Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lafi,
Gyönyörű ez a gyerek :D :wink:

Lego,
Látom felgyorsulnak az események nálad, azért még min. 10 napot tényleg bírjatok ki :wink:

Mazsola,
Nekem magnézium mellé méhlazítót is kell szednem.

Vörösbegy,
Köszi a mai éjszaka jó volt (kopkopkop)

Nálunk egy picike hó se esett :(
Vendég

Pandus, mert tiszta anyja! :wink:

És itt sincs hó! :twisted: Apu hívott, hogy Kecskeméten havazik, basszus, hogy miért itten lakunk és miért nem Kecsón? :twisted:
Vendég

Lafi,
:lol: :lol: amúgy tényleg tiszta anyja :wink:
Vendég

Lafi, mégegyszer gratulálok, tényleg gyönyörű. Főleg ahol nyitott szájjal alstik. Én ilyenkor szoktam a szájukat agyon puszilgatni...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, én is ezt csinálom!!!!
Cukrod???Izgultam miattad bent, hogy minden rendben legyen!!!

Babóka minden nap megeszik 50 mlt, éjjel meg 80-90et is!!!Amúgy csönd van és alig sír, csak ha éhes!!!!Jó gyerek.

Tejcsi nincs, mindent megtettem, amit lehet, ma volt a védőnénink, megnézett és semmi biztatót nem mondott.

Viszont állam bácsitól igényeltünk tejcsit és minden szerdán és pénteken kapunk!!!! Annyira örülök, legalább kap, mégha másét is!

Nekem meg tiszta göb az egyik cickó, masszírozgatom, akkor csöppen valami, de az is vizes tejcsi, amit fel sem lehet fogni üvegbe, olyan kevés, aztán göb eltűnik, majd újból előjön, remélem, elmúlik és nem gyullad be!

Megmázsáltam magam, minusz 7-8 kg-mal zártam a terhességet, még megy majd le valami, mert vizesedek még.
Vendég

Nagyon ééédes Hunor :!: Olyan édi nózija van, az is Lafié :lol: :lol:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Itt is esik a hó :lol:

Ja, az előbb az édi nózi, az is Lafié után kérdőjelet akartam tenni :lol: :lol:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina, mindene Lafié! :lol:
Lafinak ilyen a nózija, ilyen pufók a pofija és ilyen nagy barna szemei vannak!!!

(férjuram szőke, kékszemű, vékony nyújtott arcú, nagyorrú)
Vendég

Sziasztok
Lafi nemtudok betelni a kisfiaddal,nagyon edi.
Mar alig varom az en kis tronorokosomet.

Nalunk nincs ho,de nagyon hideg van,es hat josoljak a havat.Meglatjuk.Mindenesetre minden csontom faj.

Kép

Kép
marcsitita

Hurrááááá! Megjött a hó:) Olyan szép nagy pelyhekben hullik!

Csibe: nagyon drukkolok! Szegény...reggel 6 óta...még belegondolni is rémisztő :shock:

Lafi: ó istenem! Úgy, de úgy meggyömöszkélném Hunort!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon kis édes!!!!

bingii

Sziasztok

Lafi de jó, hogy minden oké veletek, gratulálok mégegyszer. Gyönyörű a kisfiad, főleg ahogy alszik, és azok a hatalmas szemek. Nagyon szép.

Itt nálunk XV. ker. még nem esik a hó :cry:

Kép
andi1975

Lafi a cukrom rendben, hála neked , jól megy a diéta. Aranyos vagy, hogy aggódtál. Azért ne add fel a tejci do9lgot, ha ha van egy pár csepp, akkor próbáld meg fejegetni, hátha. Nembaj, ha kicsit vizes, az biztos előtej, lehet még belőle valami, ha nem persze az sem nagy baj.

Bingii, képzeld az előbb kérdeztem pont, hogy mi van a kisbabával, de még mindíg csak 1-2 ujjnyira van nyitva szegény kiscsaj, szerintem ma nem lesz meg az a baba. Jó sokat szenved szegény, első babája.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: szegényke,mit élhet most át:( Ilyenkor nem szoktak császározni esetleg?

Lafi: előbb akartam, csak elfelejtettem írni, hogy szuper ügyes vagy a kilókat illetően!!!
Hasad hogy van??

