Új privát üzeneted érkezett!

http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... ebben.html

Dr Lintner Balázs

Számlát kel kérni az egészségpénztár nevére és akkor nálunk egy honapon belül visszautalják ott van kikkel álnak kapcsolatba
anha

Hali csajok!

Ibm:nálunk is esik a hó!Domi örül neki.Tejeskávé?fincsi!

Jó sokat írtatok,volt mit olvasgatnom! :D
Kávé:én is 3:1-bent iszok ,én azt szeretem.De csaj módjával egy nap 1-et.A vérnyomi miatt.Amúgy most nem magas.

Csináltam egy kis nasit a családnak csokoládés-narancsos pudingot. Biztos fini!Most láttam ilyet először.

Kike:gondoltál már arra hogy jövö ilyenkor 1-el több ajándékot kell dugiban becsomagolnod? :wink:
Ez vonatkozik a többiekre is!!

Szly:nagyon szép pár vagytok!Nagy lakodalmatok volt?Mi voltunk vagy 180-an.De étteremben tartottuk,2000.máj.13.-án.

Wera:Tök jó hogy olyan jó viszonyban vagy az anyóspajtással!!!
Ezt nem azért mondom mert én nem vagyok,de köztünk nagy a korkülömbség én 31, ő 69 éves.Nincs közös témánk.Egy faluban lakunk mi középen,ők a falu végén.anyu viszont a szomszédom.Közös udvarunk van.Ez sem mindíg szerencsés de többször jó mint rossz!!!

Mária:remélem már jól van a lányod,biztosan valami fránya vírus!!

Ma bent jártam a városban és az egyik ismerősöm gratulált a babához ,mondtam neki sajnos már nincs kihez ,szegény nem tudta mit mondjon.

Jó hír:már elmúlt a vérzésem.a derekam még fáj egy kicsit ,de majd elmúlik az is . :wink:

KépKép
henka76

Szia Henka:jó hogy jöttél :lol:

Na igen,de jó is lessz,ha már háromnak kell ajándékon gondolkodni :) Csak már ott tartanánk :)

Elhiszem hogy nem tudott szóhoz jutni sem,ilyenkor megdöbben az ember :(

Remélem hamar kiheveritek lelkileg!

Kép
Kép
Kép
kike

Henka: olyan közepesnek mondható. Kb 90-en voltunk, egy kollégiumi ebédlőt béreltünk ki. Volt zenekar, vőfély, vacsi, torta, minden ami szokás. Menyecsketánc, menyasszonytánc, szóval kipurcantam a végére. Még a ruhát is letáncolták rólam, leszakadt. Úgy tűztük meg, hogy rajtam maradjon.

Én is jártam úgy hogy kérdeztem a babáról egyik munkatársamat, és akkor mondta, hogy már nincs. Hát eléggé zavarba jöttem.

Kép
szly27

Sziasztok!

Hó jó sokat írtatok!
Na már ide is azt írom,hogy hó! :lol:
Szóval hú!

Szly! Nálunk is szokott ilyen lenni,de most pont azért kérte,hogy haggyam ott mert még azon kívül is sok a munkája,máskor megszoktam várni!
Remélem egy-két órán belül kész és akkor csavizok addig vagy bemegyek anyósékhoz,ők ott laknak 10 percre!
De 3-4 órát nem szeretnék,addig 10x hazaérek meg vissza!
Én sem lakom messze,kb. 30 perc gyalog ami nem is lenne baj,legalább sétálnék,csak dombra fel domról le!
Isten tudja hány lépcső,vagy 500!
Erre azért nem vágyom!
Sík terepen szívesen elsétálgatok,de hogy még hegyet is másszak!

Henka! Örülök,hogy benéztél és rendben a vérnyomim!
Sajnos nekem is volt hasonlóban részem,nagyon rossz volt nekem is és annak is aki gratulált!
Sajna ez vele jár!
Remélem nemsokára rendbejössz és újra kismami leszel!
De jó nektek,hogy esik a hó!!!!!!!!!

És igen jövőre nagyon szuper lesz!
Még te is csatlakozhatsz Henka!
Szorítok!
Mennem kell megjött Apa és már kérdezi mit csinálok? :oops:

Kép

Kép
ibm

Én egyáltalán nem szerettem sétálni. Nekem 30 perc, hát az messze van. Mióta viszont lehet babakocsit tologatni, azóta szeretek sétálni. Volt olyan, hogy találkoztunk anyukákkal és együtt sétáltunk vagy 5-en. Olyan jó volt. Csak most nagyon hideg van.

