Új privát üzeneted érkezett!

Lei- elfelejtettem mondani, az émelygés szerintem biztos jel. Úgy emlékszem, hogy te amúgy is hányingeres voltál ugye??
Vendég

LEI!!!!!!!

Éljen-éljen-éljen!!!!!!!!

Remélem mostmár nem jön meg!
Most hányadik napon vagy?
Úgy izgulok! Mikor csinálod a tesztet?
Én nem bírok ki még pár napot!
Ha negatív lesz majd veszel holnap is-egészen addig amíg nem lesz POZITÍV!!!!!!!!!!! :lol:

Várom hogy jelentkezz!!!
Nagyon szorítok!
Pussz

Ja és nem ettél semmi olyat amitől émelyeghetnél!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

igen, amúgy is hányós voltam az előzőnél is. De nem tudom ez az-e tényleg, most vizsgálom magam egyelőre. nem akarom bemgyarázni magamnak a dolgot.
Egyébként én sem fogok kibírni még pár napot, úgyhogy szerintem holnap reggel tesztelek egyet. :?
lei

Lei- jól van ne éld bele magad annyira. De várom a pozitív tesztet!!! :D
Vendég

Lei!
Szurkolok!!! Remélem, hogy holnap reggel jó kis hányingerrel ébredsz és pozitívat tesztelsz!
tücsökbogár

Lei!

Én is szurkolok neked!!++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt mindenkinek!
Lei!
Helyzet???????????????
tücsökbogár

Sziasztok!
Hát sajnos negatív lett a teszt. Én mintha lűtnék benne egy iszonyú halvány második csíkot, de mikor páromnak mutattam, hogy nézze meg ő is, ledorongolt, hogy miért kattantam így rá erre a témára, meg hogy a 6 nap késés még nem jelnt semmit, hiszen most még össze van zavarodva a szervezetem, szóval még biztos kell pár hónap mire beáll rendesen a havi.
Kicsit rosszul esett a reakciója. :( EL is ment a kedvem a dologtól most egy kicsit.
De persze még nem jöt meg. Már arra is gondtolta, hogy lehet, hogy a műtét utáni első mensit követő barnázás volt a második havi esetleg? Vagy én ez már nem értem.....
lei

Lei! Sajnálom,hogy negatív lett,de azért ne hidd el 100%-ig!
Tudod én is írtam,hogy a halvány második csíkot csak én láttam,pedig a páromék nagyítóval nézték és másnap gyönyörű pozitív lett!
Hányadik napon vagy ma?
Szorítok továbbra is,de ha most nem is lesz pozitív akkor majd jól indul az újévetek!
Tudod:ÚJÉV-ÚJÉLET!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Köszi ibm a bíztatást! Jól esik, mivel egy kicsit elkenődtem a párom reakciója miatt. Meg is fogadtam magamnak, hogy ezekután inkább nem fogom beavatni ezekbe a dolgokba. Nem érdemes.....

Egyébként pénteken kellett volna megjönnie, tehát már 6 napja.
arra is gondoltam, hogy mi van akkor, ha a műtét utáni első mensit követő, félidőben jelentkező barnázás volt valójában a második mensi. Ez lehet szerintetek?
lei

Szerintem félidőben nem az volt.
De hény napra számolod,hogy akkor kellett volna,mert nekem miután megcsinálták a műszeres befejezést volt, 30-35 nap is,de aztán szépen beállt 28-ra.
Mióta megcsinálták már a menst. előtt mindig 1 hétig volt barnázás,mikor meg megjött rendesen,akkor aztán tényleg rendesen 2 napig+3 light-os nap.
Nem egyszerű!

Kép

Kép
ibm

Lei- a párod azért áll így hozzá, mert nem akarja hogy nagyon beleéld magad! Csak téged akar megkímélni a csalódástól! És talán jobb is ha te is így állsz hozzá, de szerintem a halvány csík is csík!!! Nekem a neg. tesztek után jöttek a "csak én látom" csíkosak. Utána nagy soká pozitiv. Komolyan mondom h. már vagy 6 hetes terhes voltam a lányommal és még mindig nem mertem megmutatni a tesztemet senkinek, mert olyan halvány csík volt rajta. Pedig a tüneteket már hetek óta "produkáltam".

