Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most bocsi hogy össze-vissza fogok írogatni,de másfél órás alvás után még jó hogy a nevemet tudom.
Sajnos éjjelre Daninak megfájdult a füle. :twisted: De elötte 1 órán át gondolkodtunk,hogy a füle vagy a foga mert pont azon az oldalon fáj neki és ő elöször a fogát mondta.Egész éjjel bioptronlámpa ment,közbe sózsák stb...És hangunkra Laura is felkelt .2 órát játszott a kiságyába.Most tényleg nagyon irigyellek bennetek,hogy közel laktok egymáshoz.Ma én is ittam volna 1 pohár bort.Igaz 5 éve még szilveszterkor se kortyoltam pezsgőt.Lehet megártott volna. :wink:
Ja még

Ditke:

Én eddig azt mondtam mint a védőnőd,hogy meg lehet tanítani rá.Nekünk Dani nem rámolt,2-szer evett virágföldet és utána azokat is békén hagyta.De most Lauránál bíztos nem mondom,mert ha valamit akar 2 másodperc alatt ott van gurulva.De hisztizik hogy nem tud mászni :? Neki bizti majd el kell mondanom tízszer is hogy azt nem lehet.Igaz polcról nem pakolnék le,mert nem tudnám hova rakni.
Ha sikerül megmutatom a kandallóból hogy leskelődik ki.
Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Na míg írtam addig termeltetek.
Ezt nem tudom kihagyni.
Látom milyen szép Lea.Nyelvkidugós nagyon ari.Na megyek orvoshoz este ha még nem vagyok fáradt jövök és reagálok.Azért a többiek is rakjanak fel több képeket olyan jó nézegetni.Légyszí :D

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Timo,
Amikor kicsomagoltam én is ledöbbentem, egy kicsit másra számítottam, de szerintem Petit és Lillust sem fogja zavarni. :wink: :lol:

Mazsi,
Az oxalát az tényleg vesekővet okozhat, de a sóskában oxálsav van ami viszont a calciumot köti vagy bontja, pontosan nem tudom, de a lényeg, hogy gyakran nem szabad adni emiatt. Petinek én kb 2-3 hetente adtam sóskát amíg volt a fagyasztóban. A nitrit az nem fő ki a főzőlében?
Nagyon édi kis miki! :D
Peti is előszeretettel pakolássa a bugyikat és zoknikat! :lol:

Lora,
Mi is időre járunk az egészséges és beteg rendelésre is. Tényleg jó, meret nem kell várni!!!

Dana,
Ha el tudsz lazulni az alkoholmentes bortól akkor biztosan segítetett volna. De sokat nem vesztettél. :wink:
Jobbulást Daninak!
Vendég

mazsi :lol:
hát nem tudok semmi biztatót mondani. azt hangsúlyoznám, h irtó normális a csapat, tényleg szívüket-lelküket kitették, mindenféle módon próbáltuk a megkötéseket és meg is lehet kötni, tehát funkcionálisan működik, de én mégis ink azt mondom, h vagy ergo, v semmi. az vlh sokkal profibb anyagból van, jobb a tartása, stb. szvl mi maradunk a kendőnél, mert alapból én azzal is n elégedett vagyok.
de éjjel az jutott eszembe, h a tesód nem tud nektek venni egyet kintre, mire odaértek, és akkor ott már használhatnád. fúú én annyi mindent rendelnék amerikából, ha lenne kint ismerősöm, aki utána hazapostázná. mert sajnos a legtöbb cég nem foglalkozik tengerentúli rendelésekkel.

de azok a bőrtutyik n n profik, az az igazi pihepuha bőr, ha vlki rendelni akar, akkor sztm ne habozzon!

borozósok
n mázlitok volt, ez pont fborozni való idő. mi volt a progi? meddig maradtatok?

sági
irtó ügyi vagy már megint, haláli ez a mikicucc. mi drága pénzért vettünk kelének a h und m-ben szerkót. mondjuk mentségünkre legyen mondva, h ez meglepiajándék lesz a nagyszülőknek.

timo
h kezdett el lillus zöldségeket enni? keverted vlmivel? mert ink gyümölcspárti volt, nem?
montessori :evil: ezek után n kíváncsian várom, h a mienk milyen, még nem bontottam ki, kariajándék lesz. (mondjuk ez műanyag, nem fa)

pann
gergőnek visszajött az étvágya? a tejpép-promo az pontosan ezért van, jól látod. bár ebben a korban már sztm nem gáz ha lecsúszik

rólunk
én most kezdtem el a láncetetést :lol: , most működni látszik. a du alvás után adok neki gyümit kölessel, aztán a napközben lefejt tejet (!), majd lefekvés előtt szopi, és basszus így végre tegnap aludt reggel fél ötig evés nélkül. mondjuk ez a tejfejegetés nem az álmom, lehet, h bepróbáljuk a sinlacot helyette. muszáj vlmi tuti megoldás, jövő héten apának lesz két önálló estje a kisfiával (juhéjjjjjjjjjj)

a mai tornánk nem sokat ért, mert nem tudott előtte aludni, így viszont gyakorlatilag végig sírt és egyáltalán nem volt együttműködő. meg is állapítottam, h a gytoknak kötélből vannak az idegei. én úgy elfáradtam, mintha követ törtem volna, pedig csak néznem kellett.

majus3

Minden Miki-kép cuki! :D Mazsi, és egy összecsukható esernyőkocsira nem gondoltál? Ha azt vinnétek? Mert cipelni irtó nehéz, Boldi 10,2, és én besz@rok tőle olyan nehéz :shock:

Boldizsár legújabb kellemetlen szokása: fogcsikorgatás!!! :twisted: Jól értitek, igen, csak 3 db (azaz három darab) foga van, kettő felül, egy alul, és azt az egyet csikorgatja a felsőkhöz, de rettenetesen, a másik szobából is hallatszik! Már Pann délelőtt megnyugtatott, h Gergő is csinálja... Rémisztő, azon kívül, h a hideg futkos a hátamon, olyan mintha mindjárt kitörne. Most aztán választhatok eközött meg a nyígás között :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Május, te még tudsz/hajlandó vagy fejni? Szerintem a Sinlac tutit megoldás ha mégse.. :wink: És mit fogsz csinálni szabad estéiden? Ja tudom, biztos a Xmas parti..