Kép
szly27

Sziasztok!

T. Maria sajnálom, hogy még mindig szédül a gyerkőcöd.
Egy dolog jutott eszembe, saját tapasztalatomból. Amikor valamiért nem akartam suliba menni, rögtön produkáltam valamilyen tünetet. Remélem csak hasonló a picid baja, és nincs semmi komoly dolog.

Lányok, én hamarosan megyek UH-ra.
Este jelentkezem, hogy mi volt!!

Addig is puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

[quote]W írta:era:Tök jó hogy olyan jó viszonyban vagy az anyóspajtással!!!

Igen, szerencsére elég jó a viszony, még ha nem is értünk mindenben egyet. Kicsit erőszakos néhány dolgot illetően, de már megtanultam kezelni. Hány éves is? Ő... 48. :D Sajnos anyukám nagyon messze van és bár minden nap beszélünk telefonon, csak 2-3 havonta látom. Így anyós nekem kicsit anyapótlék is. Tényleg! Anya ma elküldte a kari ajándékom egy részét! A 3 legújabb Stahl szakácskönyvet. Tésztás, szárnyasos, és gyors édességes. Mindet imádom! Úgyhogy most már süthetek-főzhetek... csak még egy kis erő kéne hozzá, de azt nem küldött :lol:

Henka, nekem is volt aki nem tudott a vetélésről és kérdezte hogy miért nem gömbölyödök már. Hát igen, gáz. De ne aggódj, pár hónap és te is gömbölyödsz majd utánunk, én bizti vagyok benne! :D :wink: Hajnalban nem tudtam aludni és olvasgattam más topikokat is, és több olyan lányt is találtam, akik rögtön az első mensi után teherbe estek és már nagypocisok. Ez hihetetlen. És még nekem mondta a doki, hogy hamar sikerült?! (3. hónap)
Dominó mit kap a Jézuskától?

Anha - én csak a down-szűrést találtam meg azon az oldalon, de nekünk ez már 18. heti uh lesz. Na mindegy, azért kérünk számlát, aztán meglátjuk! :) Engem csak az érdekel hogy lássam a kis manócámat végre!! :D

Képzeljétek, reggel biztos jó mérges volt rám a csöppöm, mert még ágyban voltam amikor csörgött a telefon és felugrottam mint egy bolha és rohantam fölvenni. Ilyet már rég csináltam, mert - biztos nektek is így van - először lassan föl kell ülnöm hogy őnaccccsága elhelyezkedhessen, mert ha fekszem valahogy feljebb és oldalt van. Na, már az előszobában éreztem hogy hülye ötlet volt rohanni, mert azt se tudja szegény merre menjen. Konkrétan olyan érzés volt mintha egy nagy kővel hasba dobtak volna. :x Szegénykém! Remélem nem haragudott meg nagyon :) . Mindenesetre többet ilyet nem csinálok!
Vendég

Henka - közben láttam hogy már írtad a Domcsi ajándékát! Bocsi!! :)

Szilvi - várunk este az eredménnyel!!!! :D Remélem kapsz fotót!
Vendég

AMI - nálunk esik a hó! Mit esik? Szakad!!! Naggyon durva! :D :D Nem vagy olyan messze innen, szerintem sanszos hogy nálatok is?!?
Vendég

Hahó lányok!

Kike, nagyon szép nálatok!
Nálunk semmi ilyesmi, csak a nagy hideg, úgyhogy csak vásárolni dugtuk ki az orrunkat. Oti képes lenne egész nap a kanapén heverészni és Süsüt nézni, én meg örülök ennek :)

Szly, az aggódási faktor nálam is elég nagy, amióta kismama-anya vagyok! Azért nem akarom túlzásba vinni, de úgy kell visszafognom magam, amikor a gyerekem a játszótéri lélekvesztő csúszdára mászik fel, hogy ne fogjam végig. De muszáj önállóságot és magabiztosságot tanulnia, és így ügyesedik.

Kike, drukkolok, hogy párod rendben hazaérjen!
Én nagyon parás vagyok, főleg amióta a kis Corsánk megvan (a sok állat nagy autós között észnél kell lenni), úgyhogy rögtön felrakattam a téli gumikat, ahogy megjelent a hópihe az autó kijelzőjén.

Henka, sajnálom, hogy ilyen párbeszédekben kell részt venned, de talán azzal, hogy sokszor kimondod, azzal is csökken a fájdalmad egy kicsit. Remélem, jövő ilyenkor már a kistesóról fogsz áradozni :D

Kávé? Na, az nekem sose volt a kedvencem, így most is könnyen lemondok róla. Szentségtörés bevallani, de az isteni olasz cappuccinók sem ízlettek túlságosan...

