Köszönöm a sok hozzászólást, meg tanácsot. Akkor lehet mégis belevágok intenzívebben az ágycserébe.
Ibolya!
A szivacs megoldás nem lenne rossz, de engem akkor világgá hajtana anyósom és családja, az tutifix. Már annak idején, amikor berendeztük a gyerekszobát, sérelmezték, hogy Marci ágya egy közfal mellett van, Flóráé pedig egy olyan falon, ami oldalfal, tehát a másik fele már kint van. Remélem érthető.
Így hát ott sokkal hidegebb van, ergo meg fog fázni. Kérdeztem én, hogy mégis hova rakjuk akkor, mikor a 4 fal közül 3 kinti fal (vagy mi
), a közfalhoz meg nem fér be kettő ágy. Egyébként szerintem azért nem lehet fokokban mérni a hőmérsékletkülönbséget ilyen esetben, de lehet, hogy tévedek.
Na, ezek után el se merem képzelni, hogy "letegyem a gyerekeket a földre."
Persze félek én, hogy nem is a rácsos ágy a hunyó, hanem apa-anya közelsége, de azzal meg nem tudok mit tenni.
A másik érdekes kérdés pedig pont az ágyak elhelyezése, mert arra gondoltam, hogy össze kéne nekik tolni, úgy bírnak egymás mellett aludni. De az meg már milyen? Úgyhogy, Márti, nagyon kíváncsi lennék, hogy ti hogy oldjátok meg Szoni kérését, hogy maga mellé szeretné Zsombit. Aztán majd ellopom az ötletet.
Barbi!
Ezzel a súllyal tuti, hogy nem sovány Ádám. Legalábbis az enyémekből kiindulva. Bár mi sem vagyunk szumóbirkózók, inkább kis girnyók (na, ez csak a gyerekekre és az apjukra igaz), de ennyi nem evés és lótás-futás mellett mit is kívánhatnék.
Zsu!
Tényleg jó súlyban van Kata.
Nálad mi újság hármaskával? Neme még nem derült ki?
Ibolya!
Szerintem is sok lenne ennyi idő alatt 60 dkg fogyás észrevétlenül, azt tuti láttad volna. Úgyhogy mérleget kidobni, vagy egy olyannal mérni, amivel aztán újra, meg újra. Tehát ugyanazzal a rosszal, vagy jóval.
Zsuzsi!
Szerintem nem hülyeség, hogy visszamennél dolgozni. Mindenki ismeri a saját korlátait, valakit nagyon frusztrál, hogy otthon legyen 3 évig "bezárva". A lényeg, hogy akárhogy döntesz, a te döntésed legyen. Ne amiatt maradj otthon, mert hülyéne, néznének, ha visszemennél! Inkább Szandi és a te érzéseidet vedd alapul.
Nálunk is szóba került, hogy jövő szeptemberben elmennék dolgozni, ha egyáltalán találok munkahelyet. Nem gondolom, hogy emiatt bárki is hülyének nézne. Ha meg igen, akkor ám, legyen.
Jobbulást kívánok nektek, remélem nem estek vissza!
Julcsi!
Hogy vagytok???
Köszönöm a májas recepteket, szerintem a jövő héten ki is próbálom, nagyon jól hangzik. Máj van is itthon, majd veszek bacon-t is.
Nálunk még éjjel is orkán erejű szél fújt, indőnként hallottam. Reggel aztán, mikor 9-kor felkeltünk, volt nagy meglepődés. Jó nagy hó esett, ráadásul állítólag kb. fél óra alatt. Ment is az örömködés, csak nem tudtunk nagyon kimenni, mert a szél az megmaradt. Délután mentem anyukámékhoz (dec. 1 óta nyugdíjas, juhééé), egész úton azt hallottam hátulról: hó, itt is, hó ott is.