Ahogy így nézegetem Hunort azon jár az eszem, hogy hol férnek el bennünk a babáink????

bingii

Nálunk sajna nem császároznak olyan könnyen. Danikámmal én is így kezdtem péntek este, és csak hétfőn reggel szültem meg. Amíg nincs a babával baj, addig nem vágják fel az embert.

Lafi tényleg jó az a 7-8 kiló mínusz, ügyi vagy.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Lafi
Jajj,de aranyos baba ez a Hunor!!!!Úúúúúúúgy meg bírnám dögönyözni :) És az a tejcsis kis szája.......

Pandi
Ma már azért jobban vagy?Húúú,én majd szét esem :?

Vörösbegy
Kis takarítás azt hiszem jót tett,de most meg fáj mindenem.A szeméremcsontom mintha húznák.Fááááj az aljam :)

Nálunk is esik a hóóóóóóó,jajj,de jóóóóóó!!

mazsolasyl

CSibe: végülis van benne jó, hogy nem császároznak ha nincs gond, csak úgy sajnálom azokat, akik egy napig vagy tovább vajúdnak.....remélem én nem járok így :shock:
Van amúgy vmi újabb info, hogy hogyan halad szegény?

bingii

Pont most hívtam őket, még mindíg csak 4 ujjnyi. Fél 10-kor burkot repeszetenek, azt mondta a doki, hogy éjfélre meglesz a baba. Hát nem tudom, én a burokrepesztés után még 6 órát vajúdtam. Szegény, szeritnem csak reggelre lesz belőle valami.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Tickercsere megtörtént!

Csibe, hú sajnálom őket, amikor voltam szülőszobán, volt egy csajszi, ennyit szenvedett ő is...hát akkor bekakiltam, hogy ilyen szar is tud lenni.
Vendég

Hello Lányok!
Lázas vagyok :? ki tudja, mit lehet beszedni ilyenkor?
Vendég

[quote="blongyinka"]H írta:blongyinkaello Lányok!
Lázas vagyok :? ki tudja, mit lehet beszedni ilyenkor?

Algopyrint! Amikor Bence szopizott, én is belázasodtam, nekem a gyerekorvos mondta, hogy csak azt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Atya világ! Reggel 6óta....ilyenkor már ereje sem marad szerintem a kismamának. Drukkolok, hogy bejöjjön ez az éjfél!

Lafi, Blongyi: klasszak az új vonalzók ;)

...én sajnos nem tudom, hogy szopi alatt mit szabad szedni, de az algopyrint nekem is ajánlotta a védőnő így a terhesség alatt...gondolom akkor szoptatni is lehet vele

Jobbulást Blongyi!

bingii

Még csak most repesztettek burkot. Hát nem irigylem szegényt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt mindenkinek. Egyszerűen nem tudok aludni, aggódok a kis "unokahúgom" miatt. Még nincs semmi hír. Szegény ennyit szenvedni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!!!

Nagyon hideg van,úgy visszabújnék az ágyba,de ez egy 3 éves mellett lehetetlen. :lol:
Csibe
Remélem alakultak a dolgok az éjszaka.Nekem a burokrepesztés után másfél órával kint volt Dorka. :wink: Várjuk a híreket.:)

Lafi
Annyira édes,zabálnivaló a kicsi Hunor. :D Bár én nem láttalak élőben,de ha mindenki azt mondja,hogy Rád hasonlít akkor elhiszem.:)

Vörösbegy
Köszike az isteni receptet.:) Végül a díszítés is összejött este.:)

Boci
Örülök,hogy sikerült vásárolni.Ugye milyen szép dolgok vannak kint???Úgy szeretek kijárni,sokkal másabb,mint Mo-on. :roll:

Konkri!!!
MEgint eltűntél!!!Menjek esetleg segíteni valamiben???? :wink:

Blongyi
Lázra mehet az Algo,más tünet is van???Remélem hamar elmúlik. :cry:

Csajok ki lesz a következő??????
Olyan izgi...most már tényleg mi következünk. :wink: Bár beleolvastam a decemberi babásokba,még ott is izgulnak páran.:)

Tegnap hívtam szülésznőt,hétfő helyett csak csütörtökön csinál NST-t,azt mondta,hogy még bírjam,nem kéne szülnöm...NA nem mintha én szabályozhatnám... :shock: Úgy bírom,amikor ezt mondják...

