Sziasztok!
Megkaptuk az oltást. Lőrinc hős volt, csak a másodiknál sírt fel, de gyorsan abba is hagyta. Most alszik. Voltunk a munkahelyemen is, meg a vásárcsarnokban vásárolni, jó volt kimozdulni.
Lőrinc négy hónaposan 69 cm és 7100 gr.
Andi! Nekem azt mondta az orvos, hogy két-három óra múlva adjam a kúpot. Viszont: ugyanabban a szobában, ugyanazon időben a védőnő (ő asszisztál ilyenkor) másfél órát mondott. Legalább egyeztethetnének, hogy mikor együtt vannak, ugyanazt mondják. Mindegy, gyerek alszik, mióta hazajöttünk és evett, fel nem ébresztem. Jó álmos, mert ma nem 10-ig aludtunk.
Viszont éjjel felkelt, még sötét volt. De rossz volt.
Valószínűleg túlöltöztettem. Súlyára való tekintettel 3/4 kúpot kell adni. Lőrincnek a három hós oltás után másnap már csak egy pici hőemelkedése volt. Amúgy jókedvű volt.
Manó2! Írta már valaki a talit? Mindig elfelejtettem: aug. 4. 15.00. (Látom már tudod.) Remélem, nektek is jó.
Orsoly! Fogacskához, hét hónaphoz gratula!
Csucsuka! Jól megzavartál ezzel a Kangi aláírással!
Zsombi! Hurrá Zsombi-lábi!!!!!!!!!!!!!!
Kangi! Szép pár lehettettek szőkecimbivel.
Viszont téged megnéztelek volna kontyosan magassarkúsan. Ajtónk mindig nyitva áll előttetek. A múltkor, mikor majdnem eljöttetetek értünk, rákészültem, hogy most már meggyöntöszölöm egy kicsit Julcsit. Erre elmaradt. De már bepótolnám. Mindig csak messziről csodáltam. Mi szombaton megyünk végül a Szigetre. Lehet vasárnap is, kaptunk jegyet munkahelyről, majd meglátom, szombaton.
Ildi! Az Árkád hátsó bejáratánál, ahol a parkolójába mész be, van külső parkoló is. Gyertek! Anikó meg majdcsak visszaáll az éjszakai alvásra.
Maci! Mail megy.
Mókuska! Fürdetőt nyomd egy kis tálka vízbe, és tedd be a mikróba, míg felolvad. Így öntsd a kádba.
Franyó! Kutya gyerekorvosok! Hát nem felbosszantották szegény Franyót?!
(Így hívják a mi dokinéninket is
) Babakocsit én lefelé utálom vinni, mindig félek, hogy nem bírom rendesen megállítani. Ahogy én is felérek, és stabilan megtaláltuk a helyünket - én és a kocsi - már o.k. Addig elég félelmetes.
Pocóka! Én utáltam a hordozóban tartani, úgy éreztem, összecsuklik a gerince.
Azur! Már teljesen jól vagyok. Csodálkozva olvasta a nyakizmos sztorit. Mikor Lőrinc két hónapos volt, nekünk is mondta a dokinéni, hogy nem nagyon tartja a fejét, húzzuk ülőtartásba, és nagyon lassan engedjük vissza fekvésbe, hogy tartsa a fejét. Ennyi. Nem különösebben aggódott. Én viszont annál inkább, mert még három hónaposan is csak balra fordította a fejét, bármilyen helyre fektettem, bármit tettem a bal oldalára. Ekkor kezdett oldalra fordulni, mindig balra. Bal oldalán aludt. Balra fordult először hasra. Tudott jobbra nézni, fordulni is, csak épp nem nagyon csinálta. Aztán kb. két hete tanult meg rendesen hasra fordulni, most már úgy pördül hasra, mint a gép. Mondanom sem kell: csak és kizárólag JOBBRA. Para elmúlt, fejét is szépen tartja. Szóval Te se parázz nagyon. Csináld a tornát, minden rendben lesz.
Virág! Tomis reklámot én is néha elképzeltem élőben.
Szóval nemsokára futkározhatsz Levi után? Gratula!
Beu