégén már eggyel többen leszünk. Olyan fura belegondolni is, remélem azért lesz időm írni nektek, és tudakokolózni hogy mi újság van veletek.

Zsuzsi mi újság Bence baba jól viselkedik odabent?

Na megyek csinálok reggelit mert megéheztem, majd jövök!
Puszi!
Anna
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!
Anna! igyál meg minden este egy kanál paraffin olajat, nekem gyógyszerész ajánlotta, nagyon jól bevált szorulásra pedig már aranyerem is volt, reggelre megjön az ihlet. És nem csinál hasmenést. Gyógyszertárban árulják.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Hát igen, este nem jártam erre. :( :) Kívételesen TV-ztem, és rejtélyes oknál fogva 11 után sikerült is elaludnom. Na azt nem mondom, hogy csodás éjszaka volt, de tűrhető! :)

Szorulás
Terhesen nagyon fontos dolog, én a "hagyományos" praktikákat részesítem előnyben, amiket anyukámtól hallottam.
1. Paradicsomlé, eredeti. Avagy reggel a reggelihez egy paradicsom. Maga a lé nekem még aznap eredményt hozott, egy decit ittam, de aztán minden nap ettem reggel paradicsomot, és sosem volt baj a wc-vel.
Most viszont már nem kívánom, így nekem is újra előjött a neheze.
2. SzilvaLEKVÁR! Nem dzsem, hanem lekvár. Éhgyomorra egy kiskanállal, iszol rá vizet. (nekem ez azért fontos, mert én nem rajongok a szilváért :lol: ). Még nem tudom, hogy hány óra elteltével hat, nem meghajt, hanem csak elindítja azt, amit kell. :lol:

Rettentően örülök, hogy hiányoztam nektek! :lol: Ez olyan jó érzés! :D

Én továbbra is "tartom" magam, nem lesz itt szülés egyhamar... Mindegy, hát ez van. Kibírjuk. Jövő hétre vajmi keveset tanulok, lemondtam róla. Méghozzá azért, mert kb esélytelen. Úgyhogy majd elmegyek persze (ki a világvégére), de a tudásom nulla lesz. Maximum visszapassziváltatom magam erre a félévre. Még nem tudom, hogy mi lesz, csak azt, hogy így, hogy nem most születik a Miniatűr, így januárban az olasz szigorlatra nem tudok elmenni. És nincs jegy az egyik nélkül. Hát ez van. Helyette olvasok! :lol:

Most meg várom apát, elhozza a kocsit anyóséktól, és megyünk nagybevásárolni. Kettő körülre meg jön egy rokonlány a kisfiával meg az új barátjával, ha minden igaz hozzánk, úgyhogy sok időnk nem lesz. Főleg mert velem élmény a vásárlás! Ezzel a cammogással. :lol:

Szép napot kívánok mindenkinek!!!
Aztán ha mégis el kéne indulnunk a kórházba, hát majd vagy én írok, vagy majd Petivel íratok. :lol:

U.i.: tegnap ittam málnalevél teát! Ahogy a szülésznőm mondta, csak mézet raktam bele. És FINOM volt! Igaz átfőztem, és magát a teafüvet nem ittam meg, ezt nem teljesen értem, hogy hogyan kéne, de így csináltam. És egy bő kancsónyit csináltam, sztem minden nap ez lesz most már, illetve most néztem jó masszázsolajnak valókat, ma azt is veszek. Mindent megteszünk a cél érdekében! :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Sikerült még egy kicsit aludnom. :lol:

Annyira szép a táj, úgy elmennék sielni majd forraltborozni!!! :? De ez csak szép álom.
A férjem ma kitakarított helyettem el sem hiszem. Lehet hogy azért hogy nehogy megerőltessem magam??? Mivel most ment el squasholni, ezért nem nagyon örült volna ha inkább most szülünk. :P
Mit főzzek ebédre, nincs valakinek ötlete?

