Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
bettó
 
 


Úh csajok most akadtam ki nagyon! Kicsit sem babadolog, hanem üzleti de le kell írnom, hogy milyen emberek léteznek pici világunkban.
Felhívott egy fickó. Először kezdte kérdezni, hogy mi a Príma téka vagyunk-e, meg hogy van-e másik tékánk a Derék utcán. Mondtam, hogy nem, nekünk csak ez a Csapó u. 88. szám alatti üzletünk van. És most kapaszkodjatok meg. Volt a fickónak egy alkalmazottja 3 hónapig, elküldte, mert nem dolgozott jól. Ez a volt alklamazott, azt nyilatkozta az Apehnál, hogy 5 évig dolgozott annál a bizonyos cégnél, plussz tb-csalás is volt a dologban. Lebukott. Most bíróságon van az ügy, olyan szempontból, hogy azt nyilatkozta, hogy ez a volt cég számla nélkül dolgozott egy csomó cégnek: Polgármesteri hivatal, Máv, Príma téka, Csapó Téka. (Mi a 12. helyen vagyunk felsorolva). Ja a jegyzőkönyvben 106 számot mondott a fickó, mi a 88. szám alatt vagyunk. Életemben nem hallottam erről a cégről, ráadásul irodatechnikai dolgokkal foglalkoznak. Nos a számítógépnek hogyha baja van a régi munkatársakhoz visszük, más irodatechnikai dolgaink nincsenek, tehát rájuk nem is lehetett szükségünk.
Jó sztori mi. Most várható vagy egy apeh papír revízióról, vagy egy bírósági papír, ahová persze nekem kell mennem, mert én vagyok a cégvezető.
Eszméletlen, hogy milyen emberek élnek. Csak tudnám ki az. Biztos nem hagynám szó nélkül. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bettó
 
 


Bettó!
Hát ez nem semmi! Szétpofoznám a fickót!

Juti!
Küldök privit.

Csajok!
Ma a szívbajt hozták rám. Itt volt az új védőnőnk. Megmutattam neki a vérképes eredményemet. Azt mondta a 7,6-os vércukorra, hogy az magas, és hogy keressek fel egy diabetológust, mert 7,2 felett már sanszos a terhességi vércukor. Az egyik bajom ez volt, a másik még rosszabb. Mondtam neki azt is, hogy a 4d-s uh-on mondták, hogy kicsit ödémás a méhlepény, és hogy valószínűleg vírus okozza. Erre ő is rábólintott. Aztán megkérdeztem tőle, hogy ez okozhat-e bármi bajt a picinél. Akkora határozott IGEN volt erre a válasza, hogy teljesen bepánikoltam. Elmentem a háziorvoshoz, hogy a védőnő javaslatára csináljunk toxoplazma vizsgálatot. Ez meg is lesz jövőhét kedden. Aztán hazafelé felhívtam a régi védőnénimet (akit imádok!!!), és azt mondta, hogy a vércukor a legújabbak szerint 7,9-ig normális. Annyit mondott, hogy max így karácsony környékén azért jobban figyeljek arra, hogy ne tömjem magamba kilószámra az édességet.
Az ödémára meg annyit mondott, hogy mivel nem az első 12 hétben vagyunk már, ezért maradandó károsodást nem okozhat, max kb. annyit, hogy pl. ha besárgul Bulcsú a születése után, akkor az nehezebben fog elmúlni nála. Vagy ha esetleg ilyen van, és anyuka bárányhimlős, akkor a pici is születhet bárányhimlősen. De MARADANDÓ KÁROSODÁSA MÁR NEM LEHET!!! Ennek én annyira megörültem, mint majom a farkának! Azért is bízom meg benne, mert őt már ismerem. Az új védőnéni szerint ne is adjak Lilinek másfél éves koráig tejet, nem akartam neki mondani, hogy már issza kakaó formájában... De mindebből kiderül, hogy ő egy kicsit túlaggódós. A régit meg már ismerem annyira, hogy megbízhatom abban, amit ő mond. Ha szerinte gond van, akkor tényleg gond van, de feleslegesen nem rémisztgeti a kismamákat... :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 

 
 

Cegény Giga! Én amúgy hiszek abban is, hogy ha bármi baja lenen a kicsi Búlcsúnak, akkor, jelezné. Szerinetm minden rendben lesz.

