Sziasztok!
Nálunk harisnya ÉS zokni van a csúszásgátló talp szó szerint életmentő a parkettán, ilyen harinacink pedig még nincs. Ha vki már látott vhol írja meg! Köszi!
Sno! De jó, h írod, h IKEA-s a puha rudas Montessori! Tudtam, h láttam vhol, de már elfelejtettem, h hol.
10 hónap a tejtermékek bevezetésének ajánlott ideje? Azt hittem 12 hónap....ha ez igaz, akkor 2 nap múlva jók leszünk!
Timo! Meg vagyok döbbenve, én is biztosra vettem, h belül rúd van és felfűzhető karikák!
legalább szólhattak volna!
Lora! Te úgy pótolsz, h nincs dec-i bérleted? Csak mert nekem már n nem érné meg dec-i bérletet vennem, és pótóránk még kettő lenne.
Én is szeretnék járni továbbra is, de elbizonytalanít, h most h nem voltunk az utóbbi alkalmakon, érezhetően javul Gergő bőre. Eddig sem volt már piros (talán az uszi utáni zuhanyozás is segített), de most kezd megint szép sima bababőre lenni. Mivel más nem változott az utóbbi időben, csak az, h nem voltunk usziban, ennek tudom be. Lehet, h érzékeny a bőre a klórra? Van ilyen, nem?
Ágiboldi! Gratula a szabadulásodhoz!
Én is tudnék aludni, minden pozícióban, HA VÉGRE HAGYNÁNAK!!!
Timonak már meséltem, hogy két felvonásos extra sz@r éjszakánk volt. Volt egy műsor negyed 1-től fél 2 -ig, aztán 4-től fél hatig. A végén már hagytuk ordítani, mert SEMMI nem volt jó, pedig ketten ugráltuk körbe (ilyen sem nagyon volt eddig
). Kíváncsi vagyok, ma mit alakít.
Vagy inkább mégsem.
Elmeséltem Ádámnak, h miket láttam kint a Vörösmarty téren aminek örülnék Karácsonyra, mire közölte, h legközelebb 23-án van szabad estéje, h kimenjünk.
Honap pl. céges karácsonyi kétnapos heje-hujára megy Dobogókőre, én meg itt fogok kornyadozni Gergővel, és törölgetem a taknyát-nyálát (bocsi).
Ezzel kapcsolatban akartam kérdezni, h ugye jól emlékszem, h a fognövesztés járhat orrfolyással? Csak mert eddig nem volt jellemző, viszont a megfázásos orrfolyás nem jár nagymennyiségű nyálcsorgatással, nem?
Ma este megsütöttem az első kenyérkéket kukoricalisztből (gluténmentes), de n gáz, egyáltalán nem akart tésztává összeállni . Ovis homokozós élményeimet juttatta eszembe, mert pont olyan volt, mintha homok sütit sütnék.
Azért vhogy sikerült összeállítani, de megsütve is n morzsálódik, úh legközelebb fele-fele arányban búzaliszttel fogom keverni.
Majd beszámolok arról is.
Főztem barna rizst is, az nagyobb siker volt, gond nélkül csúszott vacsira (persze nem önmagában!)!
Na eldugulok, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!