Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ciripke
igen ,baromi suttyó vagy :lol:

Bibus azt kap ami már itt van másfél hónapja :-) az lesz neki a karácsonyi apropó,meg a kutyusos cucc
ő is most kapott télizsákot+overállt,plusz két sapit.

Maja meg kap egy csomó mindent:játékkonyhát,illatos gombócmacskát,könyveket,autós sátrat,anyuéktól Elmot (beszél,zenél és világít a szeme) azt várja a legjobban

ma meg kapott kirakós kockákat meg kalapácsos barkácskészletet Bibi meg friss levegőt :D

suttyó vagyok ? :-)
Vendég

Ja, nem is mondtam, Marci megkapta a várostól a 10000 Ft-ját, meg az emléklapját. Most hozta át a képviselönk, és most tudtam meg hogy itt lakik 2 házzal feljebb. A múltkor még az alpolgármester hozta el.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Nem olvastam még vissza a mai termést. Bunkó módon, néhány kép erejéig csak.

Melyiket egyem először:
Kép

Anya, ne nézzé máá. Inkább elbújok:
Kép

Fárasztó dolog ez a játék:
Kép

Macival csibészkedem:
Kép

Ezeket délután fényképeztem. A játék hevében, rajtaütés szerűen elaludt
És, nagyon bejön a jászószőnyeg neki. Hasra téve, még a fejét is tartja és nézelődik. Meg oldalra sokszor oldalra fordul. Aszem, megtört a jég :D :D :D

Kép
Kép
gabcii

barnu este belázasodott, éjjel is volt neki meg reggel. ma lett volna egy szabad délelöttöm, se munka se nagyok. na mindegy akkor mosok.

holnap de. meló, utána fodrász. délután szeretnék elmenni a volt kórusom adventi koncertjére. biztos megszakad majd a szivem, hogy nem vagyok köztük.

megvannak végre az ajándék ötletek!
anya: 2 jegy a fenyö koncertre
apa: voltunk egy helyen konyhabútort rendelni a kiégett lakásba és az eladó megsúgta, hogy apa nagyon nézegetett egy bortartó pocszerűséget. jó massziv fa, alig birtam kicipelni
anyósék: nehéz szülés volt, de kitaláltam, bőröndszett
dédi: 2 dbos ingenio szett én nagyon imádom!
keresztapáék (Bettié): fondue szett
unokaöcsém??????????? ötleteket várok, 29 éves!

úgyhogy már csak egy menet a metróba és kész!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, valami számítógépes játék? Vagy könyv, ha az nem nagyon konzervatív....

Nálunk Nadin járókát kap. Gondolom fogja értékelni. Meg biztos kap azért valami játékot, ma megyünk a baby outletbe.

Csabi kitalálta, hogy új számítógépet szeretne karácsonyra, hogy tudjon normálisan játszani a játékaival. Na gondoltam magamban, ezért érdemes volt megvenni a pár ezer forintos játékokat, ha kell hozzájuk egy több százezres gép :cry: Ehhez képest én csak valami ruhát kértem, hogy tudjak miben járni. Természetesen mindenki magának veszi meg a kívánságát, szóval nagyon nagy meglepetés lesz :x Ezen kívül csak az unokahúgom ajándéka van meg ötlet szinten, de Csabi megígérte, hogy ma megveszi. 7 éves, kap gyönyörű mesekönyvet, fésülhető babafejet, bankkártyás monopolyt (ez volt a kívánsága :roll: ), meg valami kézműveskedő játékot.

Rami és Bibus nagyon édesek!
Ákos és Manó is tündéri. Jolka, Te még pólyázod a 8 kilós gyereket ?! :shock:
Gabci, Ádi szép és ügyes. Na látod, egyszer minden megoldódik! Én is ebben bízom Nadin éjszakai alvásánál, hogy egyszer csak átalussza az éjszakát majd, és kész.

Andi, ikrek ügyesek az alvással! Hubára mostmár különösen odafigylek ám :wink: Most már szinte csak mi maradtunk az egyedüli anyatejes nem átalvós babák. Illetve Bibust és Marcit nem tudom, Ákost meg tudom, hogy nem :cry: De majd csak alakul igaz?

Kérdés: Ti fürdés UTÁN olajozzátok a hajlatokat?

KépKép
kertikiri

Gabci: te az alá a rugi alá mit adsz Ádinak mert vettem én is csak egy picit vékonynak találom?
Meg kaptam olyan lányos rózsaszint is!

Ti már bevásároltatok de jó nektek!

Bár még apának kell valamit a fa alá!
Anyu, anyósom : sókristálylámpa.
Apu,após. kocsiba való fűthető üléshuzat!

Apa úgye megkapta az X-box 360-at elég volt az is de nem birom ki ,hogy ne legyen valami amit csomizhat!