Köszi az ötleteket a szorulásra. A lekvár meg a paradicsom nekem is bevált, de az utóbbi hetekben olyan gyomorsavat csinált mindkettő, hogy csak na. Úgy hogy lemondtam róluk pedig a paradicsomot nagyon szeretem. :( De ezt a olajat kipróbálom. Köszi Nyafi!!!

Betty te kint is fogsz maradni Németországban? Milyen odakint?
Bármint az egészségügyi ellátás? Gondolom ott azért jobb a helyzet?

Nekem azt mondták hogy a mozgással nem nagyon függ össze a szülés, van olyan baba aki még közvetlen a szülés elött is rugdosódik? Ti mit gondoltok erről? Mit hallottatok?

Anna
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok
Nemrég ébredtem, csak zuhanyoztam és megettem egy naaagy tányér tejbegrízt :)
Tegnap csináltam mézeskalácsot, ma diszítem őket.

Anna!
Én már kb 7 karácsonyi cd-t töltöttem le innen:
www.mp3portal.hu
Nagyon jók vannak, szerintem na addj ki érte pénzt.
Regisztrálod magad és az egyik topikban le is van írva, hogy hogy kell letölteni.
Mi kb 2012-ig maradunk itt, szigorúan megállapodtunk, mert én Mo-on szeretek ékni és a férjem is, de addig alapozunk. :wink:
Az eü-i ellátás valóban kicsit előrébb jár, az van amit most otthon akarnak elérni. Külön szülőszoba minden földi jóval, baba-mamabarát ellátás, szülésznő aki egyben a védőnő szerepét is betölti szülés után ha kell minden nap jön és segít.
Mellesleg Panka kettős állampolgár lesz, ami nem hátrány neki.

Nagyon zsibbad a jobb karom, nem tudom mi lehet ez, de gondolom köze nincs a közelgő szüléshez.
Tényleg furcsa, hogy még túlhordás is lehet ebből, pedig a doki hogy rámijesztett. De jól van ez így, csak akkor nagyon be lettünk sózva és most kicsit türelmetlenebbek vagyunk a kelleténél.
És persze mindig abban bíztam, hogy karácsonyra itthon leszünk, amire még most van esély, de nem érzem, hogy ebből itt hamarosan szülés lehetne.
Habár nem tudom mit kell érezni, e azért a többiek akik már túl vannak rajta gondolom éreztek előtte valamit.
Ezek a görcsölgetések megvannak, de már mióta..

Du még én is csavargok egy kört. :lol:

Linus? Jól vagytok?

dhbetty
 
 


Sziasztok Lányok!
Én, mint az "utolsó" csak lapítok itt...nekünk van még 2 hetünk, és szerintem több is lesz belőle.A hasam teljesen fent van.Tegnap voltunk ctg-n.Na, Kristóf produkálta magát: izgett-mozgott, rugdosta a tappancsot, csuklott, így tiszta hangzavar volt a szobában, ahol még két kismamát ctg-tek, de az ő manóik aludtak.Aztán az UH-on megtudtuk, hogy minden tökéletesen rendben van vele, a méretei ideálisak(azért most még utánanézek a neten), és kb. 3 kilós!!! :D Nem tudom, miért, de én ezen nagyon meglepődtem.Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy -az amúgy nem nagy -hasamban elfér. :wink: Hülye vagyok? A férjem jól rá is ijesztett anyósomra: nagy hévvel mesélte a telefonba, hogy 3 kilós az unokája, mire ő azt hitte, hogy már megszületett, és nagyon rosszul esett neki, hogy csak most szólunk :shock: A dokinőm meg se vizsgált, hogy úgyis zárt a méhszájam, és tökéletesek az értékeim.Na, azért ez kicsit rosszul esett...
Képzeljétek, volt bent egy lány: szegény, már kedd óta vannak fájásai, de csak fél ujjnyira tágult.A dokia síel, a többi doki meg mindig hazaküldi.Azt javasolták,igyon vörös bort.Meg szexeljen, de azt mondja, az nem használ :lol: Úgy sajnáltam.Ilyen elhúzódó vajúdásról nem beszéltek az előkészítőn!!! :shock:

Barátok/barátnők:Nekem abszolút most látszik, ki az "igazi" barát: nincs ilyen helyzetben, mint én -sőt még párt se talál-, és mégis, annyira örül az örömünknek!!!(Szerencsére több barátunk is ilyen.)És van,aki szinte szemrehányást tesz azért, hogy egész más életvitelt folytatunk már, és mi lesz még később...Pedig annyira figyelek, hogy ne állandóan a babás témákról beszéljek velük.Hát ez van :roll:

Cicus!Valamit nem értek: mi majdnem egyidősek vagyunk (mármint szülésben).Miért csodálkozol, hogy még nem mész szülni?És miért akarsz menni annyira?Persze a hasadat látva, abszolút megértem! :)

Betty!Nekem már hetek óta zsibbad mindkét karom és kezem!A vizesedéstől van, állítólag.

Naggggyon irigyellek Titeket, babázó mamák!!!!Tegyetek fel képeket!!Mindig mutatom a férjemnek a most született babákat, és olvadozunk a monitor előtt.Aztán megvitatjuk, hogyan fog mutatni az ő, illetve az én kezemben a baba.És képzeljétek, férjem megengedte, hogy az általa egyébként csúnyának, sőt gusztustalannak (valóban csúnya, magam sem tudom eldönteni, hogy medve, vagy macska)tartott Szilikémet, aki kiskorom legeslegszeretettebb pajtása volt , kimoshatom és Kristóf ágyába tehetem!!Azért ez szép gesztus tőle, nem? :D

Hű, de hosszúra nyúltam!
Szép hétvégét mindenkinek!Kellemes görcsöket!Egyetek sokat!
Lina

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

Nálunk is van hasfájás rendesen sajnos....a tejcsim kevesebb lett így pótolni kell tápszerrel :( De hát ez van nem tudok mit tenni.
Pár kép Rékáról
Kép
Kép

Naahh megyek pihizek amíg lehet most éppen csucsant a Drággaaa :) Bocsi hogy nem írok személyesen senkinek visszaolvasni is csak futólag tudtam!

Puszi Mindenkinek! Pocakosok kitartás!

Niki
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Csak pár sort írok,mert hamarosan kettő és ez azt jelenti,hogy kereken 2-kor Bömbike szájában kell legyen a cumis üveg.Nem én ragaszkodom hozzá...ez a leányzó pontossabb mint egy óra.

Betty:én annyit éreztem pár nappal elötte,hogy nagyon fájt az ágyékom.Semmi más nem volt.

Az én málnalevél teás sztorim tök vicces volt. :D
Megvetettem anyummal hétfőn a teát,este lefőztem egy adagot,kedden is ittam belőle és szerdán mentem szülni.... :D :D :D

Nem hiszitek el,de én nem tudok feltenni ide képeket.Mindig azt írja ki,hogy vmi hiba történt.
Légyszi próbálkozzatok Ti is,mert kezdem hülyének érezni magam.

Jaj neeee-BÖMBIKE NYUGI,JÖN A KAJA......
Vendég
 


Sziasztok!

Hüüüüüü mennyit irtatok :) Hazajöttünk a CTGről...ismerős mondat már megint. Minden rendben Bence jól érzi magát.
Bár tegnap este nagyon parádézott gondolkoztam is hogy felhívom a szülésznőt, mert meglehetősen kellemetlen volt, de aztán el tudtam aludni és megsem szültünk :?

Nekem hál istennek 1 hétig volt összvissz szorulásom, de akkor aszaltszilva levet ittam és az segített.

Én gyomorsavra mandulabelet eszek és nagyon sokat segít, mondjuk az is csak esténként van.

Mindjárt ebédelünk :)

Puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Hello! Az aszalt szilva paradicsom lekvár tényleg jó, de a paraffinolaj is természetes és én azok után kértem a gyógyszerésztől, hogy ezeket mind ettem ittam, megspékelve egy kis csemiubilével és tejjel és az aranyerem csak vidult, meg mosolygott. Két napot este bevettem egy-egy kanállal és a két hetes aranyér és székrekedés ment a levesbe.