Borozás klassz volt, én azért kicsit megéreztem (az 5. decit, na jó, Boldiapuval együtt) :) Mi hamarabb elindultunk haza, már a montesszorivásáron nem vettünk részt. De most végre a Timó linkjéből megtudtam mi az a montesszori :oops:

Mostanra olyan kevés a tejem, h melltartó (top) nélkül aludtam pizsiben, és hason is lehet, meg félig hason, meg ilyenek! Olyan kényelmes, én úgy élvezem, h ismét magam vagyok testileg (ha értitek mire gondolok, azért még van szopi reggel-este)

Kép
Kép
agiboldi

Május!
Zöldségevés: hát ugye eleinte egyáltalán nem volt hajlandó megenni. Aztán kevertem gyümivel. Pl. cukkini-alma. Aztán meg mikor volt Sinlac, abból tettem hozzá kicsit, így édesebb lett. De végül már magában is elfogadta. Mert hát enni jó! :) :) Igazából nem tudom mi hozta meg az áttörést. :roll: :roll:
A fejés elég rosszul hangzik!!! Inkább adj neki Sinlacot! :lol: :lol: Nekünk eddig bevált.

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi!
Én hónapok óta hason és melltartó nélkül alszom! :oops: :oops: Sőt, nem is emlékszem olyanra, hogy melltartóban éjszakáztam volna! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Május, Timónak igaza van, most jut eszembe, a Sinlac a zöldségeken is segít, pl. Boldi csak és kizárólag úgy eszi meg a céklát, h hozzákeverem.

Timi, én melltartóban, melltartóbetéttel, törölközőn dupla lepedőn minimum hat hónapig minden éjszaka átáztattam mindent.. aztán egyenként szabadultam meg a rétegektől, és tegnapra lettem szabad :D

Kép
Kép
agiboldi

majus
de kár :cry: :cry: :cry: na de nem véletlenül ennyi az ERGO,YAMO ezek szerint

a postázással az a gond h ha hazaküldené ugyanannyi mintha itthon megvenném :twisted:

kint lesz babakocsink (tesó kölcsönkér vkitől) inkább a reptereken (2 átszállás) való mászkálás miatt gondoltam hordozóra...tudjuk milyen "kedvesek" az emberek és semmi kedvem kerülgetni őket egy babakocsival:twisted:
ezenkívül azért itthon is jól jön amikor pl esik az eső csak magamra biggyesztem a kölköt :lol: és már mehetünk is :lol:

szóval akkor most komolyan! ERGO-s csajok vki kölcsönadná az ERGO-ját mondjuk januárra???? mert akkor vennénk kint egyet :oops: :lol: előtte pedig letesztelném h tűri-e egyáltalán Lea :wink:

egy Fillikid kengurut tudok addig cserébe adni amiben befelé és kifelé nézve is hordható a gyerek
http://www.fillikid.at/content/picview.php?id=706

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lillus a székpárnából kilógó egy szál cérnával játszik percek óta! :shock: :shock: Nesze neked drága ajándék! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica,
Remélem már nem aktuális, de ez a rengeteg szer beadás…hát részvétem mindkettőtöknek.
Hol lehet megnézni az uszitokat?

Nálunk visszatérő szepa jelenségek vannak, elég kiakasztó. De cserébe visszatértek a délelőtti 2 órás alvások, sőt a délutániak is majd 2 órásak! Biztos csak a betegség.

Dana,
Köszi a dicsérő szavakat!
Pókember hálókivető, bearanyozta a napomat!!! (ez most nem viszont dicséret)
Zöldségek: cékla, répa, sütőtök, krumpli, paradicsom, borsó, cukkíni, padlizsán, karfiol, kelkáposzta, spenót, gesztenye(?) (Egyszer az angolokkal vitatkoztunk, hogy a paradicsom zöldség vagy gyümölcs)

Kditke,
Nagyon édi Tomi, gondolom még őt sem nézték lánynak, igazi fiú. Jó ez a minden üzi egy kép!
Pont ma kezdtem gondolkodni a durum tésztán. Ad még valaki?

Sági,
Peti nagyon édi miki!

Panka,
Egyféle zokni marad meg a lábán, abból van 3 pár, és azt hordja, amíg már nem látszik a színe, aztán csere (kis túlzással). De hogy ez miért marad rajta az rejtély.

Bozotka,
Még szoptatás alatt sem szabad masszázsra menni. Passz.

Ágiboldi,
Egy egész nap apa és fia?! Frissítem Boldiapu Szuperapu címét.

Mazsi,
Félreérthető voltam, a most kezdjük felélni a fagyós tartalékokat, azt akarta jelenteni, hogy most kezdünk neki. Szerencsére van bőven, de nem tudom megítélni meddig fog tartani.

Lorca,
A tejpép típusa engem is érdekelne.

Timo,
Nekünk ikeás montesszorink van, a karikák fából vannak, de a rúd gumi, szerintem azért váltják ki a rudat, mert egy talpon álló viszonylag vékony farúd veszélyes (még ez a műanyag is az, csak nem okoz akkora sérülést).

Lora,
Nagyon profi a tanácsadásotok. Itt nincs időpont, de a dokinőnél az 1 év alattiakat azonnal behívják.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok
Most értünk haza a tanácsadásról az alábbiak a méreteink: 9730g és 76 cm. A védőnő szerint nem kövér csak a csontja vastag. (Apukája is ilyen)
agiboldi
A te kisfiad hány cm? mert nekem az én fiam súlya rengeteg, pláne ha cipelni kell, mint ma a gyógyszertárban, vagy az orvosnál és az emberek arra nem képesek, hogy az ajtót kinyissák ha látják hogy gyerekkel vagy.
Mazsi
Bocsi a hordozóra tett kérdést de azt hittem, hogy babaülésre gondolsz amit az autóba is rakunk.Azért csodálkoztam, hogy már kinőttétek. Bár ha ilyennel hordja az ember a manókat akkor mégjobban leszárad a keze.
Május
Tomi 8,5 hónapig banánnal és őszibarackkal ette a spenótot , brokkolit, krumplit mert nem volt az édes ízen kívül hajlandó mást megenni, aztán nálunk is jött egy pillanat és ma már mindent gyümi nélkül eszik, és bőséges adagokat, főleg amit imád.
Dana1
Nagyon ari Laura a fényképen cuki.
Minden részvétem a tiéd az éjszaka miatt, én is teljesen kiakadok ha valami fogzás vagy egyéb bezavar az éjszakába.
Én teljsen beszámíthatatlan vagyok ha éjszaka nem tudom a magam 7-8 óráját kialudni.
Sági
A nitrit nem fő ki a főzés során, mivel az hasonló a műtrágyás vegyszerhez amit a zöldség a földből szív magába.
kditke

Sziasztok!