Itt szakad a hó nállatok?

Látszik ,hogy nől a csöpim mert több szabad időt enged!
Ma hajt mostam ,mostam takaritottam és még megnéztük a Shrek 3-at!
Berakom a kiságya és mikor bemegyek már alszik ilyeneket ő nem csinált! :D :shock: :shock:

Ma egyedül mert Apa dolgozik 24 órába !Utálom mikor nincs itthon!

Ciripke: ajándék egy jó könyv ha szeret olvasni!

Kép
mogyoland

De úgye éjszaka csak Anya melett jó laudni de jó ,hogy így azért napközben elvan benne!

De nem tanul meg még cumizni ha fogom úgy jó de ha elengedem egyből kiesik a szájából!

Kép
mogyoland

Én nem nem is rakok rá semmit !Kivéve a nyakát mert ott egy picit ekcémás!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Bocsi csajok, de elvagyok havazva, így most vissza sem olvastam. :(
Rohangálok, 2re megyek fodrsázhoz, 6-ra megyünk Pozonyba apával céges évzáró bulira. :?
Szval majd holnap jövök és írok...
Azt láttam, h Ancsi írta, h nem válaszolok. :(
Bocsi, ígérem fogok.... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok
csak gyorsan, mert szieszta van, és a gyerekek már alszanak..

éjszaka: megint 4ig! :D lassan emberi időpontban kelek és fekszem ;)
Kiri, nekünk is kellet a 3 hónap az átalváshoz... légy türelemmel.. mikor/hányszor kel Nadin?

olajozás: fürdés előtt olajozzuk a hajlatokat. sztem utána beleragad minden szösz, nem? utána hintőpor. mi így csináljuk.

ajándék Apukának: annyira nem tudom, és be sem férünk egy boltba sem az ikerkocsival, h Gyula nélkül esélytelen. vagy vasárnap, ha leadjuk az ikreket a nagyihoz...

karácsonyi buli: Gyula megy. hétfőn inni az angol csoportjával (tesómmal fürdetek...hát kíváncsi leszek. első apátlan fürdés), jövő pénteken meg karácsonyi céges buliba. még jó, h nem messze lesz (vasúttörténeti parkban, az tőlünk 15 perc gyalog)

Ciripke, lehet, h el kellene költöznünk. a 4ik kerület figyiszt sem ad azért, mert növeljük a kerület lélekszámát :?

nálunk hasmenés-szerű van. sztem nem vészes csak fura... remélem, nem vmi betegség előjele. mi miatt lehet még? :roll: :roll:

na, talán még jövök ma, de még ebédelnem is kell. az édességmániám lassan teljesen legyőz :( :( :( :oops: :oops:

Kép
an°°di

a könyv nekem is eszembe jutott, rem. találok valami jót
én mostanában konkrétan weleda calendula olajjal fürdetem. a szaga nem kellemes, de legalább tudom, hogy nem mű. olyan puha a böre töle és én is azt használom, mert szinte mindentöl kiüteses leszek. szóval én a kádban olajozok

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Mostmár mi is elkezdtünk használni habfürdőt eddig nem használtunk mert a doki azt mondta ,hogy semmit 3 hós koráig.
Apa megunta valamelyik nap és rakott bele azota a haja sem koszmos meg sokkal szebb a bőre mint a sima viztől!

Andi: nagy gratula, monduk mi ,hogy nállatok is eljön ez az idő!
Hasmenés jellegű: nem ettél véletlenül valamit amit ők nem tudnak feldolgozni!És egy kicsit megy a hasuk!

Kép
mogyoland

hi

na szerintetetk megkapta a Bibike az otást??? na náhogy nem,mert kicsit köhög,kicsit tüsszög és kétszer jött ki zöld fika az orrából,így egy hét halasztás :arrow: következő célidőpont szerda.
Maja tegnap egy inhaláló sprít kapott,remélem hasznnál neki.Valószínű beadatjuk a pneumot mindkettőnek ,de csak januárba tudom kifizetni remélem Bibusnak még nem lesz késő,majd mondom a drnőnek.így is akkor februárba akét kölök 2*17.000 utána plusz Bibwnk még 2,majd éves kora után még egy.