Kép
nyafi
 
 


Sajnos nem tudtam elintézni amit akartam, mert vásárlás közben folyton keményedett a hasam, így hazajöttem. :(
Olyan a hasam mint a beton..

Azóta már bekészítettem a hűtőbe egy adag hókiflit, kidíszítettem tojásfehérjével a mézeskalácsot amit tegnap sütöttem..és várom haza a férjecskémet.
Nem főztem fokhagymáspiritós teával tökéletes lesz. :)
Addig eszem míg nincs szoptatás.

Nyafi, Dominról mit tudsz?

dhbetty
 
 


Niki! Ez a kislány tiszta apja. Az orra is és a szája is. A szemét nem látni, mert csukva van, de az tuti nem a postás hozta. :D Nagyon helyes!!!!!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Niki csodaszép a kislányotok, annyira kis formás az arcoskája! :D
Ma pont azon gondolkoztam hogy milyen érzés lehetett elöször megpillantani a babókát? Hiszen kilenc hónapig igaz a szívünk alatt hordjuk, lényegében egyek vagyunk, de mégsem látjuk éríntjük őt.
Le tudjátok írni hogy milyen?? :?

Betty te kész zseni vagy, hogy miket tudsz sütögetni? Én karira gyümölcskenyeret illetve csokis diós mauffint szoktam készíteni, eddig terjed ki a sütési képességem. Ja arról nem is beszélve hogy annyira béna vagyok, mert nem sikerül arról az oldalról amit írtál letöltenem valamit is. Meg tudod írni hogy melyik aza topik ami leírja hogy hogyan kell ezt csinálni? :? :? :? :? :oops: Az tényleg jó dolog hogy a kis Panninak kettős állampolgársága lesz. A barátnőm kiment a párjához No-ba és ott annyi minden kell a munkavállaláshoz is. Hiszen ő is bankban dolgozott és közgazdász a végzetsége, így csak ebben a szakmában dolgozhat oda kint is, csak ez azért nem olyan könnyű.

Kingii írtad hogy neked sem voltak olyan nagyobb fájásaid mikor bementél szülni, nekem is alig van görcsöm, és csak ott alul fájdogál, plusz kő kemény a pocim, de hétfőn úgy is kiderül majd minden.

Puszi!
Anna
Kép
boganna07
 
 



Sziasztok! Anna! Nekem tudod császár volt. Amikor a paraván mögül kiemelték a gyereket, hogy tessék anyuka ő az! Én csak néztem nagy szemekkel, hogy hát te lennél az? Aztán elvitték kettő percre, de tényleg csak annyira, amíg bebugyolálták és odatették a vállamhoz. És én hallottam, hogy szuszog, és kicsit elkezdtem sírni és beszéltem hozzá, de nem tudtam megfogni, mert le volt kötve a kezem, és ő elkezdte szopni a számat miközben beszéltem. Hát ilyen. Nem tom természetesnél biztos jobb, mert ott kézbe adják, de nekem ez is gyönyörű volt.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Engem is császároztak,de ugye altattak is egyben.Így amikor magamhoz tértem 4-kor,kértem hadd láthassam a picit,de nem engedték,mert az altatás miatt tök kóma voltam.Műtét után 2 órára behozták nekem.Ugye nem tudtam megfogni,hiszen mozogni sem tudtam.Így férjem odatette mellém az ágyba és ugy próbáltam meg simogatni.
Alig vártam,hogy másnap legyen és a kezembe tarthassam.... :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Megyünk szülni, méhszáj 2 ujjnyi ugyhogy az orvos azt mondta menjünk vissza.

Szorítsatok!!!!!!!!!!!

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Zsuzsi!

Szorítunk! Minden rendben lesz!

