Új privát üzeneted érkezett!

Ditke!
Biztos szép helyen laktok!
Avatarba(felhasználó alá :wink: ):le kell kicsinyíteni a kéept 80x80-asra, ezt a profilodban tudod beállítani, elaglul.
Képet feltenni:600x600 lehet a max. mérete, itt az ablak alat van egy melléklet feltöltése kék gomb, arra katt, tallóz, feltölt.
Vonalzóhoz kép is jobb ha csak 400x akárhányas, ezeket a méreteket engedi inkább.Ha kattintasz a vonalzóra, vkiére, akkor azon az oldalon lesezl, és tudsz csinálni.
Hogy bírom:hülyén hangzik, de jól.Én nem vagyok nagyon parázós,szerencsére nem látszik rajta hogy beteg, igen eleven most is :twisted: ,de nem jó hallgatni az biztos.Csak azt nem bírom, ha látványosan szenved.De szerencsére ennek most semmi jele, tudodtt most is aludni a köhögés ellenére. :roll:
De tudom, hogy akik sokat vártak a babára, azok pont ezért aggósabbak.De van aki enélkül is. :wink:
Úgy hallom kezdődik a hasmenés is. :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Szerencsére még szilárd volt, de ez már kezd engem is aggasztani :( Még jó, hogy a napokban répát evett!Bár nem szokta nagyon fogni :?
De legalább játszik szépen, nem nyűglődik, meg szenvd!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jobbulást Emilinek!

Természetesen délutánra Peti is csupa takony (bocsi) lett, éjszakára már jól be is sűrűsödött a váladék úgyhogy egy órán keresztül próbáltam rajta segíteni. Sterimar, szívás, víz, ringatás...aztán nagy nehezen visszaaludt. Most már van egy kis szárazköhögése is, de szerencsére a kedvével nincs baj!

Miki :D
Kép
Kép
Vendég

Sági!
Jujj, de cukiiiii Mikiiiiii! :lol: honnan szerváltad a rucit??

Körkérdés:ki mivel tartja a gyerek lábán a zoknit???
Én azt hiszem most a pillanatragasztót fogom kipróbálni, de annak sem adnék sok esélyt :twisted: Mire a másodikat is a lábára tenném, már le is vette az elsőt :x :twisted: Mindegy milyen hosszú a szára, betűröm, nem tűröm a gatyaszárba, lehet szoros is a gumija, seperc alatt leszedi!Kiakaszt vele teljesen! :x

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jobbulást Petinek és Emilinek!

Sági

Nagyon cuki a Miki ruhába.Tényleg hol vettétek,még nem láttam sehol.

Panka

Én már nem kisérletezek, harisnyát adok rá.Vagy abba van itthon ,ha meg picit hidegebb van akkor adok rá még egy vékony gatyeszt.

Csajok hol vagytok?

KépKép
KépKép
dana 1

Dana 1
Köszi a kicsinyítés azt hiszem menni fog !
Ha nincs kép akkor mégsem! Nem adom fel egyszer csak feltudom rakni talán !

Pankaa
A vonalzóval is megpróbálkozom ha a képpel már megvagyok köszike! Hasmenésről annyit, hogy tegnap Tominak volt egy olyan pelusa mintha 1 hete nem kakált volna akkora adag(bocsi), teljes ruhacsere+szellőztetés.

Sági
Nagyon édesek a mikulásos kéek Petiről !
Kép Tomika a kis meztelen
kditke

Pankaa,
Zoknit én a rugi alá szoktam adni. :wink: Vagy rá, de akkor nem érdekli, mivel megszokta, hogy a rugit nem tudja levenni. Mivel nem rugiztok, gondolom nagy segítség voltam. :lol:

Sági,
Hello Miki. :lol:

Nati reggel "csak" 38.6 volt, így lejátszottuk a gyógyikört. Majd fél óra volt, amíg mindent összeszedtem hozzá. :shock: Antibogyó, szipkával, Nurofen, szipkával, orcsepp, cseppentővel, Sterimár, orrszívó meg porszívó, Cebion, papírzsebik.. Egy lakodalmas vacsorához nem kell ennyi hozzávaló. :? Pedig még a szemcseppet bojkottáltam is.
Még jó, hogy Szabi most egészséges, mert az már sok lenne. Persze így, családi vírusgazdával biztos nem ússza meg sokáig. :roll:

