Új privát üzeneted érkezett!

én nem szedem a folsavat
azt doki írja ki???
Vendég

Recept nélkül lehet kapni! Azt szerintem kezdd el! Most fejlődik a kis idegrendszere, ahhoz kell, meg csomó fejlődési rendellenességet segíyt megelőzni! De ezt tutira a doki is mondani fogja!

Kép
zsuzska81

Látom csajok itt vagytok. Zsu és Bea.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Gyorsan végigolvastam! A képeket estefelé fogom újra próbálni, mert most nem enged be a yahoo. Már tele van az a bizonyos ezzel a rendszerrel. Amúgy ma mindennel torkig vagyok, ez egy ilyen nap. Megyek megkeresem a mackó barlangját és bebújok mellé.
Vendég

Olik !
Köszi amiket irtál.
Háááát, az a helyzet hogy mint irtam mi is elég fahanguak vagyunk, :lol: :oops: , így mi sem igazán énekelünk a gyerekeknek, nem akarjuk tovább rontani a helyzetet. Vagyis Bence helyzetét, Dorkáról még fogalmunk sincs, hisz csak alapszavakat mond és sikitozik, de nem tud még a drágám énekelni nekem.
Ez jó.... zenei iskolába. Az szerintem lelki teher lenne egy jóhangu csapatban a gyerekemnek.Meg nincs is odáig érte, valljuk be őszintén, mármint az énelkésért. De a nagynéném szokta mondani, hogy meg kellene próbálni valamilyen hangszeren tanitani, hátha menne neki. Bence hallani sem akarja, meg szerinted amugy elvileg lehetséges lenne hogy megtanuljon pl. zongorázni? Hát én nem tudom hogy megy ez. Csak ennyit szerettem volna tudni, hogy a nagynénémet mivel lehetne "leszerelni", mit gondolsz :lol: ? :lol: Persze ha a gyerekem is szeretne tanulni én mindent megtennék, hisz valóban jó dolog ha tud a gyerek legalább egy hangszeren játszani. Én zongorán a Boci-boci tarka... pötyögéséig jutottam, férjem még addig sem. :oops: Huuu, de ciki még leirni is, na mindegy "négyszemközt" vagyunk. :lol:

Pintyus !
Ezek természetes reakciók a férjed részéről, nem kell aggódnod. Most még kapkodja a fejét, hisz új a helyzet neki, szoknai kell. (Ezt mondta nekem is tegnap). Az enyém is hasonlóképpen viselkedett: örült, majd kiugrott a bőréből, világgá kürtölte rövid időn belül (méghogy a nők a pletykásak :roll: ) de azért óvatosan a kis kérdését feltette: Akkor most ritkábban lesz szex???? :evil:

Zsu!
Jól megnevettettél, még a könnyem is folyt . Gyerek a karomban aludt el, miközben olvastam a bálnás hasonlatodat, de azt hittem felébred, úgy rázkódtam itt a nevetéstől. :lol: :lol: :lol:
Hát, úgy legyen, Panna baba mellett tudj majd aludni, többet mint én Dorka mellett, azt kivánom.

Ditke!
Ezek szerint Ti is botfülüek vagytok??? :lol: :cry:
Jaj, de fini kaját csinálsz, küldj egy kicsit a neten keresztül, oké???
Csajszijaid? Oviban?
Karácsonyt várják már? A nagy ajándékbontogatást? Miket kapnak?Férjed milyen orvos?

Túl vagyunk Dorkával a szurin, elég kis hősiesen viselkedett, csak akkor üvöltött mikor a doki szurta. Utána megnyugodott a karjaimban. Most alszik, ez vagy a szurinak, vagy a reggeli"korán" kelésének köszönhető, vagy mindkettőnek együtt. Meglátom holnap hogy alakul a napunk.

Pusssz mindenkinek, és mostmár tényleg rá kellene vennem magam a vasalásra. :evil:

Iszonyatosan fúj a szél, Olik , Zsu gondoltam is Rátok, irtátok reggel hogy szép idő van. Gyerek csak hápogott a babakocsiban mig elértünk a dokiig ami kb 3-4 percnyire van tőlünk.

Kép
Kép
bendor

Bea!
Bujj be az ágyba egy jó könyvvel és ne foglalkozz semmivel. Az nálam be szokott válni, persze el tudod képzelni erre mennyire gyakran van lehetőségem két gyerek mellett. :lol:
Ugyhogy manapság nekem ez már csak elméleti síkon megy.De majd ha felnőnek a gyerekek akkor ujra ezt teszem ha nyűgöm van.

Pussz

Kép
Kép
bendor

Szisztok!

Andi!
Én most fejeztem be a vasalást,mert Balázs felébredt,neked jó vasalást kívánok. :lol:
Bocsi hogy nem mindig válaszolok minden kérdésedre,de néha olyan sokat írtok hogy nem mindig tudok mindenre válaszolni,mégegyszer ezer bocs.
Szóval (de egyébként ezt már írtam mikor ide kerültem közzétek,de nem baj)
Nekem szülésznőm Péntek Anikó volt nagyon tündér aranyos kis nő meg Papp Judit(azt hiszem :oops: ) segített neki meg nekem.
Ők voltak ott a szűlésnél meg persze a vajúdásnál is,az ügyeletes orvos Major Tamás volt,ő is rám nézett párszor de velem egy időben szültek egy páran és nem volt szinte egyiknek sem orvosa.
Én nem fogadtam orvos mert úgy voltam vele hogy augusztusban szültem és ez szabadságolások időszaka ,nem akartam hogy adogassanak másik orvosnak és úgy voltam vele aki ott lesz annak leszek úgy mond "hálás".Érted! :wink:
Meg a környezetemben is sokan nem fogadtak vagy megbánták már miután szültek.
DE TISZTELET A KIVÉTELNEK mert vannak nagyon rendes dokik,mint pl. a ti dokiaitok mert meg voltatok velük elégedve.
De nem bántam meg!Ha lesz másik babánk akkor is csak szűlésznőt fogadok.
Lehet hogy hülyének néztek de szerintem mindenki magának tudja hogyan érzi magát biztonságban!
Aki akar az fogadjon de véleményem szerint nem voltam semmi féle hátrányban ,sőt nagyon kedves volt velem mindenki.
A szűlésznők vittek le a gyerekégyas osztályra,de először egy 4 ágyasba benéztek de utánna egy két ágyasba vittek ahol első éjszaka egyedül voltam második éjszakától meg ketten voltunk.
Ez sem volt véletlen,röviden ennyi.
Szegény Dorka baba szurit kapott egyen meg,puszild meg helyettem is.
Mi eddig csak a kötelezőn voltunk a bárányhimlő ellenin gondolkodom de lehet hogy csak később fogom .Nem tudom még.
Azaz igaszság hogy én sajnálom szúrkálni őket.Jó tudom megvédi csak az a bajom vele hogy ezek csak az a betegség ellen véd .
Ennyi erővel mindenre be kellene adatni,nem?
Nem tudom tényleg ,neked véleményed mi erről?

