Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Manó: hogy Te milyen vékony voltál! Nagyon ügyes vagy, hogy szinte semmit nem híztál! :) És úgy látom Bende Rád hasonlít! Szerintetek is?

Nagbri: még mindig nagyon édesek a gyerekeid! :) Hogy ez a Bence milyen kis huncut szemű! Nagyon tetszik nekem, jóképű kisfiú! :) Örülök, hogy rendeződött a bank, gondolom jó sok utána járás volt! :? Mire gondolsz, hogy ilyeneket hozok?
Mindjárt keresek képet!
Kép itt lakunk
Kép férjem merülni megy
Kép háziállatunk :D

Kép madártávlatból
Kép főutca&anya

Bocsánat az OFFért!!

K.

Lilypie Maternity tickers


mano-hát neked valóban nem volt nagy a pocakod.Én meg az enyémet mindig kissebnek láttam,mint a velem egykorú terhesekét. :lol: Atticy se volt nagy baba,hisz csak 3150-el született. 8) Csodás kismama voltál te is. :wink:

nagbri-a srácaid nem változtak,ugyanolyan gyönyörűek.Csak igy tovább. :wink:

kriszti-csodás helyen laktok. :wink: Nekem még mindig nem sikerült képeket készitenem. :oops: Tevegéltél már?

Képzeljétek,Atticy beszél.Mondja,h."baba". :shock: :lol: 8) Imádnivaló kis hangja van.Jön,h.megegyem. :D


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Szia Timcike!

Gratula Atticynek! Ügyes baba! Tényleg meg lehet őket zabálni! Aziz is mikor jó passzban van, annyira imádnivaló.
Köszi szépen, igazából nem ilyen szép a város, csak a képeken! :) Várom a Te képeidet is! A tevegelést egyszer próbáltam, elég szörnyű, párszor majdnem leestem, úgyhogy fel is hagytam ezzel a sporttal. :lol: Azért egyszer érdemes kipróbálni, csak a fotó kedvéért. :)

Tegnap megmértem Azizt, mert hirtelen minden gatyója rövid lett rá, és már 70 cm, úgyhogy nem hiszem el, hogy alacsony lesz. Hurrá! :D :D

K.

Lilypie Maternity tickers

 
 

Sziasztok Lányok!

Kriszti, igen, ilyen képekre gondoltam. Hát azt nem tudom milyen lehet valójában, de a képeken mesés hely! És hát a tenger! Az még eddig kimaradt az életemből! Pontosabban bokáig sikerült eláztatnia, de annyira pocsék idő volt, hogy nem tudtunk fürödni! Remélem egyszer sikerül bepótolni!
Azért szívesen megnézném élőben is ezt a helyet! :D
Talán még a kép kedvéért, egy tevére is felülnék! :lol:
Mindjárt jössz haza! És akkor mindjárt talizunk is! Hurrá!

Timci: Gratula Atticynek! Ügyes baba! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam. Olvasó üzemmódban vagyok mostanában, mert hétvégén suli, és tanulnom kell nem is keveset. Ádám mellett képzelhetitek milyen nagy öröm. :roll:

Manó! Te is nagyon csini voltál!:)

Nagbri! Nagyon szépek a fiúk még mindig. Holnapi tai áll még?

Kriszta! Gyönyörű helyen laktok! Ne haragudj, ha a pü.-re egy picit később válaszolok! :oops:

Timci! Gratula Ati babának. és egy nagy puszit küldök Neki! Később tudok Neked is válaszolni, mert Ádi sose hagy békén. :roll:

Most csak ennyi, mert Ádi nyűglődik. Szerintem jön a 4. foga.