Kép KépKép
lorca

Köszi a mikis dicséreteket. A ruci az saját. :D Egy piros kertészgatyó, piros polár, és vatta. A sapó meg akciós volt, december 6 után 99 ft volt a rossmannban. :lol:
Ez lesz a naptáron a decemberi kép. :D

Panka,
Nálunk nincs gond a zoknival. Igaz van alatta egy harisnya is. :lol:

Kditke.
Nagyon édi Tomi. :D Úgy látom ő is jó súlyban van.
Vendég

Sági
Igen az étvágya nagyon jó, mindent megeszik, főleg a mostanában bevezetett sajtot imádja, főleg durumtésztával és paradicsompürével, no meg husival.
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen klassz kis rucit készítettél Petinek.
Egyébként a méreteink 76 cm és 9500 g szerintem a 9,5 hónapjához az jó nem? Egyébként pedig csak 4x eszik naponta.
REggel este tápszer de gyümi du főzelék.

Pankaa
A zokniról annyit, hogy az én fiam a rugi alatt levőt is lehúzza, nagy művészek ők ám !

Iorca
Jobbulást Natinak !
Kép Tomi a fáradhatatlan
kditke

Lorca!
:lol: Igen, nincs rugi, csak 2 db, abban tud mászni :roll: .
Érdeke, hogy zokni nélkül is meleg a lába :roll: Úgyhogy kezdek nem aggódni ez miatt annyira.De az én lábam meg fázik nyoknyi nélkül. :D
Tényleg egy hadsereg gyógyításához is elég lenne eza sok cucc.De én is kezdem elérni a patikai mennyiséget gyógyikból. :(

Ditke!
Nagyon aranyos Tomika!Kis husi baba :D

Sági!
Vattát rávarrtad?Emili bezabálta volna tuti :lol:

Emilinek volt 1x hasmanése ma, remélem nem lesz több. :(
Indultunk volna a dokihopz, erre elkezdett esni az eső :twisted: Hát majd felrobbantam!!! :x :evil: Így vissza jöttünk, újból átöltözni...ááááááááááááááááááááááhhh.Nagyon kiakadtam!
Esik az eső, és egyből szobafogság! :x
Reggel elvisza férjem a dokihoz minket.Jéé, eltünt az elküld gomb :o
Na majd elküldöm vhogy.

Kép
pankaa

Sági

Nagyon ötletes vagy.Látom fiad nem fog szenvedni nagyobb korába az unalomtól.

Ditke

Mekkora baba.Látszik rajta mennyire szeretitek,nem hiába vártatok rá ennyit.Mindig ennyit nevet?Durumtésztát pürésítve adod?

Lorca

Ez szőrnyen hangzik.Nati ilyenkor jó kedvű vagy csak úgy magába elvan?Van ismerősünk akinál 40 fokos lázzal nem lehet leállítani.Még az orvos is kétszer méri a hőjét neki,alig hiszi el.

Panka

Nálunk is esik,de a havat várjuk. :lol:
Valaki esetleg nem tudja megmondani hol lehet megnézni maz időjárást előre?24-e érdekelne.Szeretném ha esne hó,legalább nyugiba díszíteném a fát. :wink:

Körkérdés:Már miket adtatok a babáknak zöldségeket?És miket akartok bevezetni?tudom már többször volt téma,de ahogy gondolkodok régen vezettem be újjat és nem is tudom mit hirtelen.Üvegeseket csak nagyon ritkán használok.

KépKép
KépKép
dana 1

Bocsi az elütésekért de közbe Daninak könyveket is rendelek és nem figyelek oda.

KépKép
KépKép
dana 1

Dana!
Nekem nagyon szimpi lenne a pálmafás karácsony!30 fokkal, napsütéssel 8) Nekem mindegy hány fok van, csak semmilyen csapadék ne essen, ne fújjon a szél, és süssön 7ágra anap. :lol: Minden más lényegtelen. :lol: Havat max. képeslapon, de inkább úgy se. :twisted: (bocsi, de most igen csak kivagyok akadva az időjárásra!)
Zöldségek:krumpli, répa, cékla, spenót, brokkoli,tök,üvegesben paradicsomos is.

Kép
pankaa

Dana1
Igen nagyon nyugis kisbaba általában 2 órát tölt fennt aztán 1-1,5 órát alszik, de előfordult már hogy 3 órát is aludt, Nagyon kiszámítható kisfiú, főleg ha nem jön a foga. Este 9-től reggel 7-8-ig alszik. Állandóan mosolyog, meglátszik, hogy 4 év "munka" fekszik benne.