Pintyus!
Mégegyszer gratula :lol:
Nagyon aranyos a férjed,úgy látszik az apukák majdnem egyformán reagálnak.
Ha engem kérdezel én még várnék pár hetet a várnék,de azért hívd fel a dokit egyáltalán nem fog hülyének nézni.
Én 9 hetesen mentem először.

Zsu!
Nekem csorgott a könnyem annyira nevettem a Willy a bálnán. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csúcs egy csaj vagy! :D
Én sem fürödtem csak zuhanyoztam mikor terhes voltam meg persze szűlés után sem lehet egy jó pár hétig.
Mikor végre beleülhettem a kádba fantasztikus élmény volt. :lol:

Kauka

Aludj egy jót hátha jót tesz.Úgy is borzasztó idő van kint délelőtt voltunk a piacon majd le vitte a fejünket a szél. :cry:

Kép

Kép
aliza

Olik!
Ne menjetek ki ti se ebben a szélben! :(
Holnapra drukkolok biztos nincs semmi komoly a pocakodból ítélve pont jó a mérete Tündi babának.
Egyem meg,ahogy mondja: Anyucika!!!!!Nagyon édes.
Mindig ilyen jót alszik napközben?
Én örülök ha másfél 2 órát alszik ,az már csúcs super :roll: :roll:

Andi ne aggódj szerintem mekem még a boci boci tarka se megy legalább is gyerek koromban próbáltam utóljára biztos nem tunám eljátszani.
Égő,de ez van :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Pintyus:
Az előbb elfelejtettem ,szedjed a folsavat.

Puszika megyek a fiammal porszívózni.Imád segíteni,igaz így kétszer annyi időbe telik de nem baj. :lol: :lol:

Kép

Kép
aliza

Bendor! Dorka tényleg egy kis hős, hogy jól viselte az oltást! :) Jó vasalást...már, ha az lehet jó.

Aliza! Miért néznénk hülyének, mert nem volt fogadott orvosod? Én évekig mondogattam, hogy na nekem nem lesz. Sok rossz tapasztalatom volt a dokikkal, (nem nőgyógyászokkal) és most is elég orvosellenes vagyok ám... Aztán úgy alakult, hogy már terhességem előtt is voltam Feketénél, és nagyon rendes volt, első látásra is szimpatikus volt, így logikusnak tűnt, hogy terhesség alat is maradok nála, és szülésnél is. Na, meg én régen csak akkor mentem orvoshoz, ha már tényleg nagyon szarul voltam. De tényleg igaz, hogy mennyire megváltozik minden, ahogy az ember teherbe esik! Ezalatt a 9 hónap alatt azért ha bármi nyűgöm volt, inkább rákérdeztem, megnézettem magam, hosz mostmár nem én vagyok a fontos, és eszembe nem jutna a Picit kockáztatni. Amúgy meg tényleg nagy szerencséd volt, hogy az ügyeletben lévők ilyen rendesek voltak, ez szerintem nagy szó! Nektek meg jó porszívózást Balázskával! :D

Kép
zsuzska81

Pintyus: elpityeregtem, annyira jó volt olvasni :lol: Visszaemlékszem, hogyan jelentettem be, mi is sírtunk akkor 8)

Bea: Jobb kedvet kívánok!!! pihizz ki Magadat!!!

Zsu: mindenkép benézek hozzá is, mert Ő rendelte el az Uh-t, meg az aranyos eremet is megbeszéljük. Holnap jó sokat kell majd ülnöm a klinikán ezzel a "hátsómmal" :shock: :?

Andi: Zongorázni simán megtanulhat, mert nem alap követelmény az " abszolút" hallás, hegedűnél meg fúvósoknál már igen, mert ott tisztán kell intonálni. Dobolni is meg lehet tanulni ( imádják a gyerekek, mert csoportokban, együttesekben millió kis hangszeren játszanak!!! Ehhez jó ritmusérzék kell!) A nénikédet
úgy lehetne leszerelni, hogy ha Bencusnak nincs hozzá kedve, akkor NEM szabad erőltetni, ezt csak is szeretetből , akarattal kell csinálni. Máskép nincs ennek értelme!

Aliza: Most is 2 órát aludt, ügyes, én is :oops: Az éjjel forgolódtam, ezért most jól esett.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! Na, a klinikai ücsörgésért nem irigyellek... Én most kedden fél 8-tól fél 12-ig voltam ott, pedig Feketénél még végig sem kell ülnöm a sort, mert mindig előre hív... :shock: De a múltkor szintén fél 8-tól 1-ig voltam, katasztrófa... Pláne, hogy most már nagyon nehezen ülök, és Lánykám sem díjazza, minden oldalon ki akar jönni ilyenkor... :o

Kép
zsuzska81

Hát az itthon ülés, olvasás nekem ilyenkor nem jó, mert pont attól vagyok depi, hogy bezárva érzem magam a négy fal közé. Már voltam barátnőmnél, lelkiztünk egyet, de nem lett sokkal jobb a helyzet...sok minden összejött és most telt be a pohár. Majd lesz jobb is (remélem). Kéepekt továbbra sem tudok küldeni. A díszekről majd holnp teszek fel fotót, még gépen van és most semmihez nincs kedvem. Megyek pizzát sütni! Pusssz
Vendég

Zsu!
Nosztalgiával olvasok a sok-sok várakozásotokról a terhesambulancián. :) Ha picit vigasztal én is végigcsináltam mindkét gyerekkel, ráadásul Dorkával volt mikor kb 30 fok volt, egy ventillátor volt kitéve annyi anyukának. (május-junius hónapban) Ja és párszor fél 2ig is vártam, de előfordult egyszer 1/4 3-ig is . Katasztrófa volt, ráadásul nekem a bokáim iszonyatosan vizesedtek. Délutánra már olyan volt hogy alig fértem a cipőmben. :roll:

