Jó reggelt lányok!
Még totálisan egyben vagyunk!
Én úgy egy húsz perce keltem fel, a reggeli negyed8-as sms-es ébresztőt leszámítva. Éjjel viszont alig tudok elalduni. Tegnap volt a Bővér szálló című film a tv-ben, hát még megnéztem, és utána is csak nagy nehezen jött "álom" a szememre. Pedig voltam anyukáméknál, meg utána kimentem a postára is, szóval nem hagytam el magam.
Aztán éjjel megint nagyon elkezdett fájni a bal oldalam fordulásnál. És sokszor éreztem azt a bizonyos menstruációs görcsök előtti rossz érzést, így mindig gyorsan bevackoltam magam, mondván: ha fekve is elindulnak a görcsök, akkor szülünk! De sosem indulnak el.
Leginkább ez jön be, ha nem vagyok itthon. Ugyanakkor sokkal rosszabb, ha hirtelen rossz érzésem van.
Én nem értek ám mindenkivel egyet!
Nyafi azt írtad nekem, hogy csináljunk valamit, vagy barátnők. Nekem jelen pillanatban nincs olyan barátnőm, aki egy kicsit is hasonló cipőben lenne.
Valójában én vagyok "mindenben" az első. Ebből fakadóan talán féltékenyek is lettek páran, de az tény, hogy engem nem hogy hívogatnának a barátnők és haverok, inkább jól elkerülnek! De tényleg! Az egyik leányzó hívott fel tegnap délután, hogy egyben vagyok még, de ő kifejezetten az a típus, aki utána sokáig elkerül, és bár nagyon szeretem, de ő pl kijelentette, hogy teljes féltékenység. (nem tud összehozni egy értelmes kapcsolatot sem, bár hozzáteszem, hogy a saját hibájából)
Így elég nehéz bárhova is elmenni, ha sosincs kivel. Azok a barátaim, akiket hívnék, azok többnyire fiúk
és mondjuk inni nagyon jól lehet velük, meg hülyülni, de moziba menni nem. Azok, akiket moziba hívnék tényleg lányok, de többnyire nem régóta vannak kapcsolatban, így el nem szakadnak a pasiktól, vagy csak késő este érnek rá, mint én is régen. Akkor meg azért már tényleg fáradt vagyok.
Valamint a téma is megváltozott. Szerintem azt is hiszik sokan, hogy most csak a terhességről és a gyerekről tudok beszélni, ami nem igaz, de van benne valami.
Szóval nekem most vakvágányon van a "baráti életem". Ilyenkor derülne ki, hogy ki a barát, és még a középiskolás ismerősök közül két lánnyal tartom a kapcsolatot, ami számomra teljesen megdöbbentő! De ők írnak nekem, nekik tudok írni, és bármilyen témáról lehet velük beszélni annak ellenére, hogy az egyik lánynak van egy 1 éves kislánya.
A leggyakoribb beszélgető partnerem az édesanyám lett. De ő nem sűrűn jön-megy velem moziba, sőt! Jól leteremtene, ha kitalálnám, hogy mozzizzunk egyet!
Nyílván a család annyira nem nézi jó szemmel, hogy mászkálok, féltenek.
nyafi
Délután megkérdezem aput, tegnap már nem volt rá lehetőségem. Bár én, ha jól emlékszem gyógyszert kapott rá és sok pihenést javasoltak neki, ami sosem válik be az apukámnál. Heti 3x akkor is elment ping-pongozni. Talán ez gyógyította meg. De pontosabban megkérdezem!
Örülök egyébként, hogy már 2 hetesek vagytok, van esetleg új képetek Abigélről?
Zsuzsi, Anna
Vigyázzatok ám magatokra, de nagyon! Aztán írjatok, ha van valami!!!
Szülés utáni depi
Többen említettétek, hogy előjött. Ez nem jó, tudom.
Emlékeztek, hogy pár hete mennyire magamba voltam zuhanva? Még le is írtam. Tőletek pedig kaptam nagyon jó tanácsokat!
Én most annyit tudok mondani, hogy attól még, mert rosszul érzitek magatokat a négy fal között egy sírópityogóval, attól még nem vagytok rossz anyák!!! Semmi köze a kettőnek egymáshoz! Ha nem adnál neki enni, és ordibálnál vele, na akkor rossz anya lennél.
Nem tudom, hogy kinek mennyi idő kell a felépüléshez, és ki hol tart ebben, de tény és való, hogy az otthonról eltűnést néhány órára javaslom én is! Szörnyen nehéz, főleg, hogy szerintem minden ilyenre a sport a legjobb, és nem hiszem, hogy rögtön szülés után lehetne már futni vagy aerobicozni, vagy bármit csinálni.
Akinek van elérhető barátnője, tényleg hívja fel, és üljetek be valahova enni vagy dumálni egy jót. Mintha gyerek nélkül lennél, csak antialkoholistaként.
Én ma azt tervezem, hogy bemegyek a munkahelyemre. Megjött a Nestlé-s Mikulás csomag is, illetve nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet odabent. Ha jól sejtem óriási a tömeg, és naponta több tíz kávéfőzőt adnak el ügyesen a többiek!
És persze hiányolnak engem, a vaskalapos, ámde igen igazságos munkatársat!
Rámfér egy jó finom koffeinmentes kávé.
Apropó! Van, aki kávézik közületek?
Tegnap akkora élet volt odabent, hogy ihaj!
Mondom, hogy mi nem szülünk még egy jóideig, hiába mondogatja mindenki ezt. Semmi jel. Még jóslófájásaim sincsenek.
Kőkemény pocakom szokott lenni, és egy-két éjjel voltak görcsös alhasfájások, de ennyi. Az égegyadtavilágon SEMMI bajom nincs! Ez nem normális.
Na most megyek, letusolok és benézek szeretett munkahelyemre. Aztán megpróbálok ma sokat tanulni a jövő heti vizsgára. (a szülésznő tegnap a telefonban teljesen ledöbbent, mikor mondtam, hogy jövő héten nekem még három vizsgám lenne.
)
Annyira szeretném elkerülni a 24-ei szülést! Akkor nem lesz szülésznőm (3 kisgyereke van, és így egyeztünk meg), márpedig nagyon a szívemhez nőtt az a nő. Amilyen fura volt az elején, annyira szimpatikus most. Félnék úgy "elveszve" a kórházban.
Na mindegy...
Kia
Örülök, hogy visszatértél közénk! Hogy van Levi? Van olyan nyugodt, mint a pocidban?
Tegyetek fel ti is képet, ha lesznek újak! Vagy iwiw-re is tehettek, nekem az is jó!
Szép napot mindenkinek!
Ha hazaértem felnézek!