Kép
Kép
mandula82
 
 


Örülök, hogy tetszenek Nektek a képek! Igazából turistaként tényleg szuper, a tenger gyönyörű, itt lakni viszont már más tészta... :? De ha bármikor nyaralni indultok, őszintén ajánlom Hurghadát! :wink:

Nagbri: akkor nem sok szerencséd volt a tengerrel. Remélem, hogy hamarosan alkalmad lesz kipróbálni, mert azért nem egy Balaton. :) Hú, én már vágom a centit, és már nagyon a végén járok, de azért sajnálom a férjem, és próbálom elrejteni az örömön. :? És persze azt is várom, hogy talákozzam veletek! :D :D

Mandula: szegény, elhiszem, hogy el vagy havazva! És még Ádi is nyűgi... Jó gyorsan jönnek a fogacskái. Aziznak is csodás napja van, nagyon kínlódik valami miatt. :roll: Nálunk még mindig nincs fog, talán a kiütések zavarják, bár már egyre szebb az öblítőváltásnak köszönhetően.

Megyek is, mert hiányol. :)
Felteszem a mi jelenlegi kedvenc képünket:
Kép

K.

Lilypie Maternity tickers


Köszi Lányok! :D

Azért sírtam, mert előző nap tudtam meg, hogy be kell mennem a kórházba, mert kevesebb a magzatvíz. Na nem nagyon fűlt hozzá a fogam, főleg, hogy ilyen ripsz-ropsz történtek az események. :cry: Aztán Apa aggódott ezerrel, és ezt így nehezebb volt feldolgozni. És már tudtam, hogy csak Bendével a karomon jöhetek haza.... :wink:
De utána gyorsan megvígasztalódtam, csak a reggeli indulás egy kicsit pityergősre sikerült... :roll:

Tényleg rám hasonlít???? Eddig a többség szerint inkább Apuka.... :wink: Bár a szeme az enyém.... :wink: :lol:

Kriszta, milyen gyönyörű helyen laktok!!!!!!!!! :D
Egy fotó kedvéért talán én is bevállalnám a tevegelést! :lol: Bár ahogy hallottam, büdös elöl-hátul.... :lol: :lol: :lol:
Aziz nagyon édes!!!!!! Zabálni való!!!!!! :D

Timcike, gratula Atticynek! A kis BABA!!!!!! :) Édes lehet, ahogy mondja! :D olyan kíváncsi vagyok, milyen lesz a hangjuk, amikor nem csak gügyögnek, gurguláznak, hanem szavakat mondanak.... Ti nem??? illetve Ti közelebb álltok már hozzá.... :)
Bende ma hangosan sikongatott, kacarászott! a labda nagyon tetszett neki, amit lökdöstem előtte... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: édes volt.... Kár, hogy Apa lemaradt róla, de estére megmutatjuk neki... :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszönjük a gratulációkat!Én is angyon kiváncsi avgyok már,h.milyen hangja is lesz neki,biztosan nagyon aranyos. :lol: 8)

kriszti-a te babád már ül egyedül?Nem semmi.Ügyesek vagytok!Gratula.Innen is látszik,h.minden baba más. :wink: Azért én is kipróbálnám a tevegélést.Igaz nagyon paráznék,h.nehogy leesek. :oops:

Már alig várom,h.anyuci randit csapjunk. :lol: Remélem,h.sokan el tudunk menni. :roll:

mano-Atticy apja sokmindenről lemarad,dehát nállunk ez márcsak ilyen.Valakinek dolgoznia is kell,sajnos. :cry:

mandula-várom leveled. :wink: Sok puszikát Ádibabának. :wink:


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Hát nagyon édes Aziz!
Tényleg zabálni való!

Timcike: gratula az első szóhoz!És ,hogy ez otthon történt anyudéknál!


Mi is csavarogtunk ma egy kicsit a városba olyan jó volt sétálni!

Mano: hát én is kíváncsi leszek milyen hangja lesz Ágikának de sikoltozni meg gagyarászni nagyon jól tud!

Ma nagyon jót aludtunk fél 11 -ig nyomta kétszer kelt fel enni 3-kor és 7-kor!
De szinte egész nap aludt remélem éjszaka is fog tudni aludni mert egész nap csicsikált!

Kép
mogyoland
 
 


Timcike, sajnálom, hogy nálatok Apa egy csomó mindenről lemarad... :cry: Utálatos dolog ez a munka! :?