Kellemes vajúdást! ;)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Először is Zsuzsi Szorítunk nektek...csak ügyesen! :) Nemsokára te is anyuci leszel :)

Köszönjük szépen a dícséreteket nagyon jól esik nekem is és az apukájának is :) Bár szerintem minden babóca gyönyörű :)

Anna engem is császároztak nekem is odamutatták amikor kiemelték de utánna már nem láthattam csak 9-10 óra múlva sajnos....bár hála az égnek az apucijával elég sok időt eltölthetett!
Amikor pedig először találkoztunk az felejthetetlen élmény volt a párom meg is örökítette kamerával....odarakták mellém a karomba mert ugye én sem mozdulhattam meg....és addig amíg meg nem szólaltam nem reagált semmire csak úgy volt.....aztán elkezdtem hozzá beszélni elég sokat....szia kicsim...üdvözlet itt a mi kis világunkban....stb....Na akkor felém fordította a fejét és tátott szájjal fülelt és figyelt...mondanom sem kell az egész családot megríkatta ez a felvétel....még a férjemet is pedig ő nem egy elérzékenyülős típus.....szóval nekünk nagyon-nagyon szép volt az első kapcsolatfelvétel :)
Vendég
 


Sziasztok!
Niki én is csak csodáltam a kislányotokat, de nem dícsértem. :oops:
Kis angyal. Dehát hamarosan karácsony, szükség van a kis angyalokra!!
Remélem jobban vagy és csak a hormonjaid szórakoznak. Szerintem ez egy jó időszak, mert a hóesés, a közelgő karácsony hangulata mindenkit boldoggá tesz.

Zsuzsi drukkolunk, remélem minden rendben lesz.

Kicsit irigykedem, de nekem is lesz már hamarosan. Bár most tárgyalok vele, hogy hamarabb, vagy később, de karácsonykor ne akarjon már. :wink:

Most van 3. advent, jövő héten jönnek a szüleim és a férjem szülei, itt karácsonyoznak. Olyan rég láttam őket, nem tudtam már megtenni azt a hosszú utat pocaklakóval. :cry:

Én nem tartok a császártól. Tudom, hogy csak indokolt esetben teszik, de ha ez kell ahhoz, hogy Panni egészségesen jöjjön a világra akkor csak rajta. Nem olyan nagy dolog már mint 15 éve volt és tényleg nem mi döntjük el.

Nah, megyek főzni.
Egész nap karácsonyi dalok szólnak én meg néha mint egy tudathasadásos el-elbőgöm magam, de nem tudom miért. Kismamaérzékenység.. :roll: :roll:

dhbetty
 
 


Sziasztok!
Nyafi, Kingi, Nicol!Csak úgy potyogtak a könnyeim, amikor olvastam a leírásaitok az első pillanatokról, a bemutatkozásról...Én még most is alig hiszem, hogy pár nap múlva én is átélhetem ezt. Annyira szeretnék rá 100%-osan felkészülni!!!

Zsuzsi!Sok szerencsét!!!

Lina

Kép

Kép
linus
 
 


Újra egy két kép! Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Betty
Már csak 6 nap :P

Niki és Nyafi szépek vagytok!
Réka nagy hajas-baba.

Anna drukkolok holnapra!!!!
Nemsokára találkozol Leviddel!!

Hívott este Zsuzsi - NEKED is DRUKK!!!
Visszaírok neki egy üzit - lehet megszületett a bébi!

Ma megmértük Levit.
3470 gramm. Egy hete 3300 volt.
Hízik lassan.

Holnap jön a gyerekdoki..


Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Nyafi!
Olyan édes. Mint egy játékbaba. Mekkorára nyitja a szemeit!! :D :D

Kia!
Már csak 6, de nem akarok kórházban karácsonyozni. Bár már az eddigi gyenge hasfájások is megszüntek, úgyhogy lehet 2 ünnep közöttre időzit.

Cicus? Hallgatsz..

Anna?

dhbetty
 
 


Zsuzsi ma 16 órakor életet adott a Bébinek.
55 centi és 3320 gramm.
Mindketten jól vannak.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


ZSUZSI!

Gratulálunk nektek is!

Kép
aniko...
 
 


Zsuzsi!

Óriási Gratuláció!
A legjobbakat!!!


