Új privát üzeneted érkezett!

Timi :) A klinikán tuti lesz szülésfelkészítő és a Vasasban is szokott lenni, de nem tudom, mikor tartja Inci a következőt. Ha tart, akkor sztem arra menj el, teljesen más és jobb, mint a klinikai.

Rbetty :) Édi Flóra :) Ha szoptatsz, 6 hónapos kor után lehet elkezdeni a kóstolgatást, ha tápszeres Flóra, akkor 4 hós kortól kezdődhet a hozzátápi.

KépKép

KépKép
timika

Enikő,Rbetty!Hát úgy nagyjából 3 óránként eszik,de még 5 percet se,csak hajnal 5kor meg este fél 9kor kajál 10-12 percig.El nem tudom képzelni, hogy 3 perc alatt mit tud kiszívni???De tovább nem kell neki,ordít ha kínálom! :shock: Szerintem ennyi idő alatt csak iszik,vagy fene tudja!De akkor mitől hízik :?: :shock: Már 5 és fél kiló fölött van a csajszi. :lol:
20140113113746

Ja,kimaradt!Rbetty,nagyon édi Flóra,látom neki is még kék a szeme,mint Lollimnak!
20140113113746

Köszönöm a tájékoztatást, megyek majd 27-én a Vasas-ba a védőnőhöz majd megkérdezem!

Timi
kincses007

Sziasztok!
Enikő!
NAGYON ügyes volt Viola!!!!!!!!!! Örülök neki hogy ilyen "egyszerűen" sikerült a hallásvizsgálat!!!

Anett!
Ha jól hízik a kiscsajod akkor ő 3 perc alatt megeszi ami kell neki. Szerintem...bár én sajna a szoptatásról szinte semmit nem tudok :(

Easabo!
KÖSZI a kenyérreceptet. SZUPER lett!!!!!!!!!!!!
Itt van róla pár ( nem túl jól sikerült) kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi,most csak ennyi. Megyek vasalni.
Jóccakát mindenkinek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Anett!
Szerintem is simán le tudhatja 3 perc alatt. Attól is függ, hogy mikor mit eszel, mert lehet, hogy sok tejed van, de annak kicsi a tápértéke vagy kevesebb, de az "ütős"! :D Nekem felemás, mert mióta begyulladt a bal cicim azóta abban fele annyi tej van, mint a másikban. :cry: (pedig előtte az volt az erősebb). Azt Flóra is letudja 3 perc alatt. A másik az kb. 10 perc. Este szokott mind a kettőből (akár többször is.) Kicsit hosszú lett, bocsi. A lényeg, hogy szerintem minden rendben van a csajszival.

Betty
Kép
rbetty

Niki!
Vivi cumisüvegből iszik, még mindig, ja vizet nem iszik, csak gyümölcsös teát :D (ugye van egy hüle enyja aki rászoktatta) ha viz van esetleg, akkor képes nem inni 1napig tuti, tovább még nem próbáltuk, inkább a tea.

Enikő!
hazudtam :lol: negyed kg kenyér/hét, én nem eszem egyáltalán csak apa és Viv. (ők se sokat)
ja, én tavaly karácsonyra vettem tesóméknak és anyukámnak egy olcsó fajtát, azt volt akciós a tescoba, 10körüli ára volt és szuper, ha veszel nem kell drága.

Zalán nagyon cuki :lol:
Viola nagyon ügyes volt, bocs lemaradtam, miért merült fel h. esetleg nem jó a hallása?

Minden pici tüneményes, a kenyerek is... :lol:

másodszülött lánykám, kezd kikészíteni :mrgreen:
eddig fél5 5kor kelt, ma már fél 4kor, mindezt úgy csinálja, h. hangosan vihorászik és sikít mellé, :lol:
én így még gyereket röhögni nem hallottam, de soha nem fogok rájönni mi tetszik neki ennyire hajnalok hajnalán :mrgreen:
mikor érzi h. megyek hozzá( nem látja mert vak sötét van) na akkor
sikít csak igazán. nem is vagyok álmos :wink:
Vendég

Sziasztok! :)

Hááát, a gyerekek még mindig gyönyörűek, kár lenne neveket említenem! :D :D

A kenyerek meg.......nyamiiiiiiiii!!!! Ilyet tenni egy kismamával! :lol: :lol:

Enikő :)
Nagyon örülök, hogy nem kellett Viust altatni, hihetetlenül ügyes csajszid van!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
(pizsipizsipizsipizsipizsipizsi) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maci :)
Van már neve a Nőcinek: Noémi Anna! :D

Anett :)
Sztem ne aggódj, volt olyan, hogy Boti is elintézte a kaját pár perc alatt, mégis bement az adag, alig hittem a mérlegnek. Olyan is volt, hogy 3/4órát lógott a cicin.
A lényeg, hogy hízik, és tuti, hogy nem a levegőtől, hanem a tejcidtől, ami valszeg igencsak tápláló! :D

Megjártam a dokit ma!
Szerencsére minden oké, bár sajna a belső méhszáj is kinyílt 1 újnyira, de doki szerint nincs aggodalomra ok!
Úgy terveztük meg együtt, hogy a 36. héten még Ctg, 37. héten még egy Uh, és csak utána szülünk! :D :D
De azt is mondta,hogyha véletlen már most megszületne, se lenne semmi baja, csak inkább a macera rossz, mert átvinnék a Gyerekklinikára megfigyelésre, de erre nem gondolunk!!!!! Bent marad, és kész!! :D
Annyira csípem, úgy meg tud nyugtatni! :)
Holnap megyek Uh-ra, lecsekkoljuk a nőcit! :wink:

Kép
Kép
zituska28

KInga!

Örülök, hogy jó lett a kenyér! Ügyes vagy! :)

Timika!
Neked is elküldöm, amit Kingának.

Enikő!
Szuper, hogy jól ment hallásvizsgálat. :) (Tapsolós ikon).