Mogyó, nálunk is hasonló a helyzet, ma Bende nagyon sokat aludt nappal... éjszaka nem tudom, hogy mi lesz :?: Már az elaltatás is hosszabb és nehezebb volt, mint máskor. De hát ha nem álmos! :?: :roll:

engem bezzeg nem kell altatni... :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Kriszti: Azizka gyönyörű!
Elhiszem, hogy számolod a napokat! Szerintem a férjed is tudja, hogy örülsz, legfeljebb nem mondja, mert neki meg ugye hiányozni fogtok!
De a te családod meg itt van!

Timcike: én is nagyon várom a talit! Remélem összejön!

Mi ma nem aludtunk annyit mint ti, de azért jól elvolt Dani!
Nekem viszont fájt a fejem! Brrr...
Vendég
 


Sziasztok!

Megint nagyon el vagyok veszve, sajnos! Olvasgatni szoktalak titeket, ahogy Petike, és a szopiztatás engedi. Petike mindig mondja, hogy a gép előtt ülök, hogy mit írtak a csajok:-) Nagyon édi.

Mindenki nagyon csini kismama volt!:-) Nekem sajnos nem nagyon van pocakos képem, majd keresek, s próbálok feltenni.

Timci
Gratula Atticinek! Elhiszem, hogy nagyon várod, hogy milyen lesz a hangja! Biztosan nagyon édi lesz! Én is nagyon vártam, bár Petike folyamatosan gagyog, eleinte a saját kis babanyelvén. Mostmár szinte mindent lehet érteni, bár vannak saját kis szavai, amik nagyon édesek. A levél, az lelev, a boci az butata, stb. Imádom!:-)

Enn
Gratula a négy kilóhoz! Bercike nagyon szépen fejlődik! Remélem minden rendben van vele! Hogy bírja a tornát?

Kriszta
Aziz gyönyörű! Nagyon szép kisfiú! Bár ez minden babára kisebbre és nagyobbra is egyaránt igaz!:-)

Képzeljétek, Dorka már "gagyarászik", illetve gügyög. Olyan értelmes szemekkel tud nézni, hogy el sem hiszem! Ha ébren van szinte mindig rötyög, a papa már teljesen elolvadt. Minden kis figyelemért annyira hálás. TEgnap volt két hónapos, két hetes és két napos! Próbáltam vonalzót feltenni, de sajna nem sikerült.

Tali mikor lesz?

Szép napot mindenkinek!

Andi
kocsisandrea
 
 


Sziasztok!

Ha mindenkinek tetszik Hurghada, akkor tessék megfűzni az Apukákat, hogy itt legyen a következő vakáció, én vállalom az idegenvezetést! :D Van itt minden, tenger, teve, piramisok, Tutankhamon! :lol:

Remélem jól aludtak a babócák, Aziz nagyon húzta a lóbőrt, mert napközben csak 3*fél órát sikerült. Nyűglődött is rendesen. :roll:

Andi: azért jó, hogy néha "idetalálsz"! :) Biztos nehéz lehet két gyerkőccel. Petike édes lehet, ahogy beszél! Várom már én is az első szavakat, eddig csak panaszkodás közben hallunk 1-2 baba, mama, hamma szót, de ez csak véletlen. :) A találka nincs lefixálva, ha minden igaz az ünnepek után kerül rá sor, majd elötte egyeztetünk, hogy mindenkinek jó legyen!

Nagbri: Dani mennyit szokott aludni napközben? És mikor nem alszik mit csinál? Szereti a járókát? Nálunk nem sokáig van el magában, állandó szórakoztatást igényel. :roll:
Igen, tudja a férjem, hogy örülök, és most próbálom beleszugerálni, hogy neki is milyen jó, hogy nem leszünk 1 hónapig, intézheti az üzleti ügyeit. Remélem elhiszi majd. :lol:

Manó: akkor elhiszem, hogy sirdogáltál, nekem is azt mondta a doki, hogy be kell majd feküdnöm, de aztán Aziz megoldotta, és megérkezett 3 héttel hamarabb.
Igen, a teve bizony rendesen büdös, de amúgy aranyos állatka, és nagyon viccesen néz ki! :) Remélem Bende Apujának is megmutatta az új tudományát!

