Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cicus!
Jol olvastam hogy a nővérednek elszivárgott a magzatviz?(csak mert én mindig ettől parázok :oops: )
És nem tudta? És haza küldték?Hány napra rá szült meg?Bocs ha kicsit hülye vagyok! :oops:

később reagálok a többi hsz.is!

Kép
aniko...
 
 


Anikó
Igen. De az elszivárgás már csak a szülés után derült ki. Ő ebből semmit nem vett észre, mint kiderült... kevés magzatmáz volt a babán, és kevés "víz". De ne aggódj, Peti kollégájának a feleségének is elszivárgott. Ő sem vett észre ebből semmit. Azt, hogy ezután mikor indul be a szülés, azt nem lehet tudni.
Nővéremet azt hiszem hétfőn vizsgálták, mármint a szívverést. Semmi jele nem volt, még a méhtevékenységnek sem. Szerdán beindult nála a szülés, egyébként akkor is elsőre hazaküldték, hogy itt nincs görcs. :lol: Szegénykém szenvedett eleget...

De állítólag ritka, hogy csak úgy tényleg elmenjen a magzatvíz, mint ahogy a nagy könyv megírta. :? Na majd meglássuk!

Szóval ne aggódj, ettől nem kell félni! Ha elszivárog, akkor a görcsök is jönni fognak vele együtt! Ez biztos!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Kép így behízva :)


Egy mai kép..jelentést kellett haza adnom, hogy hogyan nézek most ki.
Hát ilyen az amikor szülés előtt felpuffad a fej.. :lol: :lol:

dhbetty
 
 

 
 

Sziasztok!

Nyafi: úgy érzem ma nem volt annyi görcs inkább csak kisebb nagyobb nyomásokat éreztem ott alul, és ennyi. Levike is mozgolódik nincs csöndeben. Hát a kiírás szerint olnap szülünk. Annyira fáradt vagyok, egész nap aludtam ettem tévéztem, és ennyi. Kicsit kezdek beparázni hogy soha nem lesz vége. Már annyira szeretném a kezembe látni. Megmutattam a páromnak is a fényképeket, és ő mondta hogy azon a képen amelyiken oldalt fekszik, olyan mintha egy egészségügyi tanfolyam "stabil oldalfekvését" mutatná be. :D :D :D

Betty: Neked is szép nagy pocid van, és jól áll!!! Nekem is szép nagy fejem van néha azt érzem mintha egy bálna nyelt volna le. Gondolom már te is a elfáradtál. Egyre jobban tetszik ez a zsebterrorista kifejezés, nagyon illik rájuk, legalábbis a kis Levire. Csak a jobb oldalamon hajlandó lenni. Én még energiavámpírnak is szoktam hívni.

Puszi mindenkinek!
Anna
Kép
Kép
boganna07
 
 


Nekem már 3 hete csak a jobb oldalom van..vajon miért pont azt az oldalt választják?
Olyan néha, hogy bal oldal lapos, jobb oldal hegy..
Kedvence, hogy pár napja a jobb oldalon is belül fel a gerincem közelébe kucorogni és onnan terrorizálni. :lol: :lol:

dhbetty
 
 


Sziasztok Lányok!
Domin, Nikol, Nyafi, Kia nagyon sok boldogságot kívánok a gyönyörűbbnél, gyünyörűbb babákhoz!!!(Tényleg, egyik szebb mint a másik! :D )
Betty!Nekem is a jobb oldalamat szereti Kristóf (már a legelején is főleg ott éreztem).

Na, én még bizti nem szülök:a hasam fönt van, Kristóf rengeteget mozgolódik:új kedvence a hólyagomba rugdosni.Ilyenkor hirtelen belenyillal, és én össszegörneyedek.Na, ilyenkor hosszasan elbeszélgetek a kisfiammal... :)
Kezdek bálnás, illetve elefántos alakot felvenni.Ha egész nap nyugton vagyok (na ez elég ritka), és mindig felteszem a lábam, akkor "csak"hájas lábfejem van, és több cipőbe is belefér.Ha rohangálok, álldigálok stb, akkor van az elefántláb, és csak egy cipőbe tudom belepréselni.Most azzal szórakozom, hogy megpróbálok mindenfajta tevékenységet ülve csinálni (felpócolt lábbal)pl:vasalás.Vicces volt, de nem csináltam végig. :oops: A zsibbadó kezeimmel pedig sikerült karácsonyi díszeket csinálnom, meg gombot felvarrnom.Mondjuk elég hosszú ideig tartott...
Csupa játék így az élet, nem, csajok?!

Cicus!Szerintem anyukád szavait ne vedd mindig készpénznek.Az enyémmel kapcsolatban azt vettem észre, hogy imádja átadni az anyasággal kapcsolatos tapasztalatait, és jótanácsait, de én ezeket erősen szelektálom :P Néha egyik fülemen be, másikon ki. Az egy dolog, hogy neki milyen volt...(amúgy még egy nőnél is telejesen különbözőek lehetnek a várandósságok, szülések...mint tudjuk)Szóval én megpróbálom lazán kezelni, mint anyósomat is, aki arra kért, adjunk második nevet is fiunknak, mert ő nem tudja megszokni a Kristóf nevet, és nem tudja majd így szólítani.No comment...

Hű, hosszúra nyúltam...

A mamáknak kellemes babázást, a kismamáknak türelmet kívánok!!! :P
Lina

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon röviden, mert fáj a bordám alatt :oops: valószínüleg a méh tartó szalagok nem bírják a kiképzést.