Pann!
Szerintem nem rossz a tejpép, laktató, van belőle is H.A.Emili szereti, most hamar elfogyott a kekszes.Viszont ő főleg hígabb formában, cumisüvegből eszi meg. :? kanállal, vmiért nem kell neki annyira. :roll:
Így visznont ha nem akar enni, akkor ezzel meg lehet tömni :wink:

Lorca!
Natinak jobbulást!Én is egyre nehezebben tudom beadni a gyógyikat :(
Emili is pont tegnap kezdte el nyalni az arcomat!Mehettem utánna arcot mosni, az orrát is belém kente :twisted:

Sági!
A vonalzómon nem az a kép van, egy másik jópofa, huncutos. 8)
Íme nagyban: Kép

Bozotka!
Akihez jártam kiamamatornára, az a csaj csinált masszázst is, fájós derékra, speciálisan, labdára ültetve a kismamit.

Dana!
Zöldbab?Tudtommal az ugyanolyan mint bármelyik más bab :roll:
Én nem adtam még, és még nem is szándékozom.

Timi!
Részvétem az éjszaka miatt.
Cárnával óvatosan, tudod, pleusban visszafigyelhet :D

Ditke!
Én is próbálkozom bőszen a NEM-el, de csak néha hallgat rá. :twisted: Én sem akartam elpkaolni, de mostanra már feladtam, és üres a lakás 1 méter magasságig :lol:

Mazsi!
Nagyon aranyos Lea is a Miki szerkóban! :D

Nálnuk mint ma mgtudtam a betegrendelésre lehet időpontot kérni.tegnap nem mondta volna a telefonba az asszisztens! :evil:
Úgyhogy ma regel mentünk, de bementek előttünk az időpontosak.Na mondom akkor már itt sem vagyunk, mert utánna is időpontos lett volna, de felajánlotta, hogy bemehetünk!Örültem neki nagyon(az ő lánya már vagy 4 éves volt).
És képzeljétek, reggel a nagy rohanásba Apánál maradt a kulcsom, így nem tudtunk bemenni a lakásba, Apának tárgyalása volt, pont akkor kezdte amikor hazaértünk, így csak másfél óra!!! múlva tudott jönni! Crying or Very sad Addig szegény Emilivel a lépcsőházban kucorogtunk, éhen. Sad El is aludt a végére.Én meg jót ültem vele a hideg lépcsőn Sad .Nagyon ki voltam akadva, de egyikőnknek sem jutott eszébe a kulcs, siettünk. Evil or Very Mad
Ma megyünk anyósékhoz, holnap disznótorkodás lesz, ott lesznek anyáék is, és az amcsi rokonok.Remélem jó buli lesz, és nem lesz megint összetűzés anyóssal, de én már most retegek, hogy mit talál ki, és mivel idegesít fel. Mad

Szép 7végét mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sno
Köszi még tényleg nem nézték kislánynak, bár nagyon irigylem a kislányos anyukákat, mivel valahogy a kislányok gyorsabban fejlődnek mint a fiúk. Keékáposztát mivel és hogyan adtál a kisfiadnak, és nem volt tőle szeles ?
A durumtésztáról annyit, hogy ma a védőnő azt mondta, hogy heti 1 alkalomnál többször ne adjak neki, mert sok benne a CH.
Próbáld ki a sajttot ha még eddig nem edtetek volna krumplival+főzelékkel is éstésztával is imádja a fiam.(pl. zolbborsó+krumpli+sajt, vagy brokkoli+krumpli+sajt)

Túrót ma adtam neki először de elég érdekes volt a krumplival, mert tésztáról lebeszélt a védőnő, de többet nem hagyom magam.
Igenis a következő túróstészta lesz sajttal.

Pankaa
Sárgán olvasom, hogy már puszilkodtok," nyalakodtok", az én fiamat kettőnknek kell lefogni, hogy mi megtudjuk őt puszilni.
Köszi a megnyugtatást, hogy nem csak az én fiam csintalan és pakolóművész. A férjem csak mérnök úrnak hívja, merthogy állandóan gépészkedik.
TV kérdés úgy néz ki megoldódik. Átrakjuk a hálóba a tévét így szépen lassan kiköltözködünk a nagyszobából ahol a Tomika jelenleg lakik. Nem lehet elég időben kezdeni az önállóságra való nevelést, mi majd meghúzzuk magunk valahol a gyerek meg belakja ezt a 100 m2-t.

Még egy kérdésaem lenne én itthon úgy veszem észre csak kiszolgáló személyzete vagyok a gyereknek, merthogy édesapja a főisten ez másutt is így van??????????????????????
Kép Főistennel a víz alatt
kditke

Ditke,
szent fogadalmat tettem, hogy a tejtermékkel megvárom az ajánlott 10. hót, szóval csak 2008-ban. Pedig a sajtot már annyira várom!
Nálunk még anyás korszak van, de ez bármelyik percben véget érhet.
Nagyon jó az uszis kép! Nem csodálom, hogy felnéz az apjára, a kép alapján nem egy nyámnyila fickó :D

Orsi
Kép Kép
sno

kditke
sajna az autós bébihordó is kezd kicsi lenni :shock: úh januárban ülésváltás lesz

szép hosszú fiad van :lol:

én is sokat vagyok itthon Leával kettesben :lol: majd ki ugrik a kezemből amikor megjön apa és ha nem veszi fel azonnal megpuszikálni akkor ordít de amint megvolt mindez jön hozzám vagy az apja karjából huncutkodik velem neh rosszul érezzem magam. ha nálam van és apa itthon van akkor pedig vele huncutkodik...szóval próbál egyensúlyt tartani :lol: :wink: de elaltatni és éjszaka csak anya kell ill jó :lol: :lol: :lol:

lora
Brigó tuti manökennek készül :lol: ezzel a súllyal és hosszal :shock: :lol: :wink: :wink:

Lea új tudománya h feltérdel ha mellete vagyok és elkezd a térdén hintázni :lol: jól sejtem h felállni készül?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kditke, Boldi 80 cm.
Amúgy őt se lehet bármikor puszilgatni :D És nálunk is Boldiapu a sztár :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Nálunk harisnya ÉS zokni van a csúszásgátló talp szó szerint életmentő a parkettán, ilyen harinacink pedig még nincs. Ha vki már látott vhol írja meg! Köszi!