Timcike: Te is számolod már vissza a napokat, igaz? Kiváncsi vagyok Atticy emlékszik-e még a papára?
Igen, Aziz csücsül már kb. 1 hete, nem is nagyon akar már más helyzetet felvenni, néha elre bukik, de nem bánja. :)

Mogyó: jó Neked, hogy Ágika ilyen sokat alszik, Te is tudsz pihenni!
Nálunk nagyon ritka, hogy 4 órát egyben aludjon. :( Mostanában két óránként kér cicit éjszaka! :shock:

Hát, már megint nem sokat aludt, kb. fél órát, én meg persze neteztem. Nincs lelkierőm az ablakpucoláshoz... :?

Szép napot Nektek!

K.

Lilypie Maternity tickers


Manó: elfelejtettem írni, hogy Bende is gyönyörű, nagyon tetszik az új vonalzód! :D És igen, szerintem Rád hasonlít, bár a férjed nem ismerem.

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Hát ablakpucolás nállam már csak ünnepek után és ha nem lesz fagy , most feldíszitettem!


Most kb . mintha este lenne reggel gyönyörű napsütéses idő mostmeg tiszta feketeség!

Ágika megint jól aludt 10 -kor kellt fel.De azért elég sokat forgolodott éjszaka de nem kelt fel.


Kép
mogyoland
 
 


kriszti-igen,mar en is nagyon szamolom a napokat.Alig varom mar a hetfot.Hat szerintem biztos nem ismeri meg Attilat,de a hangjarol ra fog jonni,h.ez neki valahonnan ismeros. :lol:
Most rohanok mert,itt ul az olmembe es ugy buzlik,mint egy kis goreny. :lol:
Gratulalok Azizkanak az ulshez,ugyes!

Mi ma voltunk babatornan.Meg megkerdezte a csaj,h.mit keresek ott,hisz ez a baba jobban fejlodik,mint amekkora. :lol: 8) Mondtam neki,h.szeretnek egy par gyakorlatot megtanulni,ami most hasznos lenne neki.A csaj mutatott 3/at,az ulessel es a maszassal hozhato osszhangba.De O nem tenne semmit,hisz Atticy szepen fejlodik,es talan tul gyorsan,a korahoz kepest. 8)
Kepzelhetetitek,milyen orom ult az arcomon,mikor ezt mondta. :lol:
Most tenyleg rohanok.


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Kriszti: Dani szereti a járókat, egészen jól elvan benne. Mindig rakok be neki játékot, meg esetleg felhúzom a forgót. Ha már nem tetszik neki, akkor a hordozóban van, azon is van játék, meg neki itt van Bence is!
Nem tudom, hogy mennyit alszik! sosem figyelem, ha látom, hogy álmos, leteszem! De mostanában kevesebbet alszik! Többet van fent!

Mogyó:jó fej leánykád van, hogy ilyen sokat alszik!
Nekünk megint olyan éjszakánk volt, hogy hűha!

Timcike: Atticy nagyon ügyike, jó ilyen jókat hallani! Én is büszke vagyok rátok! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Timcike: Atticy hihetetlenül ügyes!:-) Nagyon büszke lehetsz rá!:-) Nagyon sokat jelent, hogy ilyen sokat foglalkozol vele!:-)

Kriszta: Petike is ilyen volt, sokat volt kézben. Hát igen első gyerek és első unoka. Nagyon sokat vártam rá, így el is lett kényeztetve egy kicsit. Azt hiszem. Viszont tudok ajánlani egy nagyon jó könyvet. Deákné Bancsó Katalin: Anya, taníts engem! Szupi könyv, nagyon sok jó ötlet van benne, hogyan lehet fejleszteni a gyereket tulajdonképpen a születéstől kezdve, miket lehet velük játszani stb. Petikével kb 8 hónapos kora óta foglalkozom a könyv szerint. www.tudatosszulo.hu oldalon meg tudod nézni, ha érdekel. Mindjárt 18-a!:-) Gondolom már nagyon várod!:-)