Anna: szóval emiatt az aprócska probléma miatt én nem tudok feküdni, lassan ülni, még a séta megy nagymamis tempóban. Éjszaka 1-2 óránként fennt vagyok így nappal kell kicsit visszapótolnom a kimaradást. Egyébként én teljesen jól meglennék. A hasam folyamatosan keményedik, egészen fönnt kezdődik és megy lefelé. De görcsöm nem nagyon van csak a derekamat érzem időnként olyan mensisen, de én nem szoktam igazán görcsölni. Bence viszonylag most is aktív. Szóval nem tudom még meddig húzzuk. Jövö hétvégén már jó lenne babázni :)

Ne haragudjatok hogy most nem írok többet, de majd jövök.

Egyébként ma voltunk du. a karácsonyi vásárban :lol: .

puszi mindenkinek:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Szép jó estét mindenkinek!

Gratula a gyönyörűbbnél gyönyörűbb babákhoz!

Mi is még egyben vagyunk, szerintem kihúzzuk 27-ig. Nekem is vannak jóslófájásaim, keményedés, de ennyi.

Kaja téma: szerintem azokat a dolgokat kell kerülni, amik téged puffasztanak. Azok továbbra is fognak, és így valószínűleg a babát is. Sok tejért normálisan kell enni, akkor is, ha nincs étvágyad, és fontos a sok folyadék. Én mindig nagyon szomjas voltam szopiztatás közben. Én laktoherb teát ittam anno, nem valami fini, úgyhogy most majd a Hipp instant szopis teáját fogom kipróbálni.

Zuhi szülés után: én 11-kor szültem, délután már nyugodtan le tudtam zuhanyozni, bár azért anyu ott volt, biztos ami biztos alapon, és persze nem futottam a zuhanyzóig... Én egyszer sem kértem fájdalomcsillapítót, nem igazán voltak fájdalmaim, viszont a szobatársam sírt éjjelente a fájdalomtól...Úgyhogy nincs két egyforma eset.

Hát, most ennyi, legyetek jók kismamik, sok türelmet mindannyiunknak!!
Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Szép jó estét lányok!

Csináltattam apussal néhány képet magunkról, a valóságról! Kettőt felteszek nektek, de a másodikat senki férfi embernek nem megmutatni!!! :lol:
Szóval mindkettő én, és annak ellenére "ilyen" a fejem, hogy egész nap feküdtem. Ma nagyon lusta voltam. De elaludni nem tudtam, csupán fekszem folyamatosan... élvezetes... már vagy 5 filmet megnéztem ma, nagyon unom. :?
De most először nincs mit csinálni különösebben!!! Hál'Istennek!

Köszönöm a fürdős tanácsokat, lesz ami lesz alapon gondolkodom.
Kép Ez egy ruhás első kép.

Kép Ez pedig a nem megmuti kép! :-) Csak hogy lássátok, hogy milyen szakadásokról beszéltem én! Bármivel kenhettem, ilyen lettem.... :(

Kép


Kép
fcicus
 
 


Hű, ezt így még szörnyűbb látni... :lol: :lol: Hát ez van...

Mindenkinek kitartást! Én már nem fogom sokáig bírni, érzem. "Örülök", ha a jövő hetet még egyben kibírom. Esélyes, de már nagyon a végét járom. Ezek a furcsa előjelek... nem görcsök, csak a folytonos wc-re járások (és most már napi két nagydolog is van, ami nálam sok), ez a folyamatos csontfájdalom és a hasam is fáj alul, de én leginkább semmihez sem hasonlítom. Meg bár nem tudom, hogy ez a fényképen mennyire látszik, lent van a pocak rendesen.
És, eljutottam arra a pontra, amit sosem hittem, hogy bekövetkezik... úgy vagyok vele, hogy most már jobb kint, mint bent! Ez nagy szó, mert még mindig félek ám a szüléstől. :oops:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Jó, hogy vagytok. Cicus! Szegééééééééééény! Na sebaj, ha nagyon nekikeseredsz a pocid miatt, ma legalább már van segítség, nem úgy mint anyáinknál. A párodnak, meg tuti tetszik, hiszen a babátok miatt lett ilyen a pocikád, és ezért még jobban fog tisztelni.
Lányok! Indítsunk szavazást...Sztem Anna az első "befutó". 10ft-os alapon? :D Nem kell komolyan venni, remélem senki nem sértődik meg. Ki kire gondol?

Kép
nyafi
 
 


Jó reggelt!

Igen Anna esélyes, ma töltötte a 40. hetet..
Anna, dokik meddig várnak ha túlhordod?

Cicus! Én reggelente és esténként tocsogtam a krémtől, meg az olajtól, mégis csíkos lettem én is..amitől féltem..utálom, de nincs mit tenni. :cry: :cry:

Nem tudom mit jelentsen ez a nagyon pufi vizes kéz, de már fáááj. Nekem eddig nem volt ilyen.
:shock:

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Betti
Nem volt még kézduzzanatod? Amikor fele akkorára zsugorodnak az ujjaid a dagadástól? :lol: Pocsék érzés ez igaz... El fog múlni.... szülés után :lol:

Szavazás

Nem tudom, Zsuzsi is elég esélyes a gyorsan megszülünk posztra! :lol:

Egyébként tényleg már ott tartok, hogy milyen jó lenne túl lenni rajta... Ma megyünk este a szülésznőhöz CTG-re, meg megmutizza nekünk a szülőszobákat (ha éppen nem szülnek persze). Megmondom őszintén, rendkívül örülnék neki, ha úgy adódna, hogy már jó nagy fájásokat mutatna a gép, és tényleg meglenne a héten a kicsi fiú. Már annyira lent lehet, és nekem már annyira fura ez az állapot, hogy hűha!
De ma éjjel is tökéleteset aludtunk a tegnapi punnyadás ellenére. Megint csak 2x keltem fel, és arra sem emlékszem, hogy apa mikor ment munkába... a puszira sem emlékszem :oops: :cry: De megkérdeztem, ma is kaptam. :lol:

Ti mindenki, hogy vagytok?