Más.
Azóta beszéltem Gézuval is és hívott megint a fickó, hogy tényleg volt vagy 10 éve a 106. szám alat egy magántéka és valószínű, hogy erre gondolt. Bízom benne, mert nagyon nem akarok ilyen helyzetbe kerülni :twisted:

Kép
bettó
 
 


Ági, én is úgy érzem, hogy ez a védőnő kissé túlaggódós és rémisztgetős. Fertőzésnek jele, ha a magzatvíz nem elegendő mennyiségű, és ez nálad nem volt. Ha bárányhimlőt kaptál volna el (ha nem vagy védett), akkor annak lenne más jele is nálad. Tök jó, hogy megnyugodtál!

Betti, reméljük nem kell ezzel foglalkoznod, és megoldódik a dolog, mindenesetre tökre dühítő.

Juti! Amikor Szonja született, akkor én utána 2 napig kb csak sírtam, és azt mondták a kórházban, hogy hagyjam abba, mert csak rosszat teszek a picinek, és elmegy a tejem. És ettől még rosszabb lett, mert lelkiismeretfurdallásom is lett tőle. Szóval én tökre azt gondolom, hogy ha rossz érzés van benned, ne elfojtani próbáld, hanem keresd meg az indokod, hogy miből fakad. És igen, beszélj minél többet róla, mert a babás barátnők átéltek már hasonlót. És nyilván nem szabad, hogy a negatív érzések elárasszanak, de a rosszabb napok is ugyanúgy részei az életünknek, és a kis Milánnak is odabent ezt át kell élnie, hiszen kint is érzékelni fogja, amikor valami bánt téged.
Egyébként tök érdekes, én is úgy érzem, hogy korábban fog jönni a kisfiunk (volt ugye példa már rá), és pont mostanában van ilyen érzésem. De nem akarok önbeteljesítő lenni, és febr. 5 előtt nem szülök, ezt mondogatom magamnak! Tedd te is ezt, és a végén még túlhordjuk!!! :lol: :lol: Na az se lenne jó. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Hahó!
Hogyha rossz jön akkor jön rendesen.
Kijött a herpes a szememen. Mindig meglátogat évente, bár most vagy 3 éve nem volt. Most jelentkezett. Viszket mint állat, úgyhogy lámpázom ezerrel, mert a kenőcsöt nem merem használni, nem tudom, hogy milyen hatása lenne. Viszont Aloe Vera-s termékkel kenem, de pórul is jártam, mert este icsit elkenődött a krém és tovább is terjedt. Remélem jövőhétre rendbe jön. :twisted:

Kép
bettó
 
 


Driennke!

Köszi a bíztatást, annyira jó hogy ilyen megértő vagy! Igyekszem túlleni ezeken a rossz napokon. Málnalevél tea lesz, meg homeós szülős bogyókat is veszek majd, de a legfontosabb úgyis az, hogy már fejben is teljesen felkészültem. Legalább is úgy gondolom. Tudom, hogy nem lesz kellemes, de már nagyon várom a szülést. És nem túlesni szeretnék rajta, hanem átélni, átérezni, és aztán a kezemben tartani a kisfiam. Ez a legnagyobb álmom, de csak februárban. Addig maradjon csak odabent, jobb neki ott!!!

Bettó!

