Sziasztok!
Borzasztó sokat írtatok, átolvastam, de az eleje már kiesett... szita az agyam mostanában.
Enikő! Gratulálunk Violának, nagyon ügyes volt!
Grat az eredményhez is!
Zituska! Pihizz sokat!
Mennek a drukokk, hogy Noémi benn maradjon a 37. hétig! Vagy inkább a 40-ig!
Vigantol: Nekünk azt mondta a doki, 1 éves kora után csak minden 2. nap kell adni egy cseppet, és csak az őszi-téli időszakban. Elég sok mellékhatása van, ha túladagolják.
Orrszívás: Csatlakozom Kingához, a mi porszívónk is valami 7-8000 ft volt, és simán bírja az orrszívást, még nem állt le tőle, pedig Dini tavaly télen állandóan beteg volt! (Lekopogom, most nem, nagyon jó a Broncho-Vaxom kúra!)
Niki: Nem a te lányod az egyetlen, aki makacs az evés terén!
Dini pl. csak darabosat hajlandó enni, ami elsőre jól hangzik, de nem eszik meg semmilyen főzeléket, joghurtot stb., szóval semmi pempősnek látszót!
Szerencsére szopizik, mert semmilyen tejterméket sem fogad el! Babatejet sem... csak cici!
Az ebéd-vacsi mindig husi, mert azt enne állandóan, húst hússal, mellé köretnek 3 dolgot fogad el: brokkoli, rizs, spenót. Nagyon ritkán főtt tésztát is (semmi szósz, ahogy ő mondja, csak tisztán
:) ), de tényleg ritkán, szinte nem is merem 4. köretnek írni...
Legalább a gyümölcsökkel jól állunk, imádja őket, mindennap eszik többfélét, almát, mandarint, meggyet stb., ezzel nincs gond!
Ja, és nem eszik kenyeret, a reggeli mindig valamilyen csirkemellsonka kígyóuborkával (azt imádja, bármennyit megeszik belőle), és ennyi! Kiflit szokott rágcsálni, de csak a babakocsiban, mikor sétálni megyünk!
Rbetty! Ahogy Timi már írta, anyatejesen 6 hónapos kortól, tápisan 4 hóstól kaphat más ételt is. Miért akarsz neki már most hozzátáplálni?
Timi! Jók a képek! Kristóf olyan ügyes volt, hogy beült a Mikulás ölébe!
Karmen! Érdekes, amit a kenyerekről írtál! Az ember semmiben sem bízhat! Nekem húsfeldolgozóban dolgozott rokonom, semmilyen felvágottat nem evett meg, csak színhúst!
Nemcsak a "hírhedt" parizerbe tesznek bele mindent...
Nagyon szépek a babák, egytől-egyig!
:)
Hefe! Azt a citromos sütit egész megkívántam...hmmmmmmmm...
Dini tegnapi aranyköpése:
Elindultunk a garázsunkhoz (100 m a lakástól, nem egy nagy távolság), Dénes már az ajtóban kiabált: -Sétálok, sétálok!
Nyújtotta a kezét, sétált az egész család kézenfogva kb. féltávig, ott Dini kérte, hogy vegyem fel. Felvettem, gondoltam legalább nem mászik bele addig a pocsolyákba. A kezemből roppant elégedett arccal nézett szét, majd hasonló elégedettséggel megállapította:
-Apa sétál. Anya is sétál. Hehehe, én nem sétálok!
:):) Na, szóval már most "kiröhög"!
:):)
Zsuzsi