Kép


Kép
fcicus
 
 


sziasztok!

Mi is ma megyünk nst-re 3után!
De ugyanúgy vagyok vele mint te cicus!
Mármint hogy a héten meglenne a kiscsajunk!Alvás...hu az nagyon jol ment!Akkor keltem fel 1*mikor apa elment dolgozni,aztán visszaaludtunk...10.30ig :lol: .Jó mi?tegnap egész nap görcsöltem körbe,és néha voltak erősebbek is...

Na még jövök este!Vagy nem? :lol: (Na de biztos jövök!)

AnnA és LEVI baba hol vagytok?

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre itthon....:) Sajnos sokáig tartottak bent minket a kórházban mert Réka babának volt egy kis gondja a szívével.....tünete semmi sem volt szóval makk egészséges de már megoldotta a problémáját...nem akarom részletezni mert hosszúúú....a lényeg egészségesek vagyunk!
Sok a tejcsi is és Réka borzasztóan ügysen szopizik :)
Nagyon fáradt vagyok.... :(
Azért császároztak meg mert kicsi a medencém mivel ugye igen vékonka vagyok és nem fordult be Réka sem a szűk medencém miatt....nem is bánom ő is érezte hogy nincs neki itt elég hely és nem fér ki.....így nem szorult be hála az égnek!

Én is gratulálok minden kisbabához...és kitartás a pocakosoknak!

Puszi
Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk, apu eljött értem a héten ismét ideköltözünk, hogy ne legyek egyedül otthon, mert már kezdek egy kicsit pánikolni. Ma a hasa ismét görcsölgetett de semmi. Szerdán megyek csak a dokihoz, ha addig nem történik semmi.
A barátnőm aki szintén mára volt kiírva meg is szült, mondjuk neki lány lett. A fiúk mindig késnek. Komolyan szinte egy emelett esett a hasam annyira vicces egy kistálca simán megáll a tetején.

A párom is itt van már velem alig várja hogy menjünk szülni.

Linus: Nekem is volt egy köröm az anyósommal mert ő is egy második nevet akart amin majd ő szőlítja (ettől agybnajt kapok), de szó sem lehet róla mert egy kis gyereket nem lehet hat néven szólítani!!! Nem??? :evil: :oops:

Betty:Hát nekem azt mondta a szülésznő hogy max. dec .20-ig várunk, ha addig nem jönn megindítják.

A szavazásba én is beszállok. Én Fcicus-ra illetve Zsuzsira teszem a voksomat.

Úgy érzem most már tényleg itt az idő. Ma leültem anyuék egyik kanapéjára és nem tudtam belőle felszállni se le se föl. Anyu szedett ki belőle szupi volt. :oops: :oops:

Veletek minden ok?
Puszilok mindenkit!
Anna
Kép
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Na mondtam h este még jövök! :lol:

Niki!
Még1* gratulálok Rékához,az jó h minden rendben!

Anna!
Görcsölgetésen kivűl semmi mást nem érzel?

Na mindenkinek jó éjt!

Kép
aniko...
 
 


Jó reggelt mindenki!!

Az éjszaka egész jó volt, viszont ez a mindennapi görcsölés már túlzás. :evil:
Mindig is szenvedtem a menstruációs görcsöktől, kb csütörtök óta pedig kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan fáj.. :(
Küldjetek egy jótündért, mert azt szeretném, hogy vagy ne fájjon, vagy jobban fájjon és akkor történjen már valami.. olyan nagy kérés ez? :roll: :? :shock:
Ahhoz képest, hogy a doki jóslatai szerint kb 2 hete babáznom kellene, jól húzom. Persze nem bánom, hogy nem született meg olyan korán, mert neki is szüksége volt még időre, hogy mindene szépen kifejlődjön a maga idejében.
Na nem siránkozom, úgy tűnik ez most egy ilyen :evil: nap lesz.

Remélem jól vannak a babák!!!

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Nekem is egész jó éjszakám volt megint, azt leszámítva, hogy megint nem tudtam "hamar" elaludni, és hát hajnali 5kor és 6kor is arra keltem, hogy mindjárt megjön! :lol: Az a tipikus rossz érzés, amit már évek óta nem éreztem. :? Először nem tudod, hogy most fázol vagy nem? Mert kiver a víz, de majd meg fagysz! Aztán automatikusan összeszorítod a lábad, mert olyan érzésed van, hogy folyik belőled valami (csak most éppen semmi sem folyt :D ). Aztán meg elkezd fájni a hasad.
Mindenesetre direkt fekve maradtam az ágyikóban és próbáltam aludni tovább, hiszen tegnap este nem kaptunk bíztató jeleket arra utalva, hogy talán ma szülnénk, úgyhogy biztos még nem szülök.

