Sziasztok!
Legus, itt vagyok minden nap, csak valahogy nincs erőm, meg agyam írni. Úgy örülök mikor aggódsz értem!
Amúgy mióta írtad, azóta azon gondolkodok, hogy miért kapott szidást a férjed a kádért?
Lafi, Blongyi nagyon gratulálok én is, és tényleg gyönyörű babák! Hogy lehet megállni, hogy az ember ne egésznap puszilgassa, v szorongassa?
Az etetésről akartam kérdezni, hogy ki hogy csinálja, hogy fogjacsinálni?
-szigorú 3 órás etetések? addig nyúzni a gyereket míg meg nem eszi az előírt adagot.
-akkor adni és annyit amikor és amennyit akar a gyerek?
Mi a jobb? Ráerőltetni egy rendszert vagy hagyni, hogy ő alakítsa ki?
Én is voltam fodrásznál és a szemöldököm is megcsináltuk (a kozmetikus szerint - ő diplomás kozmetikus - ez a tetoválás nem olyan mint a normál, ez nem le-fel szúr, hanem jobbra ballra satíroz , nem is vérzett, és hogy terhesség alatt a biotron és elektromos kezelést tilos használni) minden esetre most jobban érzem magam a bőrömben. Szebbnek látom magam így, és nem kell annyit pepecselnem a tükörbe se a sminnkemmel se a hajammal, mert így is "szépnek" érzem magam, és ettől boldogabb lettem.
Még én is tartogatnám Marcust, de érzem, hogy már nincs sok hátra! Hál Istennek depire nincs időm, és ez nagy szó. Hétfőn nst, akkor többet tudunk majd!
Holnap viszont disznóvágás anyóséknál...
sirály! Jó dolog a rosszban, hogy az ünnepi húsbevásárlás így stornó!
Blongyi: szú-szá... nyugi!
Ha megint megy valaki, akkor már azt hiszem benne lesz a zabszem a seggemben...
én még próbálok nem gondolni a szülésre, de lehet hogy ez nem jó, mert így nem készülök fel annyira lelkileg? Mondjuk ezerszer elképzeltem, minden verziót... Egyik este mondtam is az uramnak, hogy " nem sokára szülni fogok... és az fájni fog... nagyon" ő erre vígasztalt hogy nyugi, nem fog (persze tudja hogy fog) és erre Marcell is belém rúgott egy nagyot
Az a baj, hogy nincs is időm sokat erre gondolni.
Panda: bár felfoghattam volna a táblából is, de hogy te milyen kis fiatal vagy és milyen kis extravagáns... Az írásaidból nem is gondoltam volna hogy 22 éves vagy! idősebbnek gondoltalak, bár mint tudjuk az intelligencia nem kor függő.
A Móniról tud valaki valamit? Nem tudom már mi volt a pontos nick neve - ő is fiatal és a férje is még fiatal, egyszer koriba került, közben a férje írt, de utána móni eltűnt...
Jók a vonalzók csajok és hogy repül rajtuk már most az idő!