Kertikiri
attól függ mit értezs átalvás alatt? Bibi este 8-9 körül alszik el,1-2-3 felé egy röpi szopi,alvás 6ig,röpiszopi és alvás kb 8ig,ez már régóta íg ymegy:-)

Mi kezdetetektől lila johnsonnal fürdünk habfürdő,tudi,sampon ill most Babé,semmi gond nincs velük.Olajozni nem szeretek,hintőporral deozom a hónaalját.

ajándék apának:kapott bundás,elegáns bőr cipőt mege gy valúrkbátot kap plusz fotókönyvet

Mogyó
nálunk jégpálya és hivahar volt reggel úgy hogy nem tudtunk feljönni az autónkkal az utcán :shock: most jobb, de nagyon hideg van
Gabci
de édei Ádi,hogy feszül rajta ,tiszta izomrugi :-)

Ciripke
könyv,cd,dvd,vásárlási utalvány???
Vendég

na most aztán összevissza írtam má meg
szóval januárba lesz a két oltás

otás=oltás
tudi=tusi
hivihar=hóvihar
édei=édi

a többit rakjátok össze vagy vegyétek szét :-)
Vendég

Sziasztok!
Csak sietve, és a hír sem túl jó :cry: Vilmos hízása lelassult, és összességében is kevés, szóval egy hét haladékot kaptunk, és meglátjuk mi lesz. Nem is a tápi bevezetése nekem a fájó, hanem, h irtó lelkiismeretfurdalásom van. A védőnő azt mondja, ha nem kap időben enni "hibernálja" magát vagy mi, nem kér, mert nem kap. Na én meg itt örültem, h 4 óránként eszik. Úgyhogy most két mellből kaja+fejés, meg elkezdek rendsebben enni én is.

De elég szomorkás vagyok, remélem nem lesz ez gáz.

Megnéztem a babócákat rendes monitornál, irtó édi mindenki!! Lilla hogy néz :D Ikrecskék is nagyon nagyot nőttek! És Ádi is nagyon cuki! Meg a kis katicabogár:) Timi biztos fodrászhoz viszi titokban:)

Lehet hogy egy hétig olvasó üzemmódban leszek.
Ja: koszmó elleni sampont hol tudok venni? És mi a neve? Köszi!

KépKép
1macsek

Macsek
no para
met ha egy hétig megint keveset hízik mi lesz?meg kell tömni?
szerintem akkor tedd cicire ha kéri és hidd el hízik ő,csak mostmár lelassuét nálunk a hízás.Jolka Ákosa se fogja így kapkodni a kilókat ám mindig.Bibi se hízott sokat most se.

DE persze azzért egyél igyál többet

Bibusnak már kellett vágni a haját,mert beellógott a szemébe 8)

Koszmóra Babé sampon ,patikába tudsz venni

Andi
fogzás,kajád,gyenge vírus

megyek eszek egy kis szaloncukrot

Bibus annyira cuki ül a székbe é snyekeg nekem,hogy anya figyálj már,beszélni akar veled :-) ha beszélek neki végig válaszol és mosolyog ,olyan éds

ja és állandóan felakar ülni :shock:

persze tudom nem szabad blabla ,de nem én ültetem hanem ha megfogom a kezét a székbe pl. akkor felúzza magát
Vendég

Ja, Jolka a Manók nagyon cukik!!! És Rami is édi, jópofa sapija van. Remélem nem hagytam ki senkit!!! Lényeg, hogy szépek a babócák!!!

KépKép
1macsek

Timi, te vágod már Bibus haját, vagy ennyire májer sérója van? Ezzel a hajjal sokkal idősebbnek néz ki :lol:
És ne frusztrálj lszi ezzel a Karácsonnyal....jaaaaaj, én még sehogy se állok :(

Vicuska, Rami tündéri édes pofi, jó az a közeli! :wink:

Jolka, a te kishapsidat meg megzabálnám itt helyben! Mind a 8 kilóját. Olyan jó kis husigolyó! És persze Márkó is nagyon helyes, igazi nagyfiú már! :D
És elképzeltelek ahogy cipekedsz fel, már csak a füledre kéne néhány szatyrot akasztani. Én még az 1 gyerekkel is úgy bénázok néha!

Moncsi, tényleg nagyon vén vagy a 27 éveddel!

Ancsi, szegény Molli baba, jó,hogy túl v agytok ezen a hülyeségen!

Nekünk is van az Árzuhanásról kockánk :)

Szilveszter? Persze, itthon hármasban! :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Macsek: ne izgulj minden rendben lesz fő a ++++.

Timi: Bibinek vágod a haját na ez nem semmi!

Hát képzeld el múltkor beleraktam a lány a hintába és megfogta a tálcát előtte és felhúzta magát és ült! :shock:
Azóta hátrább van döntve az ülés de nem nagyon tetszik neki!
Most beleraktam és nyomja a szunyát!

Szilveszter:Itthon hármasban és szerintem alvás!
Pedig tavaly megbeszéltük ,hogy itthon tartunk bulit de így nem kell...
Legalább nem kell másnap takarítanom!

Kép
mogyoland

Help!!