Cicus van! :wink: Csak baromira fáj már a hátam, szétfeszít két oldalra. De nem csodálom, a mai napot a letöltésnek szántam, és vajmi keveset feküdtem, viszont egész nap ültem! És bár már hulla vagyok, de végül csak két napra fizettem rá erre az mp3portálos bulira, és teljesen rákattantam. :lol:
Először csak a karácsonyi dolgok miatt. Aztán már jöttek a régi slágerek... most ott tartok, hogy bár nem hastáncolok és nem is akarok, olyan stílusú zenét töltök a Kismukk meséje mellett :lol: Most már babanótákból is tele leszünk lassan. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Zsuzsi gratulálok!!! Jó egészséget nektek.
Viszonylag gyorsak voltatok ha fél 12kor még ide írtál, 4kor pedig már babáztál.


Már csak 5 nap. :shock:

Anna! Ma fekszel be?
Minden jót és kívánom, hogy szép legyen a szülés.

dhbetty
 
 


Betty!Köszi a dícséretet! Anyukák nektek leesett a köldökcsonk? Kezelitek még? Nekünk maradt még benne egy kis trutyi és rendszeresen pucoljuk még. Ti?
Zsuzsi Gratulálunk! Jó egészséget, sok tejecskét!!!

Kép
nyafi
 
 


Jó reggelt Lányok!

Mindenkitől elnézést kérek, hogy csak épphogy jöttem vagy nem jöttem és nem írtam és nem szóltam semmihez sem semmit sem. Lustaságra fognám.

nyafi:
Megkérdeztem ám apumat, továbbra is azt mondta, hogy valami gyógyszert kapott rá, de ezen kívül gyógykrémmel kente ott, ahol fájt. És lassan, de nem kímélte magát. Az igaz, hogy állítólag vannak még alkalmak, amikor belenyilallgat neki ott, ahol régebben nagyon fájt. De a gyógyszer nevére már nem emlékezett se ő, se anyukám. :cry:
Ellenben Abigél gyönyörű!!! De tényleg! UGyan még csak két hetes, azon a fotón, ahol kiterülve fekszik olyan, mintha egy babaújság címlapjáról jött volna le!!! :lol:
Gyönyörű szépek a szemei túlzás nélkül (minden képen csak úgy villognak :D ), és nekem a leginkább a lábujjacskái tetszenek!!! A bal lábacskáján csak pöttyként lehet látni a lábujjait, ennivaló! :oops: Elolvadtam teljesen tőle!

Kia
Örülök, hogy Levi ilyen jól gyarapodik! Szép, egyenletes fejlődés! :wink: Mondott valami érdekeset a gyerekdoki? Egyébként Levi hasfájós, vagy nem annyira?
Képeket szeretnék rólatok! :oops:

Anna
JELENTKEZZ!!!! Mit mondott ma a doki? Mi lesz? Merthát már jól túltöltötted a 41. hetet? Izgulok ám értetek, bár gond nem lehet, csak hogy mennyire lesz "nem" természetes?!

Betti
Hát, Linussal már csak mi hárman maradtunk az "élők" táborában! :lol: Hogy érzed magad? Nem kell még szülnöd? :wink: Remélem még tartani fogjuk a kapcsolatot jövő ilyenkor, mert mindenképpen érdekelne majd a mézeskalácsi praktikák! Idén nincs az az ember, aki rávesz a karácsonyi sütésre, de jövőre eltökélt szándékom olyat is készíteni, meg mindeféle földi jót! Számítok rád! :wink:
Egyébként azon gondolkodtam, amit írtál, hogy 2015-ig kint tervezitek, utána hazajöttök. Belegondoltál abba, hogy az még hét év? Nem tudom, hogy mióta vagytok kint, de szerintem már nem fogtok visszajönni olyan hosszú idő után, bár én ezt nem tudhatom. Csak akkor már Panka is 7 éves lesz, túl pont az első osztályon, biztosan fog beszélni 2 nyelvet (ugye? :wink: :lol: ), és az is lehet, hogy már lesz egy második prüntyőkétek is, szóval azért az a 2015 még nagyon messze van!!!
Mi is ki akartunk menni külföldre, csak közben én terhes lettem. :lol: A terv úgy szólt, hogy itthom megcsinálom végre a fránya diplomát és elhúzunk valamerre, ahol Petinek is több esélye lenne, és maga építené föl az egzisztenciáját, nem kéne mindenféle hátsó behatásoktól tartania. Nem jött össze, bár én még nem tettem le róla, hogy akár babákkal is ki lehet menni. Csak az már szörnyen nehéz lenne, mert akkor már itt vannak a nagyszüleik, a keresztszüleik, a rokonok, az ovis barátok vagy nem ovis, de barátok! Szörnyen nehéz.
Meg úgy emlékszem, hogy saját vállalkozásotok van (erre azért emlékszem nagoyn, mert mi ketten dolgoztunk talán az egyik legtovább :lol: ), azt pedig már felépítettétek.
Egyébként hadd legyen indiszkrét, a lakás (az a csodás tetőtér! :oops: ), azt bérelitek? Odakint milyen a helyzet ebből a szempontból (sokan sokfélét mondanak)?