Sno! De jó, h írod, h IKEA-s a puha rudas Montessori! Tudtam, h láttam vhol, de már elfelejtettem, h hol. :oops:
10 hónap a tejtermékek bevezetésének ajánlott ideje? Azt hittem 12 hónap....ha ez igaz, akkor 2 nap múlva jók leszünk! :D :D

Timo! Meg vagyok döbbenve, én is biztosra vettem, h belül rúd van és felfűzhető karikák! :o legalább szólhattak volna! :x

Lora! Te úgy pótolsz, h nincs dec-i bérleted? Csak mert nekem már n nem érné meg dec-i bérletet vennem, és pótóránk még kettő lenne. :roll:
Én is szeretnék járni továbbra is, de elbizonytalanít, h most h nem voltunk az utóbbi alkalmakon, érezhetően javul Gergő bőre. Eddig sem volt már piros (talán az uszi utáni zuhanyozás is segített), de most kezd megint szép sima bababőre lenni. Mivel más nem változott az utóbbi időben, csak az, h nem voltunk usziban, ennek tudom be. Lehet, h érzékeny a bőre a klórra? Van ilyen, nem? :roll:

Ágiboldi! Gratula a szabadulásodhoz! :lol: Én is tudnék aludni, minden pozícióban, HA VÉGRE HAGYNÁNAK!!! Kép

Timonak már meséltem, hogy két felvonásos extra sz@r éjszakánk volt. Volt egy műsor negyed 1-től fél 2 -ig, aztán 4-től fél hatig. A végén már hagytuk ordítani, mert SEMMI nem volt jó, pedig ketten ugráltuk körbe (ilyen sem nagyon volt eddig :twisted: ). Kíváncsi vagyok, ma mit alakít. :roll: Vagy inkább mégsem. :?

Elmeséltem Ádámnak, h miket láttam kint a Vörösmarty téren aminek örülnék Karácsonyra, mire közölte, h legközelebb 23-án van szabad estéje, h kimenjünk. :shock: :cry: :cry: Honap pl. céges karácsonyi kétnapos heje-hujára megy Dobogókőre, én meg itt fogok kornyadozni Gergővel, és törölgetem a taknyát-nyálát (bocsi). :( Ezzel kapcsolatban akartam kérdezni, h ugye jól emlékszem, h a fognövesztés járhat orrfolyással? Csak mert eddig nem volt jellemző, viszont a megfázásos orrfolyás nem jár nagymennyiségű nyálcsorgatással, nem?

Ma este megsütöttem az első kenyérkéket kukoricalisztből (gluténmentes), de n gáz, egyáltalán nem akart tésztává összeállni . Ovis homokozós élményeimet juttatta eszembe, mert pont olyan volt, mintha homok sütit sütnék. :shock: Azért vhogy sikerült összeállítani, de megsütve is n morzsálódik, úh legközelebb fele-fele arányban búzaliszttel fogom keverni. :roll: Majd beszámolok arról is. :wink:
Főztem barna rizst is, az nagyobb siker volt, gond nélkül csúszott vacsira (persze nem önmagában!)! :D :D

Na eldugulok, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát! Kép
Vendég

Pann, van olyan, h valaki érzékeny a klórra, pl Boldiapu iszonyatosan. Ha csak a kisúrolt kiöblített kádba beül viszketni kezd és pirosodik, vagy hozzáér a takarítós gumikesztyűmhöz..

Fogzás jár takonnyal (Sági is írta, h náluk mindig, ugyi?), de ennek ellenére én azt figyeltem meg, h mikor a múlt héten Boldi taknyolt (fogzás nélkül), akkor sokszorosára nőtt a nyál is, ömlött a szájából (sztem nem kap levegőt az orrán, nyitva a szája, és valahogy így függhet össze)

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi: nálunk is időpontos a tanácsadás, nincs tumultus, és nem veszik szigorúan (fél óra ide- oda nem számít)
Igaz én most nem kaptam csak januárra időpontot. Lehet, hogy méretni elmegyek én is.

Lora, köszi, beírtam. frissítettem a táblikat

Mazsi: jó az avatarod! :D

SNO: elküldtem a linket a közös mailra, de elküdhetem priviben is. A Gesztenyét hogyan kapta Sebi? Én simán adtam neki, de nem nagyon fogadta el, nekem kellett megennem. nyami…
Cukkíniről jutott eszembe, hogy a fagyóban van cukkíni kruplival, de most jutott eszembe, hogy a cukkínit héjastól tettem bele! Remélem nem gond.

Sági: Nagyon jó ötlet ez a Miki szerkó! Nem akarta a pamacsokat leszedni Peti?

Masszás: Terhesen nem, de szopi alatt én voltam masszázson. Talán szopi mellett azért nem javasolt, mint amiért a gyors fogyás sem, mert a felszabaduló méreganyagok bejutnak a tejbe!

Gyógyszerbeadás: NAgyon büszke vagyok Linusra. Kedden kezdtük az antigyogyit is adni, akkor még úgy sikerült beadnom, hogy felé térdeltem és szétfeszítettem a száját. Mára odáig jutottunk, hogy nem kell lefogni, nyitja a száját és szopizza, issza a fecskendőből az éppen adott anyagot.

Apa: reggel integet neki, délután sikongat ha hazajön, és csak őt lesi bármit is csinál! Puszilgatni neki ritkán hagyja magát. van viszont egy kedves szokása, ha közel hajolunk hozzá, akkor a buksijával nekikoccan a mi fejünknek, és nagyon vigyorog, persze csak ha olyan a hangulata.

Aranyos lehet Lea térden hintázása – hasonló a kutyázáshoz?

nanica

Szabi beállt a tuti két alvására, így most az éjszaka talán megint tolható lesz egy kicsit. Reménykedek abban, hogy egyszer majd nem kukorékol senki 7 előtt. :) Persze majd csak akkor, ha Nati már jól lesz, addig semmi nem ok. Meghoztam elhatározásom, hétfőn irány a fülészet, akármi is történik addig. Dokinénink egy kicsit felháborodott, amikor kérdeztem, hogy vigyem-e, mondván, hogy ő már megnézte. Azt hiszem, ismét felülbírálom. :oops:

Pann,
A tej az 12 hó, a többi tejtermék 10 hó. Kivéve koraszülöttek. :wink:
Nati barátnőjének minden fogát egy alapos orrcsorgás vezette be.

Mazsi,
Nekünk is így indult a felállás. :D
Nagyon aranyos Miki, főleg a nyelvkidugós. :D

Kditke,
Mivel te az "alapfunkciókat" látod el, természetes, hogy apa a sztár. :D De ne aggódj, ha rábíznád egy hétvégére, oda lenne minden vonzereje. :wink:
Egy 100 kilós embernek van kb 8-9 kg csontja. Az amolyan népmese, hogy a vastag csont miatt nehéz vki. :wink: Még ha vastag is, nem hiszem, hogy a fenti emberkénket nagyon zavarná mondjuk az a plusz 40 dkg.

Nirtit:
Főzés során kifő egy része, minél kissebbre van vágva, annál több, és a főzővízben marad.

Sno,
Az angol nyelvben a paradicsom gyümölcs. De mit vársz egy olyan néptől, amely szerint a Homo Sapiens mint főemlős egyike a majmoknak?