A csaj majdnem mindig üvöltve alszik el, tök mindegy, hogy ölben vagy lerakva a kiságyába... és vígasztalhatatlan (ha felveszem is üvölt) majd egyszercsak kidől... :cry: :cry: :cry:

Mivel egy órája altatom, most eszek (még nem ebédeltem) és utána megyek hozzá vissza... :cry: :cry: :cry:

VALAMIT ÉN CSESZEK EL???? Méghogy magától elalszik játékközben...az meg milyen?

Jutta

KépKép
jutta

Közben elaludt, konkrétan 20 percet üvölt míg elalszik.... :cry: :cry: :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Dorka ilyen :-) fogadd el :-)
te én olyan rég láttam erről a kiscsajsziről képet
kérek :-)

címedet küld majd el légyszi

Mogyo
hasizomra edzenek :-)

Zsu
valóban idősebbnek néz ki Bibus,Maja is ilyen volt :-)

muszály volt megegyelni neki elöl a haját,de ha felhúzza a szemöldökét (sokszor nézelődik úgy) akkor így is belelóg neki
Vendég

JUtta
nem lehet ,hogy túlpörög?Bibi akkor csinál így
Vendég

Tuti hogy túlpörög... de miért??? Első ásítás után fogom és viszem... akkor most mit tehetnék még??? Amúgy 30 percet aludt, most megint fent van, nézelődik...

Voltunk dokinál... kaki rendben, majd kinövi... várom a 3. hónapot.

(elméletem szerint a fáradság és a hascsikarás találkozójakor van üvöltős bealvás... :cry: :cry: )

Jutta

KépKép
jutta

hű, Jutta, nagyon üvölt? és apuka sem tudja halkan elaltatni?
részvétem... ezt is kinövi, tuti. okos tanácsoknak vége?

Petrával együtt sütöttünk muffint. hangosan röhögött, míg én kevergettem a cuccokat. és ehető lett, pedig joghurt helyett tejszín van benne (nem tudtam lemenni a boltba)

Timi, nekem meg fel KELL húzgálnom Hubát, mert gyenge a nyakizma, vanmi. hípotónia :? :roll: ha Bibi magától csinálja, az csak jó, nem? tudja ő, h mit akar. elvégre ösztönlény :wink: milyen szaloncukor? 8)

Kép
an°°di

én meg most ilyen: :evil: :evil: :evil: GYula vmi céges "vacsin" van, vagyis inkább késői ebéd: 3tól 5ig kb... és még sehol. nem is hívott. néha érzem, h kezdek sárkányosodni. jajjj. ti nem? 8) :?

Kép
an°°di

Macsek, mi az a kevés hízás? A heti összes kevés, vagy ahol most tart Vili az kevés? Mindenesetre kitartás, és sikeres tejserkentést!

Andi, én is sárkányosodom, minden reggel úgy engedem el Csabit, hogy egyenesen hazajöjjön, és siessen :? Gondolom ennek örül.

Nadin 8-9 között alszik el, kelés 1-f2, 1-2 órán át szopi-büfi-alszik-lerak-felébred-kivesz-szopi-büfi...... és ehhez képest az utolsó lerakástól számítva 1 óra múlva újből ébred, eljátszuk ugyanezt, majd szerencsés esetben alszik f8-ig, szerencsétlen esetben 6-ig.
Este én nem pelusozok, Ti? Mondjuk így van, hogy 12 órán át nincs peluscsere, ez gáz, mi? :oops:

KépKép
kertikiri

Andi, akkor nálunk már extra sárkány lenne...

Ez a hét:
Hétfő: Endre 7-kor el este fél 8-ra fürcsire esett be
Kedd: Endre 8-kor el fürcsi után fél 9-kor ért haza
Szerda: 7-kor el 1-kor haza, 2-kor el 10-kor haza
Csütörtök: 8-kor el és hajnal 4-kor haza (ez volt a céges buli)
Péntek: fél 11-kor el (kb. addig aludt is lent a vendégszobában) majd fél 8-kor haza pont fürcsire

Még jó hogy pár éve pont az ecsetelte, hogy a barátunkéknál mennyit dolgozik a férj és az milyen gáz gyerek mellett....

Most legalább ő altat...

Kertikiri, ha nem kakis, akkor én se cserélem - elvileg - de ilyen nálunk nincs is... :shock: :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Andi!!!

Hurrá 5 óra!!! És igen 1-2 visszaeséssel ugyan, de ez egyre jobb lesz! 2-3 hete mi is itt tartottunk, most reggel7 az átlag, de néha 5, néha 8-kor kell. 2 gyerekkel nehezebb lesz, mert bármelyik kell hamarabb, akkor szívás van... de nem lenne jobb Petrát is megetetni, ha már fent vagy? Később meg te leszel a nyerő. a mi gyerkőceink már rég a fejünkön fognak ugrálni, amikor az ikrek még jól elszórakoztatják egymást, Ti majd az első csetepatéra keltek! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Szilveszter... szerintem atom szívás lesz...
Tavaly nálunk volt buli, hááát 1 gyerkőc volt, jól befosot a petárdátktól, ő már 1,5 éves volt - anya meg tudta nyugtatni...