Drága szülésznő az én általam elmondott dolgokra annyit mondott mosolyogva, hogy apró jelek. :oops: :shock: :roll:
Kössz szépen, de ebből most mi következik? :roll: :evil:

Fájásokat egyébként mutatott a gép, olyan 60-70 közöttiig felment, de erre is csak annyit mondott, hogy normális. :D Gyűlölöm, hogy a terhesség alatt minden normális! Megfigyeltétek? :?:
Ha szarul vagy, normális. Ha valami lelki bajod van, normális. Ha kicsattansz, normális. Minden normális! Ez pedig nem normális! :lol:

Láttuk a szülőszobákat is! Igazából elég baráti hely. Kifejezetten. Két nő vajúdott/szült éppen, az egyik az alternatív szobában, úgyhogy oda csak bekukkantottunk a nyitott ajtóban. A doki épp lemérte a gyerek fejének a kerületét, 37 centi :shock: Akkor én még jól állok! :wink:
Nem vészes, Petinek szerintem kifejezetten tetszett! Abszolút érdeklődéssel hallgatott és figyelt mindent! :lol: Mikor kiment a szülésznő, végigszúrta a szülőszobát, hogy mit hol talál és mikor hova fog kerülni a gyerek meg én. :lol: Drága Szentem azt szeretné, hogy rögtön a megszületett babát kivihesse az ajtóhoz, hogy rögtön megmutassa a szerinte majd ott lebzselő családtagoknak! :lol: Pedig erre nem sok esélyt látok, főleg mert a szülészet ajtaján nincs üveg. :lol:

Niki
Örülünk, hogy végre itthon, remélem minden rendben lesz, és továbbra is jókat fogtok szopizni!

Betti
Hogy vagy? Továbbra sincs semmi? Már azt várom, hogy egyik percben majd feljövök ide, és te csak annyit írsz, hogy itt az idő, te elmentél. :lol: Kitartó a kislányod ez biztos! Örülök neki! :)

AnikóNeked milyen volt a vizsgálat?

Anna
Nekem képzeld tegnap volt ciki. Bakancsot húztam este, mert szakadt ugye az eső. És hát a szülőszobán volt a vizsgálat, ott le kellett volna vennem, de nem mertem, mert akkor nem tudtam volna felvenni. Igaz az egyiket kikötöttem, úgyhogy végül a szülésznő előtt a párom kötötte vissza, mert nem bírtam se felhúzni a lábam, se lehajolni. :lol: Szóval teljesen normális, hogy mozdulni nem bírsz, és mint egy bálna úgy érzed magad (én legalább is :lol: ), de próbálj rajta nevetni, mert nem minden nap lesz jogosan bálna az emberből! :wink:

Én ma továbbra is szinte egész nap a gép előtt leszek, elkezdek tanulni. Rászántam magam, unom a várakozást. Úgyhogy majd sokszor felnézek, írjatok ám!

Babás kismamáinknak üzenem, hogy további kellemes szoptatást kívánok!
Szeretnénk hallani rólatok!
Dominról tud valaki valamit?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Betty!
Én is mondtam a szülésznőnek hogy miota görcsölök,meg vannak ilyen felnyilalások!Vasárnap +tegnap is már elég erösen görcsöltem körbe,de egész nap,és semmi! :cry: Te is egész nap?
"Josló"

Nst:
Vivi az egészet végig ficánkolta,még csuklott is közben! :lol:
Multkor nagyon alvos volt!
Sajnos nekem se mutatott "normális"nál magasabb fájásokat! :cry:

Kép
aniko...
 
 


Levélírás után visszafeküdtem és most ébredtem újra.. :oops: :oops:

Elbattyogok a boltig, valamit enni csak kell.

Ja..férjem úgy be van sózva, hogy reggel mikor ment el, úgy búcsúzott, hogy ha "hívlak szüljél" és nem úgy, hogy ha "szülsz hívjál".
:lol: :lol: :lol:

dhbetty
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Én is egy fél órája kászálódtam ki az ágyból, igazából fennt voltam, de nem volt kedvem kikelni. Most ebédet főzök, na ne gondoljatok nagy dologra....csak egy kis tonhalas tészta lesz....nyami :)

Tegnap volt a védőnő kemény negyed órát, és nyugtázta hogy Ő nem igazán tud a készülődéshez hozzá tenni és hogy tényleg kész a pakkom is, meg a szoba is. Én mondtam neki a telefonban, de ki kell jönniük megnézni. Ja és elkeverte a terhes kartonomat ugyhogy semmi adatom nincs meg nála :?, elég fura egy nő...nem rosszindulatú vagy ilyesmi csak, szerintem kissé alkalmatlan a vedőnőségre. Na mindegy.

Megyek, mert jött a férjem.

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Szörnyű ez a kedvtelenség.
Semmihez semmi kedvem.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus!

Én is ugyanezt érzem!
Mármint hogy nincs miért,de olyan rossz kedvem van! :cry:

Kép
aniko...
 
 


Cicus!

Én is ugyanezt érzem!
Mármint hogy nincs miért,de olyan rossz kedvem van! :cry:

Kép
aniko...
 
 


Na még ez is!
2* ment

Kép
aniko...
 
 


Fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is. :D :lol:
Egy kis hóesés majd felvidít mindenkit, meglátjátok. Azt hiszem itt már esik, bár délelőtt jártam kint utoljára, azóta csak fetrengtem.
Kicsit mintha jobban fájna a hasam, de folyamatosan, szóval semmi rendszer.
Anna? Jól vagy? Már túlhordtad egy nappal.
Zsuzsi pedig holnap tölti a 40 hetet.
Szorítok csajok, minden rendben lesz.

dhbetty
 
 


BettiMég jó, hogy nálad hóesés van! Tök természetes, hogy Németországban decemberben szakadjon a hó! :P
Igazából még én is örülnék neki itt is, legalább lenne miben gyönyörködni, és nem a néha szakadó esőben. :?