Nem rágódok sokat szerencsére az ilyen rossz dolgokon, csak néha rátör, és olyankor nem tudok mit tenni. Ahogy Lili is írta. ezek a napok hozzátartoznak az élethez, csak túl kell lenni rajta. De nagyon jó hogy Nektek elmondhatom, és látom, hogy mindenki el is olvasta, mert mindenki biztat, aki itt van velünk!

Nagyon köszönöm csajok!!!!!!!!!

Ági!

Jesszus! Nem tudsz már visszamenni a régi védőnőhöz, ugye? Gondolom a költözés miatt lett új. Szegényem! Szerintem ezek után mindig kérd ki a régi véleményét is, vagy beszélj a dokiddal is, mert ez nem igazán kecsegtető, amit az új művel Veletek!!!

Lili!

Köszi Neked is, hogy mellettem állsz!!! Olyan jókat írsz! Igazad van , túl kell esni a rossz napokon is, még az a szeremcse, hogy ritkán van ilyen. És remélem ezentúl még ritkábban lesz, mert vége a Csabinál a munkahelyi hajszának, és egyre többet lesz itthon. Ha nem vagyok annyit egyedül, akkor nem is olyan rossz! Sőőőőt, akkor nagyon jó!!

Bettó!

Ez igen! Van bőr a képén annak a fickónak. Úgy látszik mégsem volt elég ügyes, ha lebukott. Úgy kell neki. Aki másnak vermet ás, maga esik bele!!! Remélem nem is rátok gondolt. De elég furcsa, valószínű régóta készülhetett erre a tervére a faszi, ha tudta, hogy a 106-ban is téka volt. Vagy világ életében ilyen csaló volt, és nem ez az első ügye. Ki tudja?! Nektek megmenekülést kívánok az ügytől!!!

Mivel lámpázod magad? Csak nem Bioptronnal? mert az nagyon jó!!! Azzal biztosan nem teszel semmi rosszat a szervezetednek, meg a kis Kincsőnek se!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Juti! Küldtem a mobil számom. Igazuk van a csajoknak a rossz gondolatok meg kell próbálni elhessegetni, vagy megkeresni a gyökerket.

Betti! Nem semmi mik vannak, de reméljük nem kell bíróságra járkálnotok.
Tegyél majd fel képet a kiságyról.

Lili! Kitartás! Csodállak a szorgalmadért, meg még ott van Szonja is! Elismerésem!

Ági! Szegény, az a védőnő jó rád hozhatta a frászt!

Csajok! Nyugi, úgy is én szülök leghamarabb! Szerintem január közepére meglesznek a bébikék. Úgy-hogy ha kiváncsak vagytok rám, küldjétek a mobil számotok! Ha már 1 hete nem leszek az valószínű azért lesz mert kórházba kerültem.
Beszéltem a szülésznővel, 28.-án talizunk és megbeszéljük a részleteket. Aki fogad szülésznőt mennyit szokott neki adni?

A náthám egyre rosszabb, nem elég, hogy amiatt is kellnem kell hogy pisiljek még bedugul az orrom is és nagyon megfájdul a torkom. Szerintem nekem ennyire még soha nem fájt. Szedek homeos bogyót,de eddig még semmi hatás. A méz, C vitamin, kamillás sós vizes gőzölés, sós vízzel való gurgulázás ideig óráig segít, de éjszaka 1-2 óránként kellni kell.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Juti! Örülök, hogy mostmár jobban vagy. Remélem nálam nem lesznek ilyen sírós időszakok. Én most úg yérzem a szemem kivételével, hogy jól vagyok, és tudom, hogy Kincső is jól van. Kicsit tartok a vérvételtől, mert a vvas tuti nem lesz jó. Tesóm mondta, hogy ő is hiába szedte a rá való bogyót neki is mindig egyre rosszabb lett.
Igen Juti, biotronnal lámpázom. Eszméletlen, hogy milyen a sors. A herpes előtt két nappal vettük nagyon jó árban, ismerősünk rokonai adták el, mert ők nem használták, nem is hisznek az ilyesmiben.
Szombaton osztálytalálkozó lenne, de sajna így nem tudok elmenni. Ne tudjátok milyen csúnya, be van dagadva és piros mint állat. Nem sokat aludtunk az este annyira viszketett :twisted:

Adri! Küldök privit :wink: Volt eszemben a kép, szólok az uramnak, hogy csináljon, most úgyis otthon van :) Sajnálom, hog yilyen rosszul vagy. Remélem hamar túl leszel rajta :wink:

Én is bízom benne, hogy arra a tékára gondolt az ürge, ami 1 éve volt ott, de szóltam a sógornőmnek is, hogy legyen óvatos és figyeljen.

Hogy alakul a karácsonyi hangulat? Én tegnap csomagoltam be az ajándékokat, ilyenkor szem elé szoktam tenni és gyönyörködök a sok szép becsomagolt örömforrásokban :wink:

Lili! Barátnőmnek képzeld el egy napon született mindkét csemetéje, 4 év korkülömbséggel :wink:

Kép
bettó
 
 


Itt az ágyikó :wink: Kép

Kép
bettó
 
 


Sehol senki :( :( :(
Hol vagytok?

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Látom, ma nem volt nagy nyüzsi. Illetve tegnap, én ma megint ilyen késői vagyok.

Adrienn!

Én dokit fogadtam, nem szülésznőt. Nálunk asszem 2 szülésznő van, és mind a kettő angyali, ezért nem fogadom meg egyiket sem. Mindegy melyik lesz. Egyébként mivel magánrendelésre is a fogadott dokimhoz járok, ezért a szülésnél nem visszük nagyon túlzásba az adakozást. 30 v. 40 ezerre gondoltunk. Majd még utánajárok, mennyit szoktak a többiek adni. Lehet, hogy 30 lesz, meg valami drágább pia. Még nem tudom.
A náthádra jobbulást kívánok! Én is voltam megfázva az elején, tudom miről beszélsz. Én is szedtem homeós bigyót, ami annyit segített, hogy nem lázasodtam be, de így is kellett 4-5 nap, mire rendbejöttem. Nagyon szarul voltam, állandó orrfújás, orrdugulás. Csak az orrcsepp segített, amit nem javasolnak kismamáknak. Én nem szóltam a dokimnak, este lefekvés előtt nyomtam 2 cseppet az orromba, legalább jobban aludtam. De napközben nem, akkor inkább fújtam. Ami még segített egy kicsit, az a kamillás gőzölés volt. De az orrcsepp volt a legtutibb.

Bettó!

Sajnállak a szemecskéd miatt. Én a helyedben azért elmennék az osztálytalira, mert úgysem a szemeddel fognak foglalkozni, hanem a szép pociddal. Nekünk tavaly volt az ált.iskolai 10 éves, tavalyelőtt a gimis 5 éves. A gimist kihagytam, mert nyaralni mentünk, de nagyon bántam. Az ált.iskolai nagyon jó volt! Ha ritkán van nektek is, akkor szerintem menj el. Bár ha rám hallgatsz, azt teszel, amit jónak látsz! :) (Írhattam volna azt is, hogy ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz, csak az olyan durván hangzott :lol: :lol: :lol: )

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Juti! Köszke az együttérzést. Felváltva használok kismamiknak is jó orrcseppet bébiknek való nasivin orrcseppel. Így egy kicsit jobb.
Nekem is van fogadott dokim is neki mi is úgy 30-40 között gondolunk adni, mert vizsgálatonként kap 2000.-, mondjuk nem nagy összeg, de szerintem meglehet vele elégedve, mert ha a kezébe kerül a kartonom az első vgyok akit behív.
Szülésznőből ebbe a kórházba van bőven. Ennél szült a barátnőm is 2 babát is GÁTMETSZÉS NÉLKÜL! Hátha nekem is összejön.