Egyébként meg ha elkeseredtél az is lehet a terhesség jele. :D Ilyenkor mindenen kiborul az ember. A félidei barnázás inkább a peteérés lehetett, van akinek rendszeresen ilyen. Mondjuk tény hogy összezavarodhat a szervezet, de bízzunk a legjobbakban!
Vendég

Párodra próbálj meg nem haragudni,szerintem nem akart rosszat!
Csak nyilván őt is megviselték a történtek és nem akar csalódni,ők nem érzik úgy mint mi a saját testünket!
Én is mindig mondtam a páromnak,hogy nem jön semmi barna mostmár csak nem fog!
Mindig mondta,hogy még ne teszteljek,korán van,de én nem bírtam és persze negatív lett!
Nem akarta ,hogy szomorú legyek és ő is pozitívot akart látni!
Azóta majd ki ugrik a gatyájából,ahogy én is!

Kép

Kép
ibm

Lei-küldtem privit! A többiektől bocsi de ez nem ide való... :D
Vendég

Sziasztok!

Közben kicsit lenyugodtam, köszi amiket írtatok. :wink:
Párom meg ilyen, ezt tudom, nem gondolja komolyan, csak hát ilyenkor ugyabár érzékenyebbek vagyunk és bármi kicsi bántás sokkal rosszabbul esik, mint máskor.
Lekattanok a dologról kicsit, és majd pár nap múlva egy uccsó tesztet csinálok. :?

amúgy nekem a műtét után 37 napra jött meg, kicsit lightosabban, mint azelőtt, de azért jött. És onnantól számolom 29 napra, mivel azelőtt annyi naposak voltak a ciklusaim. Arra célzol, hogy esetleg megint 37 napra jöhet meg?
lei

Igen,ezért kérdeztem.
Mert pár hónapig 2-3 asszem nekem is ilyen sokra jött!
Úgyhogy még bármi is lehet!
Oké,akkor kattanjunk le a dologról és ha pár napig még mindig semmi akkor meglesz Apának a kari aji!!!!!!!!! :lol:
Azért titkon majd drukkolok! :lol:
Úgyis megírod azt is ha megjön és azt is ha nem!
Remélem!

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Persze, ha lesz valami, akár pozitív, akár negatív hírem, úgyis megírom nektek!!
lei

Sziasztok!

Lassanként szedem magam ismét össze. Most ismerem a hangulatváltozásokat, a sírórohamokat, már tudom, hogy ez egy ilyen időszak. Sajnos már van ebben tapasztalatom..

Lei, ne keseredj el. A férfiak másként élik ezt meg. Ők nem tudnak ennyire rákészülni a témára, genetikaliag is másra vannak berendezkedve.

Csak példaként. Anyukám ott volt velem, amikor kiderült, hogy ez a terhesség is elhalt.. Erre ő sírva azt modta, hogy neki ÉN vagyok a fontos, azt a kis lakót ott bent a pocakban még nem ismeri, nem tudja úgy megérinteni. Ezt az én anyukám mondta, akinél a világon senki sem vágyik jobban élete első unokájára!! Szerintem a párjaink is így vannak. nekik mi vagyunk a "kézzel foghatók", értünk izgulnak.

Volt többször is, hogy nem szóltam senkinek a tesztről, mert nem akartam, hogy más is állandóan ezzel legyen "terhelve".
Pedig nekem most legutóbb a párom hozott tesztet, de mégis.. ez az én benső dolgom, döntésem, hogy tesztelek e vagy sem. Aztán ha negatív, kisírom magam és aztán jön ismét a remény hogy majd a következő!

Most is erre készülök. A doki szerint februárig várni kellene, de ha nem lesz műtéti befejezés (eddig úgy tűnik, hogy megúszom), akkor egy percet sem fogok várni. Nem fogunk védekezni, jöjjön, aminek jönnie kell. Ha elsőre ismét terhes lennék (kicsi rá az esélyem), akkor boldog leszek, és megteszek minden tőlem telhetőt a terhességem és babám érdekében.

Fel a fejjel mindenkinek, mi ezt sohasem fogjuk feladni, mégha nehéz perceink, napjaink is vannak.