Norma
Írtad,hogy emeljem a Mg adagot...az az helyzet,hogy én eddig sem szedtem,vagyis nincs mit emelnem. :roll: Már tényleg nem ezen múlik.Mg mellett is beindulhat a szülés,ha a méhszáj nyitva...Most inkább pihenek,vigyázok a fertőzések miatt és várom a január elsejét.:)

Szép napot,hétvégét.:)
Vendég

Megvan a kislány, éjfél után 2 perccel született, 3,25 kiló, 54 centi, a neve: Alina

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: gratulálok, Isten hozta a kislányt!!! Jó egészséget a babának és a mamának!!!
Vendég

Kép Milán Kép Milán Kép A testvérek

Viszont nagy bánatom van :cry: A tejem apad elég rendesen. Milus nem is igazán tud szopizni. Fejem azt a kicsit ami még van....eszem a homeos bogyót, iszom a vízet. Tudom,hogy a legjobb az lenne ha a baba rákapna a cicire.
Viszont a nőgyógyim is felkészített rá,hogy lehet, hogy nem lesz tejem, vagy kicsi lesz, de az is előfordulhat,hogy nem lesz gond. Azt mondta ő is meg a neonatológus is,hogy még 2 hét kellett volna, hogy mindketten felkészüljünk a kinti világra.
Persze hatalmas lelkirugdosásom van, óránként sírógörcsöt kapok, ami szintén nem jó.
Basszus van olyan aki nem is akar szoptatni, én meg itt állok...
Vendég

Blongyi,
Ez a baba tüneményes az a dundi pofi :lol: megzabálnám :D na jó nem teszem :wink: tejcire csak annyit mondanék hogy megértem hogy rossz lehet tuti én is sírnék de biztos vagyok benne ,hogy nem tehetsz róla. Sajnos korababáknál nem ritka az, hogy nem tud anya szoptatni mert lustibb a baba nem cicizik úgy, pedig a tejet az hozza meg igazán. Lényeg hogy te próbálkozol tiszta lehet a lelkiismereted. Szopis teákat próbáltad? Nagyon én se értek hozzá :oops:

Csibe,
Gratulálok nekik ez tényleg nehéz szülés volt!!
Vendég

Sziasztok!

Blongyi
Cukorfalat a kisfiad! :D Sajnálom,hogy nem tudsz ciciztetni :( Csak ne idegeskedj!Lehet,hogy Ő is érzi,hogy feszült vagy,és azért is nem megy még a dolog!

Nahááát,én most már tényleg nagyon írígy vagyok!Meg kíváncsi,hogy ki lesz a következő!? :lol:

mazsolasyl

sziasztok
blongyi! nekem volt 1 ismerősöm akinek azt mondta a dokija, hogyha van 1 csepp teje akkor már tud szoptatni is, csak próbálja elengedni magát, ne idegeskedjen, mert AZ nem tesz jót,
tudom könnyű ezt mondani.

tudnátok nekem abban segíteni, hogí az uh leleten mit jelent C:2100,

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Blongyi, édes a babád!

figyu, ne aggódj, nekem reggelre még az a kicsi is eltűnt, koraszülött babáink vannak és nem megy nekik a szopás, azt hiszem, el kell fogadnunk, már nem görcsölök rajta,örülök, hogy a tápot eszi valamennyire, bár iszonyat fárasztó neki, muszáj is a 3 hónaőpos kortól adható cumiból szoptatni, mert a kicsi lyukúból nem tud szopni, erőtlen még!!!!
Én ittam minden nyavalyát, meg 3 l vizet és semmi, nincs tej, ami volt, odaadtam neki kanálból vagy cumiból, de mára ennyi volt, sjanos, el kell fogadni.
Vendég

Hát Csajok! Köszi a bíztatást!!!
Úgy tűnik el kell majd adnom a klassz akkumulátoros tejszívómat.
Ha valakit érdekel, fél áron odaadom 26.ezerért vettem, alig használt :cry:

Lafi: Hunor-baba mennyit eszik? Megijesztettél azzal a 70 gr-mal :shock: Milus olyan 50 gr-mokat tud enni csak.
Te babád is nagyon aranyos, és ahogyan elnéztem tényleg rád hasonlít.