Betti! Jobbulást a szemednek!
Cuki a kiságy!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Orvoshoz én havonta járok, ahhoz, akinél szülni fogok... nem magánrendelésre, hanem a kórházba...még nem fizettem neki semmit...
Védőnőhöz viszont nem jutottam el, már vagy 2 hónapja :oops:

Karácsony
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem is akarok rá gondolni... apa dolgozni fog... :cry: :cry: :cry: :cry:

Betti
Jobbulást!
Nem kellene elmenni orvoshoz?
(egy barátnőmnek a herpesz-fertőzés károsította a hallóidegét, az egyik fülére majdnem süket lett :cry: )

Telefonszámot kinek kell küldeni?

Azért, ha valaki indul szülni, ide is beírhat....
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos most nem tudok sokat írni, mert hulla vagyok, egész nap takarítottam.
Én - lehet, hogy naiv vagyok - de ide felírom a telszámomat, és aki akar írhat, ha épp van valami. De szeretnék én is kérni számokat, hogy tudjak kinek szólni ha van valami.
Én egy kicsit attól tartok, hogy meg fog nyílni idő előtt a méhszájam, mert anyu ez miatt sokat volt velem kórházban és hátha öröklődik.

Szóval:
20/808-5751

Mindenkinek szép hétvégét. Itt szakad a hó.
A betegeknek jobbulást, talán holnap jövök.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést :wink:

Juti! Sajna kihagytam, mert annyira csúnya még, hogy ilyenkor kimozdulni sem szeretek. Ráadásul az osztály sem volt annyira szupi, hogy annyira hiányozna a buli. Nem mondom, hogy nem lett volna jó, de így azért mégsem megyek.

Laura! Szinte kész profi vagyok már a herpes kezelésében :wink: Szinte minden évben meglátogat, bár mióta aloa vera-s lötyit ittam azóta nem volt, de régebben volt olyan, hogy egy évben 2-szer is meglátogatott. Hogyha viszont a szemembe is belemegy, akkor mindig elmegyek dokihoz, most úgy érzem, hogy azt megúztam :wink:
Sajnálom, hogy dolgozni fog a párod :(

Ez a Biotron lámpa nagyon jó találmány! Csak ajánlani tudom mindenkinek :wink:

Adri! Megkaptam az üzit.

Driennke! Szerintem nem öröklődik feltétlenül! :wink: Ne aggódj, pihizzél sokat.

Képzeljétek végre megvettünk minden ajándékot. Sajna Apjukét még várjuk, remélem meg fog érkezni időben.

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Én új vagyok a ti oldalatokon, de azért remélehete, hogy befogadtok?...

A Sote II-n fogok szülni. Febr.15-re vagyok kiírva, de meglepne, ha kihúznám addig! 2 lányzót várok, ha minden igaz :D

Sajnálom a betegeket. Én nemrég lábaltam ki valamilyen influenza szerűségből. Persze 3x annyi ideig tartott mint általában...gyógyszer nélkül ugye...

jadika: Szia! Látom te is ikreket vársz :) neked mekkora a pocid? Én kezdem hordóhasúnak érezni magam :wink:

Gyakorlatilag naponta nőnek.

Kép
Kép
labasv
 
 


Szia Labasv! Üdv közöttünk! Elvileg a neten a kalkulátor nekem is 15-öt dobott ki, a kiskönyvbe 18-at írtak. Gratula a két csajszihoz :wink:
Hogyha szeretnéd felviszlek a kis táblázatunkba. Ennek az oldalnak van az elején. Írd meg nekem az adatokat, és már írlak is bele :wink:

Kép
bettó
 
 


Szia Bettó!