Nálunk most téliálmot alszanak a törpék. Illetve főleg Petike. Délben három órát aludt, fél négykor már én keltettem fel, s már fél kilenckor nyúzta apát, hogy menjenek aludni.:-) Dorka pedig folyamatosan gagyog és rötyög. Fel fogom venni videóra, annyira édes. Petike nem volt ilyen nagyon jókedvű, igaz ő nagyon hasfájós volt.

Mogyo
nálunk jövő héten lesz ablakpucolás. Apa itthon lesz a jövő héten csütörtök kivételével. Már a szomszéd néninek is "elpanaszolta" hogy mi vár ránk a jövő héten. Az ablakpucolást nem igazán szereti. Igaz, én sem. De végre jövő héten eljutok fodrászhoz, és mellíroztatom a hajam.:-) Hi-hi, végre! Levágatni nem lehet, mert Petike úgy alszik el, hogy bögyörgeti. Olyan édi, megmostam, megszárítottam a hajam, s rohant az apjához, hogy Anya gyönyörű!:-) Megzabálom.

Na eldugulok! Megyek főzni!
Szép napot mindenkinek

Sziasztok

Andi
kocsisandrea
 
 


nagbri-köszi,jol esik. :wink:

Andi-hát valóban,nagyon büszke vagyok rá!Igaz rengeteget foglalkozom vele.Ő a mindenem. 8) :wink: És ez,úgy ahogy irtad,rengetegt jelent. :wink:

Atticy is mostanában sokat alszik.Persze én ennek nagyon örülök.Minden evés után,rá egy órára bevágja a szunyát.Van mikor 3 órán keresztül. :lol: Igy nő,nem?! :lol: 8)


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Andi! Te aztán jó korán kelsz! :) Mi ma is 11-kor vergődtünk ki az ágyból Azizzal, mondjuk éjfél után feküdtünk. Nem is tudom, hogy fogunk átállni a magyar szokásokhoz. Ott nem aludhatunk eddig!
Köszi a könyvet, majd megnézem, nagyon szeretek olvasni! Biztos édes lehet Petike, miket nem mond! Várom már én is ezt az időt. Nálunk most kezdi kimutatni, hogy szeret,vagy valami ilyesmi. Nagyon jó érzés. :D Nálam sem volt tegnap ablakpucolás, mert apa váratlanul vendégséget hívott, így főzhettem, de ma már rá kell szánnom magam. Nem sok, csak nehéz elkezdeni.

Timcike! Nagyon jó lehetett ilyeneket hallani Atticiről, dehát látszik is rajta, hogy nagyon stramm, fejlett kisfiú! Remélem nekem hasonlókat mondanak majd! :) Szerintem ahogy hazaértünk rohanok a dokinénihez, hogy nézze meg Zizókámat.
Jó olvasni, hogy milyen elkötelezett anyuka vagy! :D Biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sokat jelent, és meg fogják hálálni a sok törődést! Aziz maximum két órát alszik egyben, de már azt sem akarom hagyni, mert éjszaka közelharcot kell vívni vele, hogy elaludjon.

Nagbri! Dani is lassan 5 hónapos! Nagyon telik az idő! Jó Neked, hogy csak úgy leteszed, és már alszik is! Nálunk csak a cici használ. Nem tudom, hogyan változtassam meg ezt a szokását, nem szoptathatom örökké. :oops: :roll:
Nektek is nehezek az éjszakák? Sokat kel Dani? Nálunk ilyen idős korában kezdett óránként kelni, holott előtte 3 hónapig már átaludta az éjszakát. :(

Mogyó! Nagy díszités lesz a házatokon? Biztos nagyon szép lesz, és Ágika el lesz ájulva a fényektől! :D Mi tegnap láttunk egy karácsonyfát az egyik boltban, Aziz egyből szét akarta szedni, kiváncsi vagyok mi lesz otthon! :roll: Mindjárt írok Neked pü-t!