Olik!
Köszi amiket irtál a zenéről. Dorka már muzikálisabbnak tünik, mint a fiunk. Dorka ha zenét hall egyből riszálja a popsiját, figurázik előttünk. Persze lehet ez abból is adódik, hogy ő lány. :wink:
Olgi, nagyon jó hogy Zolcsi ilyen kis nyugodt és tudsz mellette pihenni, meg még aludni is. Ez most kell is Neked és a szervezetednek.
Holnapi klinikás napodhoz szoritok, minden rendben legyen és majd számolj is be mi hogy is volt. Hátha nem kellene sokat várnod a popsiddal. :wink:
És persze jó lenne ha már elviselhetőbb lenne az időjárás, mint ma. :twisted:

Aliz!
Ááááá, nagyon égő, de még mindig nem vasaltam. Ma ugyanis mikor elaludt Dorka, apa épp hazajött, én meg összekaptam magam és elmentem a Szuperbe. Bencének a jövő heti ovis karácsonyi ünnepségre hosszú ujju fehér inget venni. Ebben szeretne lenni, és ezt kérte, hogy vegyek, Rövid ujju inge volt , de most hosszút akar. Ám legyen, vettem is neki.
Jaj, ne hülyéskedj, miért néznénk hülyének, mert nem volt fogadott orvosod? Dehogy. Az meg külön jó, hogy így is jó tapasztalataid voltak és nem érezted magad gazdátlan báránykának.Meg ha a szülésznő mellett is biztonságban érzed magad akkor végülis tényleg nem kell fogadni dokit. Sima szülésnél igazán sok munkája amúgy sincs. Csak ha van valami komplikáció, vagy valami extra helyzet akkor jöhet az orvos.
Én ettől függetlenül nem bántam meg hogy volt dokim, látod két császárt tudhatok magam mögött. Lehet másik doki ha beindult volna a szülés akkor is megvárta volna mig elakad a baba és akkor ugyis műtő lett volna a vége. Ráadásul Dorkás terhességem utolsó 2 hetében a dokimat elküldték szabadságra, rám ezzel a frászt hozva. De rendes volt és szabadság alatt bejött (egyébként Nyiregyházáról jár be) és megcsászározott. És szabi alatt még utána 2x is bejött hozzám, míg bent voltunk. Bencével való szülésemkor pedig befektetett a terhespatológiára a várható nagy babasúly miatt (ha beindulna a szülés akkor egyből kéznél legyek, nehogy gond adódjon). Minden reggel ott volt a kórteremben már negyed 8-kor. Később tudtam meg hogy 7kor szokott beérni.
Szülés után is minden nap megnézett bennünket. Szóval nekem pozitív élményeim vannak, szerencsére a dokimmal. Persze én meg neki "hálálkodtam", mivel szülésznővel kapcsolatba sem kerültem. :D
Védőoltások: hát én még mindig gondolkodom a Pneumo-s oltáson. Gyerkőceim az agyhártyagyulladás és kullancs-agyvelőgyulladás ellenit kapták meg ami nem kötelező oltás. Dokit ma kérdeztem a pneumos-oltásról , azt mondta ő a praxisa során látott már gyerekeket meghalni még diftériában is, ugyhogy ő nem tud egyetlen védőoltást sem ellenezni, inkább ajánlja. Igaz , egy vagy több szuri ez a gyereknek, de ezek már olyan jó oltóanyagok hogy nincs mellékhatásuk. Persze ha van 1-2 ellenpélda azt a média jól felfújja és jön a szülők pánikja.Döntés a mi kezünkben van, de ő ajánlja. És hozzáteszem , egy elismert jó dokink van, csak jókat hallottam róla mindenkitől.
Persze biztos van olyan orvos is aki más véleményen van. Bárányhimlő elleni oltáson Bencénél mire gondolkodhattunk volna addigra már bárányhimlős is lett, szóval megoldódott a probléma. Talán Dorkánál sem fogjuk beadatni, hisz megbirkóztunk vele Bencénél is. Szegénykém szörnyen pöttyös lett, és nagyon vigyázni kellett el ne vakarja. Két heg ma is látható rajta amik az elkaparás eredményei. :?

Bea!
Mint már irtam ma voltam a Szuperben és már a bejáratnál Te jutottál eszembe. Eladót keresnek. Tudom, hogy nem ez a végzettséged, csak azért is írom most ezt a lehetőséget, mert a múltkor már elkeseredetten irtad hogy lassan már minden mindegy a szexen és ügynökösködésen kivül. :) És ez még nem is mlm.
Épp egy barátnőm mondta ma hogy a megyénkben 100 ezer munkát kereső munkanélküli van, de álláslehetőség meg csak 3 ezer. Siralmas az arány szerintem.
:cry:

Zita baba!
Hogy vagy? Csendes vagy nagyon. Nem vagy gépközelben?
Felfogtad már a csodátokat?
:lol:

Pussz Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor

Jó reggelt!

Bea! Megkaptam a képeket, köszönöm szépen! Ugye 53-at küldtél? Remélem, mára jobban vagy lelkileg!!! :)

Bendor! Nem is azért írtam, tudom ám, hogy mindenki sokat ücsörög ott a klinikán.... De azért valahol felháborító, hogy egy uh-készülékre jut vagy napi 100 kismama... Múltkor már a dokim is teljesen kikelt magából, hogy micsoda tarthatatlan állapot ez; reggel találkoztunk, és mondta, hogy majd az asszisztensek szólnak neki, ha végeztem, de 1-kor még nem szóltak, így eljött megkeresni... Ja, ez a toxémiám kiderülésekor volt.... Már azt hitte, rosszul lettem vhol. Na, meg az tud még felháborítani, mikor sok bunkó apuka ücsörög, kismamák meg nagy hassal állnak....Az ilyet leütném! Meg van akivel jön 3-4 kísérő, minek???? Azért, hogy üljenek... :evil: Na, meg is hergelem ezen magam tovább!

Olik! Azért remélem, ma haamr végzel! És várjuk ám a híreket!!! :)

Kép
zsuzska81

Jövök kicsit dicsekedni! :oops: :lol:

Íme Pannika szobája:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska81

Persze a kiságy eleinte velünk lesz a hálóban. Ez a végleges kis szobácskája! :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Védőoltás: én a meningitis ellenit adattam be (1 éves kor előtt kell feliratni, úgy olcsóbb, de egy éves kor után kell beadatni mert akkor már elég 1 oltás) meg most a bárányhimlő ellen, azt is csak azért mert 2 gyerek egymás után az 4 hét táppénz, nincs az a munkahely aki elviselné :?