Zituska!
Szerintem bent marad a nőci, ha ennyire akarod, csak aztán nehogy úgy járj, mint én anno Zolikával. Addig tartogattam, hogy a végén nem akart kibújni a 40. hetet betöltve sem. Úgy kellett kicsalogatni. :))

Niki!
A héten nagyon zsúfolt a programon, csak péntek délután érnék rá a beszélgetéshez. Mikor jársz Editnél, akkor feljöhetnél hozzánk is!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Vérvételmentes jó reggelt!

Reggel voltam AFPs vérvételen. 1 hét múlva mehetek az eredményért. Ha jobban ismerem a járást, már fél 8 előtt végezhettem volna, így "csak" háromnegyed 8kor végeztem. :)
Egynémelyik nyugdíjast fel kellett volna rúgni, egyhuzamban nyafiztak. Úgy sajnálom őket, annyi dolguk lehet...

Zsuzsu
Délután elindítottam a mézeskalács illatot Domaszék fele. Odaért? :D

Gyanixi
Melyik receptre gondolsz? :oops: :)

Timika
Szia! :) Ritkán szoktál "amarra" járni. :)
Kristóf hogy van?
A klinikai tömeg bőven elég volt, hogy elrettentsen, meg a barátnőm "élménybeszámolója" is.
Nemrég olvastam, hogy itt a gyengéd szülést is támogatják, persze, ha nincs teltház. :)
Múlt héten jelentkeztem szülésfelkészítőre, hogy az áprilisire beférjek. :)

Zitus
Szép neve lesz. :)
Mi még nem gondolkodtunk neveken, még a vezetéknevét kell megharcászkodnunk. :)
Remélem, a mostani UHn megmutizza milye is van. Mindkét nagymama tiszta idegben van (főleg anyósjelöltem), hogy milyen színű ruha kell majd rá. :D
Melyik dokihoz jársz?

Hűűű, milyen guszta kenyér!!! Ma nekem is sütnöm kell. :)
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés. :D

Bencének homlok-, arcüreg-, és mandulagyuszija van így a héten nincs oviban.
Viktor is letaknyosodott mára így a holnapi tanácsadás és a 15 hós szuri nuku, marad januárra mert a dokinénink már csak a héten van.

Tegnap betört a gyerekszoba ajtaján az üveg és szétvágta a tenyerem meg az ujjam. Szerencsére azért annyira nem vészes, mély a seb de nem kellett vele a kórházba rohanni, így megmaradok. :wink: :D
A gond csak annyi hogy mivel ez a jobb kezemmel történt és az is vagyok, nem tudom hogy fogom megsütni karira a sütiket. De párom bevállalta hogy összegyúrja a tésztát, a többi meg megy nekem is. :lol:

Kismamiknak gratula a pocakosodáshoz. :D :D :D

Babók nagyon szépek a képeken.

ENIKŐ!
Gratula Violának hogy ilyen ügyes volt, és persze az eredmény miatt is. :D

Most rohanok, de hát ilyen a karácsonyi készülődés.

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Sziasztok!

Borzasztó sokat írtatok, átolvastam, de az eleje már kiesett... szita az agyam mostanában. :oops:

Enikő! Gratulálunk Violának, nagyon ügyes volt! :lol: :lol: Grat az eredményhez is! :lol:

Zituska!
Pihizz sokat! :lol: :lol: :lol: Mennek a drukokk, hogy Noémi benn maradjon a 37. hétig! Vagy inkább a 40-ig! :lol: :lol:

Vigantol
: Nekünk azt mondta a doki, 1 éves kora után csak minden 2. nap kell adni egy cseppet, és csak az őszi-téli időszakban. Elég sok mellékhatása van, ha túladagolják.

Orrszívás: Csatlakozom Kingához, a mi porszívónk is valami 7-8000 ft volt, és simán bírja az orrszívást, még nem állt le tőle, pedig Dini tavaly télen állandóan beteg volt! (Lekopogom, most nem, nagyon jó a Broncho-Vaxom kúra!)

Niki:
Nem a te lányod az egyetlen, aki makacs az evés terén! :lol: :lol: :lol:
Dini pl. csak darabosat hajlandó enni, ami elsőre jól hangzik, de nem eszik meg semmilyen főzeléket, joghurtot stb., szóval semmi pempősnek látszót!
Szerencsére szopizik, mert semmilyen tejterméket sem fogad el! Babatejet sem... csak cici!
Az ebéd-vacsi mindig husi, mert azt enne állandóan, húst hússal, mellé köretnek 3 dolgot fogad el: brokkoli, rizs, spenót. Nagyon ritkán főtt tésztát is (semmi szósz, ahogy ő mondja, csak tisztán :):) ), de tényleg ritkán, szinte nem is merem 4. köretnek írni... :)
Legalább a gyümölcsökkel jól állunk, imádja őket, mindennap eszik többfélét, almát, mandarint, meggyet stb., ezzel nincs gond!
Ja, és nem eszik kenyeret, a reggeli mindig valamilyen csirkemellsonka kígyóuborkával (azt imádja, bármennyit megeszik belőle), és ennyi! Kiflit szokott rágcsálni, de csak a babakocsiban, mikor sétálni megyünk!

Rbetty! Ahogy Timi már írta, anyatejesen 6 hónapos kortól, tápisan 4 hóstól kaphat más ételt is. Miért akarsz neki már most hozzátáplálni? :?:

Timi! Jók a képek! Kristóf olyan ügyes volt, hogy beült a Mikulás ölébe! :)

Karmen!
Érdekes, amit a kenyerekről írtál! Az ember semmiben sem bízhat! Nekem húsfeldolgozóban dolgozott rokonom, semmilyen felvágottat nem evett meg, csak színhúst! :shock: :shock: Nemcsak a "hírhedt" parizerbe tesznek bele mindent... :x

Nagyon szépek a babák, egytől-egyig! :):)

Hefe
! Azt a citromos sütit egész megkívántam...hmmmmmmmm...