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Hát esik a hó! :roll:

Kriszta: szerintem Aziznagyokat fog nézni a hóra mármint ha megmarad!

Hát annyira nem vittem túlzásba a díszitést!Inkább jövőre akkor már jobban fogja már értékelni Ágika!


Most ketten vagyunk Apa dolgozik!(maradhatnak)

Kép
mogyoland
 
 


Havazás??? De jó Nektek! Remélem marad még nekünk is, meg karácsonyra, aztán jó gyorsan olvadjon is el, hogy tudjak menni Bécsbe, meg mindenfelé!

Gratulálok a férjednek Mogyó! Tök jó, hogy maradhatnak!

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszti: Itt nem esik! :(
Micsoda tervek! Bécs?
Nem semmi egy csajszi vagy!
Igen, az alvással mákom van, de mindkettő ilyen volt. Bencét is csak le kellett tenni! És már aludt is!
Dani változó, most jól aludt! De úgy tűnik teljesen beállt erre a kettő körüli kelésre. Úgy döntöttem elfogadom, ez van! De most így jó volt!

Mogyo: én is örülök, hogy sikerült a férjednek maradnia!
Vendég
 


Esik a hó!!!!!!!!
Vendég
 


www.ffk-wilkinson.com

Ezt nézétek meg!

Kép
mogyoland
 
 


Nagbri:itt már vagy két órája esik!

Hát most nálunk is beált a lány a 3-órási evésre éjszaka utánna meg 7-kor de akkor még alszik egyet!
Most egy pár napja nagyon jól elvan berakom a kiságyba és nézelődik és egyszercsak már alszik is de éjszaka nem marad a kiságyba!
Szerintem most már ahogy nő jobban elvan egyedül is elnézelődik meg elgagyarászik!


Kriszta: nállatok külön alszik Aziz?


Kép
mogyoland
 
 


Ja tevéről eszembe jutott valami a volt matektanárom mesélte ,hogy mikor voltak Egyiptomban akkor kiprobálták és a feleségével elszaladt a teve és valahol a sivatagban érték utol őket!

Kép
mogyoland
 
 


MOgyo: Nagyon jó, én már láttam! Már akkor is állatira tetszett! :lol:
Vendég
 


Timi: Itt vagyok. Csak közben én szeptemberben folytatattam a főiskolát Szolnokon, most másodéven és most elég sok beadandóm volt, így egy kicsit elhavazódtam. Most próbálok visszaolvasni és később írok.
Teszek fel én is képet:
Ez a 36. héten készült:
Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Szia Lin:neked szép nagy pocakod volt! :D

Nagbri: felétek még mindig jó be van borulva!Gondolom Bence örül neki!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

B.Lin: ez aztán a pocak! És még ezután nőtt? :shock: Milyen szakon vagy Szolnokon? én ott végeztem kereskedelmin.

Mogyó: jó ez a tevés sztori! :lol: Sajna Aziz velünk alszik, teljesen rászokott, és egyre jobban... Mostanában a délutáni alvásnál is teljesen rám"kapaszkodik" kezeivel lábaival, nehogy elmenjek. Azért általában sikerül megszöknöm. :)

Nagbri: az nem olyan rossz szerintem ha egyszer kel éjszakánként, és biztos hamarosan erről is leszokik. Reménykedek én is, hogy változik nálunk valami, aztán úgyis az lesz amit ők akarnak! :lol:
Bécsbe csak egy napra akarunk menni anyummal a januári nagy leértékelésekre. Aztán majd látjuk, hóban nem indulunk el. Nem szeretek unatkozni, meg én ilyenkor töltöm fel a ruhakészletet mindannyiunk számára.

Elkezdtem az ablakpucolást, és a nagyszoba után elfogyott az újságpapír! :lol: de sajnálom... :)

K.