Fürdés: én végig fürödtem a terhesség alatt, utálok zuhanyozni. Ráadásult mikor még nem tudtam hogy terhes vagyok de mint utóbb kiderült az voltam, szóval annyira forró vízben fürödtem amit anyukám úgy hív, hogy tyúkot lehetne benne kopasztani :lol:
Semmi gond nem volt. Amúgy az ülőfürdő nem azt jelenti, hogy nyakig ülsz a kamillateában, csak hogy a feneked benen van, elég 2 ujjnyi víz egy lavorba akár, a pocakodnak bele sem kell érnie.
Receptet majd megkérdezem, csak későn jött ma meg már korán ment :(
Ja, valaki kérdezte, az uram hentes és mészáros :)

Pinyus: én azonnal mentem ahogy poziív volt a teszt, bár mi sokat vártunk rá szóval nem csoda, hogy rohantam :) Persze UH-on semmi, majd 1 hét múlva :)

Csajok oviban, én meg itthon, takarítom el a tegnapi csülök nyomait. Egyszerre be se fért a mosogatógépbe a sok fazék meg tepsi :(

Ditke
ditke62

Ja, Bendor!
Igen, én is totál botfülű és repedtfazékhangú vagyok, énekórán mindig hátra ültem mert sosem kellett énekelnem, azt mondta a tanár, hogy inkább csináljam meg addig a matekházit :oops:

A csajok imádnak énekelni, csak nem tudom mennyit örököltek az anyai tehetségből :lol: Míg nem volt ovi volt egy zenetanárnéni aki járt hozzánk zenebölcsit tartani (összejöttünk páran kisgyerekesek és énekelgetett a gyerekeknek) nagyon szerették, csak mostmár elkezdődött az ovi így nincs rá idő.

A csajok már nagyon várják a karácsonyt, bár szerintem ajándékból mostanában kicsit sok volt, noveberben van a szülinapjuk, decemberben mikulás, aztán karácsony, ráadásul a nagyik is elszórva hozzák az ajándékot, így szinte minden héten van ajándékosztás, kicsit úgy érzem már termszetesnek veszik :?
Tőlünk Csenge mózeskosaras babakocsit kap Petra meg Thomasos vidámparkszettet (vagy valami ilyesmi a neve :oops: )
A nagyszülőktől még nem tudom mi lesz, Pepe könyörög egy nagy plüss tigrisért, de én nem akarom mert van már annyi ilyen vackunk mindenféle méretben, és úgysem játszik vele, néhány nap múlva a sarokban köt ki. De szerintem megfűzi valamelyik nagyanyját :?
Tőlünk még lesz néhány mesekönyv, apróság, de azt nem osztjuk szét, hogy melyik kié, közösen kapják.

Na, tényleg megyek, még ajándékokat is kell vásárolni, égő, de csak elméletben van meg mindenkinek az ajándéka, még csak a gyerekekét vettük meg (igaz, azt hetekkel ezelőtt :lol: )

Ditke
ditke62

Sziaaaztok

Köszi hogy hiányoltok!!!
Andi, tegnap mitán dumcsiztunk, le mentem a városba barátnőmmel talizni. Turkákba voltunk és utánna be ültünk teázni.

Későn értem haza, dolgoztam egy kicsit és le feküdtem. Szóval enyi volt a napom!!!

Zsuzska, ezek szzerint enyire szörnyű ez a kismama gndozás??!!! Már előre félek!!! :cry:
Gyönyörű a szobácskája Pannikának!!! Biztos szeretni fogja!!
Azok a pillangók és madárkák a falon nagyon cukik!!!

Te a klinikán fogsz szűlni??

Ditke: nagyon szépek a csajok, vissza néztem a képeket. Menyit próbálkoztataok hogy összejöjjön? És milyen volt megtudni hogy ketten vannak??? Nem ilyedtél meg???

Ma felhívom a dokit és elmondom neki a dolgokat. Én egyfolytába attól parázom hogy nehogy valami baj legyen. Remélem még mindig ott van a picike és jó helyen jól elhelyezi magát. Furcsa, mivel nagyon nem érzek semmit, nem is nagyon tudom elhinni hogy van ott valaki!

Bea, remélem jobban vagy!!!
Mitől voltál enyire deppis? Szerintem ha semmi más kilátásod nincsen, nézd meg ezt a szuperes állást. :lol:
Vendég

Húúúúúúha!!! :shock: ez aztán termés, mégcsak visszaolvasni sem tudok ennyit :cry:
Most is pici alszik, nagy épp Nukit néz, így van kb fél percem :cry:

A mézesparty ugrott, egyszerűen nem tudom mikor megtartani, meg van más is, de az majd szóban.
De januárban azért bepótoljuk, majd sütünk legfeljebb kakóscsigát :wink:

Pintyus,

6 hetesnél hamarabb nincs értelme menni, de sztem ezt mondja majd a Doki is. És először mindenképp vele menj uhra, hogy kedvesek legyenek :wink:
Parázni meg nem szabad. Andi a megmondhatója én végigaggódtam a terhességem, nem túl jó dolog. Utólag talán okosabb lennék..

Én továbbra sem kaptam egyetlen képet sem :cry:

Hívnak......

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Pintyus! A terhesgondozás a körztekben folyik, tanácsadás eleinte sokáig 4 hetente , a végén sűrűbben. A Klinikára csak uh-ra kell menni, na meg az ilyen problémás eseteknek, mint én, egy csomó egyéb vizsgálatra.... De akinek nincs semmi baja, az nem megy ám oda olyan sűrűn! Na, meg ott a dokim, így hozzá is, és ezeket igyekszem azért egy napba bezsúfolni, azért ilyen hosszú. És a 36. héttől nst van még a klinikán. Amúgy igen, ott szülök.

Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Olyan fiatal vagy még és egészséges, miért lenne? Az meg nem baj, ha nem érzel semmit. Ilyenkor én se nagyon éreztem, csak a cicim feszült eléggé. Azt meg kívánom Neked, hogy émelygést, hányingert ne is érezz majd! :)

Szoba-dícséretet köszönjük! :)

Kép
zsuzska81

gabi, kösz a nyugtatást, de elég nehéz nem aggódni, mikor most vagyok az elsőnél és nem tudok semmit, :cry: anyi tünetem nincsen hogy biztosra tudjam hogy van egy ici pici életke. És ezért parázok. :cry: ne itéljetek el!