Dini tegnapi aranyköpése:
Elindultunk a garázsunkhoz (100 m a lakástól, nem egy nagy távolság), Dénes már az ajtóban kiabált: -Sétálok, sétálok!
Nyújtotta a kezét, sétált az egész család kézenfogva kb. féltávig, ott Dini kérte, hogy vegyem fel. Felvettem, gondoltam legalább nem mászik bele addig a pocsolyákba. A kezemből roppant elégedett arccal nézett szét, majd hasonló elégedettséggel megállapította:
-Apa sétál. Anya is sétál. Hehehe, én nem sétálok!
:):):) Na, szóval már most "kiröhög"! :):):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi! Megint nagyon jót nevettem ezen :lol: Köszi, hogy megosztod velünk ezeket. Én megeszek minden húsipari terméket, pedig én is ott dolgozok, már 15 éve :lol: :o

Na ma mi is kaptunk beutalot Ujszegedre, a neurologiára, mert Norbi még nem mászik (nem is probálkozik), nem huzza fel magát, csak ülni probálkozik, de nem tud (felülni nem tud, megülni már igen). Amugy 71cm, 8100g

Viktoranya! Remélem gyorsan meggyógyultok

Enikö! Örülök hogy Viola ilyen ügyes volt és hogy jó lett az eredménye

Gyerekek nagyon aranyosak!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi csajok!
Zituska!Pihenj és minden ok lesz!

Kinga!Guszti a kenyér,hű de megkóstolnám!A szoba kész lett?Kép????

Csajok!Nekünk 1x2 csepp vigantolt kell szedni,a doki azt mondta,ha így hízik ennyi kell.De ti mind egy cseppet írtok! :shock:
20140113113746

Anett!

Nekünk is egy csepp vigantolt kell adni és sopha nem is kellett kettőt,mert nekünk már 5 hónaposan benőtt a kutacs mindhárom gyereknél,de van olyan ismerősöm akinek szintén kettőt kellett adni a D vitaminból.

Enikő!
Ügyi VIola remélem a további vizsgálatok is jók lesznek.!!!!!

Képzeljétek ma angyalok voltak a gyerekeim én sem hittem el.Máté játszott az autóival meg "cinke"volt a fején egy nagy takaróval(az oviban ezt játszották ma)és a Norbinak is annyira bejött a dolog hogy négykézláb takaróval a fejükön kergették egymást a Mátéval :lol: :lol:
Niki meg teljesen el volt bűvölve a nyuszis papucsával ugyanis már belenőtt a lába és teljesen magán kívül volt hogy végre neki is van papucsa,ugyanis eddig a miénket vette fel a lábára,de ugye van "árnyalatnyi különbség a lábméretünk között és szegény alig bírt benne menni. :)
Alig volt veszekedés közötük ha Máté elvette a Norbi játékát akkor adott neki egy náésikat amit a Norbi kivételesen nem vett zokon,bár volt egy kis sírás de el tudtam terelni a figyelmét.Szóval tök büszke vagyok ma magamra hogy minden gond és könny nélkül sikerült kezelnem a dolgokat...(apa még most sincs itthon sajnos :cry: )

Ja és közbe kenyeret is sütöttem...
:D

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen :)
Boti 9 hónaposan még csak ült, és nem magától ült fel.
Ezen kívül mászni ő sem mászott, csak kúszott, de kb mint egy csiga.
Mi nem mentünk neurológiára, hanem elhívtam egy Dévényes gyógytornászt (Enikő ajánlotta), és ő mondta, hogy kicsit tónusgyenge a gyerkőc, de símán kezelhető.
Hetente jött, és meg is lett az eredménye! :D
Szerintem próbáljátok meg!!! Nem feltétlen kell a legrosszabbra gondolni!

Köszi Csajok a drukkot! :D
Uh-n minden oké volt, attól eltekintve, hogy a Csajom úgy döntött, hogy ismét csücsül inkább a pocimban, azaz faros.... :cry:
Tegnap a dokinál még koponyatartásban volt, az tuti.
Doki szerint még símán megfordulhat, ne parázzak.
Azért ha van vkinek jó praktikája babamegfordításra, szívesen veszem! :lol:
A jó hír, hogy igazán nagyra nőtt már a csajszim, kb 2400 g-nak saccolták, persze +/- 10 %. :D :D De a lényeg, hogy 2 kiló már tuti van! :)
Meg akartuk nézni 4D-n is, de nem mutatta meg a pofiját, csak a fülecskéjét! Úgy van vbele, a többi mostmár legyen meglepi! :lol:
Na lépek, már rég aludnim kéne!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

zozo, naptár: http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=3491313

hefe: annyiban értettél félre, hogy én a szegedi helyzetet csak hallomásból ismerem, a dokikat egyáltalán nem, se szakmai, se emberi oldalról, tehát nekem nem is lehet véleményem! :lol: Csak több rosszat hallok, mint jót, mégis sokan jönnek ide, pl. onnan is, ahol én szültem, amiről van tapasztalatom, és ez alapján nem értem, hogy miért választják Szegedet. Persze, ha a helyi kórházról csak rosszakat hallanék, és mehetnék olyan helyre, amiről jót is hallottam, utóbbit választanám én is…
Öltözés: szerintem Doró jár elöl, Marcsi sehol se volt ezekben, amiket felsoroltál, amikor annyi idős volt, mint ő.

jégvirág: az öltözéses tortúrával megértelek, nálunk peluscserével sújyosbítva… :mrgreen:

karmen: az Amway forgalmazza, az összetételt nem hiszem, hogy megtalálod a neten.
http://www.amway.hu/catalog?category=1007

Mindenkinek köszönöm a mikulásgyáros tippet! Most csak ennyi telik tőlem, muszáj aldunom...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nórus! Köszi, Emese már segitett, megirta pontosan, majd venni is fogok az ünnepek után

Anett! Orsinak is 2 csepp kellett eleinte amig pici volt, Norbi erösebb volt neki elég volt 1 csepp