Szép napot mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Röné- reméljük nem lesz műtét és akkor mihamarabb újra próbálkozhattok. Azt meg ne mondd, hogy kicsi az esély a rögtöni teherbe esésre, mert szerintem sok minden a fejben dől el! Remélem mielőbb sikerül neked!!!
Vendég

Lei: nyugodj meg! A férfiak teljesen más síkon mozognak! Soxor én is megdöbbenek és alig térek magamhoz a férjem reakcióit illetően. Azt érzem többször, hogy érzelmek nélkül termtette a Mindenható. Aztán rájövök, hogy egyszerűen csak realista. Abból is a legrosszabb! Nem kerget ábrándokat, majd ráérünk agyalni ha biztos lesz!

Figyu! Az én szeretve tisztelt párom azt mondta, hogy akkor kezdünk örülni, ha az UH-on látjuk! Két csík még semmit nem jelent! Csak azt, hogy valahol van, de lehet még akár méhen kívül is!!! Kösz! Rendes nem?!
Ezt csak azért írom, hogy megértsd, ők abszolút realisták! Csak másolhatnám amit Ibm írt! Szóval ne légy rá morcos! Egyszerűen csak férfi, és mint olyan.... ilyen! :wink:

Ja, még csak annyit, hogy az én ciklusom is inkább 36-38 napos, semmint 28! Szóval ha sejthető a második csík, akkor nyugi! Egyébként, mint írtam nálam is eltelt a várt menses megjövetelétől (és nem 28, hanem 35 napra számoltam!!!) 3-4 nap, mire az egy csíkból kettő lett....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

röné: teljesen jól megfogalmaztad ez a dolgot azzal kapcsolatban, hogy a kívülállók, családtagok hogyan reagálják le ezeket a dolgokat. Ezekután én sem fogom nagy dobra verni, hogy mi zajlik bennem. Legalábbis remélem, hogy meg tudom ezt valósítani. Mert azért nehéz ezekről nem beszélni.
lei

mandala: hát igen, most számolom, hogy ha 37 napot veszek a ciklusnak, akkor most szombaton kéne megjönnie. Úgyhogy ez alapján van még idő.....na majd meglátjuk.
lei

Sziasztok,
én most 7-én vesztettem el a kisbabánkat, 11 hetesen. Az ultrahangra mentünk, agy volt a várakozás, de sajnos közölték, hogy nincs szívhang, ezért azonnal megműtenek. Azóta össze vagyok törve,és bele-bele olvasva ebbe a fórumba, azt remélem, hogy kis erőt nyerhetek és türelmet tanulhatok abból, ami veletek is történt. Rengeteg kérdésem is van, hátha ti tudtok nekem választ adni.
A műtét után mennyivel jött meg az első mensitek? Mit mondtak a dokik, mennyit érdemes várni? Érdemes e valamilyen kivizsgálásra elmenni nekem és a páromnak?
Bocsánat, hogy kapásból belecsapok a lecsóba, de annyi kérdés kering bennem, a miértekkel meg nem akarok foglalkozni.
wruska

Wruska- nagyon sajnálom a történteket, de sajnos már nincs mit tenni, viszont a legjobb helyre jöttél! Engem lelkileg ez a topik billentett helyre! Mert ugye a férjed, a családod, a rokonok nem biztos hogy átérzik a fájdalmadat, mert nem ők élték át. Itt viszont...

Nekem a dokim azt mondta hogy 2-3 hónap után lehet próbálkozni, ami nálam azt jelentette, hogy első mensi után :D .
Pont 5 hétre jött meg a műtét után, "niagara" jelleggel. Az a baj hogy egy vetélés után nem nagyon akarnak kivizsgálni, de van aki ebben is tud neked itt tanácsot adni (Alziza).

Nyugodtan kérdezz, ha tudunk válaszolunk.
Fel a fejjel, ennél már csak jobb lehet!!!
Vendég

Szia wruska!
Nekem a műtét után 37 nappal jött meg az első mensi, és az elég gyenge volt a régiekhez képest. De sokaknak meg pont ellenkezőleg, nagyon erpsen és sokáig van meg az első.
A lényeg, hogy nekem a doikm azt mondta, hogy az első mensi után már próbálkozhatunk is megint.
De ez változó, hogy kinek mennyi várakozási időt mond a dokija. Általában 3-6 hónapot szoktak javasolni, de azt inkább azért, hogy lelkileg jöjjön rendbe a kismama. Fizikailag elvileg egy-két mensi után már jól van a méh, különben is csak akkor tudsz újra teherbe esni, ha a méh már kellően fel van megint készülve.