Azzal is vígasztalom magam, hogy pl. a francia nők aszem 6 hétig maradhatnak otthon a babájukkal. Ők tuti nem szoptatnak :roll:
Vendég

Csibe: szegényke rendesen megszenvedett a babával, de a lényeg, hogy mindketten rendben vannak és egészségesek. Gratulálok nekik és sok egészséget kívánok!

Blongyi: micsodaaaaaaaaaaaaaa kis pufók arc! Hát meg kell zabálni őt is!!!!! Nagyon aranyos:)
Tej miatt ne aggódj. A védőnőm szerint minden agyban dől el és nem szabad stresszelni...persze könnyű ezt mondani. Talán még egy kis idő kell, hogy Milán erőre kapjon és megjöjjön a kedve a szopihoz. Addig meg szerintem próbálj fejni, ingereld a melled vhogy.

MAzsola: te már igen közel jársz...;)

bingii

Köszi a gratukat!
Blongyi, egy a lényeg, ne sírj, mert akkor tuti elmegy a tejed! Én Bencével úgy jöttem ki a kórházból,hogy azt mondták nincs tejetm, nagyon keveseket szopizott, aztán otthon bőgtem, mint az állat, így az első két napban tápszert evett a drágám, mert tényleg ne mvolt tejem. Aztán elhatároztam, hogy nekem akkor is van tejem, és abbahagytam a bőgést, meg az idegeskedést. Bence 17 hónapig szopizott, utána önként mondott le, úgy kellett elapasztanom a tejem. Az első 5 hónapban nem is kelett pótolnom, utána meg tápszer helyett elkezdtem neki a gyümölcsöt adni.

A koraszülés sem feltétlen akadály, a barátnőm 32. hétre szült, 2 hónapig az intenzíven voltak, a babának nem volt szopóreflexe, a barátnőm pedig fejte éjjel-nappal, és literszámra vitte be a kórházba, a kicsi 6 hónapig csak anyatejet kapott, még lefagyasztani is tudott belőle. Úgyhogy fel a fejjel, határozzátok el magatokat mégegyszer, hátha összejön még.
A babák nagyon édik, és gyönyörű bőrük is van!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Legus, itt vagyok minden nap, csak valahogy nincs erőm, meg agyam írni. Úgy örülök mikor aggódsz értem! :) Amúgy mióta írtad, azóta azon gondolkodok, hogy miért kapott szidást a férjed a kádért?

Lafi, Blongyi nagyon gratulálok én is, és tényleg gyönyörű babák! Hogy lehet megállni, hogy az ember ne egésznap puszilgassa, v szorongassa?

Az etetésről akartam kérdezni, hogy ki hogy csinálja, hogy fogjacsinálni?
-szigorú 3 órás etetések? addig nyúzni a gyereket míg meg nem eszi az előírt adagot.
-akkor adni és annyit amikor és amennyit akar a gyerek?
Mi a jobb? Ráerőltetni egy rendszert vagy hagyni, hogy ő alakítsa ki?

Én is voltam fodrásznál és a szemöldököm is megcsináltuk (a kozmetikus szerint - ő diplomás kozmetikus - ez a tetoválás nem olyan mint a normál, ez nem le-fel szúr, hanem jobbra ballra satíroz , nem is vérzett, és hogy terhesség alatt a biotron és elektromos kezelést tilos használni) minden esetre most jobban érzem magam a bőrömben. Szebbnek látom magam így, és nem kell annyit pepecselnem a tükörbe se a sminnkemmel se a hajammal, mert így is "szépnek" érzem magam, és ettől boldogabb lettem.

Még én is tartogatnám Marcust, de érzem, hogy már nincs sok hátra! Hál Istennek depire nincs időm, és ez nagy szó. Hétfőn nst, akkor többet tudunk majd!
Holnap viszont disznóvágás anyóséknál... :shock: sirály! Jó dolog a rosszban, hogy az ünnepi húsbevásárlás így stornó! :)

Blongyi: szú-szá... nyugi!

Ha megint megy valaki, akkor már azt hiszem benne lesz a zabszem a seggemben... :) én még próbálok nem gondolni a szülésre, de lehet hogy ez nem jó, mert így nem készülök fel annyira lelkileg? Mondjuk ezerszer elképzeltem, minden verziót... Egyik este mondtam is az uramnak, hogy " nem sokára szülni fogok... és az fájni fog... nagyon" ő erre vígasztalt hogy nyugi, nem fog (persze tudja hogy fog) és erre Marcell is belém rúgott egy nagyot :) Az a baj, hogy nincs is időm sokat erre gondolni.