Zituska! hát remélem hogy nem kell torna, még 1 hónapot várok hogy fejlödik-e aztán elviszem. Én nem tudom megfizetni hogy házhoz járjon valaki (föleg ide kiutazni jol megkérheti az árát), örülök ha a hitelre +rezsire összejön télen ami kell. :( De ha megmondják majd hova járjunk oda elviszem, az útiköltség még ugy is elég drága lesz

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Párótokat már ismerlek innen személyesen. Zituska, én voltam az ágyszomszédod. :lol: Remélem, a jobbik fajtából (leszámítva a jajgatásomat néha). :oops: Zsiráfos pizsi? :lol: Örülök, hogy jól vagytok, nemis tudtam, hogy faros a kislányod. :roll: Állítólag a Maori masszázs megfordítja az esetek többségében a babákat, barátnőmnél bejött, csak drága és bugyira kell vetkőzni, mert az egész testet érinti. Barátnőm babája még aznap este befordult, mikor elvittem a masszázsra.
Engem 36. hetesen hazaküldtek a patológiáról, mondván, jajgatni meg fájni otthon is tudok, és már érett a babám. Azóta nem kímélem magam, fájok is rendesen, de sehol semmi, azért a napi négy adag seduxen meg 6 adag magnézium 35 hetesen megtette a hatását... :roll: :evil: :evil: :evil:
Szóval a patológia tényleg egy nagy rakás kaki, nem foglalkoznak egyáltalán az emberrel, vagy ha igen, kimerül annyiban, hogy seggen szúrnak egy adag nyugtatóval.

Karmen, szia! Bocsika, ezer éve nem írtam. Szeptember óta a szigorú otthonfekvést váltogattuk a kórházzal, 3-szor voltam már bent visszatartáson. Amúgy jól vagyunk (most már), csak tíz napja már 95-ös volt a bpd-je a kicsinek és majdnem 3 kiló a becsült súlya, úgyhogy egyre inkább császárgyanús a dolog, amitől nagyon félek. :shock:

Ceni, szia te drága! Képeket majd léccike lődd át nekem! Otthoni net még mindig sztornó, csak át kell mennem a T-Kábelhez is, de már nincs erőm.

Kép
szilcsi

sziasztok!

Tök fura nekem hogy csak így "lökik" ki a kismamikat a klinikáról akkor is ha panasza van vagy fenyegető koraszülés áll fenn.... :roll: Nekem is volt egy csomó visszatartásom ,de a 24.héttől kezdve az istenért sem mehettem ki.Esetleg néha néha egy séta meg volt engedve klinikán kívül .

Szilcsi!

Lehet még ebből sima szülés..

Zituska!

Drukk hogy minél tovább húzzátok,de tényleg mostmár nem lenne semmi gáz.A volt szobatársam 3 kiscsajt szült a 32.héten és nem volt semmi gáz.Persze elvitték őket Újszegedre de hamar összeszedték magukat a csajok.

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen!

Újszegeden van Dévény és nem kell érte fizetni csak kell egy javaslat a neurológustól(csak ne a Sztrihához menjetek)aki megnézni a gyereket.Szűcs nekünk megcsinálta és nagyon aranyos volt.A gyógytornász lányok is aranoysak szóval inkább vidd el és a torna jót fog neki tenni.Inkább most mint később.Ha meg a Szűcs is azt mondja hogy minden oké akkor tényleg oké....
Csak a Norbika mászott ilyen idősen ,meg felállt de ülni még nem tudott .Nem is ült fel és megülni se tudott.Eldőlt mint egy krumpliszsák.Niki épp csak négykézlábra húzta magát de eléggé gyengécske volt.Ja és az a dúrva hogy hozzánk 3 hónapos koruktól járt Dévényes.....(utóbb kiderült nem is azt csinálta ami miatt a Niki akadályozva voltkifizettük érte a vagon pénzt hogy kettőt tornáztatott egyszerre aztán megelégeltem hogy semmi eredmény és mentek Újszegedre.Érdekes ott 4 hónap alatt megtanultak állni ülni mászni stb.... :twisted: Esések nélkül.No comment.

Kép
Kép
zitacicu2

Anett: nálunk Réka az első 3-4 hónapban kb. 5 perc alatt leszívta a tejci adagját. Mindig kérdeztem a védőnőt, h ez normális-e, aztán ő mondta, h ez teljesen normális dolog, de nem marad ez mindig így, majd figyeljem meg, na aztán meg is kaptam. Volt, hogy 3/4 órán át szívta. Szóval addig örülj, míg így van!!! :lol:
Emese: én pénteken suliban vagyok. :cry:
Nem tudom mikor megyek Edithez, de szólok ha kilátásban van. Hogy vagytok???
Szilcsi: én azt hallottam, hogy sokat kell 4kézláb lenni és akkor megfordul a babó és sztem et igaz is, mert én az első 4-5 hónapban még tornáztam és sokat végeztem 4képzlábon gyakorlatot ( fenékre) és nekem már nagyon hamar befordult Réka!
A másik trükk ( egy picit muris): mindkét zsebbe ( nadrág, kabát...) kavicsokat v csörgő vmit kell tenni és a hang irányába fordul, tehát lefelé.Ja, és van még1: a hasad alsó részét kell süttetni v fény felé tartani, mert a fény valamennyire átszűrődik és szintén arra fordul! Hmmm...., lehet válogatni :lol: :wink:

Kép
gyanixi

Szilcsi :)
Szijjjja ágyszomszéd!!! :lol: :lol: :lol:
Azért annak örülök, hogy már Te sem "élvezed" a patologia vendésgszeretét! Babókád meg sztem mostmár hamarosan kibújik, és ne félj a császártól, lehet ebből még síma szülés! (egy kedves ismerősöm(Timika :) ) mondta épp tegnap nekem, hogy nagyrészt "agyban dőlnek el" ezek a dolgok, szóval higyj abban, hogy ki fog férni a babókád! :wink:
Mindennap eszembe jutsz, és drukkolok nagyon, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd, és persze minnél hamarabb! :D :wink:
Csajszim még tegnapelőtt sem volt faros, hanem szépen koponyatartásban volt, nem tudom, mi lelte időközben :roll: , de győzködöm ezerrel, hogy tessék megfordulni! :lol:
Maori masszázs asszem van itt is újszegeden, lehet, rákérdezek arra is, hátha nekünk is beválna...köszi a tippet! :wink:
Hát igen, a zsiráfos pizsit lenéztem Rólad, és véletlen Enikőnek van még1, amire neki nincs szüksége, ezért lecsaptam rá! :lol: :lol: :lol:

Niki :)
Bár Szilcsinek írtad, de köszi a babaforgatós tippeket, ki fogom próbálni!