Szerinted akkor hívjam fel ma Bacskót?? Neki a magánrendelője a Batthyány utcán van, ilyenkór ő csinálja az ultrahangot?

Sajnáljuk hogy elmarad a parti de januárba téánleg be pótoljuk, remélhetőleg addigra már igazi kismami leszek!! :wink:
Vendég

Bea!
Én még mindig nem kaptam meg a kallódó képeket. :evil: Ezek eltüntek az éterben. :twisted: Légyszi akkor küldd már el a 24- és 32 szám közöttieket, azok hiányznak.
Jobb kedved van már ma? Pizza jól sikerült?
Küldd az ajándékokról a képeket!

Zsu!
Csodaszép szoba fogja várni a kis Panni babát, gratulálok!Ilyen szobában öröm az alvás és az ébredés is. :wink: Bár irtad eleinte veletek lesz. Nálunk is mindkét gyerek velünk volt, sőt Dorka még mindig velünk alszik.
Klinikai állapotokról valóban jobb nem is beszélni, csak hergeli vele magát az ember. Na meg az a sok bunkó apuka aki ül és nézi, hogy állnak a kismamák. Huuuu... ezen a férjem mindig kiakadt és persze én is. Na meg aki odaállit 3-4 emberrel és elfoglalnak egy sornyi széket... :roll: No comment....

Ditke!
Hol hetnes a férjed? :lol: Kenézyben? Klinikán?

Pintyuska!
Mindent rendben fog találni a dokibácsi, meglátod, ugyhogy nyugiiiiiii.....

Most lépnem kell, majd később jövök.
pusssz

Kép
Kép
bendor

Bendor! nEKED IS KÖSZÖNJÜK A SZOBÁCSKA DÍCSÉRETÉT! Nekem is tetszik, mikor elkészült, naponta sokszor jártam be gyönyörködni! :D Az én férjem is teljesen kiakadt a sok bunkó hapsin. Amikor Ő jön velem, leül, míg van hely, de azt nem hagyná, hogy egy kismami álljon. Persze ez nem különösebb dicsőség, ennek így kellene természetesnek lennie... :evil:
Dorka Veletek alszik? De saját ágyában, nem? És akkor Bencus egyedül? Én most úgy gondolom, hogy 3-4 hónapos korában visszaköltözik a saját szobájába Pannika. Ez sincs messze, mert a hálóból nyílik, így is kb. 4 m-re lesz tőlem, az ajtó meg úgyis nyitva. :)

Pintyus! Beszéltél Bacskóval? Mit mondott? És ne izgulj!!!!! :)

Kép
zsuzska81

Én is úgy szeretném hogy egy szobába legyen velünk mig pici, de sajnos ha nem épitkezünk akkor eléggé nehéz lesz ezt megoldani, mert mi egy nagyon régi házba lakunk, aminek nagyon hülye az elrendfezése. így a ahogy be lépünk a házba egyből a konyha van, a konyhából egyből a kicsi szoba és a kicsi szobából meg egyből a nagyszoba.

A nagyszobába alszunk mi, ott a tv szekrények stb. Fogalmam sincs hogy férne oda be egy kiságy meg egyéb baba cucc!! :cry: :cry: :cry: :cry:

A kis szobába ami nekünk nappalinak számit, egy legyet se lehetne beszszakolni. egy kanapé és egy nagy üvegasztal, és enyi. :cry: Ráadásul fürdőkádunk sincsen csak zuhanyzó. Szoval elég nehéz lesz kigondolni ezt.

Zsuzska hívtam bacskót, nagyon rendi volt. GRATULÁLT és mondta hogy szerdán 18_10re menjek UH-ra. És addig is éljek normálisan és örüljek a babának és ne szedjek folsavat mert elég ami az elevitbe van.
Vendég

Bocs hogy le írtam a házunk elrendezését, tuti nem értettetek semmit, ne is vegyétek figyelembe!! :roll: :roll: :oops: :oops:
Vendég

Pintyus! Na, akkor tényleg nyugi! Szerdán már láthatod a kis babaházat!!! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok lánykákok!

Pintyuskának óriási gratula a csíkos teszthez!!!
Én is mentem rögtön másnap, persze feleslegesen :roll: , kaptam két hét várakozási időt.
Plusz nem is középidőben fogant, hanem a ciklus végén így elég nehéz volt kimutatni, majd csak a 36. napon lett 2 csíkom.
Addigra sík ideg voltam, hogy van-e baba vagy sem.
Ezt miért írtam le? :shock
Mindegy.
Megnéztem a képeket és úúúúúúúúúúúúúúgy sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. Olyan édesek ezek a kis kölkök!
Alig van kismami ismerősöm , a játszin is olyan fura anyukák vannak, egy méter távolságot tartanak, nehogy már szóba kelljen állni valakivel :cry:
Jót mulattam az Uh-s állapoton, de tényleg annyira igaz!!! Van, aki hozza az összes gyerekét plusz apukát, a picik és a környezet is kikészül, mire anyu sorra kerül.
Csak azért nem dühöngök az ülőkön, mert a végén már ülni nehezebb, mint állni... :?
A csúcsom NST-n fél 8-tól fél 2-ig. Amikor sorra kerültem közöltem, hogy addig nem megyek el, amíg nem kapok időpontot. Nem mertem sem ennivalót venni, sem pisilni, hogy tuti akkor hívnak. Na igen, első gyerekes anyuka..... :oops:

Pakolászunk, dobozolunk, a burkolót agyonütöm, mert olyan csiga, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :evil:
Nem tudom mikor lesz netem, de jövök rögtön, mert úgy beindultatok szerencsére, hogy alig győzöm elolvasni.

Ha addig nem jönnék, akkor mindenkinek boldog szép Karácsonyt és szerencsés új évet!!!

És az iwiw-n nyugodtan jelöljetek be, Asztalos Krisztina Ivett néven vagyok.

Tsók Kriszti
olimami

Képzeljétek, az előbb néztem az esküvői videónkat, Pannikának nagyon tetszett, ugrándozott rá! :D

Amúgy én meg tiszta idióta vagyok, itt bőgtem a videón. Na, de nem ám a szertartáson, hanem a lagzin, pedig olyan jó buli volt! valószínűleg tombolnak bennem a hormonok...