Panda: bár felfoghattam volna a táblából is, de hogy te milyen kis fiatal vagy és milyen kis extravagáns... Az írásaidból nem is gondoltam volna hogy 22 éves vagy! idősebbnek gondoltalak, bár mint tudjuk az intelligencia nem kor függő.

A Móniról tud valaki valamit? Nem tudom már mi volt a pontos nick neve - ő is fiatal és a férje is még fiatal, egyszer koriba került, közben a férje írt, de utána móni eltűnt...

Jók a vonalzók csajok és hogy repül rajtuk már most az idő!

Kép
Kép
Kép
konkri

A viasaton szex és new york...

Kép
Kép
Kép
konkri

Blongyi, azért ne feledd, Hunor öregebb, ha nem is konkrétan, hanem úgy hogy tovább volt bent még akkor is fejlettebb, ha Milu nagyobb is lett.

Szóval Hunor kajái:
0.30 100 ml
6.00 90 ml
9.00 70 ml
12.00 60 ml
15.00 50 ml
18.00 50 ml
21.00 60 ml

Nagyjából ilyeneket szopott tegnap, de pl még 2 napja a legtöbb éjjel 70 ml volt. Ahogy nő, úgy erősödik.

Én ezalatt a 5 nap alatt igyekeztem rájönni, mi a jobb, hát végül a fenti időbeosztás jött be, azért is, mert éjjel mint ltájátok szinte alszik csak.

Tejért ne bánkódj, ne legyen lelkifurod, ez van, hidd el, engem is emészt, de nem tudok mit csinálni, ma pl. egy leveseskanálnyi jött össze, hát arra volt elég, hogy a d vitamin cseppjét abba raktam és kanálból kinyalta.

Amúgy meg tök erős már, képzeljétek, hason feskzünk és felemeljük a fejünket és megfordítjuk. Anyu és apu el sem hitte, sztük ezt még nem kellene tudnia 1 hetesen.
Vendég

Jajjj,olyan édes a kicsi Milán is.:):):)
Szuper,hogy ilyen jó alvók.LAfi,nem semmi,hogy éjjel 1x ébred. :shock: Legalább anyukája is tud pihizni. :wink:

Tej miatt tényleg kár aggódni,nem írom le 15x ugyanazt (mindenkitől ezt halljátok),de tény,hogy a stresszelés nem használ.Így alakult,el kell fogadni.Én anno 3-4 hóig szoptattam,nem saját hibámból maradt abba...Így is gyönyörű,egészséges babátok van és lesz. :wink:

Konkri. :D :D :D :D
Végre... :D Nem lelépni ennyi időre,még a végén azt hisszük...hogy...nnaaa.... :lol: :lol: :lol:
Etetés:akkor,annyit amennyit kér a bébi.:wink:

Kérünk helyzetjelentést a többiekről is.:)
Móniról semmi hírem,kb 3 hete írt sms-t,akkor nem volt jó a net...ennyit tudok.
Ildi tegnap írt,üdvözöl mindenkit.:)

Csajok,remélem nem bánjátok,ha teszek fel pár képet nagylánykámról,igaz nem a legjobb így (sajna csak a kész képet tudtam lefotózni-nincs meg cd-n).
Kép
Kép
Kép

Az a fényes csík sajna a vaku miatt van.:(
Vendég

Konkri az etetés először mindenképpen úgy jó, ahogy a baba kéri. Majd ha beletanultok rendesen a szopizásba, akkor úgyis kialakul egy rendszer. Van akinél ez a zelső nap megvan, van, akinél kell néhány hét. Angen az apu felesége mindíg csesztetett, hoyg miért nem három óránként szoptatok, meg mi az, hogy éjjel etetem a babát, náluk ez nem volt szokás. Hát nálunk meg ez a szokás. Én is akkor eszem, ha éhes vagyok(kivéve a cukrom miatt most).
Amelyik baba tápszert eszik, ott könnyebb betartani, főleg, ha mindíg meg is eszi az adgját, Lafi azért tudta biztos ilyan jól kialakítani. Bár nálam Dani tápszeren nőtt fel, és volt a kivétel, mert sokszor dupla adagot evett, és az sem tartott be 3 órát!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szia Mindenkinek!