Lilypie Maternity tickers


b.lin-hát te nagyon ügyes vagy!Gratulálok.Én is befejeztem végre a sulit.Atticy mikor 6 hetes volt akkor államvizsgáztam. 8) :wink: Csak igy tovább.Sok erőt és egészséget nektek.Aztán gyere és mesélj! :wink:

Kriszti-nagyon szzépen köszönöm a keves szavakat!Te is rengeteget foglalkozol a kisfiaddal. :wink: Biztosan imádja!Atticy-val ha csak 1 percet nem foglakozok,már kiabál. :lol:

Most mennem kell fürdetés stb.Sziasztok! :wink:


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszta: ez ám csel elfogyott az újságpapir!


Esik a hó rendületlenül!
Most voltam lapátolni!



Kép
mogyoland
 
 


Nagy ho van nallunk is!!!! :lol: 8)

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


HOL VAGYTOK?????????? :shock: :roll:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Jól behavazott akkor nálatok! :)
Biztos a többiek is lapátolnak, azért tűntek el! :lol:
Mi már eléggé készülődünk, már amennyire lehet Aziz melett... Most kitalálta, hogyan kell úgy sírni, hogy egyből felvegyem. Nagyon betyár. :roll:

Timcike holnap érkezik a férjed? Biztos nagyon várod már!
Most hallottam, hogy hétfőn meg sztrájk lesz, remélem nem húzzák el keddre is, mert így is 9 órát leszünk úton, nem hiányzik semmi késés. :shock:

Többiek hol vagytok :?:

K.

Lilypie Maternity tickers


kriszti-ha minden igaz,hetfon erkezik Attila.Hat kivanom nektek a legjobbakat.Jo utat es vigyazzatok magatokra! :wink:


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Köszönjük szépen Timcike! :)
Attilának is nagyon jó utat! Vigyázzon ebben a nagy hóban!

K.

Lilypie Maternity tickers


Jó utat nektek és vigyázatok magatokra!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Jó utat! Reméljük gyorsan elrepül az idő, s gyorsan hazaértek!

Csináltam tegnap képet a manócskákról:

Kép Kép

Kellemes további hétvégét!:-)
kocsisandrea
 
 


Köszi lányok!
Azért még maradunk két napot. :)

Andi: nagyon édesek a gyerekeid! Mintha ikrek lennének, csak kis korkülönbséggel! Hú, asszem az én anyósomék nagyon boldogok lennének két ilyen gyönyörű szőke, kék szemű gyerkőccel! :lol:

Aziz még itt sírdogál, de persze aludni nem hajlandó. :roll:

Jó éjt Mindenkinek!

K.

Lilypie Maternity tickers


kriszti-köszi a jókivánságot,remélem vigyázni fog az úton.

Andi-nagyon helyesek a manócskáid.És valóban szeretik ennyire egymást? :roll: Egyik sem féltékeny a másikra? :roll:

Oriási hó van nállunk,megyünk szánkózni. 8)

Látod nagbri-nem vagyok önző,egy kis hó izelitőt küldtem át nektek is.Majd még próbálok küldeni Karácsonyra,de nem igérem. :wink:


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Látom már mindenki készülődik a Karácsonyra. Jól teszitek! :D
Szánkóznak a gyerekek?
Brigi, Bence örül? Gondolom be sem lehet hozni a házba! :)
Andi, Petike is hasonló?

Timcike! Nektek meg jó szánkózást! Atticy tiszta profi lesz már benne, annyi hó van nálatok! :)

Kiváncsi vagyok Aziz mit szól majd a nagy hideghez, jól bebugyolálom majd a plédjébe, aztán anyuék hozzák a téli felszerelést. :D

Na, megyek pakolászni, azért be-be nézek, hátha valaki netközelben van még! :)

Szép napot Nektek!

K.

Lilypie Maternity tickers


Hát megvagyunk mi is de apa dolgozik és leléptem anyukámékhoz egy kicsit csavargoba!
Otthonhagytuk a lányt anyunak mi meg apuval elmentünk bevásárolni nem akartam vinni a nagy tömegbe a lányt!
Jól elvoltak anyuval dalolt neki aztán aludt !