Tomi eszik:brokkolit, krumplit, sütőtököt, főzőtököt, karfiolt, répát, zöldséget, zellert, zöldborsót(üvegest) paradicsompürét(üvegest), sajtot, csirkemellet, most szeretném bevezetni a túrót. Ja igen és nagyon szeretni még a krumplis tésztát sajttal.Szerintem a túrós tésztát is fogja szeretni sajttal. Üvegeset én is csak akkor használok ha épp nincs idény jellegben valami, mint pl. most a paradicsom, vagy nem akarok vergődni vele pl. zöldborsó.
A karfioltól ne féljetek nálunk semmi nem volt tőle(ha eddig még nem ettétek volna)
A durumtésztát botmixerrel szétmixelem a nagyobb darabokat,(egy csepp olivát teszek a főzőlébe, vagy ha nem akkor egy csepp ráma margarint rá ha megfőtt) de nem teljesen főzelékre, persze ez attól függ a manónak hány foga van és főleg hol, mert Tominak csak alol van.

Pankaa
A pálmafás karácsonyban én is benne vagyok, szerintem szavazzuk meg!
No még egy fénykép ha már így benne vagyok !!!! Kép Tomi a mosolygós
kditke

Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Mi lesz a holnapi borozgatással????

Május,
Ti meddig tornáztok?
Vendég

Hahó! :)

Sági!
Mi mennénk. De mikor és hová pontosan?

Panka!
Lillus is mindig leszedi a zokniját, így itthonra én is csak harinacit adok rá. Azzal küzdhet! :)

Dana!
A hüvelyeseken kívül Lilla mindenféle zöldséget kapott már. Na, jó, sóskát nem. A spenót nem ízlett neki, de a brokkoli, cékla, cukkini, sütőtök stb. igen. :)

Lorca!
Jobbulást Natinak!

Timi
Kép Kép
timocska

Hali!

Mi is tervezzük a sétát, mikor találkozzunk? 11 Vörösmarty tér? :roll: Ha ez jó, akkor akik erről jönnek azoknak fél 11 Mexikói?

Kaja: én is azon töröm a fejem, h mivel tudnám feldobni a menüt, de vhogy nincs túl sok ötletem, sztem már végigettük amit mostanában lehet. :roll:
Tegnap adtam neki tejpépet, az tetszett neki. Nem állt szándékomban bevezetni, de déltől már SEMMIT nem volt hajlandó megenni, én meg emiatt este 8-ra már nem voltam beszámítható, örültem, h vmi megy bele. Ez van. Nem vagyok túl boldog, és ha nem lett volna itthon promó tejpép, akkor nem is kapott volna. Lehet, h pont az ilyen szituációkra játszanak? Mert akkor bejött. :?
Vendég

Május
Tuti gengigél, azt mondta, hogy valami újabb kenőcs.
A dm-es fémdobozos naptárt hogy kell összerakni? Nekem nem megy. Ill. ha belerakom a fényképet nem áll meg. Tudnád valahogy számomra is érthető módon leírni? Valahogy nem értem. :oops: :oops: Egyébként sztem nagyon jók a naptárak! De azért az ünnepeket belejegyezhették volna.

Nanica
Én is megnéztem a bajai híreket. :lol: Tetszik az uszis film. Nálunk tök más egy foglalkozás. Kezdve onnan, hogy az oktató nincs a vízben. :? Ez néha zavar, mert nem tudom, hogy jól csinálom-e a feladatot.

Sági
N n jó a Petimiki kép! Nagyon ügyi vagy és főleg ötletes. :wink: Nekem eszembe se jutott volna.

Kditke
Nagyon helyes kisfiad van! :D

Timi
Ti azért még fogtok jövőre is úszni járni? Azt mondta a srác múltkor, hogy lehet, hogy összevonnak két csoportot és valószínüleg nem lesz hétfőn. De ezt még addig a jelentkezők függvényében kitalálják. Mi mennénk mindenesetre. :wink:
Esetleg még valaki? (Sági, Pann, stb)

Borozgatás
Sajnos nem tudtam másik időpontot szerezni tanácsadásra, max jövőre kaptunk volna. Így nem tudunk menni. :( Pedig úgy mentem volna.

Tényleg hol vannak a többiek? Mmóni, Róki, Sno, Lin és még aki hiányzik!