AnikóEz nem jó, hogy neked is ilyen rossz a hangulatod. Vajon mi okozza?
Most beszéltem nővéremmel, ő teljesen hülyének nézett, hogy unatkozom. Mondjuk eszement, ő varrna meg kötne ha sok ideje lenne... na arra én nem vagyok vevő. :lol:
Szörnyű ez a várakozás.... meg ez a semmittevés... és a tudat, hogy semmit nem tudok tenni! :lol:

Lányok, remélem mindenkivel minden rendben!
Akik már babáznak, hogy vannak?
Nyafi, hogy van a lábad? Mit mondanak, mikorra gyógyul meg?
Kia, hogy van Levi baba? Fejlődik szépen? És ti tudtok aludni?
Kingáékról valami hír?
(valakit biztos kihagyok, de most ti jutottatok eszembe, bocsánat :oops: )

Kép


Kép
fcicus
 
 


Hát igen!
Meglepődtem volna, ha most bárki fent lenne rajtam kívül. Nem tudok aludni. Nem megy. Mindent kipróbáltam, de már szinte fáj a fejem az aludni akarok érzéstől.
Elegem van. Már egy napja rendületlenül folyik a cicim ráadásul, úgyhogy ez sem a legjobb dolog, hogy mindenem átázik. A melltartóban alvás pedig nem az én erősségem. Hányingerem is volt, de rájöttem, hogy csak azért, mert a hátamon aludtam. Ittam egy kis tejet, és jobb lett.
Talán nem kellett volna tegnap unalmamban megnézni a Nagy Fogyást! Amikor az alvással "szenvedtem", akkor is épp egy nagy bálna voltam, és le akartam fogyni a "gyermekem". :lol: Persze ebből az lett, hogy már szinte hasra fordultam, hogy bizonyítsam magamnak, hogy nem vagyok kövér. Ahha, ezzel nem mindenki értett egyet odabent.
A szoptatós párnám is alvás terén kudarcot vallott. Össze-vissza tekeredik, így maradtam a nappali használatánál, és éjjel a további három párnát használom.
De vajon meddig fog ez a nem alvás még így menni?

Bendegúz, a hörcsögünk nagyon édes! Itt pupillázik mellettem. Biztos azt nézte, hogy miért vagyok ilyen hülye, hogy éjjel felkelek és miért nem hagyom őt rosszalkodni. :lol: (mániája, hogy megszökjön a terráriumából, amit mikor vettünk, kicsit elszámítottunk, és túl alacsony lett) :lol: Kép Ő Bendebűzös Bendegúzos, ahogy én hívom. Próbál éppen kiszökni. Bár ezt a képet még tegnap csináltam. Ha alszunk, behúzzuk a tetőt.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Továbbra sem tudok aludni.... :cry:
De most már legalább gyomorsavam is van, tehát van mire fogni, hogy miért nem alszom. :? Azért lassan megpróbálok kicsit lefeküdni, hátha sikerül pihenni valamennyit...

Nagyon remélem, hogy mindenki más jól van, tényleg nem olyan jó dolog "éjszakázni".
Az agyam persze nem fog, és kicsit zsong is, tehát olvasni sem tudnék. Ittam már vizet, gondoltam elmosogatok, de rájöttem, hogy este elmosogattam. :lol: Szóval várom a nagy álmosságot! :shock:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok Lányok!

A párom feltett valami tűzfalat anyuék gépére és azért nem tudtam eddig írni. SZUPI!

Tök jó lenne ha ma szülnék, mert akkor 12.12-dike lenne a születési dátuma. Na mindegy úgyis csak álmodozom.
Ma megyünk a dokihoz kiváncsi leszek mint fog mondani. Már néha azt érzem, hogy biztos nem fér ki azért nem jönn.! Hülyeség?

Egy-két napja úgy érzem mintha egy picit szivárogna a magzatvizem. De a hasam nem változott semmit, illetve eddig nem volt rajta egy darab repedés sem. Már kezdtem neki örülni, erre a héten alul felfedeztem rajta 2-3 csíkot, de szerintem nem kéne emiatt panaszkodnom, lehetne sokkal rosszabb is. Bár egy kicsit bosszant hogyha eddig kibírtuk miért az utolsó pár napban robbanok le. Tükörbe már nézni sem bírok, nagyobb vagyok mint egy elefánt! Szörnyű!!!!!! :oops: :evil:

A derekam leszakad, a pocimat úgy érzem néha, ha nem tartanám egy-egy felálláskor vagy forduláskor, biztosan leszakadna. :D :D

Fcicus: Kitartás én is már kb. vagy négy hete arra készülök hogy szülök, és láss csodát még mindig egyben vagyunk, pedig már kint kéne lennie!!!! Ari a hörid, nekem is volt vagy három, bírtam őket, csak a macskám nem. Egy másodpercre nem figyeltem és annyi volt szegénykéimnek. Nekem is sokszor van savam, alig eszem már valamit a kenyéren meg a szénhidráton kivül. :twisted: :twisted:

Betty: Szóval nálatok már esik, az tök jó. Én úgy szeretek ilyenkor odakuparodni az ablakba egy forró teával és nézni a hóesést. Babókád nem készülödik ideki?