Zitacicu :)
Az ikresekkel egész más a helyzet, őket nem engedik haza szülésig a 28 héttől asszem...
Köszi a drukkot, átadom a csajnak is, és igyekszünk egyben maradni! :D

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi! Örülök hogy jól vagytok!!

Zitacicu! pont az ö nevére irták a beutalót :( Megirod nekem priviben miért nem jó ö? Majd felhivom öket, hogy én a Szücshöz szeretnék akkor menni, de nem tudom, lehet ez a beutaló orvostól függ hogy ki kihez mehet, ugy mint a szemészeten?

Klinikáról most nagyon rossz a véleményem, nem irom le ide mert nem az én történetem, de irtóra berágtam rájuk, szoval ez az összevonás nem sikerült túl jól, bármit is mondanak

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zitus :) A könyv már apánál van (mármint Robinál :lol: ). Ma-uri van Újszegeden, ha gondold, priviben megírom az elérhetőséget és hogy mennyiért (de előtte ülj le :lol: :wink:), DE hacsak nincs vmi nagyon nagy mákod, sztem már nem fog tudni neked az Erika időpontot adni. A másik, hogy meztelenül vagy a masszázs alatt, de az intim testrészek le vannak takarva. Hogy mennyit számít a farosság szempontjából, azt nem tudom, ugyanis én végig jártam Ma-urira és emlékszel, Kristóf az utolsó 3 hétben lett vmikor faros :evil: :evil: Viszont naon jóóóóóóóó :lol: :wink:

Szilcsi :) Jó hely ez a klinika :twisted: :twisted: :twisted:

Karmen :) Drukk, hogy Norbival minden ok legyen!!!

Enikő :) Nincs még meg a genetikai vizsgálat eredménye?

Kajla :) Hogy álltok a beszoktatással?

KépKép

KépKép
timika

Zituska!

Volt olyan ikres aki nem feküdt be.Meg is születtek a babái a 34.héten

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!!

Szilcsi: átküldöm majd a képeket, de még nem töltöttem át a számítógépre! :oops: Nem volt időm, takarítottam egész nap, meg Zalán seggét tartogattam, ma nagyon bújós nem is aludt még semmit se, reggel 7 óta ébren van :shock: Kitartás neked :D :wink:

Timi: A szúrástól számított 3 hét múlva kell érdeklődni, hogy sikeres volt-e a vérvétel, vagy ismételni kell. És még utána kb 5-6 hét mire lesz eredmény :shock: Legalábbis aszonták... :roll:

Karmen: Mi is a Sztrihánál voltunk (3 év alatti gyerkőket általában hozzá küldik), nekem jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Kicsit érdekes a stílusa, de ki nem tojja le, ha a gyerekemet meggyógyítja 8) :lol: Nagyon jó szakember, nagy szaktekintély a témában :wink: Nekem egyébként szimpi volt :D

Zituska: örülök, hogy jól vagy :) Holnap délelőtt pizsitali??? :lol: Mikortól lehet Téged zavarni???

Megbeszéltük apával,álldását adta a kenyérsütőre :lol: :lol:
Ha lesz hozzá kedvem nyakamba kapom a várost és széjjelnézek 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Újra gépközelben vagyok egy kis időre, míg Nóri pihen.
Köszönjük a drukkokat, és hogy gondoltatok ránk.
Elég hepehupás volt a múlt péntekünk, hamarosan leírom mi is volt velünk.
A lényeg annyi, hogy az ügyeletesnél szültünk és nem a választott orvosnál (Czank)... Dweik Diána volt az ügyeletes és Csilla a szülésznő (teljes nevére nem emlékszem) Le a kalappal előttük, annyira emberségesen bbántak velünk, hogy jobbat nem is kívánhattam volna.

Küldtem Beának képeket, majd ő felrakja őket (nincs időm bajlódni a kicsinyítéssel)
sznanna

Képek Annáról és Nóriról. :)

Kép
Indulás a nagy útra

Kép
Megszülettem

Kép
Édes kettesben idekinnt

Kép
Nóri baba

Kép
Nóri

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jujj de jó, hogy ilyen édes pici lány képekre tértem vissza!!
Sok boldogságot a kis Nórihoz!! :D

Mint már írtam, 1-jén végre beköltöztünk tágas új otthonunkba, amit nagyon élvezünk, van még tennivaló mire minden a helyére kerül, de időnk az van, innen már nem megyünk sehova (legalábbis kicsi az esélye) :)

Du. kötötték be a netet, telót, komfortérzés. :)

Minden okés velünk, lányaim nőnek, okosodnak.
Látom hagytatok olvasnivalót, amint elolvasom az utóbbi 5-6 oldal termését jövök, addig is pussz

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Timika!
KÖszi, minden jól alakul! Hihetetlen, hogy az eleje milyen nehéz volt, aztán egycsapásra megváltozott a helyzet! MOstmár ott reggelizik, tehát kb.3/4 8-ra megyünk és alvás után hozom haza!
Hová jársz tornázni???? :D Megismertem Kristófot kabátba, sapkába...Na, milyen vagyok? Apának meg bemutatkoztam :shock: Szegény, azt sem tudta, ki vagyok! De borzasztóan barátságos, mosolygós urad van!!! :wink:

Zsuzsi!
Örülök, hogy láttalak! Szépek vagytok!!!