Kép
zsuzska81

olimamai, sajnáljuk hogy nem jöttél, de következőnek már picurival jössz. Én meg kismamisan!!! de jóóóóóóóóó. mikorra vagy kiirva?? Lehet már mondtad de kicsit lukas az agyam. :oops:
És Zsuzska is picurisan jön. Tök jó lesz kis bébiket látni!!

Most a Gabi petijére mondtuk hogy milyen picike, pedig már 6 hónapos.
Most látom Zsuzska hogy neked már nagyon nagyon pici van hátra. :shock: Bármikor megérkezhet Pannika!!!

Ner aggódjál az esüvőnket én is akárhányszor megnézem elpityeredek, pedig még csak most volt májusba. De olyan gyönyörüen van megcsinálva és olyan szép nap volt hogy nem tudom megállni!!!
Vendég

Bizony Pintyus! Egy tavaszi talira azt hiszem, már mi is mehetünk Pannikával! Na, meg Olik Tündikével! :D Neked meg addigra már szépen látszani fog a pocid! :D

Olimamai! Én bejelöltelek iwiw-en! Jó pakolást Nektek, aztán reméljük minél előbb lesz netetek! Merrefelé költöztök? Boldog karácsonyt Nektek is!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!
Meggyöttem :wink: Csak etettem, altattam és magam is bealudtam :oops: Most ébredtünk :oops:
Szóval: minden a legnagyobb rendben, akkorát nőtt a picurka 10 nap alatt :lol: Csak elmértek szegények és frászt hoztak rám :evil:
Viszont Kishölgy újra medencefekvésű :twisted: Már le kéne nyugodnia, ő meg ficánkol...na majd telebeszélem a fejét :lol:
Nem kellett uh-ra sokat várni, viszont dokira picit többet, mert pont műtétje volt. Gondoltam ha már ott vagyok, akkor megvárok, rendi volt, azonnal beszólított.
2hét múlva 28-án kaptam NST időpontot. Már itt tartunk :shock: :shock: :shock:

Pintyus:
Én teszt után rögtön mentem, mert másnap karamboloztam :roll: , megijedtem és vérezgettem. Akkor csak üres petezsák kezdeményt látott :lol: 2 hét múlva mentem újra szívhangja is volt :lol:

Zsu: Gyönyörű a szobácska :!: Panka baba örömmel lakik majd ott :lol:

Olimami: mindjárt jelöllek 8)

Ditke: Már gondoltam, hogy csak a hátsómat lógatom a lavorba, megpróbálom :roll:

Zolcsika 1/2 évet volt velünk, aztán mi költöztünk ki. Tüncsike most velünk lesz, aztán Zolcsihoz megy remélhetőleg 1 évesen :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

olga: borzalmas lehetett mikor karambolóztál!!!! De ugye csak kicsike karamból volt???

De jó neked hogy minden nap alszól te is Zolcsikával, kell is neked a pihenés, de nagyon szerencsés vagy hogy megteheted. Nézd meg Andit szegényt. Örül ha 5 perc nyugta van Dorka manó mellett!! :wink: :wink:
Vendég

Olik! Jaj de szuper!!!! nagyon örülök a jó eredményeknek! Szuggeráld, hogy most már vegye fel a stratpozíciót!!!! :) Karamboloztál???? Ráadásul babásan? Elhiszem, hogy a frász jött Rád! Aranyered jobb már?

Kép
zsuzska81

Kép mindenkinek,

Megyek főzni!!!
Vendég

Hát szerencsére megúsztunk a karambolt épségben ( ráadásul Zozika is velem volt, ő nem vette észre semmit, kisebb volt sokkal). Az autó eléggé tört, de azt is helyre hozták. Mondjuk nem kívánom senkinek, pláne babásan :? Szerencsére a vezetésben nem zavart be, nem félek a volántól. Próbálok elfelejteni, néha éjjel is erre ébredek :roll: Itthon inkább nem beszélünk róla, hogy ne idézzem.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Olik!
Ja szuper, hogy minden oké Veletek! Tényleg jó hír ez!Hátha medencefekvésből még visszafordul Tündike, főleg ha még ennyire ficánkolós. :wink:
Juj, a baleset mindig szörnyű, még ha kicsi ütközésről is van szó. De megúsztátok épp bőrrel, és ez a lényeg.
És jó, hogy be mertél ülni az autóba és vezettél utána is. De biztos nehezebben ültél volna be később, ha akkor kihagysz pár hónapot a félelem miatt.

Pintyus!
Mit főzőcskézel? Mit kivántál meg? :wink: :lol: :lol: Kis Pöttyöd mit akar veled etetni??? :lol:
Én megértettem a házikótok elrendezését (vagyis remélem :lol: ) és szerintem a többiek is.

Zsu!
Huu.... már tényleg minden percben jöhet a babád, nem lesz sem pici, sem fejletlen. Lehet az új évet már hármasban köszöntitek, mert Picur is beáll a sorba????? :shock:
Én ennyi idősen minden reggel úgy ébredtem, hogy feltettem magamnak a nagy kérdést: VAJON, MIT HOZ A MAI NAP???LESZ ESEMÉNY VAGY SEM?
Ezek a napok már igy telnek gondolom Neked is, nem?
Izgalom, kiváncsiság, várakozás, öröm.... ezek kavarogtak bennem állandóan. :oops:

Olimami!
De jó, hogy ismét életjelet adtál Magatokról.
Szorítok, hogy a burkoló kapja be a speed-et és haladjon a melóval. Lassan itt vannak az ünnepek, gondolom azt már jó lenne nem dobozok között töltenetek.
OLivér hogy áll a kistesó kérdéshez? Várja már? Beszéltek róla?
Igen, következő talira jönnötök kell, nincs mese... :wink:

Aliz Drága!
Merre vagy????? Ma még nem jöttél! Balázska köt le ennyire, vagy sok a teendőd???
Puszika Nektek!

Beaaaaaaa!
Még mindig nem kaptam meg a maradék pár képet. Fogod küldeni? Majd ha elküldted szólj már léccccci....hogy tudjam mikortól legyek ideges ha ismét elkóborolnak. :lol: :twisted:

Csajok! Ajánlom a Pintyusék Multibook-ját, jó árakon dolgoznak! :wink: Nézzétek meg!