Nálunk nincs anyóskérdés, anyósomat nem is ismertem. Nem tudom, hogy jó-e vagy rossz. Nincsenek konfliktusok, de kicsit fura, hogy róla csak a gyerekeitől, az anyukájától meg a férjétől hallok ezt-azt, nem tudom, hogy milyen volt valójában.

Kislány, mesélj az uh-ról!

Megyek, mert a kifordult napirendű gyerekemet ágyba kellene dugni. Lehet, hogy én is szunyókálok vele egyet. Sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok Kismamik!
Ide is küldhetne valaki egy kis havat. Imádom ha esik a hó.
:lol: Némó

Kép
[/url]
némó

Szia Némó!

Ez megteszi?
Kép

Bocsi, de én ma így érzem magam. :lol:

Ha kimegyek, nagyon fázom....
Vendég

Kislány!

Nagyon kíváncsi vagyok!

Várom, hogy jelentkezz!

Többiek?
Mindenki hóembert épít?

Kép

Vagy szánlóztok?
Tessék vigyázni magatokra!

Kép
Vendég

Szánlóztok=szánkóztok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera

azt a 4d uh-nál keresd
anha

nálunk nem esik a hó :(

Kép
Kép
h. szilvi

megmondanátok nekem hogy ki mikor volt genetikai uh?? mármint hány hetesen?? mert nekem most azt mondta barátnőm hogy szerinte ha 13 hetesen megyek vissza a dokihoz akkor az már későn van

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Nálunk is esett a hó!!!!!!!!
De sajna nem sokáig,remélem reggel alig tudok majd kimenni! :lol:
Na jó azért annyira nem ,mert vinnem kell a kocsit és persze haza is kell hozni!

Wera! Az királyság! Ezeket én is mind szeretem,küldj valami fincsit ha csinálsz!
Karira nincs valami jó ötlet!
Képzeljétek Apósomék voltak kajálni és hoztak nekünk is vacsit!
Rízst,petrezselymes burgit,sajttal töltött pulykamellet,rántott gombát és sült pipicombot! És savanyút!
Nagyon fincsi volt,olyan jól esett!
Megbírnék enni még egy adagot!
Bár a hányinger megvan,de akkor is! :lol:

Várjuk az UH eredményt!!!!!!!!

Kike! Apa hazaért már?

Szilvi! Én 11hetes+4 napos voltam a genetikain,azt mondják 12. héten kell csinálni!
Mikor mész dokihoz?
Megyek tovább csomagolni,addig Apa érvényesülhet!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

azt mondta a doki hogy elég ha a 12-13. héten megyek...... szerdán csak azért megyek mert én kiharcoltam hogy addig azért nézzük már meg még...akkor az mopst későn van?? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Nekem úgy mondta,hogy 11-12 hét között, még a 12. vége előtt.
De csak azt tudom mondani amit nekem mondtak.
Gondolom tudja mit csinál!
De ha most úgyis mész szerdán akkor szerintem kérdezz rá!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

KISLÁÁNY!!!
Hol vagy?

UH??? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hazaértem anyóséktól, após is otthon volt és ketten már "sokkkk" voltak. Én nem tudtam hogy a hülye uram még nem mondta nekik h előre hozzuk az esküvőt, erre most kiakadtak. Nem kifejezetten rossz értelemben, de utálom ha meg akarják mondani mit csináljak. Márpedig meg akarják. Én pedig jusztse azt csinálom, mert én meg ilyen vagyok. :evil: :evil: :evil: Huhhh... .bocsi, de rendesen kiborítottak. Elő is jött a hányingerem, totál szarul lettem. És mehetek a konyhába kaját csinálni, hogy apa tudjon enni amikor hajnalban hazajön. Lehet h most megérdemelné hogy éhen maradjon!
Vendég

HELLÓ!

Most csak szitál a hó,nem bizti hogy reggelre sok lesz belőle.

Hát ez a csokis -narancsos puding nem valami híres volt,nem ízlett!!
Kike:apa otthon???Tényleg sok hó esett nálatok.Azért a karácsony úgy volna szép ha fehér.reméljük idén az lesz nemúgy mint tavaly!

Mária :kis csajszi hogy van???Nem lehet hogy az időváltozást érzi?
Az én fiam is szokta mondani mikor rossz idő van hogy fáj a feje.