Megyek altatni. Majd holnap folytatom. :)
lora7

Nekünk jó a 11, Vörösmarty tér és mondjuk legyen a karifa! :D
Vendég

Nati láza valamivel 39 fölött tetőzött. Tudom már, mit hagytam ki a patikában, Normaflort is akartam. De már ott vettem hármunknak egy csomó dolgot, rég kifutotta a rövid távú memóriám készletét. A sok gyógyiban a legjobb, hogy beszélj rá egy 2,5 évest, hogy tűrje és viselje el. :twisted: Érdekes módon a legnagyobb ellenállás a hőmérővel szemben van, pedig hónaljban mértem. A fülhőmérőnk valahogy most furcsa, lehet, hogy ezeknek ilyen (2év) rövid élettartamuk van?

Szabinak van új tudománya, tud nyálas puszit adni és szerintem kezdi érteni a szót is. Legalábbis ha mondom, hogy puszi-puszi, akkor lelkesen nyal egyet az arcomra. :lol: Remélem, nem a némakacsak helyére kerül, mert azt mostanában egyre ritkábban hajlandó csinálni. :roll:

Dana,
Nati soha nincs el egyedül. :lol: Csak ha alszik, de akkor is rendszeresen leellenőrzi, hogy hol vagyunk, és amikor felébred, akkor azonnal szülőintenzív.
Kb ami él és nem mozog, azt már bevezettem. Én főként Unilevert adok, időspórolás főleg. :wink:

Lora,
Nagyon keményen veszik a tanácsadás időpontokat! Miért mentek? Szabi ma előadta a 1,5 órát alszok összesen 2 részletben, úgy eszembe jutott Brigi, mint nagy alvó. :wink: Bár mondtam neki, hogy inkább az állást utánozza, de röhögött nagyokat. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Lorca,
Sok-sok gyógypuszit küldünk Natinak!!!
Vendég

Sebi a sok gyógypuszinak köszönhetően a javulás utjára lépett. Kapott szemcseppett még így a végére, a hasmenése sem vészes, végre ehet olyasmiket, amitől amúgy szorulása van. Most nekem kezdett el fájni a torkom, és gyenge is vagyok, szegény én…

Panka,
Ez a copfos kép ugye, csak lemaradt? Pont akartam kérni, hogy tedd vonalzóba, mert olyan ari.

Timo,
A nő a nyaraláskor is nő, észrevettem ám, hogy a pulóvered tökéletes harmóniában van a szálloda bútorának szövetével!:-)
Lillusnak meg már csak egy szipka hiányzik a kezéből, és búgó hangon elénekelhetné a „hamvadó cigarettavég”-et.

Május,
Én sem tudom megnézni a táncit, de addig nem nyugszom…nem is nyugodtam, tök jó a mozgásotok, apáéknak nem kell háttértáncos?
Nekem is a T/1 jönne alapból, de igyekszem kerülni (ha mégis kicsúszik, akkor jön a „mármint én nem csak te” helyesbítés), mint ahogy azt is, hogy Sebi aput apának hívjam.

Bozotka,
Sebiapu nagyon magabiztosan rávágta, hogy már megvannak a karácsonyi ötletei, de szerintem utána titokban gyorsan felírta…remélem.
Hauser Macifüles párásító, de már döglődik, feltételezem, hogy nem tesz jót neki, hogy a radiátor tetején van (elvégre a párásítónak ott a helye…na nem, csak ott nem éri el Sebő). Ja, amúgy nagyon halk, csak néha bluggyog, amikor levegőt vesz.
Egyszer kikiabáltam a szobából az apjának (aki fülhallgatóval ült a szgép előtt), és utána percekig mozdulatlanul feküdt (sokkot kapott), na nem az apja.

Mazsi,
Kiszáradás ellen a sok szopi is jó? Mert ahogy Bella írta, mi még nem találtuk meg a kedvenc italt (a paradicsomlevet leszámítva). Ja, látom Lillus sem száradt ki, tehát elég.
Hű, Lea nagyon feljött súlyban, vagy csak nem figyeltem eddig eléggé?
Ez a fura ebben a fogyásban nálam, hogy orbitális édesség bevitel mellett.
Jó a mikis kép!
Szerintem Lea emésztése hasonlít legjobban Sebiéhez, elég székrekedősek (a rizs dettó).
Most kezdjük felélni a fagyasztottat, főleg őszibarit, friss körte mindig van itthon, mert azzal vezéreljük az emésztést, akad még alma, banánt csak most adtam, amikor hasmenése volt, mert amúgy nem merek.