Köszi az üdvözlést:)

26 éves vagyok, két csajszit várok (elvileg)azért csak a babák nevének kezdőbetűit írom, mert még nem 100% (tehát J. és L.)
Sote II-n szülök. Első babáimat várom:)

Kép
Kép
labasv
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Labasv a kersztnevedet elárulod még? Persze, hogyhy csak szeretnéd :wink:
Ja és Juti drága gyűjti a tel. számokta, neki fogunk szólni, hogyha jön a kis csemete, vagy jönnek :)
Mesélj magadról még! Mi nagyon kíváncsi kismamik vagyunk :D

Kép
bettó
 
 


Köszi :D

Látom benne vagyok a listában:)

Kép
Kép
labasv
 
 


Bezony :wink: Gyors vagyok. Kivételesen :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Én is új vagyok itt.Február 19-re várjuk első babánkat,aki elvileg kislány lesz,és Dórának fogjuk hívni.Remélem engem is befogadtok még.
ildikó82
 
 


Szió Ildikó! Már írlak is a táblába :wink: Még szép, hogy befogadunk!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
persze, hogy elárulom, bocsi, kifelejtettem...

Viviennek hívnak.
Egyedül fogom nevelni a babákat. papa mostanában kezd érdeklődni, de a kettőnk dolgát már nagyon-nagyon elrontotta. Nem akarlak titeket untani a részletekkel, de a lényeg, hogy nem leszünk egy nagy boldog család :( A szülei teljesen odavannak, ő is segít mostanában (2-3 hete) ebben -abban. Addig csak mocskolódott és zaklatott...
De mindegy. Úgy tűnik normalizálódik a helyzet :)

Most éppen kétfelé nyújtózkodnak a babák...elég furán néz ki a hasam :D

Ja...és félek az EPD-től... :cry: Ugyanis 80%, hogy császáros leszek. Az egyik babám hónapok óta keresztben fekszik a bordáim alatt :?
Szegény a helíhiány miatt hol a bordáimat, hol a gyomorszájam boxolja...Ezek után nem hiszem, hogy említenem kell a gyomorégést... :( :)

Vivien

Kép
Kép
labasv
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Cegény Vivien :cry: Sajnálom, hogy nem vagytok jóban apával. Remélem azért a te családod tud majd segíteni.
Utolsó pillanatban is megfordulhat ám még a pincur. Nekem is nagyon sokáig volt Kincső keresztben, meg lába lent, de most végre jó irányban fekszik. Legalább is az utolsó uh-n már jó irányban volt :wink: Pocifotót kaphatunk majd? :wink:

Ildikó mostmár te is benne vagy piciny táblázatunkban :wink:

Kép
bettó
 
 


Persze, majd csinálok. Az utolsó akkor készült, mikor még alig látszott a pocim. Félek, hogy a mostani méret nem fér rá 1 képre :D :D

Babákról viszont alig van normális UH fotóm. Pedig voltam 4D-na, de akkora csalódás volt, hogy még! 14ezerért nem kaptam pofi fotót, mert takargatták az arcukat, és az orvosnő nem volt túl türelmes... :?

Kép
Kép
labasv
 
 


Csak belefér 1 képbe :lol:
Mi kétszer is voltunk 4d-n. Nálunk türelmes volt a nénike, nálunk is takarta a kis buksit, de a végére mégis megmutatta nekünk :wink:

Kép
bettó
 
 


Betti!

Te raktál föl poci vagy pici fotót? Mert akkor addog visszalapozok.

Olyan lassú a netem, ráadásul állandóan lefagyok :(
Ha eltűnök, akkor nem volt kedvem ezredjére újraindítani...

Én sztem nemmegyek mégegyszer 4D-re. Most inkábba babák szobájának csinosítgatására költök.

Szerintetek hol lehet kapni aranyos és normális fali dekorációt? Mindenhol csak micimackót és barátait találom, vagy barbit...

Nem tudom mi ütött a lányokba ma. Talán összevesztek, mert nagyon mocorognak egész nap... :)

Kép
Kép
labasv
 
 


Kincső nálam is sokat mocorgott, bár azért pihizni mindketten tudtunk. Sajna én Pestet nem ismerem, nem tom, hol lehet cépeket kapni :(
Ne lapozz vissza, felteszem megint. Apának meg megmondom, este csináljunk megint mert már régi van. Kép

Kép
bettó
 
 


Itt 28 hetesek voltunk :wink:

Kép
bettó
 
 


Milyen net van nálad?