Pussssssz, megyek, már két gyerek lóg a nyakamon.
:lol: :oops:

Kép
Kép
bendor

Andy, én nagyon élvezem olvasni hogy irsz!!! Mindig elmosolyodok!!!! Kép

ma egész nap karácsonyi zenéket hallgattam, le szedett párom netről egy rakatot!!! És olyan jó hangulatom van tőlle. Azt hiszem ez lesz életem eddigi legszebb karácsonya, ha a doki bácsi is azt mondja hogy minden rendben!!!!! :D :D :D :D Jujjjjjjjjj annyira izgulok!!! El sem hiszitek!!!

Lencse levest főztem de szerintem a végén főzelék lesz mert be sűrüdödik. :oops: Jujj de ez a recept nagyon fini. Múltkor csináltam egy nagy lábossal életembe először, és estére az egész elfogyott. Párom 4-szer evett belőle és azt mondta ő még ilyen fincsit nem evett!!! :o :o :o

Képzeljétek, most haza jött az edző cuccáért és elkezdte mondani hogy melyik hétbe milyen vizsgálatok kötelezőek a babánál. :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jól esett hogy utánna olvasott a neten. És délután küldött egy smst, ami nála nagy szó, egy évben egyszer talán ha ír. azt írta hogy: szeretlek kicsi kismama. Ez is olyan jól esett hogy elpityeredtem.
Vendég

Olik! Még szerencse, hogy így megúsztátok Zolcsikával, na meg Tündikével a balesetet! Amúgy én mióta trehes vagyok, jobban félek a forgalomtól. Mondjuk már hetek óta nem vezetek. Ahogy be vagyok öltözve, meg a nagy hasammal nem is tudnék pl hátraforogni, na meg szerintem a reflexeim se teljesen jók most, így nem merek. De ha a férjem vezet, akkor is jobban félek, mondjuk sok őrült közlekedik, meg hát féltem a kis Csöppséget... :D

Bendor! Igen, most már nekem is minden nap eszebe jut, hogy lehet, hogy ma... Nagyon furcsa érzés, mert nagyon-nagyon várom a nagy találkozást, de ahogy közeledik, egyre jobban izgulok is, hogy minden rendben legyen! Ma meg pl. fájt a derekam egész nap, meg nyilallott is néhányat a hasam, hát betojtam azért rendesen, hogy ez már lehet AZ!!! :shock: Szóval várjuk nagyon, de izgulunk is rendesen. Ha feljajdulok vmiért, a férjem is rögtön kérdezi, hogy mi a baj. Izgul Ő is! :)

Kép
zsuzska81

Pintyus! Aranyos a férjed! :D Szerintem minden normális pasi érdeklődik, meg nekik is ugyanolyan nagy élmény ez, csak eleinte nyilván megfoghatatlanabb. Na, majd ha mocorog! Nálunk azóta igazán nagy a szerelem, mióta lehet Pannikával kommunikálni! :D Lencselevest én is szeretm nagyon. Jó étvágyat hozzá! :)

Kép
zsuzska81

köszönöm szépen zsuzska!!!

De ugye szólni fogsz olginak ha eljön az idő!!! Mert megől bennünket a kiváncsiság!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

az elején kívánatos volt valaki??? mert én úgy érzem hogy többet tudnék enni, vagyis nem egyszerre de többször ennék egy nap, eddig 2 étkezéssel is simán elvoltam!!!

Létezik ez, vagy csak én bebeszélem magamnak???!! Anyira akarom hogy legyenek tüneteim???? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :? :? :?
Vendég

Sziasztok!

Andi! Elköldtem a képeket! Gabi, Neked vmiért továbbra sem küldi, már teljesen megőrjít. Nem tudom miért....
Képek gépen vannak,már csak kicsinyíteni kellene. De lelki világom továbbra sem a legtutibb:(
Ma megint bejártam a várost.... lehet hülye kérdés...de hol van az a Szuper? Nem vagyok az a nagy boltjáró...nem is hallottam eddig róla:)
Pintyus! Elküldtem a hosszabb szösszenetet, amit ígértem! Remélem megkaptad! Férjecske tényleg nagyon aranyos.
Holnap begyúrom a mézesemet, ha nem borít megint ki az a bizonyos.... :twisted:
Vendég

Szia Bea!!!

Már affodtam érted!! Remélem jobban vagy és nem leszel megint deppis!!!

Megkaptam a privit, csak most anyi minden történt hogy nem jutottam odáig hogy válaszoljak!!!

Nem lepett meg semmi amit írtál. Pont ugyanazokon mentem én is keresztűl, minthaa az én storimat olvastam volna végig.

Anyi volt a külömbség, hogy én tudtam hogy a Tiszántúli erdélyi magyarok A szegedi román nagykövetséghez tartoznak és nekem volt ott ismerősöm és fél óra alatt meg volt az a hülye papír.

De látod kb nekem is ugyanyi időbe telt mint neked. Csak nekünk most májusban volt az esküvőnk, és ezért húzodott.

A szuper, a cora felé vezető úton van, a legelején, nem sokkal a böszörményi úti kereszteződés után egy udvarba. Na ez aztán egy jó magyarázat volt, majd a többiek jobban elmagyarázzák neked! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Pintyus!
Dobj már meg léccccci a lencseleves receptjével, megkivántatjátok velem is. :lol: :lol:
Jaj a mézestorta receptjéig sem jutottam még el, Te megsütötted? Biztos finom, nyam-nyam... :P
Én kismamiként nem igazán voltam kivánós, de lehet csak azért nem mert amit gondoltam hogy jólesne megvettem még azelőtt mielőtt csöpögött volna érte a nyálam. De azért emlékszem egyszer mindenképpen földiepret kellett vennünk télen mert Bence babám azt kívánta (meg én is :lol: )
Az jó ha Te már karácsonyi hangulatban vagy , nem úgy mint Bea. Persze jó kedvhez nem árt ha pozitív dolog is történik, mint most Veletek.

