Sziasztok!
Látom, ma nem volt nagy nyüzsi. Illetve tegnap, én ma megint ilyen késői vagyok.
Adrienn!
Én dokit fogadtam, nem szülésznőt. Nálunk asszem 2 szülésznő van, és mind a kettő angyali, ezért nem fogadom meg egyiket sem. Mindegy melyik lesz. Egyébként mivel magánrendelésre is a fogadott dokimhoz járok, ezért a szülésnél nem visszük nagyon túlzásba az adakozást. 30 v. 40 ezerre gondoltunk. Majd még utánajárok, mennyit szoktak a többiek adni. Lehet, hogy 30 lesz, meg valami drágább pia. Még nem tudom.
A náthádra jobbulást kívánok! Én is voltam megfázva az elején, tudom miről beszélsz. Én is szedtem homeós bigyót, ami annyit segített, hogy nem lázasodtam be, de így is kellett 4-5 nap, mire rendbejöttem. Nagyon szarul voltam, állandó orrfújás, orrdugulás. Csak az orrcsepp segített, amit nem javasolnak kismamáknak. Én nem szóltam a dokimnak, este lefekvés előtt nyomtam 2 cseppet az orromba, legalább jobban aludtam. De napközben nem, akkor inkább fújtam. Ami még segített egy kicsit, az a kamillás gőzölés volt. De az orrcsepp volt a legtutibb.
Bettó!
Sajnállak a szemecskéd miatt. Én a helyedben azért elmennék az osztálytalira, mert úgysem a szemeddel fognak foglalkozni, hanem a szép pociddal. Nekünk tavaly volt az ált.iskolai 10 éves, tavalyelőtt a gimis 5 éves. A gimist kihagytam, mert nyaralni mentünk, de nagyon bántam. Az ált.iskolai nagyon jó volt! Ha ritkán van nektek is, akkor szerintem menj el. Bár ha rám hallgatsz, azt teszel, amit jónak látsz!
(Írhattam volna azt is, hogy ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz, csak az olyan durván hangzott
)