Puszi mindenkinek!

Anna
img]http://md.lilypie.com/WE2wp1.png[/img]
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!
Hóesés kb fél óráig tartott, előtte eső, utána eső, úgyhogy ennyi volt.
Bár most is be van borulva az ég, olyan sötét van itt a lakásban. Igazi szívderítő hangulatkeltő itthon ülő magányos kismamáknak.. :?

Az én babám mocorog most is, de a hasfájás rendületlenűl jelen van, de már beletörődtem, hogy ez ugyan nem jelent semmit, szerintem még karácsonyfát is a kis puttonyommal fogok díszíteni. :wink:
Csak nagyon kellemetlen néha annyira bekeményedik. Reggel alig bírtam kimászni az ágyból mert görcsölt, keményedett.
Holnap megyek dokihoz, majd megmondja, hogy változott-e a helyzet.
1 hete méhnyak már nem volt, méh teljesen felpuhult. Ennyi görcs -gondoltam én- kinyitja a méhszájat is, de eddig nem úgy tűnik.

Jönnek vendégeim megnézni, hogy egyben vagyok még, úgyhogy kicsit takarítanom kellene.
Ja..egyébként ez a mindennapi "egybenvagymég" kérdéssorozat a terhesség csúcspontja..

Cicus próbálj meg aludni most, kell az energia bármikor.

Anyukák? Kinga, Ancsa, Kia, Meliz, Niki, Nyafi, Domin?
Ti már elfoglaljátok magatokat kellőképpen, ugye..? Azért ne feledkezzetek meg rólunk és adjatok hírt magatokról.

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Voltunk CTGn, minden rendben jól érzi magát Bencus, de szüken 1 ujjnyira legalább már nyitva vagyok, ami persze szintén nem jelent semmit.

Cicus: Én is fennt voltam, csak gondoltam hajnalok hajnalán csak nem fogok babanetezni, a férjem reggelijét megcsináltam, aztán próbáltam aludni , de nem ment aztán fél 7kor kellni kellett amikor már éppen elaludtam volna.

Csíkok: nekem hál istennek csak középen van, kenegetem is, de azt mondják ez nagyon alkati dolog ugyhogy azért ne keseredjetek el, mert majd szépen el fognak halványodni, eltünni ahogy megy vissza a pocak.

Anna: Kiváncsi leszek ki megy előbb :roll: A fiúk lustibbak mint a lányok. Bár lehet hogy nálunk Bence vár 14.ig mert tavaly akkor volt a műszeres befejezés és akkor azt kívántam hogy 1 év múlva ilyenkor legyen babánk...hát meglátjuk. Én kicsit hiszek ezekben a spirituális dolgokban.

Most megyek aludni, aztán mosogatok.

Puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok! Fájás Ctg-n 100nál indul tényleg. Addig sajna csak jósló. Nekem 12 órán keresztül volt 80-as és nem tágultam semmit. Egyébként nem az erősség a lényeg, hanem az, hogy a fájás beindítsa a tágulást. Voltam dokinál, izületi gyulladásom van. Kapok rá gyógyszert, masszázst, fizioterápiát. Remélem jobb lesz. Tudom, hogy már nem tudtok aludni lányok, de pihenjetek minél többet...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi,hogy érdeklődtetek felölünk. :D
Sajna már egyáltalán nincs tejem,így tápszereznem kell Flórát.Kis drága-még így is egy kis zabagép.

Azért voltam ilyen rég fenn,mert begyúlladt a vágásom,éjszaka kórházba vittek és meg kellett nyitni a sebemet.Csak ugy spriccelt belőlem a véres váladék.Azóta hál istennek jól vagyok.

Újdonsult Anyuciknak gratulálok és SOK-SOK boldogságot kívánok.

A még hátralévő kismamiknak meg KITARTÁST!!!

Legyetek jók!
K
Vendég
 


Hogyan tudom megváltoztatni ezt a vonalzó bigyót???
Vendég
 


kingii
babafalva, megírod az újat, elküldöd magadnak, profil, aláírás, HTML kód bemásolása.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza a dokitól.
Gyerekek ez hihetetlen, az nst-és görbém (összehúzodások) már szépek kétszer 100-ig is felment. De belső méhszájam teljesen zárt.
MIÉRT???????????????????????????
Hétfőn megyünk legközelebb akkor már vinnünk kell a csomagunkat is.
Hihetetlen milyen egy ragaszkodó kis figura ez a Levike. Épített magának egy kis atombunkert odabent. :D :D :D :D

Zsuzsi nálatok mi a helyzett meddig akarja a doki még bent tartani?
Ezek a pasik kikészítenek minket. Te hogy bírod lelkileg illetve fizikailag?? :oops: :oops:

Nyafi: Remélem minnél hamarabb elmúlik a lábfájásod. Nekem a jobb térdem stropa, biztos a súly miatt, egy életre megjegyeztem hogy nem akarok duci lenni.

