Jó reggelt!!
Drágáim, ti aztán ontjátok a témákat... próbállak követni benneteket, de ha valami kimaradna, akkor bocsi!
Ja, és nehezített pályán mozgok, mert itt heverek a kanapén, ölemben a notebookkal, és levettem róla a rendes egeret, csak ez a membrán van itt a billentyűzet alatt, ami rohadtul idegesít, mert sokkal lassabban tudok navigálni a képernyőn. De elhatároztam, hogy megtanulom használni, mert bár utálom, azért mégiscsak haladni kell a technika vívmányaival, ne legyek már begyöpösödött mami...
Wera, nem felejtettem el, csak amióta megjöttünk Itáliából, Apa folyton túlórázik. De az ünnepek előtt még biztosan meglesz.
Az esküvó miatt meg jogos a felháborodásod, bár amikor szerveztük a miénket, hamar rájöttünk, hogy nem csinálhatjuk teljesen úgy, ahogy mi szeretnénk, mert akkor sok vendég nem érezte volna jól magát. pl. a lagzizene adott volt, mert sok középkorú rokonunk van. Vagy nem lehetett svédasztal, mert akkor az öregeknek is ott kellett volna sorbanállniuk...
Teo, örülök, h jól vagy, és h baba is jól van.
Henka, jó, hogy a vérnyomásod rendeződik! Képzeld, az alvásból semmi nem lett, mert nem tudtam elaludni, helyette mosogattam meg lemostam az ajtókat. Hogy kicsit aktívkodjak.
Miket fogtok énekelni a kórussal az ünnepek alatt?
Mária, köszi a hózós animációkat
a síelős láttán kicsit szomorú lettem, mert az idén is kimarad nekünk, de már elterveztem, hogy jövő utáni február-márciusban, amikor a kicsi már egy-két étkezésre nem cicizik, mindenképpen megyünk valahova.
Kike, a B-s vitaminok lábgörcsökre is jók. Napközben próbáld sokat tornáztatni - bicikli, lábfejkörzés, az biztos jót tesz. Az előző két gyerkőcnél a doki, védőnő mit javasoltak neked?
ibm, de jó, hogy anyósodék megleptek benneteket finomságokkal! Mi ma megyünk a sógornőmékhez, a keresztfiunk 2 éves, na ott aztán lesznek majd jó kis magyaros finomságok...
A hullócsillag+ halál akár össze is függhet, de tekintve azt, hogy elég sokan vagyunk a földön, és szinte minden percben elmehet közülünk valaki, én inkább véletlen egybeesésnek tartom. Mindenesetre azért kívánj csak nyugodtan, a romantika és a remény igenis kell az életünkbe!
Hát, ez az idióta membrán-egér teljesen felbosszant! Véletlenül megérintem az ujjammal, máris elviszi a kurzort a világ végére...
Szép napot mindenkinek, ne fájjon a pocakotok, ne legyen hányingeretek, és ha tehetitek, hógolyózzatok!
ui.: Gabiról régen hallottunk. Remélem, minden okés velük!