Bondi:jól esett a délutáni szunya?Nálunk is volt Apa és fia szundizott 2-4ig.Én ilyenkor kiszorülök a szobából.Nem szeretek nappal aludni.Aterhességem elején azért rajtam is volt álomkórság,de sajnos ez már elmúlt!! :( Inkább álmos lennék csak meg volna a babám.Különben elég jól viselem a lelki dolgokat,mert arra gondolok hogy az ő lelke majd egy új testben újra hozzánk kerül.Akkor már egészségesen.

Nekünk azt kell kivárni hogy normalizálódjon a vérnyomásom,akkor lehet próbálkozni a babával.
Mérek is egy vérnyomit:118/75 ez tök jó.Hát majd meglátjuk mit mond a doki Dec.27.-én.Most egy másik orvoshoz megyek a belgyógyászatra,nem pedig a szakrendelőbe.Anyu is hozzá jár jó szakember.

Kislány: mi volt az uh-n?Ma voltál?

Szilvi:veletek mi a szitu?

Anha:szupik a vonalzók.Én is váltottam hogy ne emlékeztessen a babámra.

Wera:Dominó?Már az is volt Domi na meg Domesztosz,Domcsi, Domesz,Kolbász de ez csak ritkán,Muki/az apja hívja így/Szóval sokféleképen hívhatjuk.Anyu meg BODRI-nak hívta kiskorában mert mindent harapdosott.Hétvégén megkérem a sógornőmet tegyünk fel képeket.Persze csak ha ráér.

Na jók legyetek ,szép álmokat mindenkinek!! :lol:

KépKép
henka76

Wera:most látom hogy pipa vagy.Úgyis az lesz amit te akarsz, te vagy a menyasszony nem de????
???Kár felizgatni magadat nem beszéve a kicsiről is.Tegyél fel egy jó kis zenét és engedd ki a gőzt :x Relaxálj.

Nyugi,nyugi ,nyugi!!!

KépKép
henka76

Sziaszotk lányok!
Jó rég írtam, de olvasgattalak titeket, csak mindig elmaradt az írás, mert elég náthás voltam, inkább ágyba voltam pár napig, aztán meg mindig olyan rosszul voltam, h még a gép elé se volt kedvem leülni.
Szerencsére rendben vagyunk, mondjuk hét elején úgy jártam, mint írták néhányan, hétfő éjszaka 4ig nem aludtam, mert annyira fájt a hasam, eléggé megijedtem, úgyh másnap bementünk a kórházba, de szerensére minden rendben, már 12 mm a makkmarcink.
Heni!Sok újat nem tudok írni, többiek mindent leírtak, nagyon sajnálom, amit történt, de úgy látom, nagyon erős vagy, túlleszel rajta hamar és aztán jöhet a pocakosodás! nem tudom, hallottál-e palástfű-cickafark teáról, több helyen írták, én azt ittam a műtét után pár héttel kezdtem, másfél hónapig ittam, napra pontosan megjött mindháromszor, nem tudom, annak köszönhető-e, de sokan esküsznek rá, ja és még méhpempőt ettem, azt is szokták javasolni, de mondjuk a vérnyomid miatt azért, kérdezz rá vhol, h nehogy rosszat tegyen.
És azt is szokták mondani, h műtét után megújul, megvastgzik a méhnyálkahártya, könnyebb a megtapadás, ezt én is bizonyíthatom, 3 mensi után a legeslegelső próbálkozásra összejött a babó, pedig hátrahajló a méhem.
Hát egyenlőre ennyit.

Kép
teó

Sziasztok Kismamik!

Wera! Ez elég kellemetlen!
És mit szóltak!
Próbálj ne idegeskedni!
Inkább egyél egy nagyot!
Mi finomat csinálsz?
Én asszem vajas kenyeret fogok enni TEJESKÁVÉVAL!!!!!!!
Már úgy rákészültem!
Becsomagoltam az összes ajit ami megvolt,fáj is a hátam rendessen!
Nálunk nem esik a hó! :cry:

Henka! Örülök,hogy a vérnyomid rendben van,nemsokára újra kismami lehetsz te is!

Megyek hammolni,majd még benézek,hátha lesz itt valaki!
Holnap már hétvége megint biztos alig leszünk!

Kép

Kép
ibm

Hahóóóó!!!

MEGJÖTTEM AZ UH-RÓL!!!

22 mm-es a babucim, és már látni a kezecskéit és a lábacskáit is!!!!! Hihetetlen volt!!!
És a szívhangja!!! Ez valami fantasztikus!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval minden rendben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Legközelebb január 11-én kell mennem!!!

Puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Wera, privi ment Neked!!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány!

Nagy-nagy gratula nektek! :lol:
Örülök,hogy minden rendben,de hogx is lehetett volna másképp!
Vigyázz magatokra!

Képzeljétek láttam este hullócsillagot!
Gyorsan kívántam is!
Nem szeretek látni,mert aztmondják akkor meghal valaki,valakinek lehullik a csillaga!
Bár ha így lenne egész nap csillaghullás lenne!
Aznap mikor Apu meghalt,láttunk és ez azóta olyan rossz! :cry:
Persze biztos nem igaz!
Bocsi,hogy ilyeneket írok! :oops:
Kicsit babonás vagyok!

Jók legyetek!
Szép álmokat és jó éjszakát mindenkinek!
Remélem azért holnap jöttök!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Köszi a nyugtatást, már lehiggadtam.

A husit akartam most kisütni, mert délben inkább tésztát ettem, de rájöttem hogy nincs hozzá krumpli, mert ami volt azt ki kellett dobni, mert volt egy kis csőtöréses gubanc a minap a konyhában. Úgyhogy a pulykacicit gondosan befűszerezve szépen visszapakoltam a hűtőbe, apának meg írtam sms-t hogy nem kap hammot. Nem örült, de úgy látszik ezt a sors is így akarta! :lol: Látjátok hogy fog az átkom? Senki se akarjon rosszban lenni velem! :lol: :lol: :wink:

Henka - szépen javul a vérnyomid! Csak így tovább! A múltkor a védőnő 144/95-öt mért nekem! Egyből eszembe jutottál! De nekem szerintem még az életben nem volt ennyi. Na jó, kivéve a sok hülyétől az étteremben, de hála az égnek akkor nem mérte meg senki! :lol:
A cickafark tea tényleg nagyon jó mindenféle nőgyógyászati dologra és gyulladásra. Én is ittam rendszeresen régebben, mert sokszor voltam felfázva. Csak fontos hogy ne ízesítsétek semmivel, max pici mézzel és ne kavarjátok fém kanállal. Ez utóbbit már nemtom miért, de a gyógyteáknak nem tesz jót a fém, az tuti! :)

Kislány - örülök hogy láttad a picúrod! Nem kaptál képet? Szívesen nézegetnénk mi is! :D Máris megyek, olvasom a privit.

Bondi - ugye nem felejtetted el amiről múltkor beszéltünk? :wink: Istenments hogy sürgesselek vagy valami, csak magamból indulok ki, én konkrétan mindent elfelejtek! :lol:
Vendég

Jó reggelt Kismamik!

Ma korán keltel,úgyhogy gondolom ma mindenki sokáig alszik! :cry:
Úgy terveztem hogy hajatmosok,meg csinálok valami hammot ebédre gyorsan mielőtt elmegyek a szerelőhöz mert a jó ég tudja mikor érek haza!
Tegnap nagyon fincsi csokit hozott a párom,meg gumicukit! Azért megvagyok újabban őrülve!
Hát ettem du. is csokit,nem mondom,hogy nem volt tőle hányingerem,de mástól is van!
Este megettem mégeggyet,nahát az már sok volt Pirinnyónak!
Kis idő múlva éreztem,hogy ezt már nem kellett volna megenni,de olyan hirtelen jött,mire elindultam kifelé már késő volt!
A fűrdőszoba kövén újra láttam és még fel is kellett takarítani!
Olyan sz......ul voltam,majd be szakadt a tarkóm,gyorsan mértem egy vérnyomit 110/70,hát mondom ettől nem kapok agyvérzést!
A pulzusom szerintem 120,majd kiugrott!
Úgyhogy összeszedtem magam és mentem pupuzni!
Szörnyű volt,asszem a kakaós cuccokat kénytelen leszek tényleg mellőzni!
Most megittam a tejeskávémat a kis vajaskenyérrel,de semmit nem segített a hányingeren,csak amíg ettem,ittam!
Na eleget panaszkodtam!
Megyek rendbeteszem a fejem!
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!Bocsi hogy tegnap eltüntem :oops: Igen,Apa szerencsésen hazaért :lol: Csak itt a kapuban csuszkált.Mindig kapnak karácsonyra ajándékot a Flx-től,most is kaptak :) Két különböző szaloncukrot,egy kis tábla milka csokit,kettő hatalmas tábla milkacsokit,megdobozos,szives milkacsokit-ez epres-marcipánosat szoktak,az fincsibb,de ajándék lónak ne nézzd a fogát :)