Dana,
Jegyzeteimbe tekintve: juni 29-én fordult és szept 4-én mászott.
Nekünk már nagyjából kész is van a naptárunk, most keressük, hogy hol nyomtatják ki.

Ágiboldi,
Beelőztétek Godzit!!! Hát hova jut így a világ? Lesz itt nagy keveredés a frissített táblában.
Boldi mazohista.

Maszi,
Szerintem határozottan tudomány az indián üvöltés, mi is próbáltuk már, de még csak véletlenül sikerül.
Köszi, hogy megkérdezted helyettem az avatart. A fotó itt is nagyon helyes! A vonalzó is szupi.

Bella,
Sebi tud tapsizni, pápázni nem.
Újra és újra próbálkozom az itatással.

Ezt most itt elküldöm, mert már megint marha hosszú vagyok, bocs.

Orsi
Kép Kép
sno

Lora,
Tényleg, mi van ha nem mész a tanácsadásra? Ennyire szigorúan veszik? Vagy esetleg te vagy ennyire szigorú magatokkal? :wink: Hányra mentek?
Vendég

Orsi,
Én most kezdek rászokni az apázásr. Natit különben nem tudom leszoktatni a Lobizásról. Ha csak ő van ott, azért nem jutna apának hívni, az van nekem saját részről is. :wink:

Lora,
Azt el is felejtettem mondani, hogy Szabi még egyáltalán nem volt tanácsadáson.

Még 10 sincs, és mindenki alszik. :shock: Nem vagyunk egy bagoly család. :lol: Persze én nem alvaíró vagyok...

Kép KépKép
lorca

Sziasztok,
Gyors kérdés:
Volt valaki terhesen masszázson? Egyik ismerősöm várandós és fáj a csípője (eléggé nagyon). Esetleg tud valaki valamit ajánlani?

KépKép
bozotka

Sziasztok!

Nálunk is gyerekek alszanak,Apa meg karácsonyi díszeket gyárt.
Köszönöm a válaszokat zöldség ügyileg,legalább tudom,hogy nem vagyok elmaradva és nem kell mást bevezetnem.De ahogy látom senki se írta a zöldbabot.Daninál már 4 hótól ajánlották és rákérdeztem a védőnőtől és ő is azt mondja nyugodtan adjam,nem olyan mint a bab.Nektek nem mondták?

Kditke

Látom te merészebb vagy kaja ügybe.Pedig nekünk is csak lent 1 fél fogunk van.

Pann

Szerintem ezen ne idekeskedj,hogy adtál neki.Akivel szültem ő már 2 hósan danoninót és kekszet adott a fiának. :shock: Azt mondja semmi baja sincs.

Lorca

Én is meg akartam tanítani,hogy puszit adjon.Nálunk erre mindig elfordítja a fejét,hogy ő kapja. :D

Sno

Nem baj ha hosszú vagy nagyon tetszik ahogy írsz.

KépKép
KépKép
dana 1

Na kicsit megkésve: holnap valszeg megyünk mi is a borozgatásra, akkor 11 karifa! Talán Boldiapu is jön mert szabin van :)

Ma is szabin volt, így én bementem dolgozni, 8 órát, irtó jól boldogultak, szuperül :D Nekem meg nagyon jól esett emberek között dolgozni, de azért fura volt reggel elmenni..

Visszaolvastam, de inkább megyek aludni, gyógyulást az újabb betegeskedőknek, pl Nati!

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt! :evil: :evil:

Totál brutál éjszakánk volt, Lillus fél 2-től fél 3-ig műsorozott. Csak ordított, nem volt hajlandó aludni! Pedig mindent bevetettem, de hatástalan. És!!! Az elmúlt 9 hónap alatt most először Bali is éjszakázott a gyerekkel, mert nem tudott tőle aludni! És utána még legalább 4-szer kelt a gyerek. Koki vagyok, úgyhogy minimum a borozgatás kell nekem!!!! És mivel szénhidrát napom van a legislegnagyobb kürtőskalács is! :lol: :lol: :lol:

Pann!
Fél 11-kor a Mexikóin!

Lora!
De hát mi most is járunk úszni! És igen, jövőre is fogunk. Nekem a pasi nem említett csoportösszevonást, pedig most jó sokat dumcsiztunk.

