hali!
timo
Te szegény
álmodban én kísértek?
Lillus bizti készül vmi produkcióval és azért nem alszik
pl. fognövesztés esetleg felállás (ja nem
ő már tudja
akkor vmi más...?!)
Lea leszokott erről az éjszakai ébrenlétről (talán) most 2 variáció van, vagy nem alszik el f10ig vagy elaszik de éjfélig ébred min 5x
utána "csak" 2-3 óránként
tali
kicsit irigy vagyok
de érezzétek jól magatokat!!!!!!
majus
lécci
mindenképp jelentkezz a hordozóról szóló tudósítással
h szükség esetén a barátosnémat be tudjam szervezni vegyen nekünk is egyet.
egyébként csak ma vannak ott a vásáron vagy 23ig mindennap?
sági
Peti tényleg nagyon édes Miki
olyan jól áll nekik a piros én is vettem Leának egy piros pulcsit és szerintem nagyon szép benne
ja és van Miki sapkánk is, majd teszek fel képeket
zokni-hari
Lea itthon is harisnyában van merth 1. leveszi a zoknit
(sokx a harit is nyújtja
) 2. mászik mindenfelé és legalább így talán nem fázik fel.
bozotka
terhesen nem nagyon ajánlják a masszázst ill csak szakavatott emberrel és ahogy timo írja legfeljebb egy laza hátmasszázs
sno
persze a szopi mindenre jó
de most komolyan ha elfogadja a cicit hányás hasmenés esetén és van elég tejcsi akkor nem nagyon lehet baj.a gond akkor van ha semmit nem fogad el így a cicit sem...
a fagyós tartalékok nálunk is kifogytak :
ill most elkezdtem a szilvát (az még van) hátha újabb lazítóként fog hatni de persze én balga héjatól turmixoltam le anno és most szűrőn át kell kevernem h nagyjából mentesítsem attól
kérdeztem a védőnőt a spenótról, sóskáról az mondta h a magas oxálsav tartalom miatt kell vigyázni vele nem mintha tudnám ez mit okoz de majd megnézem és a fóliásokat pedig egyáltalán nem lehet adni a magas nitrit tartalom miatt
úh mi azt hiszem kihagyjuk...üvegeset persze lehet adni neki
a brokkolival szemezek de nálunk csak olasz kapható úh lehet h ez is üveges lesz...
nem gondolkodtam előre a nyáron
több mindent kellett volna eltennem a fagyóba
most mennem kell mert kilógott a folyosóra
megy papucsvadászni