Dorka 1 hete vmi csörömpölésre úgy sírt, hogy rögtön ez jutott eszembe... szerintem nem alvás lesz a program... hanem gyerekkel a vállunkon flangálás és nyugtatgatás... én legalánnis erre készülök, max jobb lesz...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, a próbálkozásaim, miszerint az épp alvó gyereket felkeltem kajálni, ha az első végzett, kb két hete rendre elhalnak. ha nem éhesek, egyszerűen nem esznek. láttál már ilyet??? :shock: :wink: viszont Petra pl klasszul felébredt akár 2kor is, de teljesen, és vidáman sokkantgatott. akkor adtam fel. inkább elmosogatok várakozás közben, vagy fejek le egy kis tejet a kidurranni készüólő másik mellemből, vagy (a legnyerőbb ugye), h visszafekszem. nekem egy óra is számít! :D
és minden doki azt mondta, h koraszülötteknél mindenképp és mindenben a korrigált kor számít (mondjuk hasfájósságban sztem nem... ja, mondani is akartam, h sima köméynmagot főzök manapság, ez a végső próbálkozás, de úgy fest, megéri, ajánlom mindenkinek, akit még érint), tehát olyan másfél hónaposak a gyerekek. (értsd:szívtunk másfél hónapot... :? ).

újabb körkérdés: csak nekem hullik a hajam, mint a záporeső? nem gyenge ám, csajok. pedig szedek kalciumot, terhesvitamint, de sz*rik rá.

szilveszter: fogalmam sincs. amúgy "kapóra" jönnek a gyerekek, mivel ez az egyetlen "ünnep", amit szívből utálok. legalább most nem kell úgy tenni, mintha akarnék bulizni. sztem itthon hármasban. bár nekem még nincs pezsgőm 8) :oops: :wink:

na, lépek aludni.
mindenkinek szép éjszakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Köménymagos tea és Dorka találkozója:

"Köszi, de nem kérek... mi ez a cucc?? :x
Anyatejen kívül kéretik csak édes, tejállagú cuccokat a számba nyomni - pl. Espumisan... na az jöhet...! :P "
Ja és a tápszer is, ugyan csak egyszer kapott amikor visszabukta a kaját, majd éhesen jelentkezett egy újabb körre... azt komálta... :shock:
Pedig egy cseppet megkóstoltam... háááát, elég gáz...

Na én is megyek, alszok... Apa vhogy elaltatta a csajt, neki persze megy... :roll:
Tuti én vagyok szar anya....

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jó reggelt!

Nálunk még mindig nincs hó, csak nagyon hideg. Az idén még csak félnapig volt hó...Márkó már nagyon várja.

Macsek!
Macsek hidd el nem akar senki se rosszat a picurkának, ha kell a tápi, akkor kell. Az a lényeg, hogy Ő és Te jól érezétek magatokat. Boldog kiegyensúlyozott baba legyen.

Kertikiri!
Egyáltalán nem vészes az alvási időtök. Manóval voltak cifrábbak is. MAjd 2 évesen átalussza az éjszakát, vagy, ha már nem szoptatsz.
Engem hajnal 3-kor szórakoztatott Ákos. De mivel nem sírt, így magam mellé vettem, én meg aludtam tovább, próbáltam:)
Mindig cupogásra kelek. Jobb kezét tömi a szájába, közben a balkezével irányítja, és tartja, hogy ki ne esen a bal. :D
Hajnalban én is sem cserélek pelust, nem gáz, csak, ha kaka is van.

Andi!
Már írni akartam, hogy nekem is ezerrel hullik a hajam. De egyben jönnek a babahajak is már. Természetes, csak nagyon idegesítő, a fürdőbe mindenhol csak a hajam van. :?
Sárkányosodás: :D Sokszor én is lekapom Apa fejét, szegény még alig rakja be a lábát a lakásba, máris számon kérem, a 10 perces kését is. :)Rendszerint elfelejtem mikor tanít délután.
Nekik akkor is más, Ők bármikor patanhatnak. pl foci...Persze mindig mondja, hogy menjek én is pl. tornázni vagy bárhova, biztos jó lenne, de .... inkább a fiúk most.