Bozotka!
Terhesen tilos a csípő és derékmasszás, mert beindíthatja a szülést. (én így tudom) Amúgy én voltam, de kizárólag váll és hátközépig hátmasszázs.

Mazsi!
Veletek álmodtam! Mégpedig azt, hogy jöttetek hozzánk talira, és a fürdőszobába szerettél volna menni, de mondtam, hogy ne, mert ott alszik Lillus! :D De te bementél és felébresztetted a nagy nehezen elaltatott gyerekem! :) :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Timo,
Sajnálom a rossz éjszakát! Én is az óriási kürtöskalácsra pályázom. :lol:

Bozotka,
Nekem is iszonyatosan fájt a csípőm, még aludni sem tudtam. Rákérdeztem anno a nődokitól, hogy mit lehet tenni ellene. Megoldás zérus. Van akinek ezzel jár, ki kell bírni, bla-bla-bla választ kaptam. Masszázst egyáltalán nem lehet csak ilyen lazát amit a Timo is írt.

Ági,
Ne már! 8 órát dolgoztál, emberek között, gyerek nélkül??? :shock: Nagyon ügyi vagy!!!!
Vendég

Tudom még mit akartam.

Timo,
Micsoda álom! :lol: :lol: :lol:

Na meg még azt, hogy borozgatás után nem nézünk be a Mazsola játszóházba?
Vendég

Lillus már fél 8-kor kidőlt. Ilyen éjszaka után nem is csodálom. :roll: Felőlem benézhetünk, remélem a csajszi is bírni fogja a babakocsizást. Tényleg, a kaját hogy oldjuk meg? :?

Timi
Kép Kép
timocska

Pont a kaja miatt gondoltam a játszóházra. De mondjuk az üvegest akár egy kávézóban is oda tudjuk adni a gyerkőcöknek.
Vendég

sietünk, úgyh csak azt, h

sági
köszi, h gondoltál ránk, sajnos 12-ig van a torna és utána még hordozónézőbe megyünk, úgyh mi ma mindenképp kimaradunk a taliból :cry:

majus3

hali!

timo
Te szegény :lol: álmodban én kísértek? :lol: :lol: :lol:

Lillus bizti készül vmi produkcióval és azért nem alszik :lol: pl. fognövesztés esetleg felállás (ja nem :oops: ő már tudja :lol: akkor vmi más...?!)

Lea leszokott erről az éjszakai ébrenlétről (talán) most 2 variáció van, vagy nem alszik el f10ig vagy elaszik de éjfélig ébred min 5x :shock: utána "csak" 2-3 óránként :lol:

tali
kicsit irigy vagyok :lol: :cry: :oops: de érezzétek jól magatokat!!!!!!

majus
lécci :lol: mindenképp jelentkezz a hordozóról szóló tudósítással :lol: h szükség esetén a barátosnémat be tudjam szervezni vegyen nekünk is egyet.
egyébként csak ma vannak ott a vásáron vagy 23ig mindennap?

sági
Peti tényleg nagyon édes Miki :lol:

olyan jól áll nekik a piros én is vettem Leának egy piros pulcsit és szerintem nagyon szép benne :oops: :oops: :wink: ja és van Miki sapkánk is, majd teszek fel képeket :lol:

zokni-hari
Lea itthon is harisnyában van merth 1. leveszi a zoknit :twisted: (sokx a harit is nyújtja :shock: :twisted: ) 2. mászik mindenfelé és legalább így talán nem fázik fel.

bozotka
terhesen nem nagyon ajánlják a masszázst ill csak szakavatott emberrel és ahogy timo írja legfeljebb egy laza hátmasszázs

sno
persze a szopi mindenre jó :lol: :lol: :lol: de most komolyan ha elfogadja a cicit hányás hasmenés esetén és van elég tejcsi akkor nem nagyon lehet baj.a gond akkor van ha semmit nem fogad el így a cicit sem...

a fagyós tartalékok nálunk is kifogytak : :cry: :cry: :cry: ill most elkezdtem a szilvát (az még van) hátha újabb lazítóként fog hatni de persze én balga héjatól turmixoltam le anno és most szűrőn át kell kevernem h nagyjából mentesítsem attól :twisted: :twisted: :twisted:

kérdeztem a védőnőt a spenótról, sóskáról az mondta h a magas oxálsav tartalom miatt kell vigyázni vele nem mintha tudnám ez mit okoz de majd megnézem és a fóliásokat pedig egyáltalán nem lehet adni a magas nitrit tartalom miatt
úh mi azt hiszem kihagyjuk...üvegeset persze lehet adni neki :twisted:
a brokkolival szemezek de nálunk csak olasz kapható úh lehet h ez is üveges lesz...