Easabo!
Akkor holnap estefelé beugrok! Remélem, jobb kedved lesz!

Kép
kajla

Helló!

Kajla! Én is örülök! :) Regi nagyon édes kislány! Dénes hazafelé az autóban énekelt (jálálá jálálá :) ), mikor kiszálltunk, táncolt is. Jó ez a táncház, legközelebb is megyünk!

Karmen! Örülök, hogy tetszenek Dini mondásai! :)
Az én nagybátyám már egy hosszú ideje máshol dolgozik (ő dolgozott a húsiparban), tehát ez nem mostani infó volt. De most is van egy ismerősöm, aki a Picknél dolgozik, azt mondta, most is van olyan termék, amibe a végén belekerül a maradék...

Dénes
mondása 10 perccel ezelőttről:
-Mi ez anya?
-Kivi, megeszem.
Kis gondolkodás után: -Anya megeszi kivit, én megeszem cicit, hamm!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kajla!

Milyen programmal csinálsz olyan gyönyörű képeket?Érdekelne.:)

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Remélem, mindenkivel minden OK.
Mi megvagyunk, Peti ma megkapta a szurijait, öcsém "be lett avatva", de Peti nagyon ügyes volt, mert nem sírt. A mérés szerint nem nyúlt, de hízott egy kilót három hónap alatt, most 12,85 kg. A szurik miatt kicsit nyügi volt délután, már alszik is, de lehet, hogy a fogai is kínozzák egy csöppet, ma mintha egy minirecét éreztem volna a jobb felső 3-asnál.

Zozo, na nálunk meg csak a víz a nyerő, se a tea, se a gyümölcslé nem kell a fiamnak. :o

Zituska, jó híreket írtál, továbbra is szorítok, hogy Noémi minél később jöjjön világra!
Csalogatásra a nagyok az elemlámpát szokták ajánlani...

Viktoranyu, a fiaidnak javulást, te meg óvatosabban bánj az üveggel!

Klzsuzsi, de jó, hogy végre egészséges Dini! Csak így tovább.
Nagyon jó dumája van a fiadnak!

Kármen, és mikor mentek a neurológiára? Közben látom, hogy adtál magatoknak némi türelmi időt, bízom benne, hogy Norbi csak lusta, egyébként minden OK vele.

Zitacicu, na látod, angyal gyerekeid vannak! ;)

Csigu, nini! :) Hogy vagy? Figyi, a nagy BPD és súly nem feltétlen egyenlő a csaszival!

Enikő, hajrá kenyérsütés!

Sznanna, nagyon jó volt nézni a képeket rólatok.

Melinda, ha net van, akkor minden OK. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Anna!

Gratulálok a gyönyörű Nóra-babához!!!Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!!

Edit

szilde
Szeged

Én is gratulálok Annának. Nagyon szép baba, Istenem derég volt Zalán ilyen pici, hát még a többi :lol: :lol: :lol:
Nagyon várjuk a szüléstörténetet :D A párod olyan édes volt, beszéltünk msn-en, érdeklődtem hogylétetek felől, és mondta, hogy mennyire büszke rád, és milyen ügyi voltál. Ahogy olvastam könnybe lábadt a szemem, olyan helyes volt 8) :D

Exi: Milyen a munka mesélj???????

Zsuzsi: Nekem is teccik Dénesed szövege nem csak Karmennek ám :wink: Nagyon cukker, hogy jön ki ezekből a kis emberekből ennyi bölcsesség???? :lol: :lol: :lol:

Melinda: Hallelujah hogy újra leszel, bár gondolom sok a pakolnivaló még ..... képeket képeket képeket MOST! :lol:

Csajok még mindig kellenének áfás számlák, könyvekről, papír írószerről, játékokról, tisztítószerekről...ha esetleg valaki ilyeneket vásárolna, és magának nem kér számlát, gondoljon rám, plííííz. Privibe küldöm a címet aki "segítene" :oops: :D Köfike :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Anna!Nagyon édi Nóri baba,és mekkora!Málnus sokkal kisebb volt! :D

Melinda!Tegyél képeket az új lakásról,kívácsi vagyok!

Én le vagyok pukkanva!Steroidot kell szednem,volt vki a szoptatósan szedett????Nem tudom doki szerint kell,mert ha nem az rosszabb a babának,de én nem is tudom.Tegnap este kezdtem,ma reggel meg 6 óta sír meg nyűgös,most azt hiszem azért :cry: A jobb fülemre 2 napja nem hallok :shock: ma megyek füldokihoz,be vagyok tojva rendesen!Ja,meg hétfőm reggel vár rám egy kellemes kis tükrözés a belgyógyon,ááááá,jó kis karácsonyi készülődés! :cry:
20140113113746

Anett!
Őszinte részvétem.Ebből elég lenne egy is..:(
Tavaly nekem is sok gond volt a fülemmel.Sokáig kezelgettek,de nem szúrták föl.Pedig számítottam rá.
Mostanság nem hívei a felszúrásnak a dokik,ha csak nem nagyon muszály.
Vagy egy hónapig járkáltam a klinikára.Több hétig én se hallottam a bal fülemre...,de aztán csak helyrejött nagy nehezen.Azóta minden ok.

Tükrözés?Brrr.Gyomor,v. más?Mondjuk egyik sem kellemes.
Nekem volt már gyomor,de ha nem életbevágó,én még egyszer nem vállalom..

Sajnálom,hogy gyógyszert kell szedned.Nem tudom mennyi jut a tejbe.
Védőnő hátha megmondja,bár a gasztro dokinak is tudnia kell!!!
Egyes gyógszeres kezelések miatt szokták javasolni,hogy az idő alatt a lefejt tejet ki kell önteni,és helyette kapjon a baba fagyitejet..Utána újra mehet a szopi.??