Írjatok!
Puszi!
Anna

Kép
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Kinga
Örülök, hogy jobban vagy! Hát, nem irigyellek, én biztos rémüldöztem volna, hogy miért vérzek jobbra balra. Nagyon kitartó vagy! A tejed is szerintem az idegesség miatt mehetett el, de a lényeg, hogy a kisbabádnak megfelel a tápszer. :lol: Ahogy hallottam vannak válogatós babák is. :lol:

nyafi
Sajnállak! :( Ez most még egy ideig rossz lesz, nagyon. Legalább is apukámból kiindulva. Neki egyszer volt izületi gyulladása, egy hónapig szenvedett miatta. Aztán elmúlt, és azóta semmi gond, úgyhogy nálad is minden helyrejön!
Én nagyon örülök azoknak a bíztató szavaknak, amiket írtál! Hirtelen eldobtam mindent ma magamtól, és csak feküdtem, meg ültem, meg feküdtem, meg ültem, meg feküdtem.... :lol: Szóval nem csináltam semmit.
Aztán estére rá kellett jönnöm, hogy már túlpihentem magam.

Úgyhogy most este kivasaltam, és le is tusoltam. Nagymackóm (férjem :wink: ) elaludt még az első film közben, úgyhogy elküldtem az ágyba, én meg beraktam egy második filmet, legalább szóljon valami. Előbb utóbb csak el fogok aludni.

A savam nem változott, én nem is értem, hogy mitől jött elő?! :roll: Semmi, de semmi bajom nem volt vele az elmúlt harmincsok héten, erre két napja folyton érzem a torkomban. Háztartási keksz rulez lett! :lol:

Elég volt a pihenésből, holnap átmegyek anyukámékhoz, meg postára, meg ide-oda. Nem bírok tovább itthon ülni és várni, hogy megszüljek! :lol: Igaz, ha már meglát valaki, aki ritkán lát, és megkérdezi, hogy mennyi van még, én meg mondom, hogy kb. két és fél hét, látom a szemükben, hogy mit gondolnak! Persze csak annyit mondanak, hogy milyen lent van a pocakom! Valójában lerí róluk az a bizonyos arckifejezés, amikor úgy gondolják, hogy te még egy hétig sem fogod húzni. :? :roll:

Anna
Milyen érzéseket vált ki egy 100-as nst eredmény? Mit érzel? Fáj?
Minél több szüléstörténetet olvasok, annál inkább az az érzésem, hogy a derekamat kell majd éreznem főleg, amikor igazi fájások lesznek. De nekem folyton feszít a derekam, de sosem fáj. Ugyanígy a hasam is. Amikor felment 60-ig a gép, semmit nem éreztem, amire azt mondtam volna, hogy icipicit is fáj. Fura... :?
Kitartást kívánok, és reméljük nem kell hétfőig várnotok! :wink:

Betti
Hogy s mint? :lol:

Zsuzsi
Ha szűken egy ujjnyira nyitva vagy, akkor egy három órás bevásárlás, vagy akár egy kis vasalás és főzés is lazán beindíthatja nálatok a folyamatokat! Ugye, jól tudom? De azért pihenj, mert már tényleg a finishben vagy!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Szóval nem csak én vagyok éjszakai bagoly.. :lol:

dhbetty
 
 


Jól van, látom már Te sem húzod sokáig, Betti! :wink: :lol:
Végül fél2 után aludtam el, de nem jöttem vissza megnézni (én hülye), mert ki a fene gondolta, hogy van még valaki ébren?! :roll: :oops:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Jó reggelt.
Ezután már én is lefekütem.
Megyek fél 11re dokihoz, de azt hiszem addig is alszom még picit..ilyenkor minden gond nélkül megy. :?
Majd jelentkezem dokihírekkel.

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Lányok akiknek még pocakban van a baba tényleg pihenjetek...nagyon-nagy meló a kislurkókkal foglalkozni....akik már megszültek, nem tudom ti hogy vagytok vele....de rám olyan gyakran jön rám a sírás!Mindig hogy vlm. biztos nem csinálok jól...ahogy hazajöttünk parázok hogy nincs elég tejem....Réka babának ha kakilni kell mindig fáj a pocakja...és iszonyatos hangon tudatja ezt velünk....annyira sajnálom hogy én is sírok...pedig tudom hogy nem lenne szabad!

Kingii nekem is olyan kemény a hasam a vágásomnál....váladékozni még nem váladékozik de...neked hogy kezdődött?

Puszi mindenkinek és kitartás!

Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Igen.Ezt akartam is írni Nektek.Sajna rám jött a szülés utáni depresszió.Egész nap sírok.Semmi se jó,sehogy se jó.Aztán amikor apa hazajön este vele kezdek el veszekedni.Nagyon utálom magamat emiatt. :(
Valahogy jó lenne kimászni ebből a szarból.Na mindegy.

Niki:mint utólag kiderült nekem a lázzal kezdődött minden.Kérdeztem a dokit,h ez mitől alakul ki.Talán mert megerőltettem magam?!Azt mondta nem,ott a vágásnál kialakul valami zsírcsomó és ez van akinél begyullad van akinél nem.
De szerintem ha eddig neked nem volt semmi ezután csak nem alakul ki!
Arra vigyázz,hogy ott a vágásnál ne érje víz!
Flórának amikor kakilni kell annyira elkezd erőlködni,hogy tisztára belilul a feje.

Azóta szépen gyógyul a sebem.
Sőőt!!!Tegnap ott tartottam,hogy hasra tudtam fordulni,ezek még csak kisérletek,a hason alvással azért még várok egy kicsit.Így is olyan jó volt!
Én még ilyen hülyeség miatt is tudok bőgni. :oops:

Na legyetek jók!
Vendég
 


Sziasztok!
Fej a fejjel lányok, Ti már túl vagytok a szülésen, van egy csodaszép egészséges babátok és természetes, hogy aggótok, hisz nincs még tapasztalatotok..