Tejpépünk:
Humana HA, 650g, gyógyszertári, receptes, kb 1000nemsok Ft. Szabi szereti. Ma sütőtök ízesítésben ette. :)

Pelus:
A Tescos ismét 1999Ft. :)

Kiszaladtam egy pillanatra, és látom Natit a wc-n. Ücsörög és lelkesen "olvassa" a National Geographicot. :lol: Úgy látom, gyógyul. :P

Kép KépKép
lorca

lorca
dejó, h írtad a tescos infót, pont kérdezni akartam, h tud-e vlki akciós pelusról

hasonalvás
már én is tudok újra, viszont annyira nem vagyok már oda érte, mint terhesség előtt. tök fura, h erről is le lehet szokni

pann
pár éve kreatív boltban vettem hőre puffadó festéket, mert karira csináltam mindenkinek saját névre díszített zoknit. esetleg próbáld ki, azzal simán rajzolhatsz harira is.

pankaa
tuti volt már róla szó (az sem kizárt, h én kérdeztem :oops: ) de leírnád, h miért kezdtetek el emilivel tornázni járni?

lora
a naptárat én is a honlapon néztem meg, h mégis mi az anyámat kéne vele csinálnom :lol: . de egyébként ki kell hajtani a dobozt, és úgy megáll az asztalon. a keskenyebb része a talp, így a mélyebb megtartja a fotókat

snorsi
dejó, h írtad az "apuzást". sajnos nálunk n megy az apa-anya egymás között, pedig már évek óta tudom, h kapcsolatgyilkos. szvl csak reménykedem, h nem mindenkinél :lol:

bozotka
a bioptron lámpát javaslom. egy barátnőmnek terhesen teljesen rendbetette a nyakát, pedig mozgatni is alig bírta már a fejét. bérelni is lehet

ágiboldi
8 óra munka? és ezt boldiapu egyedül a gyerekkel? minden elismerésem (mindhármótoknak - hahaha)

majus3

na elaludt végre :lol:

újabb alvási szokások napközben :twisted: reggel felébredünk apával f7 :shock: (eddig aludtunk 8-f9ig :oops: :cry: ) azután kb 3/4 óra nyűglődés majd egy fél óra alvás ...délkörül 1,5-2 óra alvás és a délután 4-es szopinál elalszik 3/4 órára...ez mind szép és jó de este nem tud elaludni 8kor :twisted: így egy fél óra önfeledt játék után jön a nyűgi...ma f10kor sikerült az ajtaján lévő üvegmatrica figurákról szóló rendkívül izgalmas "mindenki alszik" c. mesével elaltatnom miközben persze figyeltük h tényleg alszik-e mindenki :lol: :lol: :lol:

nanica
az antibiok ált ízesítettek nem? gondolom fini édes :lol: nagyon ügyi Linus

igen ,gyakorlatilag azt csinálja mint 4kézláb kutyázva :lol: :lol: :lol: sőt már lazázik és 1 kezezik közben :lol:

ma du vettem én is Sinupretet mert besűrősödött az orrváladék és alig bírom kiszívni Sterimar ide vagy oda :shock: ártani talán nem ártok vele és a beadása után mintha tényleg felhígulna a váladék :shock:
az is lehet h a két középső fogacska lesz a ludas ebben a náthában...Lea egy igazi nyálcsorgató kiskutya :oops: :lol:
de ezt honnan tudhatom????

puszi
Lea csak nekem hajlandó egy jó kis nyálas csókot adni ...apának nem

lorca
nem lehet elég hamar elkezdeni a tudományos munkát :lol: na de a WC-n ülve??? :shock: :wink:

fagyasztós kajcsi
hát be kell látnom h elszúrtam...mentségemre szóljon h az elején a tejcsiért küzdöttünk és a franc gondolkodott azon mi lesz 8 hónap múlva :oops: :oops: :lol:

na most elteszem holnapra magam
Jó éjt!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,
Azt csak csendben jegyzem meg, hogy a tejpéptől nem alusszák át az éjszakát a bébik. Saját tapasztalat. Ezt szerintem csak a gyerektlelen védőnők (mint az enyém) mondják. :lol:
Dokinéni azért látta Szabit havonta, fél éves koráig. De a védőnőt azt jobb elkerülnöm, nagyon kedves, de ha már harmadik éve kéne hallgatnom a "hát én azt nem tudom" válaszait, akkor azt hiszem, már rámorogtam volna. Igy mind a ketten jobban járunk. :oops: :lol:
Nem tudom, mennyire vagytok szerelősök, de a fiókzárnál jobb egy pár mágnest venni a Praktikerben és felrakni. Sokkal szebb és hatékonyabb. :wink: Nálunk a szemetes sikerült olyan jól, hogy még én is küzdök és sokszor csak két kézzel sikerül. :)

Tanácsadásunk és a beteg egyébként nekünk is időpontos. Kb be is tartják. Persze lehet anélkül is menni, mint mi Natival kedden.

Kditke,
Szerintem az egy év alatti súly nem sokat számít. Nati fél éves kora óta (két év!!!) nem hízott 4 kilót sem és a malacperselyből egy kis karcsú manó lett. Szaszánál sem sokat számít, ha nagyon hízik, ő már most elég karcsú, ha leszámítom a pókhasát. Nekem jó a tejpép, mert ez is egy olyan kaja, amivel nem kell sokat szórakoznom és megeszi. :wink:
Szerintem is meg lehet tanítani arra, hogy ne pakoljon le a polcról. Csinálja, a védőnő a saját gyerekével. :twisted: Szerintem sokkal egyszerűbb elpakolni, a könyveket bezsúfolni és hagyni neki egy pakolópolcot. Mert szórakoztatni azt azért kell. :lol: A sok nem szabaddal szerintem csak kiölnénk a kíváncsiságát, én ezért nagyon ellene vagyok.

Lora,
Az éjszakai alvásunk most nekünk elég kritikus, pár hete, néhány ajándék éjszakával. (Tejpép ide vagy oda :twisted: ) Akkor bizti elcserélték egymás között. :lol:
Mérni én magam mérem Szabit, ha már nem is túl gyakran. :wink:
A tejpépről még annyi, hogy dokink egy éves korig nem ajánlja a nem HA, azaz bolti termékeket.

Nanica,
Cukkini volt Nati egyik alapkajája, többnyire a héját is megette. Arra nem emlékszem ugyan, hogy mikortól, de nem volt baja vele. 9 hónaposan már biztos nem vettem olyan szigorúan a hámozást. :wink:

Kép KépKép
lorca

Nanica,
univer üveges gesztenye almával pulykahússal, naaaaagyon fini.
Ja, akkor megnézem a közösbe, egyszer már néztem, amikor írtad, de akkor még nem volt fönt, azt hittem félreértettem.
Cukkíni héjját sértetlenül kikakilta.
Egyrészt ez az oka, a másik viszont állítólag a háton is vannak olyan pontok, amik a tejmirigyekre hatnak, és tejelapadást okozhat. Nekem spec utána 3 napig durrantak a cickók...
Sebi nagyon bujizós, szerencsére agyon lehet puszilgatni, bírja.