Jutta!
Lehet, hogy Dorka érzi rajtad, hogy feszült vagy az altatás miatt. Próbáld meg fektetve szoptatni, és ha estleg beájul, hagyd az ágyon, majd rakd a kiságyba. Manó is így aludt el mindig, őt nem lehetett egyszerűen a kiságyba tenni, mert akkor jött a bőgés.
Hangok: Nálunk a hajszárítótól ilyedt meg Ákos, azóta nincs bekapcsolva...
Manó a porszívótól félt, 1 éves koráig akus seprűt használtam, ma már imád porszívozni. De előtte, olyan kétségbeesetten sírt, látszott, hogy nagyon fél, nem is erőltettem. Séta közben Apa mindig megcsinálta a lakást.

Szilveszter: Itthon:)

Köszi a dicséreteket a fiúkról.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ciripke!

Barnu, hogy van?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Sárkány: hát igen én is észrevettem ,hohgy alig várom haza ,meg mondom neki ,hogy siessen ám!
Hála nállunk nem jár sehova mert utál focizni,meg nem szeret csavarogni!Nézelődni is csak nagyon nehezen tudom kimozditani4

Alvás: nálunk elég dobálosra sikerült állandóan vergődőtt éjszaka alig akart elaludni viszont ahogy lenyomta a tévét már nyomta a szunyát is! :shock:
Nállatok is szoktak vergődni úgy dobálja a fejét egyszer lerepül! :shock:

Jutta: szerintem tényleg érzi ,hogy feszült vagy hidd el minden jól csinálsz de a lányok amugy is apásak!
Nálunk is mikor nem nyukszik adom apa kezébe és minden oké!
Úgyhogy fel a fejjel!Jó anyuka vagy !

Timi: ez tetszik "hasra gyúrnak"

Én is adok neki Mecsek teát abban is van édeskömény.Meg espumisan de most egy kicsit szüneteltetem mert olyanok fingik a lány meg majdnem mindig jön egy pici kaki hozzá!
Az sem jó ha már azért erőlkődik a csaj !Probálkozom!

Na most befog és el!

Kép
mogyoland

jó reggelt!

Andi! a hajhullással nincs mit tenni. a terhesség alatt ki nem hullott hajak cserélődnek le, ez is hormonális dolog. vagyis egyet lehet tenni: takarítani!

Barnu tegnap egész nap lázas volt, ma meg hány. úgy volt hogy mindhárom megy mikipapáékhoz, de inkább áthívtam őt mi meg marcival melózunk. 1-kor fodrász

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép Kép
Bettike kengyelben. légyszi nem sajnáljatok, gyönyörű nőcis lába van, megérte!
Kép terpeszpelus, persze nem így kell hordani, de félek, hogy kidörzsöli a lábát, egyébként nekem a kengyel jobban bejött

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép fürcsi elött Kép tegnap alkottunk Kép mézeskalács házikó Kép másik oldala
a házak két éve csináltuk, most csak kicsit feltuningoltuk

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke!
Jobbulást Barnunak!

Ügyesek vagytok!
Én is pont ilyen kengyelben(szíjban) voltam. Én már azt hittem, hogy ilyet nem adnak a gyerekekre. Mifelénk anno majdnem minden kislány kapott, akkor ez volt a divat. :? Terpeszpelus tényleg nem vészes, szinte a normál pelusban is így néz ki a gyerek.

A képen nagyon édesek a gyerkőcök! Mindig olyan életvidámak, és pirospozsgás a pofijuk. :)

Kertikiri!
MÉg mindig pólyában van Ákos, de már nem kötöm be, csak alatt van és betakarom vele, Ágyneműnek tökéletes. De már kicsi, mert keze, lába kilóg. :) De így tuti nem fázzik, és nem úgy alszik mint egy kismacska, hanem kiterülve. :)

Timi!
Szerintem is titkon fodrászhoz járatja a csajokat. :) Mikulás sapiban nagyon tetszik Maja haja.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nagggyon édes!

Hát igen, mikor Betti megkapta a kengyelt 1 napig bőgtem. Aztán mentünk az utcán (nyár volt) és mindenki mondta, hogy jajj, nekem is volt, a tesómnak is volt... stb szóval kiderült, hogy a fél városnak.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Irtó aranyosak ezek a gyerkőcök! :D
Bibus frufruja nekem nagyon bejön. Mintha nyesővel lenne vágva.
Ciripke: láthatóan nem zavarja Bettit a kengyel és Marcit a terpesz pelus, tehát miért is sajnálnám?!
Barnunak gyógy puszi és mielöbbi jobbulást!
Szilveszter: itthon hármasban. Ádi ha bealszik, nem ébred fel zajokra. Azt viszont remélem, hogy nem fogfélni a petárdától és a kintről beszűrődő vandálkodás hangjaitól.
Andi: de jó, hogy alakulnak az éjszakáitok.
A hajam nekem is veszedelmesen hullik. Utálom!
A köménymagot asszem ki fogom próbálni. Éjjel ismét hasfájás bántotta Ádit. 2 hét alatt, megint sokat fáj neki. pedig azt hittem, elmúlt végre.
Jutta: próbálj meg nem elkeseredni. Szereted Dorkát, tehát rossz anya eleve nem lehetsz! Ezt már megtárgyaltuk párszor, hogy az altatás Apukáknak jobban megy. Nálunk is Apa altat, nekem sem megy.
Timi: hát igen, kicsit sztreccses a rugi. De tudod, ez a torna rugija :lol:
Itt az ideje átválogatni és elpakolni a kinőtteket ismét.
Mogyo: a fehér rugi alá hosszú ujjú bodyt és cérna zoknit adok. Úgy nem vékony. Bár nálunk elég meleg van.