Kislány:Örülök hogy minden rendben volt az UH-on :D

Hát,csajok,tanácsot kérek:Már az első két gyerkőcnél is éjszaka sokszor begörcsölt a lábam,ami nagyon tud fájni,annyira hogy még reggel is fájt és sántikáltam-hát most is elkezdődött,este 9-kor már aludtam,nyujtózkodtam egyet,amit nem kelett volna,mert nagyon begörcsölt a lábam,még mindig fáj,megmaszíroztam ,de nem igazán segített,nincs rá valami vitamin,vagy valami?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kike!
Látom te sose alszol sokáig!
Magne B6-ot szeded?
Én úgy hallottam az jó rá!
Más panasz?

Képzeljétek Nővérem is most telefonált,pótfiam egész éjjel hányt,20 perceket aludtak,nagyon fáj a gyomra!
Szegényke,remélem hamar kiheveri!
Felhívtam,de olyan kis meggyötört hangja volt!
És még hasmenése is van! :cry:

Kép

Kép
ibm

Szia Ibm!

Csak B6 vitamint szedek,az nem ugyan az mint a Magne B6-ugye?Más panasz nincs,hacsak azt nem veszem hogy nehezen alszok el és elég nyugtalanok az éjszakáim,amin azthiszem egy pohár langyos tej lefekvés előtt,segíthet :)

Kép
Kép
Kép
kike

Azt álmodtam hogy már a szülőszobán voltam jött a babó,de nem fájt :lol: nem is lenne rossz,fájdalom nélkül szülni.És a Kristi már ovodás volt,bizony arra az lessz :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Pótfiadnak jobbulást,fránya vírusok!! :?

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi!
Nem ugyanaz, a Magne B6-ból a magnézium a lényeges az ilyen lábikragörcsöknél,szerintem próbáld meg baj nem lehet belőle!
Régen nekem is volt,többször erre keltem éjszaka, mászkáltam az ágy körül lábujjhegyen,maszíroztam,húztem visszafele a lábfejem!
Baromira fájt,de aztán jobb lett!

Hát bizony jó lenne ha így szűlhetnél! Sose lehet tudni! :lol:

Örülök,hogy Apa szerencsésen hazaért!
Van még nálatok hó?

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!!

Drágáim, ti aztán ontjátok a témákat... próbállak követni benneteket, de ha valami kimaradna, akkor bocsi!
Ja, és nehezített pályán mozgok, mert itt heverek a kanapén, ölemben a notebookkal, és levettem róla a rendes egeret, csak ez a membrán van itt a billentyűzet alatt, ami rohadtul idegesít, mert sokkal lassabban tudok navigálni a képernyőn. De elhatároztam, hogy megtanulom használni, mert bár utálom, azért mégiscsak haladni kell a technika vívmányaival, ne legyek már begyöpösödött mami... :wink:

Wera, nem felejtettem el, csak amióta megjöttünk Itáliából, Apa folyton túlórázik. De az ünnepek előtt még biztosan meglesz.
Az esküvó miatt meg jogos a felháborodásod, bár amikor szerveztük a miénket, hamar rájöttünk, hogy nem csinálhatjuk teljesen úgy, ahogy mi szeretnénk, mert akkor sok vendég nem érezte volna jól magát. pl. a lagzizene adott volt, mert sok középkorú rokonunk van. Vagy nem lehetett svédasztal, mert akkor az öregeknek is ott kellett volna sorbanállniuk...

Teo, örülök, h jól vagy, és h baba is jól van.

Henka, jó, hogy a vérnyomásod rendeződik! Képzeld, az alvásból semmi nem lett, mert nem tudtam elaludni, helyette mosogattam meg lemostam az ajtókat. Hogy kicsit aktívkodjak.
Miket fogtok énekelni a kórussal az ünnepek alatt?

Mária, köszi a hózós animációkat
:D a síelős láttán kicsit szomorú lettem, mert az idén is kimarad nekünk, de már elterveztem, hogy jövő utáni február-márciusban, amikor a kicsi már egy-két étkezésre nem cicizik, mindenképpen megyünk valahova.

Kike, a B-s vitaminok lábgörcsökre is jók. Napközben próbáld sokat tornáztatni - bicikli, lábfejkörzés, az biztos jót tesz. Az előző két gyerkőcnél a doki, védőnő mit javasoltak neked?

ibm, de jó, hogy anyósodék megleptek benneteket finomságokkal! Mi ma megyünk a sógornőmékhez, a keresztfiunk 2 éves, na ott aztán lesznek majd jó kis magyaros finomságok...
A hullócsillag+ halál akár össze is függhet, de tekintve azt, hogy elég sokan vagyunk a földön, és szinte minden percben elmehet közülünk valaki, én inkább véletlen egybeesésnek tartom. Mindenesetre azért kívánj csak nyugodtan, a romantika és a remény igenis kell az életünkbe!