A miérteket szerintem ne keresd, hiszen a legtöbbünkinél a természet intézte el így a dolgot, mert valószínűleg kromoszómahibás, és ezáltal beteg volt a baba. Talán jobb volt így neki. De ez persze csak személyes véleményem.

A lényeg szerintem, hogy várd meg az első mensit, ami előtt, vagy után még lehet pecsételő vérzés, vagy esteleg barnázás. Ha nagyon vérzel, esetleg menj vissza dokihoz, ha úgy érzed, hogy ez nem normális. De ezeken kívül csak türelmet tudok javasolni. Az idő segíthet, hogy ne mindig rá gondolj, meg hogy a lelki traumán túljuss. Az is fontos, hogy valakivel beszélgetni tudj ezekről a dolgokról, akár itt a fórumon, akár barátokkal, és attól te is megkönnyebbülsz kicsit. Szóval ide bármikor jöhetsz beszélni! Nekem sokat segítenek a csajok! :lol:
lei

Nagyon nagyon köszönöm a bíztató szavakat. Most egyenlőre próbálom azt a parát legyőzni - első lépésként, hogy a műtét után rendbe jöjjek. Semmi vérzésem nincs, se lázam, bár most néztem és 37,2 volt, no meg hasfájás. A legrosszabb, hogy fogalmam sincs, hogy ez normális-e, és a dokim csak hétfőn tud fogadni, de ha ez marad, tuti bemegyek az ambulanciára, nehogy elszúrjam az esélyeimet azzal, hogy kivárom, míg jobb lesz, az alatt meg szépen begyulladok. Bár fogalmam sincsen, hogy ennek mennyi az esélye.
wruska

Wruska, sajnálom, hogy itt kell köszöntenünk Téged. Remélem itt a topikban választ kapsz minden kérdésedre, illetve itt nyugodtan kiöntheted a szívedet. Itt mindenki megért, mert sajnos mi mindannyian átestünk ezen a traumán.

A műtét utáni időszakra mindenkinek másként reagál a szervezete, de ha úgy érzed, akkor mejn tényleg vissza a dokihoz és inkább nyugtasson meg, hogy minden rendben van.

Mint a többiek is írták, 3-6 hónapot mondanak az orvosok, de szerintem minden nő érzi, mikor van itt az ideje egy újabb próbálkozásnak :D (és mi ebben a topikban nem a türelmünkről vagyunk híresek :lol: )

Kitartás, és ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, akkor sírd ki magad, és gyere a topikba amikor csak tudsz!

Hú, képzeljétek! Ma babáztam. A barátnőm 4 hónapos kisfiát babusgattam meg. Nagyon jót tett a lelkemnek. Jól megdajkáltam a kissrácot :)

Nekem ez valahogy visszaadja a reményt...

Rönééé

Kép
röné

Röné- örülök, hogy jobb a kedved! Igen ezek a babók erőt adnak! Én meg a régi topikomban nézegetem az uh. képeket, és semmi önsajnálat vagy irigység nincs bennem, egyszerűen imádom a gyerekeket nézegetni! Mondjuk már gyerekkoromban simán rám lehetett bízni egy kicsit, mert annyira anyáskodtam felettük, imádom a babákat! (aztán megnőnek :D )
Lesz még neked ilyen kicsid, fogod te még a fejedet, hogy te jó isten mennyire jó lenne egy kicsit egyedül lenni!!! :D

Wruska-hívd fel a dokidat, mondd el a panaszaidat. Nekem azt mondták láz nem lehet a hőemelkedést nem tudom, nekem nem volt az sem és görcs sem. Mindenképpen megnyugtat ha felhívod! Szerintem csak akkor menj vizsgálatra, ha azt mondja menj be, addig elég a telefon is, ő tudja, hogy ez még normális-e. Egyébként enyhe görcsölés attól is lehet, hogy össze megy a méhed, de ez tényleg nagyon enyhe, mivel még 11 hetesen nem nő olyan sokat. Remélemjük nincs semmi komoly!!
Vendég

remélemjük=reméljük
Vendég

Wruska!