:idea:
Volt szó aranyérről... :( aki kínlódik, vegyen maci-mézet és cserélje ki a benne található ragacsos cukorszirupot igazi mézre, aztán kezelje vele a legújabb "vagyontárgyát"... tényleg szuper! Na, nem a kezelés, hanem az eredménye :wink:
A másik a barnarizs, az is nagyon jó, ezenkívül nyugtatja az idegeket, amire úgy látom legtöbbünknek van némi szüksége. Sokáig kell főzni a barnarizst és baromi gusztustalan a végeredmény, de ennek ellenére nehogy a macimézes flakonnal próbáljátok magatokhoz venni. :x :wink: Ezt lehet szájon át, hagyományosan....kis mézzel még finom is.

Lafi, Blongyi! Gyönyörűek a picurkáitok!!! Mindkettőjük édes kis pofa! Jó, hogy raktatok fel képeket!
Tejügyben nem gondoltatok a La Leche ligásokra?

www.lll.hu
www.iboly.hu

Ha a szoptatási rendben, vagy rendetlenségben egyik véglet sem szimpi (szigorú 3 órás, ill. teljes ráhagyásos módszer), akkor talán a Tracy Hogg-Melinda Blau: A suttogó titkai című csecsemőgondozásos könyvet tudom ajánlani, jó középutat ajánl. Nagyon rugalmas a hozzáállása mindenhez. Figyelembe veszi az anyuka és a baba mentalitását is a gyermeknevelésben. Nekem sokat segített az első babámnál.

Nálunk a csecsemőosztályon az igény szerinti szoptatást javasolták, de senki nem mondta meg, hogy ez konkrétan mit takar. Végül kiderült - már nem a kórházban - hogy ha a baba kéri, akkor mellre kell tenni (jéééé :roll: :wink: ), de ha 3-4 óránál tovább nem kéri, akkor meg kell próbálkozni a szoptatással.

Lego! :shock: Eddig azt hittem, hogy enyém a legtündéribb kislány a világon, de úgy látom igen komoly versenytársa akadt!!! :D

Konkri! Végre vmi hír felőled! Ne zabszemezz! Inkább készülj lélekben, hogy minden rendben fog menni!!! Kemény csaj vagy Te, a kontrakciókat kibírod, a fájdalom meg legtöbbször a félelemtől lesz nagy, tehát csak félni tilos, amúgy próbálj a testedre hangolódni! :wink: nem ám áttestálni apára ezt a tisztet! Mármint a Te testedre hangolódást... :wink: Nyomás karattyolni a kisbabával, hogy kerülje el azt a hosszú madzagot, meg ügyesen kanyarodjon a fény felé a fejecskéjével, meg ilyenek.

Mindőtöknek kitartás!!!! Nagy az a pocak, az ember reménykedik, hogy nem lesz ki a 40 hét, de azért legtöbbünknek csak annyi lesz. úgyhogy nyugi!!!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Legus! Dorka sokszor állt sorba mikor a szépszemet osztogatták... :)

Boci, nincs kép az új cuccokról és a babaszobáról v. sarokról?

Kép
Kép
Kép
konkri

Lego, ez a csaj egyszerűen fantörpikus!Gratulálok hozzá!!!Milyen kár, hogy Hunor fiatal, tuttira udavarolt volna neki! :wink:
Vendég

Lego
Nagyon szép kislányod van!Nekem az Angyalok jutnak eszembe..... :oops: :)

mazsolasyl

sziasztok!
hatalmas hó van nálunk is már és csak esik és esik és esik...imádom...
Lafi!!! hihetetlen, hogy Hunor mennyire hasonlít rád, bár apukát nem láttuk :lol: gratulálok még egyszer! sebed fáj?
Blongyi! imádom azt a képet, ahol Vincével van...nagyon szép kis srácaid vannak! jobban vagy?
a szopizás miatt szerintem kár idegeskednetek, szerintem egyedül a babán múlik minden...ha nem szopik erősen és rendesen, akkor nem lesz tejcsi...akármit csinálunk...tudom, hogy nehéz, de próbáljátok elfogadni, mert a rosszkedvek a babák is megérzik!