Tegnap volt a barátnőm és egy csomó mindent hozott Ádinak.
Kapott magasságmérőt, bodykat, csörgős rágókát, amit a csuklójára lehet tenni, így nem ejti el. És egy annyira ari kacsát. Fel kell venni bábként és a csőrébe belebújni, mozgatni és hápogva énekel. A gyereknek annyira nem jön be, mint Apának és nekem.
Mire értékelni fogja Ádi, mi lemerítjük benne az elemet :D
A nagy kedvenc most a játszószőnyeg. Pörög, forog rajta, fülig ér a szája játék közben és morog, meg sikongat. Meg kell zabálni, komolyan mondom!
Viszont az esti, vagyis inkább éjjeli elalvás nehézkesre sikerült.
Kezdtünk lila fejes, vígasztalhatatlan ordítással, ami a legbrutálisabb volt eddig amióta kifejlesztette. Komolyan mondom, hogy megijedtem, olyan borzi volt. Köhögött, félre nyelt, hüppögött, és olyan hangokat adott ki, amit eddig még nem hallottam. Fél éjfélkor megetettem (megjegyzem, mostanság ilyenkor már rég aludni szokott), aztán aludt kb fél órát és felijedt a hasfájásra. Nem tartott tovább sztem fél óránál, de azért rossz volt,na!

Kép
Kép
gabcii

Jolka!

Húú, de komolyan , mégis csibészesen néz a nagylegény. Ari nagyon!

Jaa, olajozás: fürdés elött szoktam a hajlatokat, ha nem felejtem el. Hintőporozni a hónalját és nyakát szoktam.

Kép
Kép
gabcii

ciripke: hiszen ez az ő érdekükben történik!
Múltkor voltunk az ortopédián és már úgy jött ki egy 4 hós kislány ,hogy ez volt rajta!(kengyel)

Gabci: érdekes ,hogy miket tudnak kitalálni ez a babák nálunk is szokott újakat mutatni a lány!

Előbb kiszaladtam a konyhába a lány a hintában mire beértem a fejére húzta a plédet és már majdnem aludt! :shock:
Csak felébredt mert csak levettem rólla!

Ő meg most azt szereti ha kukucskálok vele!Nagyokat nevetgél rajta!

Kép
mogyoland

hali

Ciripke
tündériek a gyerkeek így meztelenül :-) nagyon cukik :-)

JOlka
Ákos is annyira szép,elvagyok ragadtatva ,hogy mindegyik babánk ilyen édes kis tündér

van egy öregasszony itt aki mindig megkérdezi,hogy minden reggel sütöm Maja haját?persze mondom hogyne ,reggel ezzell kezdünk :-) Bibuskának is göndör lesz,vizesen már az

Hajni
remélem jól telik a buli :-)

Andi
vajkaramella,túrós tibi és zselés ,nyammm ezek akedvenceim,nálatok milyen van???

Bánfi hajszesz?? csak hallottam róla ,ne haszbáltam nekem nem hullik (még)

Jutta
szerintem Dork ailyen,felpörög hamar és így vezeti le a feszültséget.

te azon szerencsések közé tartozol akinek a Lilly baba is rajt lesz a dvdjén :-)

hm a te férjed sem korán haza járó,nálunk pont az elején volt ilyen hazajárás,azzal akülönbséggel ,hogy a párom mindennap 7re megy.aztán jött 7-8-9 felé én meg otthon az újszülöttel meg az extra hisztis Majcikámmal,szép volt mondhatom. Mostanába szerencsére hamarabb jár haza és itthon lesz jövő csütörtöktől januárig,hipphipp hurrá.Bár ha így folytatja kinyírom.

totál kiaksztott
1. nincs fánk ,de ha így folytattja nem is lesz,mert gyerekekkel nem tudunk menni,mert akkor nem fér be,de nincskire hagyni őket úgyhogy holtpont egyenlőre.olyan megoldások ,hogy emegyünk kinézzük ős vissza megy elhozza az macerás neki,majd feldíszítem őt.

