Köszönöm a tanácsokat. Szerencsére rendben vagyok, se láz, se hőemelkedés, és már a hasam sem görcsöl, csak hát érzem, úgy amúgy tompán. Vérzés nincs, enyhe barnás folyás, ez is csak reggel, bár ha rosszabb lenne a szemem, észre se venném
Úgyhogy most azért megnyugodtam. Igaz, bár péntelen volt a műtét, én kedden már bementem dolgozni, de szerencsére tudok pihenni eleget, mert hát nem hajt a tatár és engem áldottak meg a világ legmegértőbb főnökével, és kollégáival, szóval egy rossz szavam sem lehet ezen a téren.
De nagyon sokat segít ez a fórum is, tényleg erőt ad. Arra gondolok, hogy akkor most tiszta lap, és várakozunk és tervezgetünk megint. Mert ez tényleg olyan jó volt. Igaz, nekünk az esküvő után első próbálkozásra - mondhatni - összejött a baba, szóval bízok benne, hogy ha már újra próbálkozhatunk, hamar összejön. Na, sikerült bemutatni a türelmes oldalamat, asszem
Azért a szövettanra kiváncsi vagyok, remélem, nem találnak komolyabb gondot, ami ezeket a terveket összetörné.
Nekem egyébként most különösen jól jön a karácsony - addig is telik az idő, nem arra gondolok, hogy mikor jön már meg...bár én extra rövid ciklussal rendelkezem, vagy rendelkeztem -legalábbis ahogy titeket olvastalak. 21 nap, se több, se kevesebb. Óramű pontossággal és max 4 nap "dráma". Szóval remélem, hogy nem kell 45 napig várnom, míg az első megjön
Húú most aztán tényleg hosszúra sikerültem, úgyhogy nem szaporítom tovább a szót..