Sziasztok!
Nekem is egész jó éjszakám volt megint, azt leszámítva, hogy megint nem tudtam "hamar" elaludni, és hát hajnali 5kor és 6kor is arra keltem, hogy mindjárt megjön!
Az a tipikus rossz érzés, amit már évek óta nem éreztem.
Először nem tudod, hogy most fázol vagy nem? Mert kiver a víz, de majd meg fagysz! Aztán automatikusan összeszorítod a lábad, mert olyan érzésed van, hogy folyik belőled valami (csak most éppen semmi sem folyt
). Aztán meg elkezd fájni a hasad.
Mindenesetre direkt fekve maradtam az ágyikóban és próbáltam aludni tovább, hiszen tegnap este nem kaptunk bíztató jeleket arra utalva, hogy talán ma szülnénk, úgyhogy biztos még nem szülök.
Drága szülésznő az én általam elmondott dolgokra annyit mondott mosolyogva, hogy apró jelek.
Kössz szépen, de ebből most mi következik?
Fájásokat egyébként mutatott a gép, olyan 60-70 közöttiig felment, de erre is csak annyit mondott, hogy normális.
Gyűlölöm, hogy a terhesség alatt minden normális! Megfigyeltétek?
Ha szarul vagy, normális. Ha valami lelki bajod van, normális. Ha kicsattansz, normális. Minden normális! Ez pedig nem normális!
Láttuk a szülőszobákat is! Igazából elég baráti hely. Kifejezetten. Két nő vajúdott/szült éppen, az egyik az alternatív szobában, úgyhogy oda csak bekukkantottunk a nyitott ajtóban. A doki épp lemérte a gyerek fejének a kerületét, 37 centi
Akkor én még jól állok!
Nem vészes, Petinek szerintem kifejezetten tetszett! Abszolút érdeklődéssel hallgatott és figyelt mindent!
Mikor kiment a szülésznő, végigszúrta a szülőszobát, hogy mit hol talál és mikor hova fog kerülni a gyerek meg én.
Drága Szentem azt szeretné, hogy rögtön a megszületett babát kivihesse az ajtóhoz, hogy rögtön megmutassa a szerinte majd ott lebzselő családtagoknak!
Pedig erre nem sok esélyt látok, főleg mert a szülészet ajtaján nincs üveg.
Niki
Örülünk, hogy végre itthon, remélem minden rendben lesz, és továbbra is jókat fogtok szopizni!
Betti
Hogy vagy? Továbbra sincs semmi? Már azt várom, hogy egyik percben majd feljövök ide, és te csak annyit írsz, hogy itt az idő, te elmentél.
Kitartó a kislányod ez biztos! Örülök neki!
AnikóNeked milyen volt a vizsgálat?
Anna
Nekem képzeld tegnap volt ciki. Bakancsot húztam este, mert szakadt ugye az eső. És hát a szülőszobán volt a vizsgálat, ott le kellett volna vennem, de nem mertem, mert akkor nem tudtam volna felvenni. Igaz az egyiket kikötöttem, úgyhogy végül a szülésznő előtt a párom kötötte vissza, mert nem bírtam se felhúzni a lábam, se lehajolni.
Szóval teljesen normális, hogy mozdulni nem bírsz, és mint egy bálna úgy érzed magad (én legalább is
), de próbálj rajta nevetni, mert nem minden nap lesz jogosan bálna az emberből!
Én ma továbbra is szinte egész nap a gép előtt leszek, elkezdek tanulni. Rászántam magam, unom a várakozást. Úgyhogy majd sokszor felnézek, írjatok ám!
Babás kismamáinknak üzenem, hogy további kellemes szoptatást kívánok!
Szeretnénk hallani rólatok!
Dominról tud valaki valamit?