Bea!
Remélem összejön valami állás minél hamarabb Neked és kikászálódsz a búskomorásgból is. Most jön a szép ünnep, legyen jó hangulatod, oké???? :wink:
Szépséges , általad készitett ajándékokat mikor láthatjuk???
:shock:
Jól irta Pintyus, a Szuper a Corába vezető uton van. De segitek:
Szuper Divatáru Nagykereskedés 4027 Debrecen, Füredi ut 76.
Telefon: 52/319-617.Esetleg hivd fel őket és érdeklődj, meglátod érdemes-e elmenni személyesen is.Egy telcsit mindenesetre megér.
Csoda történt: képek ideértek!!!!! :lol: Köszi szépen, hogy ennyit fáradoztál velem. :oops:

Zsu!
Át tudom érezni , hogy most miken mentek át, mondom ezeket mi is átéltük.Férjem nekem is kérdezősködött, minden oké-e, mit érzek, tette a hasamra a kezét, segitett mindenben.... jó volt érezni hogy nemcsak nekem hanem neki is ugyanolyan fontos a baba, meg hogy minden rendben legyen. Persze ez így normális, szerintem.

Aliza!
Én még mindig hiányollak!!!! :oops: :D Nincs gond remélem. :roll:

Képzeljétek, tegnap este Bence lefekvés előtt párszor köhögött, ma meg az óvónő is szólt, hogy elég gyakran köhögött oviban is. Eléggé keresztbe állnak a szemei, és 37 fok a hője. :( Próbálom kúrálni, jó lenne ha nem dőlne ki és hamar átmenne rajta ez a nyavaja.Kedden az oviban a karácsonyi ünnepség, tudjátok új fehér inggel, meg nagyon készülnek egy mesével, meg a szülőknek ajándékokkal stb. Na meg amúgy sem jó ha beteg.

Egy jobb hírem is van: Dorka ma úgy kakilt, hogy beleguggolt az egyik játékosdobozába ami persze üres volt és ott erőlködött. Bocs hogy ilyenekkel untatlak benneteket, de ez talán jó ut a bilire szokáshoz. Igaz arról még felugrik. :roll: Na nem baj, nem késett le még semmiről.

Pussz Mindenkinek, szép hétvégét Nektek!

Andi

Kép
Kép
bendor

Zsu!
És mindenképp szólj Oliknak, mert én is nagyon kiváncsi vagyok és nagyon szorítok ám,, ha eljön a Ti időtök!!! :wink:

Kép
Kép
bendor

Zita!

Édes a férjed nagyon. Látod , utánaolvas a dolgoknak, nagyon foglalkoztatja a baba téma. :wink:
Megy Veled ő is a dokihoz, UH-n ott lesz, vagy majd csak a hasi UH-n?
Szerdáig ne izguld halálra magad, fogadd meg az orvosod tanácsát és élvezd az állapotodat!!! :P Nyugalom kell, nem aggódás, tudod!!!!Pozitív hozzáállás nagyon sokat jelent és sokat segit.
A hormonális változásaid miatt előfordulhatnak hangulatingadozások, nálam legalábbis nagyon érezhetők voltak. Sokkal érzékenyebb voltam a negatív dolgokra, hamar elpityeredtem magam én is. :oops: Zárójelben megjegyzem, mióta gyerekeim vannak ez meg is maradt. Elég egy szívszorító történetet látnom , hallanom, vagy olvasnom , vagy akár csak egy romantikus filmet megnéznem. Sokkal jobban megérintenek a szerencsétlenségek, balesetek, katasztrófák, ártatlan emberek halála, betegsége. :oops:

Pussssssssz!Szép hétvégét Nektek!

Kép
Kép
bendor

Jó reggelt!

Pintyus! Persze, Oliknak küldöm az sms-t szerintem ha bemegyünk akkor is (hacsaknem olyan gyorsak lesznek az események....), meg ha megszületett Pannika, akkor is! Tudni fogtok róla! Még szép, hogy eldicsekszem vele! :lol:

Bendor! Bencének jobbulást! Dorkán volt pelus, vagy tényleg a játékosdobozba??? :D :shock: Mindenesetre ez tényleg jó jel! :lol:

Bea! Ne szomorkodj! Bár, tudom, ezt könnyű mondani..... Igazából én hiába is beszélek, nem voltam ilyen helyzetben soha. A férjem viszont volt, nem is olyan régen, én meg ugye itt álltam nagy pocakkal.... Elég kilátástalan volt, nagyon ki voltunk mind a ketten, de szerencsére megoldódott. A Te helyzeted is meg fog! Én nagyon szorítok!!! :)

Kép
zsuzska81

Olik!

Feliratom a férjemmel a kenőcsöt, most ügyel a hétvégén, de hétfő délután jön haza, felírja, hová juttassam el?

Bendor!

A Kenézyben dolgozik.

Pintyus!

Nekem elég sok bajom volt, endometriosis, műtét, kivették a fél petevezetékem, kaptam mindenféle hormonokat (először klimaxoltam, totál leirtották a hormonjaimat) aztán újabb adag hormonnal meg felépítették, aztán ez olyan jó adag volt, hogy mindjárt dupláztunk. :lol:
ditke62

Sziasztok Lánykák!

Zsu!
Áááá, azért nem pellus nélkül ment az akció Dorkának, volt rajta. :lol: De úgy látszik, ez a kis ügyeskedése alábbhagyott, ma ugyanis észre sem vettük mikor zajlott az "esemény" csak mikor szólt: KAKA. Namármost nálunk, kaka a takaró, a kakaó, és a valódi kaka is. De érdekes mert mindet kicsit más hangsullyal mondja, szóval ha ezt meg tudjuk különböztetni, akkor eltaláljuk mi a problémája.
Képzeld, már nemcsak Bence köhög, hanem a férjemnek és az én torkom is fáj. :cry: :cry: Igy hétvégén ki sem mozdulunk, megpróbálunk helyrerázódni. :roll: Dorka még tartja köztünk magát, de nem tudom ez meddig sikerül neki. Jó lenne ha nem kapna el semmit tőlünk.

Ditke!
Akkor a Te teherbeesésed sem volt egy sétagalopp. :cry:
De gondolom , így visszanézve a végeredmény számít, és mindenért kárpótol. Tényleg szerencséseknek érezhetik azok az anyukák magukat akiknek a teherbeesés egyből összejön, köztük nekem is. És ha nincs nagyobb gond a terhességben az is főnyeremény.Ha meg utána a baba egy kisangyal az már maga a tökély. Na nálunk az utóbbival van egy kis difi, de vállalom. :P Megbírkózunk a feladattal, akármennyire is próbálgat bennünket Dorka. :lol:

Kellemes , betegségmentes hétvégét Mindenkinek!
Pusssssz

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?