Ágiboldi,
valami ilyen allergia kéne nekem is.

Lorka,
ez megérne egy fényképet :lol:

Orsi
Kép Kép
sno

Sno
Én is nagyon óvatos vagyok a kajákkal, de mivel a túróban és a sajtban nincs tejcukor így ezt már állítólag hamarabb be lehet vezetni.Tejet még egyébként én sem mertem neki adni, tápszerből is H.A-t eszik a Tomi 1 éves koráig az bizti. Igen apuka nagyon belevaló remélem a gyerkőc rá fog hasonlítani, nem "ideggyogyós,túlaggódó" anyukájára.

Ágiboldi
Boldi hatalmas nagyfiú a 80 cm-jével.Hát így nem csodálom hogy kinövi a bébiülést is lassan ! Hány cm-rel született ?
Csak azért kérdeztem az autósülést mert egy csomó ismerősünk vett olyat ami már 3 éves korig jó. Szerintetek ez a jobb, vagy maradtok a soron következő méretnél.
Örülök neki, hogy ez az apaimádat másoknál is fennáll, azt hittem csak nálunk.
Pann
Az egyik ismerősünk kisbabájánál ugyanez a bőrprobléma volt, és uszodát váltottak, valószínű ott vagy másféle fertőtlenítés volt, vagy nem olyan erős és a gyerkőcnek nem volt semmi baja.
Nagyon ari a "kis" Gergő képe, csak kár hogy olyan picike(mármint a kép)

Lányok tényleg játszanak a gyerkőcök ezzel a Montessori játékkal, mert én a saját fiamon azt veszem észre, hogy mindennel játszik ami nem játék, de a játékok nem nagyon izgatják, van értelme ezeknek a játékoknak már vagy majd csak később játszik vele??????????????????????????????

No szép álmokat minenkinek megjött a nagyfehér aludni kell mennem ! Kép A kis szopóska
kditke

Kditke,
Ahogy Natin látom, ezek a játékok főleg anyukáknak jók. Én legalábbis halálra unnám magam, ha egész nap egy zacskóval kéne játszanunk. :lol: Megnéztem a Montessorikat, de semmi életkori besorolást nem láttam, ami azért nekem hiányzik. Bár néha nagyon mellélőnek. :wink:

Kép KépKép
lorca

Jóreggelt! :)

Ma jó éjszakánk volt. 1-kor felsírt, de csak cumi kellett neki. Majd 4-kor cici és 6-kor is. Még alszik! :)
Viszont Bali lázas lett estére, úgy elhagyta magát, mintha egy újszülöttet kellett volna ápolgatnom. :? Férfiak! :lol: :lol: :lol:

Kditke!
Lilla kedvenc játéka egy fél lityis palack babbal megtöltve! Úgy zörög vele, hgoy alig hallani tőle a tv-t! :lol: :lol: :lol: De azért van egy-két rendes játék is, ami lefoglalja percekig. Most pl. a nevető babája! :)

Nanica!
Gesztenyét almával adom neki. Mindkettőt megfőzöm, turmix és kész is. Húsmentes napon tökéletes! :)
Ja, a meggyet pl. egyáltalán nem hámozom már. :oops:

Körkérdés!
Hányszor esznek húst a gyerekek???

Lorca!
Natit nem fotóztad le olvasás közben? :D :D

Mazsi!
Az alvások nálunk is így néznek ki! Ebből arra következtettem, hogy a 3 alvás már sok neki, a kettő viszont kevés! Most próbálom úgy csinálni, hogy a 7 órás kelés után fél 10-10-ig ébren tartom, ilyenkor alszik 1-1,5 órát. Aztán 2- fél 3 körül újra leteszem és ha fél 4-kor kel, akkor simán elalszik fél 8-kor. Szerintem ne hagyd olyan sokáig aludni délután!

A tesco-s pelus nem csak tegnapig volt akciós? Mintha 13-at láttam volna a prosin!

Timi
Kép Kép
timocska

Még olvasok, de

Pann
Igen, nincs dec-i bérletünk. Lehet így is pótólni, csak nem a hétfői órán. Tehát uúgy szerdán és pénteken. Ha gondolod, mi megyünk ma. :wink:
lora7

Beugrottam megosztani a nagy hírt: Gergő átaludta az éjszakát!!! Kép Kép Kép
Vendég

hali!

teljesen átlagos éjszaka volt :lol: 2x keltünk

ma reggel úgyanúgy ébredt f7kor de most mindjárt 10 és nem aludt azóta semmit :shock: :shock: :shock: mire kitalálom az új rendszert mindig vált :twisted:

timo
én is erre jutottam (mármint sok a 3x alvás) de ezt két napja csinálja ...előtte már heteken keresztül csak 2x aludt fél-3/4 órát.

azt mondjuk észrevettem h ha vhol voltunk aznap (egész napos progi) akkor úgyanúgy ne malszik el rendesen függetlenül a napközbeni alvások számától

körkérdés
Lea kb hetente 3x eszik 1-1 kiskanálnyi husit

gesztenye
tegnap a Plusban jártam és találtam fagyasztott szemes gesztenyét (kaposvári cég csinálja) megpucolva!!!
nem vettem de azt hiszem benevezek mert a zöldségesnél csak olasz gesztenye van ráadásul azt még pucolnom kellene :oops: :lol: :wink:

kditke
tejcukor lehet h nincs benne de tejfehérje igen és arra is érzékeny lehet :wink:

ha nincs allergiás a családban akkor 10 hónapos kortól el lehet kezdeni ha van akkor 12 hónapos kortól ajánlott

játék
nálunk is csak kevés játék van leginkbb a FP kockák a zacsi, a pillepalack lencsével :lol: újság köti le ja és a Gabi babám :lol: :wink:

pelus
mi most a P4+ pelust használjuk és teljesen szupi! a sima P4 nem jött be Libero 4 is kevés már de abból a 4+t még nem próbáltuk

pann
ezt nevezem!!!tartsa meg jó szokását :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

timo
köszi a friss infót, így el sem indultunk (keleapu n hálás neked :lol: )
jobbulást a nagybetegnek :)

alvás
hát az éjszakai ébredések száma még random, de az alvásidőpontok elég fixek nálunk.
20-07 (esetleg 7.30)
10-12
16.30-17.15

pann
gratuláció! és a titok? :wink:

húsevés
nekem a védőnő azt mondta, h már ne is egyen hús nélküli főzit!!!! de azért eszik.. :wink: szvl nálunk kb úgy alakul, h két napig húsos kaja, két napig sima (egy üveg ugyanis kb két kajára elég)

játék
a nemjátékkategóriába egy felfújt uzsonnászacsival nevezek :lol:
a dévénytornán láttunk viszont egy irtó jó játékot, zörög, csörög, forog, villog, zenél és még mit tudom én, kelének irtóra tetszett.
sesame street volt ráírva. hallott már erről vlki?? (mármint mint játékmárka)

majus3

Timi
:lol: Aranyos lehet Lillus a polcnál! Csinálj róla fotót és bemásoljuk Boldi és Brigi mellé! :lol: :lol:
Baliapunak ér gyógypuszit küldeni? :wink:

Pann
Nagy nagy Gratula!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kditke
A sajtban és túróban is van tejcukor. Sajnos volt vele egy kis problémám és akkor utánanéztem. Ebbőll sok mindenre választkaphatsz ezzel kapcsolatban: http://www.dietetika.hu/tejallergia.html

Mazsi
Nagyon jók az új kisképeid!!!! :lol: Jól emlékszem, hogy eddig nem volt rólad kép? Hirtelen olyan fura volt, hogy téged is látlak! :lol: (mint anno Májusnál is :lol: )

Május
Köszi a naptár infót. Most már értem. De magamtól nem sikerült volna! :lol: :lol: :lol: Párom már majdnem gyűrni kezdte a fedélbe! :shock: Még jó hogy rászóltam. Pasik... :lol: :lol: :lol:

Husi
Brigi is kb. 3-4x eszik husit. Vagy üvegest vagy vagy egy pici jégkockányit kap. Persze ezt egy nagy aventes pohárba.

Még annyit akartam írni, hogy a Sugárban felfedeztem ezt az Asso cipőt. Van ott egy bolt az emeleten hátul a piactéren. Asszem ezt írta Dana. Tényleg jó kis cipők. Most még leárazás is van, egy olyan jó hótaposó kiscsizmát láttam 2500-ért, de csak 18-19-es volt. Egyébként nagyon jó kis cipők! :wink:
lora7

Jó reggelt!

Sno, ráéreztél az allergia lényegére, nagggyon hasznos :D (de sajna nem blöff..)

Kdtike, 53 cm-vel született és 3,7 kg-val, abból lett 80 cm és 10,20. De a slusszpoén, a régiek emlékeznek, hogy engem a gyerekorvos kb 4 hónapig azzal gyötört, h a gyerek soványka, nem hízik stb... :shock:

Timo, húst lehet minden nap (egyet-egyet kihagyok), megkérdeztem a dokit. Meggyet milyet adtok? Befőtt vagy mirelit??? És héjastul turmixolhatom?? Meggyet még sose evett Boldi :oops:

Pann, hurrrá!!!

Hanyas cipő kell nekik? Mondjuk a nagyobbaknak.. Sebinek hanyas a cipője??
Most vettem észre, h kinőtte az ősszel viselteket.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok.Most írok ide először.Nekem is van egy kislányom ,aki 2007.03.01-én született.Jó volna megbeszélni vkivel az éppen aktuális problémákat,látni,hogy kinek hogy fejlődik a gyermeke.Remélem tudok veletek dumcsizni.
p.kris.

lora
eddig valóban nem láthattál :lol: :wink:

köszi a linket hasznos lehet :lol: hogy én nem tudom miben van tejcukor az egy dolog :oops: (bár azt írtam h "lehet"---mindig kevertem :oops: :oops: :oops: ) na de h a tanácsadó védőnők is ilyen felvilágosultak????? :twisted: :twisted: :twisted:

és az anyuka aki nem babanetezik :wink: vagy nem néz utána (mert megbízik a védőnőben) a dolgoknak simán követi az utasításokat...és esetleg érzékeny a gyerek...ez nagyon bosszantó!!!! :twisted: :twisted:

alvás
mindenkinél állandó időpontban van napközben?
Lea amíg kisebb volt tök jól beállt...de most annyi minden befolyásolja...pl. az éjszakája,mikor ébred, mit evett, mikor evett stb...vmit lehet h rosszul csinálok :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nanica,
Megnéztelek benneteket, nagyon jónak tűnik a hely is meg az oktató is szimpi, és Linus tök nyugisnak látszik.

Timo,
Gyógyulás Balinak, a te érdekedben is!
Husit akkor kap, ha üveges, meg ha olvasztok ki a fagyóból, tehát nagyon ritkán. Ezért lesz rossz, ha már vége lesz a folyamatos szopinak, mert nagyon oda kell majd figyelni a tápanyagbevitelre. Fel kell nőnöm a feladathoz.

Május,
Mint játék márka én sem hallottam, de mint könyv nálunk a csúcs volt az öcséimnél, az oviban is Fajani volt a jelük.

Pann,
Ezek a figurák! Nagy-nagy-nagy gratuláció!

Mazsi,
A libero maxi plusz kifogástalanul működik.

Orsi
Kép Kép
sno

Iorca
Légszi áruld el a titkot, hogy te hogy tanítanád me a gyerkőcöt, hogy ne nyúljon valamihez, nálunk a TV és egyéb műszaki cikkek veszélyben érzik magukat. A tejpép mivel jobb mint a tápszer és te mivel adod kanálvagy cumisüvegből?
Apuka varázsalehet, hogy januártól megszűnik, ugyanis én megyek vissza dolgozni apuka jön GYED-re.
Május3
Én a gyógyszerbevétellel vagyok így a terhesség alatt csak hányingerrel tudtam mevenni és ez azóta sem változott, pedig előtte csak úgy "faltam" őket.
Mazsi
Sinupret kanalas vagy orrspray ?
Nálunk is a felső fogacskák jönnek náthás panaszokkal és nyálhegyekkel, én sem tudtam eldönteni, elvittem orvoshoz és a dr.-nő a vizsgálat után jelentette ki, hogy fogzik a gyerek ezerrel.
Irigykedem még mindig a nyálas puszitokra !!!!!!!!!
Timocska
Húsmentes nap minek ? Tomi minden nap eszik vagy húst vagy sajtot. Védőnő mondta.Bár a kérdéseim 98%-ra nálunk is nem tudom, majd utánanézek volt a válasz.
Tescos pelus nálunk 8 hós koráig volt jó, de mióta fogzik a széklete is lazább és minden kifolyik belőle. Marad a Libero 4 comfort fitt. Drága, de ez a legjobb, így nem kell mosom a kevesebb kakis ruhát.
Pann
Gratulálok az átaludt éjszaka miatt. Kép Huncutkodás
kditke

Sziasztok!