Jujj még nem is mondtam, lesz otthon net a két ünnep között, igaz, hogy csak Vodás, de a célnak megfelel :wink:

Kép
bettó
 
 


Pá csajok, lassan zárunk mára, holnap jövök!

Pusszantás

Kép
bettó
 
 


Hát, én tulajdonképpen telón keresztül netezek. A T-mobilnál dolgozom, és NEKEM ez éri meg...hát olyan is...lassúúúúúú...
Meg a gépem is régi.

Olvasgattam vissza kicsit. Volt szó az alvásról. Hát én kb.3 hónapja nem alszom. Nincs semmi különösebb oka, csak az, hogy nem vagyok álmos. :?
Kb.2-3 körül alszom el, és másfél-két óránként járkálok pisilni...egészen 8-9-ig, mikor is ténylegesen fölkelek.
Nappal álmos vagyok, de aludni nem tudnék. Fura.

Kép
Kép
labasv
 
 


Hahó! Picit visszajöttem, mielőtt kikapcsoljuk a gépet. Akkor már nem is dolgozol? Én is csak benézek mostanság.
Hi-hi én a konkurenciánál dolgoztam a vállalkozás előtt: Vodánál lehúztam egy kis időt :lol:

Fura, hogyha nem tudsz napközben sem aludni. Nálam időszakok vannak, de bepótolom. Én aludni szinte bármikor tudnék. Most is szundiztam délután, de már nagyon várom, hogy megint ágyban legyek. :lol:

Mostmár tényleg pápápápápá
9 múlt záróra

Kép
bettó
 
 


Szia!

Már rég nem dolgozom. Az ikrek miatt a dokim és a főnököm is az tanácsolta, hogy inkább ne, nehpgy baj legyen.
Mellesleg a call centerben dolgoztam, és ott nem veszik figyelembe az esetleges hányingert és az állandó pisilést. Óránkén 10 perc szünet, de az is csak akkor, ha nincsenek az adott időben túl sokan szüneten. Vagyis ha beleférek a keretbe...
Azon kívül még ebédszünet sincs, viszint folymatosan stresszelik az ember a kvótákkal,állandó kötelező túlórákkal...stb. :?


Lehet, hogy azért nem tudok aludni, hogy szókjam, ha a 2 baba egyszerre lesz fönn éjszaka :D

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok bocsi a pofátlankodásért, de van egy eladó 62 es vadi új overálom, nagyon szép törtfehér szinű, unisex, keresztelőre is alkalmas. Nagyon praktikus, hordozóba is becsatolható a baba benne és külön kis kabátkaként is hordható.
Sajnos mi amikor kaptuk még nem volt olyan hideg hogy a baba viselhesse, most meg már kicsi.
Ára 5000 Ft

Akit érdekel keressen meg priviben. Kép

Heni
KépKép
heni81
 
 


Vivien! Tudom milyen mobilcégnél dolgozni, az én főnököm sem volt semmi, de szerencsére le tudtam lépni :lol:
Az nem lesz semmi, hogyha egyszerre lesznek fent. Család tud majd segíteni?

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Rossz volt a gépünk azért csak most jövök.

Vivien! Üdv kötöttünk! :lol: Örülök, hogy nem vagyok már egyedül ikres kismami. :lol: Egypetéjüek a csajok? Sajnállak az exed miatt! :cry: Azért remélem lesz segítséged az elején legalább. Csinálok majd pocis képet és felrakom, de én is hordónak érzem magam. Én is félek a császártól az epidurális érzéstelenítés miatt, de nekem egyenlőre fej-fej mellett vannak.
Voltunk 4D-en, de minek nem lehet kivenni semmit, a sima UH-n sokkal jobban kivehető minden.