Hát, ez az idióta membrán-egér teljesen felbosszant! Véletlenül megérintem az ujjammal, máris elviszi a kurzort a világ végére... :evil:

Szép napot mindenkinek, ne fájjon a pocakotok, ne legyen hányingeretek, és ha tehetitek, hógolyózzatok!

ui.: Gabiról régen hallottunk. Remélem, minden okés velük!

Kép
Kép
bondi

hát mégis kimaradt:

kislány, gratulálok a babához, örülök, hogy minden rendben van vele!

Ami a genetikai uh-t illeti: nem azt hívják így, amit félidőben, az afp levétele után csinálnak? Mikor már a baba nemét is látni lehet?

Kép
Kép
bondi

Gabi inkább az augusztusi babákhoz szokott írni,kukkants be oda is!
Hú ott biztos sok finomság lesz!
Lányok,ez már lehet,hogy pszichés,de én most voltam Wc-n (hasmenés) és úgy fáj a gyomrom!
És nagyon hányingerem van!
Ez persze természetes és a többit is betudnám a reggeli tejeskávénak,de úgy félek a vírustól!
Remélem nem kaptam el!
És már alig várom a keddet,van egy kis gyanúm,hogy valamit összeszedtem!
Persze nem vagyok benne biztos,mert nem vészes a helyzet de azért rákérdezek!
Jaj! Szomorú vagyok! :cry:

Kép

Kép
ibm

De a 18. heti az igazi genetikai,de a 12. HETIRE IS SZOKTÁK AZT MONDANI MIVEL AZ EGY NAGYOBB UH VIZSG.
Nyaki redő.
Francba benyomódott a caps lock!

Kép

Kép
ibm

Szép reggelt mindenkinek!!!

Már egy ideje én is fenn vagyok, csak az ágyból nem bírtam felkelni. De az éhség, és a feszító h.hólyag nagy úr!!! :lol:

Wera, kaptam képet, csak a fényképezőmnek annyi. Van egy pici digitális fényképezőm is, de az az unokatesóméknál van, akik az 1 éves babucijukat fényképezik vele. De most már vissza fogom kérni.
Amint meglesz, felrakom a képecskét Nektek.

HIhetetlen, hogy 10 nap múlva Karácsony!!!

Valamelyikőtök írta, hogy most nem síelhet.
Igaz, azt én sem, de azért 26-án kimegyünk a megszokott helyünkre, Ausztriába. Majd hatalmasokat sétálok, olvasok, és alszom. Tavaly a térdem miatt nem snowboardozhattam, akkor is jó volt csak kint, a hegyek között, most is jó lesz!! !Már nagyon várom. Meg különben sem leszek egyedül.Ott lesz a babucim a pocakomban, no és van két rosszcsont kutyusunk,akiket szintén viszünk magunkkal!! Két pici öleb, de írtó édesek, és szeretetre méltó kutyusok.

Én úgy tudom, hogy a hullócsillag szerencsét jelent....

Szép napokat Nektek. én ma nem leszek szerintem sokat, mert a szüleim ma jönnek haza a nyaralásból, ráadásul apukám 55. szülinapjai s van ma, és főzök nekik valami finomat, hogy legyen otthon kajcsijuk, ha hazaérnek. Annyira nehéz titkolni előttük a babát, de már csak néhány nap, és meg tudják. Ez lesz a karácsonyi ajándékuk....... :lol: :lol:

Puszillak Titeket.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

De jó Kislány!
Asszem ez lesz a legszebb karácsonyi ajándékuk!
Tök jó,hogy így kibírjátok!
Megnézném a reakciót!
Majd mesélsz gondolom!

Akkor mostantól megpróbálom úgy felfogni,hogy szerencsét hoz!
Remélem ma kihúzzák a lottón a számaimat! :lol:

Megyek megeszem a 2. reggelimet,bár olyan hányingerem van,de ha nem eszek akkor meg azért!
Végül is majdnem mindeggy hogy eszem vagy nem!
Igaz legalább addig jó amíg eszem!
Aztán viszem a kocsit a szerelőhöz!
Még jelentkezem!
Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Hányingertől függetlenül azért próbálj enni IBM!
Nekem az vált be, hogy ilyenkor kiálljak a teraszra, szippantsak a friss levegőből!!! Igazság szerint először a férjem szó szerint ki tett a teraszra, hogy menjek a friss levegőre, jobb lesz. És igaza volt!! Mintha tudna valamit!!!!