LInus:
Te, hogy érzed magad? Én már nem siettetek semmit. Eleinte tényleg örültem volna, ha kicsit hamarabb kijön ez a buksi, főleg mert jó súlyos és óriási. De most már mindegynek tartom. Most már annak örülnék tényleg, ha szilveszterkor jönne! Az év egyik első babájaként! :wink:

Niki
Réka babának rettentő jól állnak ám apuci kezei :D

Lányok, nekem igen furcsa napjaim vannak!
Nemrég íram, hogy szörnyű várakozni, és kicsattanok az eőből és stb. Na, ezt fél nap alatt gyökeresen megváltozott! :lol: Egyszerűen mozdulni alig bírok! Éjjel kénytelen voltam háton fekve aludni sokáig, mert annyira fájt a megfordulás egyik oldalról a másikra (hozzáteszem az én kicsi lúrkóm hiába van már jól lent, a lábait ímádja még a bodáimba illesztgetni, éjjel pedig nagyon szeret kiterülni odabent!!! :lol: ), hogy inkább leálltam félúton és háton folytattam. Na innen utána semerre nem volt felkelés! :lol: Szóval most azt tudom mondani, hogy megint hulla fáradt vagyok, és kedvem sincs semmihez, bár most elkezdtem egy jó könyvet, szerintem bőven ki is olvasom, amíg Pöttöm megérkezik hozzánk.
Akartam még valamit írni, hát teljesen elfelejtettem... na sebaj, majd nap közben! Ma is itt fogok töltögetni! :wink: :lol:

Ja igen! Holnap délelőtt megyünk dokibácsihoz, megkérem, hogy nézzük majd meg a méreteket! IGen súlyosnak érzem már ezt a gyermeket. Eddig nem volt teher, már kezd az lenni... :? Illetve kíváncsi lennék a fej kerületére is, utoljára 324mm volt, ami még kíváló.
Aztán szerdán szülésznőzünk egyet. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok
Cicus
2012-ig beszéltük meg.
A férjem 8, én 3 éve vagyok itt, de ennyi év alatt sem sikerült egyikőnknek sem megszeretni a németeket. Nem jó itt, Mo-t viszont szeretjük.
Másrészt mindketten ragaszkodunk hozzá, hogy Panka magyar iskolába járjon.
Alig várjuk a 2012-t.
A lakást béreljük. 1000 euro havonta, tehát nem kevés. Egyáltalán nem fonják itt sem kolbászból a kerítést, míg aktív voltam én is együtt napi 12 órát dolgoztunk a vállalkozásunkban. Most Balázs lót-fut egyedül éjjel-nappal.
Ennek ellenére nem panaszkodom, mert mi vállaltuk az egészet és végig is csináljuk.
Látom bevetetted megad az mp3portal oldalra :)

Nekem egyre szörnyebben néznek ki az ujjaim. Az eddig fájások halványodtak, de mostmár nem bánnám ha jövő héten lenne kedve megszületni.
A szüleim és anyósomék vasárnap érkeznek.

dhbetty
 
 


Zsuzsi!

Hatalmas gratula Nektek!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?