Sziasztok!
Olvaslak titeket, de lusta is vagyok irni es mar megint pakolnom kell
, mert holnap megyek Rebeccaval Anyuekhoz, ahol Aaron van. Hetfön együtt jövünk haza. HAcsak tul szep nem lesz az idö, akkor kenytelenek leszünk tovabb maradni
!!!
Tus,
csatlakoznek az elöttem szolokhoz, ne izgulj, ha eljött az (Ö)ideje akkor majd halad tovabb a mozgasban!
Sasha,
azert ennyir ne igyekezz, hogy önallo legyen a fiad!! Hamarosan meg ö fogja a popsijat is kitörölni...
JA, es nagyon ügyes, hogy le tudmaszni az agyrol!
Rebi is letud maszni, de csak olyan 2-3 hete!!!
Beszti,
nagy gratula Natannak, a felallashoz es a jarashoz is
!!
Agi,
jo hallani, hogy Petra mar kezd jobban lenni,csak igy tovabb!!!
dec8
Remelem, anyukad hamararsan felepül es ujra teljesen egeszseges lesz! Sok eröt kivanok es kitartast Nektek!!!
Kakukkfü,
ha tenyleg afta, akkor szegenykenek biztos kellemetlen. Ezt tapasztalatbol tudom mondani. MOst nem tudom, mekkora is a babad, de ha mar eszik mast is anyatejen kivül, ne adj neki olyat ami savat tartalmaz: paradicsomot,narancslevet meg ehhez hasonlokat...ezeket ugysem ajanljak egy eves kor elött
! Az tuti csipne a nyelvet. En soha nem hasznaltam a Dentinoxot a gyerekeimnek, de ha jol tudom, helyileg zsibbasztoan hat, lehet, hogy erdemes lenne kiprobalni(bar tudom, hogy fogzasra es nem aftara van), ha nagyon az az erzesed, hogy faj neki es szenved töle. Az afta tud fajni, de nekem leginkabb csak akkor, ha valamit eszem. Lehet, hogy nem is kell neki semmi, es par nap mulva ugy is el fog mulni.
Kepzeljetek,
Rebi imadja a föttkukoricat. Valaki itt irta, hogy a fia szivesen eszi, es mar jo ideje en is kiprobaltam. Rebi egyre jobban rajong erte!!! Nehany oldalon, levagom a csöröl a kukorica szemek tetejet, mert igy könnyebben hozzajut a belsejehez, de mar nagyon jol bele is harap a szemekbe!!!
MI viszont voltunk setalni, szakado esöben! Nekem annyira melegem volt, hogy kenytelen voltam kimenni. Rebecca az esövedö alatt csücsült es onnet kukucskalt ki. En meg közben jol(a szo szoros ertelmeben
) elaztam!!! Olyan jol esett! Igaz, fürdöpapucsban mentem, mert szamitottam a lucsokra, es igy nem voltam tul szalonkepes, de senki sem szolt meg utközben. Amugy is mindegy lett volna
!!!
Ma mosonapom volt, "csak" öt mosogepnyit mostam es persze szaritottam is...mar elegem van!
Es holnap reggel meg indulas Magyarhonba! De jo, mar nagyon varom!!!
Vigyazzatok Magatokra,
Kryss&Rebek