Sziasztok!
Ha mindenkinek tetszik Hurghada, akkor tessék megfűzni az Apukákat, hogy itt legyen a következő vakáció, én vállalom az idegenvezetést!
Van itt minden, tenger, teve, piramisok, Tutankhamon!
Remélem jól aludtak a babócák, Aziz nagyon húzta a lóbőrt, mert napközben csak 3*fél órát sikerült. Nyűglődött is rendesen.
Andi: azért jó, hogy néha "idetalálsz"!
Biztos nehéz lehet két gyerkőccel. Petike édes lehet, ahogy beszél! Várom már én is az első szavakat, eddig csak panaszkodás közben hallunk 1-2 baba, mama, hamma szót, de ez csak véletlen.
A találka nincs lefixálva, ha minden igaz az ünnepek után kerül rá sor, majd elötte egyeztetünk, hogy mindenkinek jó legyen!
Nagbri: Dani mennyit szokott aludni napközben? És mikor nem alszik mit csinál? Szereti a járókát? Nálunk nem sokáig van el magában, állandó szórakoztatást igényel.
Igen, tudja a férjem, hogy örülök, és most próbálom beleszugerálni, hogy neki is milyen jó, hogy nem leszünk 1 hónapig, intézheti az üzleti ügyeit. Remélem elhiszi majd.
Manó: akkor elhiszem, hogy sirdogáltál, nekem is azt mondta a doki, hogy be kell majd feküdnöm, de aztán Aziz megoldotta, és megérkezett 3 héttel hamarabb.
Igen, a teve bizony rendesen büdös, de amúgy aranyos állatka, és nagyon viccesen néz ki!
Remélem Bende Apujának is megmutatta az új tudományát!
Timcike: Te is számolod már vissza a napokat, igaz? Kiváncsi vagyok Atticy emlékszik-e még a papára?
Igen, Aziz csücsül már kb. 1 hete, nem is nagyon akar már más helyzetet felvenni, néha elre bukik, de nem bánja.
Mogyó: jó Neked, hogy Ágika ilyen sokat alszik, Te is tudsz pihenni!
Nálunk nagyon ritka, hogy 4 órát egyben aludjon.
Mostanában két óránként kér cicit éjszaka!
Hát, már megint nem sokat aludt, kb. fél órát, én meg persze neteztem. Nincs lelkierőm az ablakpucoláshoz...
Szép napot Nektek!
K.