2. pneumococcus elleni oltás,a drnő elmondta hogy nem tudja felírni egyik gyereknek se kedvezményesen,ezért 17.000 ft /db Bibinek 3 db Majának egy.hiába beteg mindkettő állandóan.Erre az én párom,hogy nyissam ki a szám,mert igenis írja fel.tökre összvesztünk,mondtam neki hogy lelehet ballagni aztán nyissa ki ő a száját.nyúbéla :evil:

Gabci
édes áma kis feszes rugiba :-)

ezek szeritn bejön Ádikának a szőnyeg

Mogyo
miylen hintátok van?
nekünk van egy állvány amire rálehetne akasztani a hordozót,de félek Maja akkor kegyetlen hisztit vágna hogy ő is hintázni akar,ezért szétszedve lapul egy sarokba

Képzeljétek tej ügyben és hízásban változás van.Többet iszom -eszem nem is fyok sajnos,erősebb laktoherbet iszom és több a tej,így nem is eszik olyan sűrűn,kicsit kiegyensúlyozotabb Bibi és jobban hízik.Ezek szerint itt volt a gond,na majd meglátjuk,de így nem fogok beleférni a bundámba kersztelőig :?
Vendég

Sziasztok!

Na ma jobban alukál, de csak babakocisban! Sebaj! Anyutól gyapjú babakocsi alátétet és takarót kap! Este pedig apa altat ha ittvan és kész! :wink:

Mi is kukucsozunk, neki is teccik! Meg már a pihiszékben boxolja a macikat és egyre jobban emeli a fejét hason - bár még mindig nem annyira élvzi, de neki is az egyik keze erősebb (szerintem).

Na jövőhéten jön a járóka és belerakom a játékokat meg a gyereket! Majd meglássuk mi lesz! Karira megkapja a lány az egyenkönyvet (Bp-en már nincs a Brendonban, csak pár vidéki boltba, Pécsről hozza nagyi) és egy babagimnasztikát! Egyenkockát szerintem majd én is rendelek!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, lopom az ötleteidet... megnéztem miket rendeltél az árzuhanásról! Szerintem januárban megrendelem én is őket! Még 1-2 dolgot kinézek, mert gondolom úgy jobban megéri a szállítási költség.

(Karira kap sokmindent... és neki még mindegy addigra meg már nem hozzák ki úgy sem)

Kitaláltam az ajándékok több mint felét! Juhé! Mostmár "csak" meg kell venni.

Párom: könyv (kertészkedős) és pénztárca

Tesóm: poharak (ezt ő kérte)
Lányok (6 és 8 éves): könyv vagy DVD (ALice, Marry Poppies, Óz - amelyiket találom)
Sógor: póló

Anyu: CD (Máté Péter)

Nagyik: magazin előfizetés

Másik sógorék: kaspó falra (új lakásba)

Anyósomék: mittudom én!!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Fáradt avgyok, álmos és nyűgös.....
Amugy meg tortát sütök épp, amíg készül bekukkkkk.......

Jutta:
:)lopd csak, de ha hétfő reggel utalsz nekik, akkor még kihozzák. :)
Ja és van 2 db -5 %-os kuponom, így az -10 % egyben. De csak dec. 31-ig érvényes, így ha addig rendelsz, akkor elküldöm Neked.

Timi:
nekünk felírta a dokinő Lillának támogatással, Marcinak nem tudta sajna.
Van egy speckó kód, sztem is fuss még1 kört, mond meg, h ismidnek is felírták, Lilla 2 hetesen volt csúnyán náthás, ezért tudta a dokinő. Így csak négyezervalamennyi/db.
Szval légy kicsit rámenősebb, mond meg, h igenis jár nektek a támogatás. ( ezt az ügynök mondta a dokimnak, h erre fellehet!!!!! )

Na folyt. köv...

Kép
Kép
h@jni

Hajni, hétfő 9-ig kell beérkezni az ő számlájukra, ez pénteki indítással lehetséges lakossági szláról, bankos voltam évekig! :wink:

De a kupont lehet majd megdumájuk, mert tökmindegy mikor rendelem, csak Karira nem biztos hogy itt lesz, de nekem mindegy! Jövőre már gondolom fontos lesz, hogy a fa alatt legyen!

Még alszik - dél óta, feldobok némi karácsony díszt legalább! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

A felengedett tej tényleg undorító ízű? ÉS szagú? Vagy ugyanolyan, vagy ne ízlelgessem? Gyanús, hogy a hűtőből vmi "szennyezte".

Két mellből 90-et evett Vili, tegnap előtt egyből 140-et...
:cry: nemtom mija frászkarika van, és 120-at hízott egy hét alatt. Léciléci válaszoljatok! Most nem olvastam vissza, de majd igyexem, inkább parázok egy sort... :cry: :cry:

KépKép
1macsek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?