Üdv. sajna itt :( de azért érezd jól magad közöttünk :wink:

A hőemelkedés meg a görcs csak egy bizonyos szintig normális,mindenképp menj el dokihoz ha ez nem enhyül vagy ne adj isten rosszabbodik,nehogy hullamérgezés legyen(tudod amikor bennmaradhat egy darabka)Isten ments ,hogy riogassalak de azért óvatosnak kell lenni!!!Meg nekem az is mondta a dokim,hogy ha láz meg görcsölés meg friss piros vér ürül ,akkor irány a kórház!!Egyébként meg a 11 hetes terhesség után már igenis sokat tágult a méh,annak is betudható az enyhe görcs.Nekem anno a dokim elmagyarázta hogy már a 6 hetes méh is sokat tágul.

Ahogy a többiek is írták általában 6 héttől 6 hónapig szokták javasolni a dokik a várakozást a műtét után.Én vagyok az élő példa, hogy a műtét utáni első mensi után egyből megfogant a babánk(mert ahogy Röné is írta nagyon találóan,itt nem vagyunk híresek a türelemről :wink: )és már a 26.hétben járok.

Nekem egyébként a műtét után 35 napra jött meg először és azóta se... :wink: :wink: :wink:

Arra számíthatsz hogy általában az első mensi "niagara"szintű lesz(de vannak kívételek).

És csak ismételni tudom a többieket,hogy gyere bármikor,kérdezz csak bármit,anno nekem is sokat segítettek itt a lányok lelkileg meg pesze kiokosítottak is :wink:

Lei!

Pasik:teljesen egyet értek az előtem szólókkal ezügyben... :?
Tényleg ne vedd zokon a párodtól a reakcióját...alapjáraton más síkon mozog az agyuk meg minden...Tudom hogy az ember lányának rosszul esik hogy nem tudják magukat úgy beleélni ahogy azt mi elvárjuk...de egy nőnemű személlyel kell megosztani ilyenirányú érzéseinket(én erre jöttem rá,és működik)
Még bízzunk!!!!Hátha egy-két nap és poz.lesz!!

Röné!

Klassz hogy kicsit jobb a lelekd!Ez a beszéd!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Wruska!
Sajnálom ami történt és én igazán nem vagyok orvospárti, de lehet, hogy tényleg nem ártana bemenni az ambulanciára, ha nem ér rá a saját orvosod. Ilyenkor a fenének sem hiányzik, hogy a lelki bánata mellé még fájdalmai is legyenek.

Lei!
A pasikhoz csak annyit, hogy az én férjem meg a másik végletbe tartozik. Nagyon vágyik a babára és ha egy kicsit is késik a mensi, egyből azt kérdezgeti, hogy nem vagyok-e terhes. Persze nálunk sajna a válasz is egyértelmű - már ha a csodákat nem számoljuk. De ennek a nagyon pozitív hozzáállásnak is megvan a hátránya, mégpedig az, hogy amikor elvesztettük a babákat, akkor ő is iszonyúan szenvedett, mert már nagyon beleélte magát, nagyon apának érezte magát.
tücsökbogár

hali csajok! szar volt a gépem vírus miatt, ezért nem tudtam jönni sokáig. helyzet: 31 napra jött meg megint pontosan mint a múltkor! szóval műtét után van két 31 napos ciklusom! Karácsonykor nekivágunk éles-élesben! szorítsatok! :wink:

lei
sajnálom! :cry:

wruska
sajnálom, hogy közénk kellett csatlakoznod és nem valamelyik kismamás topikba! mi itt mind átéltük a poklok poklát (én pl a 23. hetes kislányomat vesztettem el), de nem adtuk fel! küzdünk! küzdj velünk te is! :wink:
Vendég

Baba!

Szuper!!!