Ildikó! Neked is üdv!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


A képek:

Kép Kép Kép

Bocsi a minőség miatt, de webkamerával csináltam. :cry:

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok közétek, de csináltam egy kismama honlapot, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani!
Van ott vélemény gyüjtemény, kórházakról, orvosokról, szülésekről, babakocsikról, stb; kismama szótár, érdekes cikkek gyüjteménye, kórházi- és kelengye lista, szóval próbáltam összeszedni a hasznosabb dolgokat. :)
A címe: http://abbcenter.com/kismamalinkek

sziasztok,
Pogi (és Bogyesz és leendő februári Pocakbubu :) )

u.i. Ha esetleg van köztetek többedbabás, szívesen fogadom a további véleményeket, beszámolókat is, a februar2008 kukac freemail pont hu email címen![/url]

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Bettó látom feltettél a táblázatba.Köszike.Kis kiegészítés:Mátészalkán fogok szülni.
Vigyázzatok magatokra.
Sziasztok
ildikó82
 
 


Sziasztok!

jadika: : szió, nem tudom, hogy egy vagy két petéjűek e. Először kettőt mondtak, majd hónapokon keresztül azt, hogy egy, legutóbb megint kétpetéjűek voltak. :roll:

Pedig érdekelne...emiatt egy másik fórumon kicsit megszóltak, mert, hogy csak az számít, hogy egészségesek legyenek, meg úgyis mindkettő az enyém. Ez így igaz...De engem akkor is érdekel...


Egy ostoba kérdésem lenne..... Ti, hogy borotválkoztok? :oops:
Holnap megyek a nődokihoz ezért muszáj volt... :oops: de majd megőrültem mire összejött... :oops:

Kép
Kép
labasv
 
 


Adri! Szépecske a pocak! :wink:
Mi még mindig nem csináltunk, de ma nyaggatom majd kedves férj uramat :)

Vivien! Nekem először Gézu csinálta, de annyira csikolt, hog ynem engedtem meg neki többet, így most tükörből próbálkozok, több kevesebb sikerrel :wink:
Mi volt a dokinál?
A helyedben én is kiváncs lennék, hogy egy, vagy két petéjüek-e.

Kép
bettó
 
 


Ildikó beírtam a táblába :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
én is szeretnék csatlakozni hozátok.Délpestibe fogok szűlni február 25-re vagyok kí írva kislány lesz zsuzsanna.Van egy 11-hónapos kis fíam.24 éves vagyok férjezet.Engem is betudnátok tenni a táblázatba?Annyi kérdésem lenne hozzátok nem is tudom hol kezdjem.
szasza84
 
 


Sziasztok!

Vivien, Ildikó!
Üdv közöttünk!

Vivien!
Engem is érdekelne a helyedben, hogy egy- vagy kétpetéjűek! Ne foglalkozz azokkal, akik emiatt megszólnak. A te gyerekeid!
Egészen eddig én magam borotváltam a szőrmókot, de pont tegnap mondtam a férjemnek, hogy innentől övé a pálya. Engem is csikiz, de inkább így, mint hogy bénázva (tőlem kitelik!) megvágjam magam... :? Lilinél is így csináltuk, és bevált, persze tovább tart, mintha magamnak csinálnám, de ez van. :wink:

Jadika, Vivien!
Ti milyen babakocsit vesztek majd? Azért kérdezem, mert nekem is iker vagy testvérbabakocsi kell, de nekem fingom sincs, hogy milyen legyen. Tudtok már erről valamit?

Kép
Kép
giga1
 
 


Szia Szasza!
Üdvözlünk téged is!
Tök jó, hogy ilyen sok kismami jön hozzánk!!! :wink: :lol:
Tedd fel azt a sok kérdést nyugodtan! :D

Kép
Kép
giga1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?