Sziasztok!
Irtó aranyosak ezek a gyerkőcök!
Bibus frufruja nekem nagyon bejön. Mintha nyesővel lenne vágva.
Ciripke: láthatóan nem zavarja Bettit a kengyel és Marcit a terpesz pelus, tehát miért is sajnálnám?!
Barnunak gyógy puszi és mielöbbi jobbulást!
Szilveszter: itthon hármasban. Ádi ha bealszik, nem ébred fel zajokra. Azt viszont remélem, hogy nem fogfélni a petárdától és a kintről beszűrődő vandálkodás hangjaitól.
Andi: de jó, hogy alakulnak az éjszakáitok.
A hajam nekem is veszedelmesen hullik. Utálom!
A köménymagot asszem ki fogom próbálni. Éjjel ismét hasfájás bántotta Ádit. 2 hét alatt, megint sokat fáj neki. pedig azt hittem, elmúlt végre.
Jutta: próbálj meg nem elkeseredni. Szereted Dorkát, tehát rossz anya eleve nem lehetsz! Ezt már megtárgyaltuk párszor, hogy az altatás Apukáknak jobban megy. Nálunk is Apa altat, nekem sem megy.
Timi: hát igen, kicsit sztreccses a rugi. De tudod, ez a torna rugija
Itt az ideje átválogatni és elpakolni a kinőtteket ismét.
Mogyo: a fehér rugi alá hosszú ujjú bodyt és cérna zoknit adok. Úgy nem vékony. Bár nálunk elég meleg van.
Tegnap volt a barátnőm és egy csomó mindent hozott Ádinak.
Kapott magasságmérőt, bodykat, csörgős rágókát, amit a csuklójára lehet tenni, így nem ejti el. És egy annyira ari kacsát. Fel kell venni bábként és a csőrébe belebújni, mozgatni és hápogva énekel. A gyereknek annyira nem jön be, mint Apának és nekem.
Mire értékelni fogja Ádi, mi lemerítjük benne az elemet
A nagy kedvenc most a játszószőnyeg. Pörög, forog rajta, fülig ér a szája játék közben és morog, meg sikongat. Meg kell zabálni, komolyan mondom!
Viszont az esti, vagyis inkább éjjeli elalvás nehézkesre sikerült.
Kezdtünk lila fejes, vígasztalhatatlan ordítással, ami a legbrutálisabb volt eddig amióta kifejlesztette. Komolyan mondom, hogy megijedtem, olyan borzi volt. Köhögött, félre nyelt, hüppögött, és olyan hangokat adott ki, amit eddig még nem hallottam. Fél éjfélkor megetettem (megjegyzem, mostanság ilyenkor már rég aludni szokott), aztán aludt kb fél órát és felijedt a hasfájásra. Nem tartott tovább sztem fél óránál, de azért rossz volt,na!