Pandácska! örülök, hogy rendben vagy, én is lekopogom :P

Mazsolasyl: kitartás, lassan majd megszűnik az "aljfájásunk" :shock: :lol:

Csibe! gratulálok a babának és a mamának is, szegény, jó sokáig szenvedett a kislányért! :?

Lego: ezek fantasztikus képek! micsoda kiscsaj és micsoda haja van és szeme...na lesz vele gondod majd :lol: mikor a fiúk sorba állnak a kapu előtt :lol:

Konkri: szerintem is akkor kell etetni, mikor a baba igényli...tudják ők, hogy mikor és mennyit akarnak enni...ne izgulj, lassan úgyis mindannyian szépen sorban "beindulunk" :lol:

Tóthzsu: köszi a tippeket, lekogopogm, most rendben vagyok ilyen ügyileg, remélem ez már így is marad... :shock:

hát csajok én bevallom, már nagyon nem bánnám, ha pár héttel idősebb lennék és Barni úgy döntene, hogy kibújik...már minden olyan nehéz...jaj ezek az utolsó hetek... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Lego: azt a hétszázát! Igazán gyönyörű kislányod van! Micsoda szemek, micsoda haj, micsoda pofi....lesz még gondod vele ;)

Ami azt illeti én is szeretnék már pár héttel idősebb lenni....tényleg olyan nehéz már minden...a gáztűzhelyhez sem férek már oda :lol:

Konkri: nem is baj szerintem, ha nincs időd agyalogni, mert ilyenkor hajlamosak vagyunk mindenféle szörnyűséget elképzelni...majd egyszer csak jön az idő és megtudjuk, hogy milyen lesz ;)

bingii

Hát tényleg jó lenne előrébb tekerni az időt. Én szeretnék január elején megszülni, nem titkolom, egy újévi babának nagyon örülnék. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Elkezdtem búcsúzni a kétgyermekes anya-állapottól. Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen, csak most, hogy vége hamarosan. Olyan elérzékenyülten tudom nézni a kettő alignagyot, mintha...nem is tudom.... de valahogy sajnálom kicsit ezt az időszakot. Elég kerek volt így is a világ. Most meg majd mégkerekebb lesz.... Petike tegnap reggel.. mit reggel, hajnalban átjött hozzám aludni: jön..léptek...anyaa..anyaaa...anyaaaa...hely-hely (mármint menjek arrébb, mert odafeküdne ő is), aztán a kis kezeit az arcomra tette és aszongya: anya...szejetem! Na úgy voltam rögtön, mint a hóember a hajszárító előtt...totál elolvadtam.

www.manokosar.freeblog.hu

Kezdek izgulni én is, mikor jön rám a szülés.... izgalmas, érdekes és félelmetes is, mikor elragad az örvény.... csak annyira várom, amennyire nem.

A baba nevét illetően még mindig vacilálok. Nem jobb mégis a Fruzsi, mint az Anna? valahogy most nem áll rá a szám erre a névre, pedig elsőre nagyon Pannit szerettem volna.... egyenlőre marad a hugibaba.

Csibe! drukkolok, hogy kihúzd januárig!!!

Bingi!

Milyen jó neked, hogy ennyi szép nevet találtál! Kitartás, még legalább két hétig tartsd benn Mayát! Vagy Szonját? Melyiket fogjátok használni?

egy-két kép a skacokról:
www.manokosar.freeblog.hu

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Jó reggelt!

még mindig esik a hóóóóóóó :lol: :? :shock: :lol:
íme egy hóbálna:
Kép

hogy vagytok?
Tóthzsu: örülök a blogodnak, már jártam is arra és fogok is :lol:
ezen egyébként én is sokat gondolkodom, hogy mennyire dúlja fel a megszokott egységünket Barnabás...biztosan nagyon, de akkor már ez lesz a természetes...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Jó reggelt!

Lego,
Párod készítheti a puskát :wink: pár év és lövöldözni kell majd az udvarlókat :lol: igazi angyali pofija van :D

Csibe,
Ezzel én is így vagyok szívesen szülök január elején nem bánom ha nem maradunk 40 hétig egyben persze majd DuDorka eldönti hogy mit akar :D

Konri,
Köszönöm :wink:

Vörösbegy,
Már csak pár nap és lehet érted is izgulni minden percben :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?