Jobbulást!
Edit

szilde
Szeged

Anett!
Jobbulást!!! Milyen tükrözésre kell menned? :cry:

Anna!
Gratula Nórihoz! Nagyon cuki hajasbaba. Szüléstörténet? :D

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Zitacicu, köszi, próbálok én is úgy hozzáállni, hogy agyban beprogramozni, hogy sima szülésem lesz és kész.

A megfordítós tippeket köszi, az én babám már az első visszatartáskor, szeptember elején befordult és azóta nem is fordult vissza szerencsére. Azért vannak érdekes dolgok, pl ez a fény dolog, meg a csörgő kavicsok. :shock: Hihetetlen, milyen ingerekre reagálnak ezek az apróságok!

Zituska, én is minden nap gondolok rátok! :D Jelöltelek tegnap az iwiwen titeket. A pizsit még a dokik is lenézték rólam, mondta is Kecskeméti, hogy ha depis lesz, csak felszalad megnézni és egyből jobb kedvre derül, Závodszky meg helyeselt. Hát még ha meglátnák a zöld alapon fehér báránykamintás kezes-lábas pizsimet! :lol:
Holnap reggel kilencre megyek ctg-re, kíváncsi leszek, Kecskeméti ügyeletes lesz, remélem, méhszájat is néz, a tegnap esti brutál 5 percesek után tuti tovább nyíltam.
Azért érdekes, hogy az 1.1.1.1. méhszáj után a zárójelentésemen 3.2.1.1. van... Sőt, Sz. D. szerint teljesen zárt vagyok. :roll:

Karmen, igen, ezt az összevonást jól megszívtuk! Csak annak örülök, hogy nem a legközepében kell szülnöm, hanem azért lecsengőben vannak a dolgok és a szülőszoba tényleg nagyon jó lett!

Timika, mi már találkoztunk sokszor ám! Még a nyáron, vagy ősz elején, már nem tudom pontosan, reggelente a Boldogasszony sugárúti Kerek Perecben voltunk a párommal, te meg a kis családoddal. Megismertelek! :D

Enikő köszi a képeket! Tuti nektek is a front kavart be, nem?

Szia Exi! KÖszi megvagyok, nagyon szeretnék már szülni. Igazából négy nappal több vagyok, mint a tickerem mutatja, mert négy nappal hamarabb volt pé-m. Csak a védőnő szerint ez nem számít, ezért írt január 4-et a kiskönyvembe, dokim szerint meg dec. 31.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Anna!
Nagyon édes Nóri baba!!! :lol:
Mégegyszer sok boldogságot hozzá!!!

Zituska!
Hogy vagytok?

Szilcsi!
Üdv itt!
Vigyázz magatokra nagyon!!

Mi küzdünk a takonykórral :cry: , már nagyon szeretném ha kilábalna belőle baba, úgy sajnálom már!!! :cry:

Hú, lányok!Nagyon hideg van kint!Lehet jön a hó????
További szép napot mindenkinek! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Sznanna :) Mégegyszer gratulálok a kis Nórihoz, imádom az ilyen kis újszülöttes képeket! :lol: :lol: Szüléstörit várjuk :wink:

Zituska :) Találtál vmi okosságot?

Anett! Hú, ez nagyon rosszul hangzik :shock: :(

Enikő :) Bakker, jó munkához idő kell :twisted: :twisted: :twisted:

Kajla :) A SZOTE-ra járok :lol: Apa mesélte, hogy találkozott egy hölggyel, aki a babanetről megismerte Kristófot, de hogy kivel, azt már nem tudta megmondani :lol: :oops: Az első tippem Jégvirág Bea volt, de akkor ezek szerint nem :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy így haladtok a beszoktatással! Mikor kezdesz a munkahelyeden?

Zsuzsi :) Déni száj :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilcsi :) Ne haragudj, de én nagyon nem vagyok képben :oops: :oops: :oops: Nem tudnál esetleg egy képet dobni magadról? Az arcmemóriám elég jó :wink:

Melinda :) Várjuk a képeket!

Csajok, ma megrendeltük a nappaliba, fürdőszobába és a WC-be a járólapokat és a csempéket, január közepére ígérték, hogy meglesznek. Délutánra maradt a hajópadló. Nagyon várom már, hogy lerakják őket, de ez már csak január végén várható :)

KépKép

KépKép
timika

Szilcsi! A Sz.D az orvosod? Én nem gondoltam van ember akinek ö szimpi... Én mindig öt fogom ki, pedig csak remélem hogy nem ö lesz amikor megyek. De örülök hogy jól vagytok!

Anna! Gyönyörüséges Nórika!!

Zsuzsi! Tényleg haláli milyen szövege van Dininek!! Én 20 éve vagyok élelmiszer iparos, mindent megeszek. Lehet tényleg van amiröl nem tudhatok, de talán jobb is ezek szerint :lol:

Timi! biztosan nagyon szép lesz a lakás!!

Melinda! képeket én is kiváncsian várom!

Csibe! képzeld Mollival nem tudunk mit csinálni, bárhogy probáltuk mindig kibontja a drotkerités és elszökik. (persze hazajön idövel). Ma hoznak betonbol hullámpalát, hátha igy nem tud kimenni, kökeritésre meg nem futja. Amugy ki van irva hogy most lelöhetik öket és még 30e ft a bünti is. Igy pár napon belül kiderül udvaron belül tudjuk-e tartani, ha nem akkor anyuéknak kell adnunk :( Amugy nagyon jo házörző, nem ugat csak keveset de még ismeröst sem enged be hiába akarták kutyatáppal lekenyerezni :lol: A tietek jol van? Fialt már? Én mütétre akartam vinni, föleg igy hogy kiszökik, de lehet lemarad meg másik lesz helyette :(

Anett! mondtad hogy szoptatsz? Mert én Orsival kaptam olyan gyógyszert amikor véreset pisiltam amit terhesen/szoptatás alatt is lehet szedni (persze nem rögtön ezt irták fel csak rákérdeztem, szerencsére). Tükrözéshez szoritok, nekem csak gyomor volt, nem fájt de kellemetlen volt kicsit