Szépek a babák nagyon!

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!
Na nemrég értünk be a nagy szánkózásból! Andris húzott minket kocsival! szuper volt!
egész hétvégén nem voltunk itthon, bent voltunk anyóséknál! Bence egyfolytában szánkózott! Állandóan lent akart lenni!
Tegnap is volt ám gyönyörű hóesés! Köszi Timcike! :D
Mi meg hazaértünk, szánkózás, hólapátolás, szánkózás! Nagyon jó volt, apa meg rettenetesen élvezte a hóban való vezetést, persze hóláncal könnyen vagánykodott!

Andi: Gyönyörűek a gyerekek!

Timci: Attilának nagyon jó utat!
Vendég
 


Sziasztok!

B.Lin, jó hogy nem tűntél el... :D Szép nagy pocakod volt neked is! :D

Kriszta
, nektek jó utat, illetve Timcike nálatok meg Apának! :lol: Kriszta ne hagyd otthon a kesztyűt-sálat-sapkát! :lol:
A gyerekek meghálálják a sok-sok törődést, gondoskodást! MÁr csupán azzal is, hogy viszont-szeretnek bennünket! :D De biztos észre lehet venni a gyerekeken, melyikkel foglalkoznak jobban a szülei, és kivel nem nagyon. (persze sokszor nem a szülő hibája, ha így alakul az élet... :? ) De attól még szerintem minden szülő szereti a gyerekét! :D
Na ezt jól megaszondtam! :lol:

Nagbri, élvezték a gyerkőcök a havat??? Nekem nosztalgiázni támadt kedvem, és eszembe jutott, amikor bennünket húztak autóval szánon.... Nagyon imádtam! :D
Mi sétáltunk serényen ebben a hóesésben. Kicsit el is ázott a babakocsi, de Bendét jól bebugyoláltuk, így ő ebből semmit nem vett észre. Hatalmasat aludt! :D Ja és elindultunk szánkót keresni, hogy az unokatesóval szánkózzanak. De nem találtunk! :( Na mindegy! Jövőre már tuti jobban élvezi majd Bende is. Egyelőre csak annyit érzékelt, hogy valami az arcára hullott... :wink:

Andi, nagyon szépek a gyerkőcök! Tényleg olyanok, mintha ikrek lennének kis korkülönbséggel... :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Érdekes nállunk is apa már szánkozni vitte volna a lányt ,hogy én fogom ő meg húz minket !
De szerintem korai még mondtam neki ,hogy jövőre már unni is fogja mikor modja neki , hogy apa,szánkó!

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Hát igen elég szép nagy pocakom volt, nehéz is volt már a végén.

Kriszti: Kereskedelmi és marketing szakra járok.

Rólunk: Járni még nem tudunk, de kézenfogva megyünk, sőt szaladunk. Nem tud lassan menni a kis kopém. A bútorok mellett is szépen araszolgat, szerintem nemsokára egyedül is próbálkozik.
6,5 hónaposan kijött két fogunk egymás után, azóta semmi.
Enni eszik lassan már mindent, persze amit még nem szabad azt nem (tejtermék, tojás stb.).
Nagyon jó kislány, bár kicsit hisztis mostanában. Általában végigalusza az éjszakákat, néha van egy kis sírás, vagy forgolódás.


Most egyenlőre ennyi.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Hát mi is csak jövőre szánkózunk, Sárika még kicsi hozzá...

Egyébként a kicsi lánykámnak először nem tetszett a hó, illetve mint később kiderült, csak akkor nem tetszett neki, ha a babakocsiból nézhette. Amint ráesett egy hópihe prüszkölni kezdett... Aztán az apja kivette (a legnagyobb hóesésben) a babakocsiból és onnantól semmi baja nem volt, csak tátott szájjal leste, hogy hogy megváltozott a táj... Olyan kis tündér volt!

Ma délután vagy holnap megyünk védőnőhöz, megmérjük a kis sonkáit Sára babának... Szerintem már a 8 kilót üti...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?