Drukkolok, hogy kihúzzák a lottó számjaidat!!!!!!

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

A reakcióról:
aszem lesz sírás-rívás Karácsony estéjén. Ráadásul kétszer...
Nálunk úgy szokás, hogy kora ebéd van a szüleimnél, ahol a bátyámék és a nagyszüleim is ott vannak. Együtt vagyunk, kb. 5-6 óráig. Aztán a bátyámék is mennek az élettársa szüleihez, és mi is a férjem szüleihez, ahol szintén ott az egész család. És mindez 24-én.
Hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, power point segítségével csináltam egy zenés pici rövid filmet, ahol karis képek vannak, amin 1-1 mondat, amit én írtam rá. Nos, ez lesz kiírva egy dvd-re, és ezt nyomjuk majd a kezükbe. A szülők feladata lesz az, hogy ezt azonnal megnézzék, hogy rájöjjenek, mit is akarunk adni.... Aztán a "kisfilmen" sem azonnal lőjjük le a poént, bár már lehet sejteni.... És ha lelőttük hogy unokájuk születik, akkor kapják a pici cipőcskéket....... :roll: Hát így tervezzük....

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Akkor kipróbálom a magne b-t :wink: Az első kettőnél nem említettem meg se a védőnőnek,se a dokinak,gondoltam vele jár,ez van.

Igen,megmaradt a hó,viszont mindenhol le van fagyva,nagyon hideg van,és jeges.Úgyhogy ma ki se dugom az orrom,nehogy elessek.Bár lassan kisüt a nap-talán felolvassza a jeget.
A net se bírja az ilyen időt,nem az igazi.

Kép
Kép
Kép
kike

Mostanában ha nincs hányingerem akkor is olyan jól esik a levegő!
A párom már azon röhög,hogy kilépek a lakásból mindig azt mondom: hú de jó levegő van!
De tényleg,akármilyen hideg van olyan jól esik!
Nemtudom hogy fogok busszal hazajönni a szerelőtől egyfolytában öklendezem!
Jó lenne ha kész lenne vele egy óra alatt akkor addig inkább elmennék cipőt nézni a környéken!
Jó lenne már itthon lenni!
Ettem egy lekváros kenyeret,de nem mondhatnám,hogy jól esett!

Kép

Kép
ibm

Kislány! Hát ez iszonyú jó ötlet!
Biztos lesz sírás!
Mi 2 éve akkor mondtuk meg mikor hazajöttek Anyósék a nyaralásból,odaadták az ajikat,aztán mi is mondtuk,hogy mi is hoztunk egy kis ajándékot!
És odaadtam egy borítékot benne az uh-os képpel!
Jó volt!

Most meg,ugye mi minden vasárnap náluk vacsizunk,mindenki tudta már,hogy nagyon készülünk,tehát annyira nem volt meglepi!
Megkérdezte a párom az Anyukáját,hogy mi lesz a vacsi?
És mondta,hogy sokat csináljon mert 3-ann jövünk!
Erre megkérdezte,hogy miért visszük pótfiamat is?(néha vittük)
És párom mondta nem ,az unokátokat! :lol:
Ez is jó volt!
Anyu tudta,szinte együtt csináltuk a tesztet!

Kép

Kép
ibm

Akkor már rájöttél Te is a levegő titkára... :lol:
Szerintem ha teheted, inkább sétálj vagy ülj le valahová, amíg a kocsid elkészül. Buszon, büdös emberek, koszos ülések.... ezt akarod????? :lol:

Én is kint voltam, most már másodszor. De fázom, zom, zom, zom..... Nálunk -1 fok van, és minden jeges, de most valahogy olyan hidegnek tűnik az idő. Álmos is lettem...... Bezzeg apácska durmol az ágyában.... De jó neki. Én meg a kutyákkal játszom!! :twisted: MIndig engem ébresztenek, és nekem kell velük kimenni. Apát tisztelik, és nem piszkálják. Én a játszótársuk vagyok.... de amúgy sem tudnék aludni...
szétnézek a lakásban, és látom a tegnap este maradványait.... pizzás dobozok az asztalon, ruhák szanaszét.... Ahogy hagytam.... :oops: :oops: NINCS KEDVEM rendet rakni..... :oops: :oops: :oops:

Volt már nektek ilyen??? :oops:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?