Exi! Nemigen várok mégsem, meggyöztek mások, ma késön kértem már haza, majd jövö héten kérek idöpontot telefonon, de szerintem már csak jövöre vihetem Norbit a dokihoz. De azt nem értem barátnöm szomszédjához ingyen jár ki valaki tornáztatni, most akkor a másiknál miért kell fizetni :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri Baba gyönyörű.

derég voltak az enyémek ilyen minik :D

Anett!
a tükrözést altatásban csinálják itt?
nekem is menni kellene, anyumnak is az a dokija aki neked.
(én nem merek menni, csak altatásban vállalom be)
(meg is néztem Telkikórház mennyiért csinálja, hát asszem ode se megyek, pedig muszáj lesz valahová elugrani tavasszal)

amúgy részvétem, húderossz...
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak nekem valahogy semmire sincs időm... :shock:

Sznanna: Szívből gratulálok Nóra babához! Nagyon szépek vagytok! :lol:

Enikő: Örülök, hogy Violának sikerült a vizsgálat altatás nélkül! :lol:

Zituska: Szorítok, hogy Noémi benn maradjon és visszaforduljon!

Kincses007: A klinikán már nem indul szülésfelkészítő tanfolyam! Nekem nyáron ezt mondták...

Klzsuzsi: Dini tényleg tündéri nagy dumás! :lol:

Bibi: Igen-igen, mi ismerjük egymást! Hát valóban kicsi a világ! örülök neked! :lol: :lol: :lol:

Anett: Sajnálom a szteroidot meg ezt a sok mindent, ahogy összejött neked! :( Ez a tükrözés borzasztó rosszul hangzik... :shock:
Amúgy mi volt ma a fülészeten?

Nagyon szépek a képek! :lol:

Velünk minden rendben van! a gyermekem nappal még mindig két óránként eszik, nem bírom jobban kihúzni! Cserében éjszaka csak egyszer kel (remélem nem kiabáltam el... :lol: ) Viszont már 5560g, igazi kis malacka! :D Voltunk csípőszűrésen is, minden rendben van (kopp-kopp)!

Mennem kell, itthon van apa! Szép estét mindenkinek!
Vendég

Szilde!
Több progim is van!
Photo Frame show az egyik, Collage Maker a másik, amit használni is szoktam!

Timika!
Bocsi, azt hiszem a saját nevem mondtam a férjednek, és nem a nick-et, így én is hibás vagyok! :D

Zsuzsi!
Mi voltunk már táncházba, de ez most jobb volt! Luca, Luca, kitty-kotty... :lol: ...Regi is mondogatja: "Kip-kop"

Sajna Regi beteg lett, lázas, tüszös mandulagyulladása van! Elég gáz! Remélem, hamar helyre jön!

Kép
kajla

Timika!
De jó kis dolgok lesznek a lakásotokban, biztos szép lesz!

Anett!
Húh, szteroid és a többi nem jó dolog... a lényeg, hogy újra egészséges legyél.

Zsuzsi!
Dini száj nagyon jó. Az én fiaim is olyan szövegeket levágnak. Annyiszor elcsodálkozom, hogy milyen éleslátással bírnak, mindent felfognak és reagálnak az ő kis gyermek lelekükkel. Nagyon birom őket. :)

Szanna!
Nóri baba gyönyörű, nőjjetek nagyra.

Kajla!
Milyen a munka, várom a beszámolódat, élőben. :))
Regina meg gyógyuljon meg. Kedvem megjavult.

Niki!
Jövő héten talizhatunk, priviben írd meg, mikor érsz rá.

Kinga!
Készen van a gyerekszoba? Milyen lett?

Kármen!
A barátnőm kislányához is jár egy gyógytornász, és elég szépen javul. Sokáig nem akart ülni. Épp tegnap mesélte, hogy egy járássegítő játék segítségével, már a járással próbálkozik.
Szerintem őt is ismered, Andi barátnője. Az ő kisfia is Biankával, meg Zolikával jár egy ovicsoportba. :)

Kép

Kép
easabo
Szeged

Hozzánk is jár, ill. Patihoz gyógytornász, már kb.3hónapja, pont a héten mondta h. el van maradva a mozgásfejlődése, Pati erre megijedt és tegnap este megfordult (vagy csak a feje húzta, nem tudom) azóta nem fordult meg, addig biztos h. jönni fog ameddig nem jár.
a nyaka miatt kell, nem fordította a fejét egyik irányba, a feje, totál lapi volt az egyik oldalon (val.színű h. ezek miatt maradt faros) a feje, nyaka már javult, de ez úgy néz ki, h. kihat mindenre.
hozzánk is Enikő által ajánlott gy.t. jár, szuper :D

ja, azt hozzá kell tennem h. mikor megláttam Pati fejét a szülés után azt hittem rosszul látok, hát...
, de senki nem mondta h. esetleg vigyem v.hová, itthon a védőnő, gy.doki azt mondta h. fektessem ellentétes oldalra, ami jó csak nem sokra mentem volna ha csak fektettem, meg majd helyrejön, stb. dikret rákérdeztem h. keressek-e a gyereknek gyógytornász, azt mondták Nem kell...
Vendég

Sziasztok!

Na fülészt megjártam,már hallok :D átmosta a fülem,víz ment bele és a dobhártyán megrekedt vagy mi,meg picit be volt gyulladva!

Tükrözés!Nekem már csinálták többször!Zozo!Nem altatásban csinálják,csak kapsz egy érzéstelenítő szurit a karodba.De nekem most csak kistükrözést akar,ahhoz nem adnak sajna!És értelmét nem látom,hogy minden évben tükrözget, és uazt a gyógyszert írja fel,lehet nem megyek el.Tavaly szeptemberben feküdtem 1 hetet bent, össze vissza viszgált, tele volt a púpom vele, de érdemi javulást nem ért el még 2 alatt,pedig ő a legjobb doki!Szerintem!

Zsozi!Jó, hogy írtál,nagyon el voltatok veszve!Szép a súlya a babónak!
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?