Mindent bele karácsonykor,adjatok bele apait-anyait :oops: !!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Baba- drukkolok!!! :D
Vendég

Hajrá Baba!
Nagyon szorítok nektek! :lol:

Kép

Kép
ibm

köszi csajok! :wink:
Vendég

egyébként tegnap már lehetett volna menni a genetikai eredményért! de hát párom nincs itthon, én meg egyedül nem megyek! az a heyl olyan irtózatos számomra! és felkavaró :evil:
Vendég

Baba- ne menj akkor semmiképpen egyedül, jobb ha fogja a párod a kezed! Aztán ha lehet 8-9 nap múlva hajrá!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Közsi mindenkinek, hogy írtatok. Azóta már kibékültem magamban a párom reakciójával. De arra jutottam, amit panny is mondott, hogy inkább barátnővel fogom megosztani ilyenirányú gondjaimat, gondolataimat ezentúl :) Párom maximum a végeredménnyel fog szembesülni. :)

wruska: szerintem inkább menj be dokihoz, ha bármilyen kételyed van az állapototdat illetően, nehogy valami naj legyen. Utána meg majd milyen jó lesz megnyugodni, ha nincsen semmi mégsem.

Lányok!!
Én mától elvileg szabin vagyok egészen január 3-ig. Szóval nem tudok minden nap jönni fórumozni, mivel otthon nincsen net. De pár naponta megpróbálok bejönni irodába és írni nektek.
Majd vasárnap csinálok uccsó tesztet, ha addig sem jön meg (akkor lenne a 38. nap) aztán ha az is negatív, akkor leállok kicsit a babaprojekttel lélkben.

puszi mindenkinek és akciózzatok, akinek lehet! :wink:
lei

Köszönöm a tanácsokat. Szerencsére rendben vagyok, se láz, se hőemelkedés, és már a hasam sem görcsöl, csak hát érzem, úgy amúgy tompán. Vérzés nincs, enyhe barnás folyás, ez is csak reggel, bár ha rosszabb lenne a szemem, észre se venném :? Úgyhogy most azért megnyugodtam. Igaz, bár péntelen volt a műtét, én kedden már bementem dolgozni, de szerencsére tudok pihenni eleget, mert hát nem hajt a tatár és engem áldottak meg a világ legmegértőbb főnökével, és kollégáival, szóval egy rossz szavam sem lehet ezen a téren.
De nagyon sokat segít ez a fórum is, tényleg erőt ad. Arra gondolok, hogy akkor most tiszta lap, és várakozunk és tervezgetünk megint. Mert ez tényleg olyan jó volt. Igaz, nekünk az esküvő után első próbálkozásra - mondhatni - összejött a baba, szóval bízok benne, hogy ha már újra próbálkozhatunk, hamar összejön. Na, sikerült bemutatni a türelmes oldalamat, asszem :oops: Azért a szövettanra kiváncsi vagyok, remélem, nem találnak komolyabb gondot, ami ezeket a terveket összetörné.

Nekem egyébként most különösen jól jön a karácsony - addig is telik az idő, nem arra gondolok, hogy mikor jön már meg...bár én extra rövid ciklussal rendelkezem, vagy rendelkeztem -legalábbis ahogy titeket olvastalak. 21 nap, se több, se kevesebb. Óramű pontossággal és max 4 nap "dráma". Szóval remélem, hogy nem kell 45 napig várnom, míg az első megjön :roll:

Húú most aztán tényleg hosszúra sikerültem, úgyhogy nem szaporítom tovább a szót..
wruska

Wruska- nem akarlak elkeseríteni, de a szövettani eredménytől ne várj túl sokat. Konkrétan semmit nem fogsz megtudni belőle.
De a nagyon jó hír az, hogy könnyen sikerült teherbe esni, akkor másodszor is könnyen fog! Az első babám nekem is elhalt. A második már 14 éves! A harmadik most októberben: üres petezsák. A 4. remélem készülődik.
:D
Úgyhogy másodszor reméljük neked is sikerül!!! Képzeld a másik topikban van egy lány, akinek az első menzesz után sikerült teherbe esnie és már nagy pocis. És van egy másik lány, akinek a műtét után meg sem jött egyszer sem és már túl van a 13. héten! :D Ez ad az embernek erőt!!!

Úgyhogy fel a fejjel, most direkt jó, hogy itt a karácsony, elfoglaljuk magunkat egy kicsit!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok! :lol:

Wruska!
Üdv itt!
Én azt mondom,talán most ezredszerre(ami már a többieknek lehet,hogy uncsi),hogy mindenképp vizsgáltasd ki magad!Tapasztalatból beszélek!(sajnos)

Röné!
Bocsi,hogy eddig nem írtam,de a tesóm szétszerelte a gépét és eddig nem fértem ide!
De most írok!Remélem átmegy!