Most jöttem haza a dokitól. Helyzet változatlan, méhnyak kisimult, méh puha, méhszáj zárt. Baba feje nagyon lent van, már csak az a nyomás hiányzik amit fejével a méhszájra gyakorolna és akkor kinyílna a méhszáj.
Azt monta ugráljak, mert a fejecskéje a szeméremcsontba beakadt...
Meg is keresem az aerobik norbival kazettát..
:lol: :wink:

dhbetty
 
 


Cicus! Mivel kezelték apudat? Hátha nekem is jó lenne.
Leesett a kislányom köldökcsonkja, és 180gr-ot hízott mióta hazaengedtek minket. Éljen!!!
Kingiii! Ha apa este megjön, bízd rá a babót és menj el sétálni minden nap 20-30percet. Hivd át a barátnőd és sírd ki magad neki. Ezek esnek ilyenkor a legjobban...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok!

Zsuzsi nagy csönben vagy, csak nem készülödtök valamire???:-) :D :D

Fcicus: Én a 100-as nst-nél nem nagyon éreztem fájdalmat inkább csak arra lettem figyelmes hogy a hasam hirtelen elkezdett dagadni még nagyobbra, és olyan kőkemény lett hogy csak na. Ézért is mondta a szülésznőm hogy " Ó ez is csak jósló, mert az igazinál már nagyon fog fájni!" Köszi!!! :shock: :shock:

Betty: Jó neked hogy a baba feje már lent van. Levikének még mindig lehet mozgatni a kis buksiját. Lehet hogy csak a tágulást követően fog beékelődni a szülőcsatornába. Félek is hogy emiatt császár lesz, lehet hogy a kis kerek feje nem fér be???? :oops: :oops:

Az estém nekem is borzalmas volt, majd akkor én is felnézek a netre ha már ennyien fent vagyunk. :D :D

Én is félek a szülés utáni depitől szinte az összes ismerősöm átesett már rajta. De a férjem szerencsére vagy három hétig otthon tud lenni velünk, ez biztos sokat segít majd.
És Kismamik itt lesz a karácsony is, csak feldobb majd mindannyiunkat. Nem :) :lol:

Puszi!
Anna
Kép
Kép[/b]
boganna07
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jövök - de Levi nem nagyon enged :)
Szeret enni és persze elaludni a cicin közben.

Átolvasgattam mindent.

GRATULÁLOK
Meliznek Dávidhoz, Dominnak Lénához! (még nem volt időm)


Zsuzsi
Jól érezted, hogy 3-án 18 - kor már szülünk :lol:
Az 1 ujjnyi már jó :P
Hogy vagy-tok?

Boganna
A magzatvíz elfolyása - nekem a szülőágyon folyt el - hallottam egy pukkanást és 1-2 perc múlva már folyt is.

Cicus
Szülés után - nekem ott volt Manó néhány percig, kijött a méhlepény, összevarrtak... így eltelt a 2 óra...
A szülésznő segítségével pedig menni akartunk zuhizni, de egy csajnak épp beöntést adtak , így csak pisiltünk.
Tudtam mozogni, csak a vérnyomásom ment le.

Szépek a képek!

Cicus
A 37 centi nagyon sok! Nekünk Manó feje 33 volt születéskor.
Bendegúz nagyon aranyos :lol:

Kinga
Remélem gyorsan meggyógyul a vágás... Sajnálom, hogy begyulladt!

Nyafi
Gratula a 180 grammhoz - mi vasárnap mérjük majd le.
Most 3300 g volt (3400-gyel született) - nem fogyott sokat az első héten.

Betty
Ugráltál?

Születéstörténet:
Azt tudjátok, hogy 4 körül még az interneten lógtam :P aztán zuhi.
beerősödtek a fájások - már nem csak menstr. görcsszerűek voltak.
Felhívtuk a szülésznőt, és lassan elkészülgettünk. Kb 20 perc volt az út- 6 előtt értünk be, a szülésznő már várt minket.
Átöltöztem és irány a szülőágy. Megvizsgált és meglepődött - eltűnt méhszáj :shock: Szólt Apának, hogy síessen, mert azonnal szülünk.
Megérkezett a doki is. Apa végig ott állt mellettem és fogat a kezem, legyezgetett, mert nagyon meleg volt.
A szülésznő masszírozta a gátat, de nem úsztam meg a metszést.
A fájdalmas dolog - csak a varrás és azt volt, amikor Manó feje nyomta a gátat... bár a metszést is éreztem.
Apa végignézett mindent :wink:
Azt mondta büszke rám, hogy csendben tűrtem a fájdalmat, nem kiabáltam, mint a többi nő...
Kijött az aranyerem - ami kellemetlenebb volt, mint a gátmetszés helye.

Remélem minden kismama és kisbaba jól van...

Megpróbálok többször jelentkezni.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Még egyben, de nagyon reménykedek a holnapi napban. Egyébként a doki jövö hetet mondott ha addig nem történik semmi.

Kia: Jó hogy jöttél és örülök hogy minden rendben!!!!

Niki/ Kinga: sajnálom a depressziót, de elmúlik amint a hormonok rendeződnek és a babóknak lesz ritmusa.

Betti: segít a sport? mert akkor én is nekiállok :)

Tegnap én is 1 kor feküdtem le. :shock:, borzasztóan érdekes motorépítős műsort néztünk apával. Ma voltam ismét CTGn , takarítottam, ma még séta...hátha történik valami.

puszi mindenkinek:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?