Gergő,
Hajrá csak így tovább! :D Igaz milyen jó dolog az alvás?! :D

Kditke,
Peti képes minden játékkal játszani csak egy bibi van én is kellek hozzá. De amúgy a kedvence a formaberakó és a labda.

Timo,
Peti 7-ből 6-szor tuti kap husit ebédre.

Mazsi,
Peti kb egy hónapja állt át a napi kétszeri alvásra és ha itthon vagyunk akkor az fix 10.30 és délután 14.30 (+- 30perc). Általában 1-1,5 órát alszik ilyenkor és este fél 8-8 körül már simán elalszik.
Nem nagyon emlékszem, de a kenguru már kicsi nektek, azzal nem tudtok menni? Csak mert én szivesen kölcsön adnám az ergo-t, de a mi sokat használjuk és azért adtam el a kengurut mert már kényelmetlen volt és vastag rucival már bele se férne Peti.

Május,
Kivi vagyok én hogy boldogulok majd a naptárakkal. Hát még a dédik?! :?

Ági,
A Peti cipője 20-as, de egy kicsit nagy, viszont próbáltunk a múltkor 19-est és azt meg nem tudtam ráadni. Tépőzáras volt, jól ki lehetett nyitni, de mégsem eléggé egy kis, torkos lábacskához.
Vendég

Ágiboldi,
20-as a hótaposója (csak az van), de nehéz a lábméretét megállapítani, mert az apjától örökölte, hogy folyamatosan "ökölben" van a lábfeje, cipőben meg főleg.

Helló p.kris.,
Jöhetnek a részletek rólatok. :D

Mazsi,
pontos időt én sem tudok alvásra mondani, én a mennyiségre megyek, legyen 1 de meg 1 du, és min. 1 órás legyen/alkalom.

Orsi
Kép Kép
sno

Köszi a cipőméreteket, akkor 20-assal próbálkozom!

Kditke, Sinupret cseppek, megevésre. Asszem nekünk is bejött..

Sági, Boldi pont így alszik, pont akkor, pont annyit.

Kép
Kép
agiboldi

Szita agyam van. :lol:

Orsi,
jól emlékszem, hogy végül vettetek ajtórácsot?! Használjátok? Sebi mit szólt hozzá? most úgy döntöttem veszek és a nappaira vagya Peti szobájának ajtajára tesszük.

Timo,
Bocsika, igen jobbulást a Balinak!!! Neked meg kitartást, jön az anyukád majd levált egy kicsit!!!!

Nem találom, hogy még akciós lenne a ts pelus :( , de mától pedig a Libero az akciós, 3ezer.

Kditke,
A Sinuperet az kanalas, elég vacak az íze.
Mit dolgozol? Apuka gyed-re? Elismerés neki!
Nálunk is veszélyben van minden, a hiradástechnika, a virágok..., de én egyszerűen hagyom ott egy kicsit, hogy ismerkedjen vele, majd finoman rászólok egyszer, aztán elteleportálom onnan. Egyszer minden leveszti a varázsát. Már nem érdekes a dvd, a videó sem, sőt már a lemezek is kevésbé érdekesek. :D

P.kris,
Szia! Üdv köztünk. Gyere csak nyugadtan! Írj magatokról bővebben, rakj fel fotókat!
Vendég

sno
az az igazság meguntam a lila nyuszit :oops: :lol: a P4+ pelusok jobban szórakoztatnak :lol: vhogy ne mbántja annyira a szememet :lol: más bajom nem volt vele de abból is a 4+-t kellene használnunk...

kditke
Sinupret cseppek...nagggggyon keserűűűű :shock: :shock: :shock:

vissza dolgozni???nem fáj a szíved? de gondolom nem jó kedvedből kell visszamenned...

kérhetek vmit? ütnél egy Entert a hsz-k között? így ömlesztve lassabban megy a kibogarászás :oops: :lol:

sági
kicsi a kengurunk :cry: nekem is az a bajom vele mint neked volt anno. kabátostól nem tudom belepasszírozni :shock: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

na most ébred 1,5 órát aludt...akkor du-n csak egy felet engedélyezek neki :wink: :lol:

p.kris
üdv

timo
ismerős szitu...hihetetlen mennyire el tudják hagyni magunkat :shock: kitartás neked és jobbulás Balinak :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Az a baj,hogy nem nagyon van időm a számgép előtt ülni,de majd igyekszem írni magunkról többet.Van még két nagy fiam a lányomon kívül, 21 és 16 évesek.Kép is sajna még csak kettő van,az is a fotóalbumban.Ide nem is tudom még hogy kell feltenni. Ti már nagyon vágjátok ezeket a dolgokat.Hogy csináljátok,hogy van időtök rá?Én néha azt sem tudom hol áll a fejem ,igaz minden nap kell főznöm az öt tagú családomnak.
p.kris.

kris
hűha akkor Te most majdnem elsőgyerekes anyukának számítasz ennyi idő után ...nem furi egy picurka a kezedben? a fiúk mit szóltak hozzá?

amikor nem tudom hol áll a fejem akkor én sem jövök :lol: :wink: gyere amikor tudsz :lol: én is főzök mindennap (na jó majdnem 7ből 5x tuti , a maradék 2 nap apa a szakács :lol: )

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nekem is azért sokat segítenek a fiúk,meg a férjem,szeretik ezt a boszorkányt nagyon.Annyira elsőgyerekes anyának számítok,hogy a lányom a második héten majdnem éhenhalt,annyira bénán szopiztunk.Nem tudom,hol rontottuk el,a mai napig sem,pedig a két fiút 8 és 6 hónapig szoptattam.
p.kris.

Sági és Mazsi
Sajnos muszáj visszamennem dolgozni, mivel a főnököm meg van őrülve, hogy 1,5 éve nem dolgozom, a férjem munkahelye megszünt (belföldi árufuvarozó) így én leszek a családfenntartó.
Elmehetne másik munkahelyre is de akkor még kevesebbet látnánk így bevállaltam én a munkát. Csak napi 4 órát dolgozom a másik felét pedig vagy itthon vagy kötetlen időben is elvégezhetem.
Egyébként pedig egy családorvosi rendelőben dolgozom körzeti nővérként Budapesten a XII. ker.-ben.

Egyébként pedig megszakad a szivem, hogy nem fogom ennyit látni ezt a kis gézengúzt, de hátha most én leszek a "főisten" (álmodik a nyomor). Az lesz a legrosszabb, hogy nem, én látom először amiket majd produkál, bár megmondtam apjának, hogy egész nap fénykéeznie és videóznia kell majd, míg én nem leszek itthon.
Kép A kis kukás
kditke

Sziasztok!

Végre újra itt. Most próbálok visszaolvasni, de annyi van. Lehet hogy csak holnap írok, de mostmár jövök rendszeresen!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?