Próbálok majd visszaolvasni!
Vendég

Wruska!

Igen én vagyok az egyik akiről Zsibima :wink: írt és igazolhatom az állítást.Én a műtét utáni első mensi után megint teherbe estem és már a 26 hétben járok :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nahát ez a Panny leleplezett :D Igen rólad beszéltem :D

Alziza- egyáltalán nem uncsi és örülök, hogy "átjöttetek" segíteni Wruskának :D Én azért mert ilyen vén vagyok, attól még nem vagyok túl tapasztalt bizonyos dolgokban, te Alziza sokkal jobban el tudod magyarázni a dolgokat, végülis te vagy a "hormonmumus" :D :D
Vendég

Hétfőn kifaggatom az orvosom, már - nektek hála - okosabban tudok kérdezni, mintha pár nappal korábban tettem volna ezt.

Mára hálisten már semmi fájásom nincs, bár a kezem az altatástól még sajog.

A szivem is, de nagy a támogatás mindenfelől, így csakazértis túljutok ezen. Főleg látva, hogy itt midnenki bizakodó.

Tényleg nem tudtok valamit Lei-ről? Olyan kiváncsi lennék, hogy összejött e neki. Nagyon szorítok drága, hogy sikerüljön. Fő a pozitív hozzáállás.
Ma nagyon magam alatt vagyok, épp egy hete volt a műtét, de az én drágám azt mondta, hogy ne legyek szomorú, leszünk mi még hamarosan nagyon boldogok, mert pici ujjacskákat számolgatunk. :D Hát ezt kívánom én mindenkinek.

Egyébként olvastam, hogy volt téma a vitamin szedés is - mármint ezek a multi jellegű cuccok - Gravida, Elevit. Én a Gravidát szedtem, attól kezdve, hoyg megtudtuk, baba lesz, és most elbizonytalanodtam, hogy nem e ez tette be a kaput. Úgyhogy most a héten nem szedtem, persze a dokit is kifaggatom hétfőn, de kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.
wruska

Ez a hormon dolog micsoda? Tudnál nekem írni erről valamit? Akár privátban is, hogy ne nagyon riogassunk mást. Elég ha én bepánikolok miatta. Bár ha rögtön teherbe estem, lehet ez a gond?
wruska

Wruska!

Alziza a szakértő hormonügyben-biztos ír is neked-(sajna saját tapasztalatából)de annyit én is mondhatok, hogy sajna igenis lehet hormongond attól mert rögtön teherbeestél...ezért is szokták adni progeszteronpótlásként az Utrogestan kúpot,ami sárgatest és arra jó ,hogy ha nem termelődik elég a szevezetben akkor megtarsa a babát.

A terhesvitaminokkal kapcsolatban meg: az teljesen biztos, hogy az nem okozhat semmilyen gondot!!!!Én speciel mindhárom babánál szedtem az Elevitet az elején..Tudni kell ,hogy azt főleg magunk miatt kell szedni(kív.a folsav)mert a baba tőlünk elszed ami neki kell és nekünk kell pótolni a vitamonikat.De ha valaki kiegyensúlyozottan és változatosan táplálkozik,azt mondják nem is kell semmi,vagy legalábbis a 12.hét után már nem szükséges,vagy csak 2-3 naponta egy szem.Én is csak 3-4 naponta szedek most egy Elevitet+sok zöldség,gyümit eszem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Á már értem. :? Akkor tuti, ragaszkodni fogunk a kivizsgáláshoz.

Nálatok a családban volt egyébként valaki hozzátok hasonló helyzetben?

Mert nálunk elég nagy a család, de mág soha sem történt ez meg senkivel. Unokatesóméknak pl hat gyerkőcük van. Spontán, természetes szüléssel, mind 4 kiló felett :shock:
wruska

Nálunk se volt a családba senkinek vetélése(nekem se,nekem művi úton kellett végetvetni a terhességnek egy vírus miatt)de a barátnőimnek majdnem mindnek volt egyszer :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hát igen, nekem sem kalsszikus vetélésem volt. Nekünk is elhalt a magzat, ezt mondták legalábbis. Megműtöttek és ennyi volt. :cry: Többet szövettan után tudunk, január első hetében. Akkor telik le a három hét - bocsi ünnepek alatt, de akkor mégsem hívom fel őket.
wruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?