nem gondolkodtam előre a nyáron :twisted: több mindent kellett volna eltennem a fagyóba

most mennem kell mert kilógott a folyosóra :lol: megy papucsvadászni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,
Nem tudom, mennyire érdekes még a kérdés, de nézegettem azóta is, hogy miért jobb a tejpép. Amit találtam, hogy magasabb a tápértéke, könnyebben emészthető a fehérje, mint a kölesben és társaiban lévő keményítő. Többnyire vassal, vitaminokkal dúsítják, mert a zsírhoz lehet hozzáadni. A zsírtartalma közelebb van az ideálishoz. Laktóz segít a székletproblémákon, mert lazít. Ennyit találtam. :wink: Nekünk a tejpép a tejtermék bevezetője.

Nati még mindig beteg, de talán jobban van. A lázcsillapító hatása már múlóban, mégsem veri le a hőmérőt a lábáról. Most nemrég kelt, azaz megvolt a betegségei végét jelző nagy alvás. Remélem.

Kép KépKép
lorca

Mazsi,
Akkor a második gyerekhez egy naaagy fagyasztót fogsz beszerezni? :lol:
Az oxálsav ha jól emlékszem vesekőre hajlamosít.

Kép KépKép
lorca

Tanácsadás
Délre megyünk. Nem szigorúak, mehetnénk jövőre is, csak én szeretnék menni. Főleg mert Brigi hasán és állán lett 2 kiütés és szeretném, ha a doki megnézné. Egyébként méreckedni megyünk, amivel szintén nem tudok jan-ig várni. :oops: Ez nekem mindig kell, hogy nyugodt legyek. (vagy épp ideges) :oops: És nálunk nem lehet "csak úgy" bemenni és méreckedni, mert a rendelőben van csak mérleg. (Persze egészséges rendelésre megyünk!)

Azért jó borozgatást mindenkinek! Hétvégén majd lehet elmegyünk mi is családilag.

Lorca
Szóval Szasza vette el Brigitől a nappali alvás tudományát! Olyan szépen aludt és most nem akar nappal lefeküdni. Max. 20-re! De nem panaszkodom, mert mióta így van, azóta éjjel viszonylag jól alszik. Ma is csak 1x kelt szopizni.

Timi
Mi is járunk úszni, csak most pénteken, mert pótolunk. De jövőre megyünk tovább veletek! :wink:
Lillus f8-kor már kidőlt? :shock: :shock: Brigi akkor ébredt! Szerencsére visszaállt a normális ébredésre. :wink: Igaz tegnap csak 10-kor tudtuk letenni.

Május
Nagyon kíváncsi vagyok a hordozóra, majd kérünk részletes beszámolót! :wink:

Na készülünk a dokihoz, úh megyek. Nem tudom, hogy ma még jövök-e, mert ma egyedül leszek Brigivel még este is. :(
lora7

Lorca
Még annyit szerettem volna, hogy milyen tejpépet eszik Szabi? Sima boltban kaphatót? Melyikről mi a vélemény?
lora7

Sziasztok
Most járt itt a védőnő, semmivel nem lettem okosabb.

Mazsi
Igen az oxalátok a vesekő képzésre való hajlamot fokozzák, de ha sok folyadékot iszik mellé a kismanó akkor nincs probléma, mert kiürül. Miért kell nektek új hordozó kinőttétek a régit ?(bocsi a tudatlanságomért) már olyan nagy a kis Lea ?

Dana1
Sajnos nem a bátorság, hanem a muszáj miatt kezdtem jobban a főzelékeket, ugyanis ha sokáig még felváltva is ugyanazokat eszi akkor már legközelebb nem akarja megenni, ugyhogy nagyon össze kell variálni neki az ízeket.
Ja igen és a védőnő azt mondta, hogy heti 1 tésztánál többet ne adjak.(sok a CH benne)

Iorca
Mi tényleg a gyerkőc miatt vettük a 300 literes fagyasztót, igaz egyszerre sok munka a zöldség, gyümi de aztán olyan jó ha csak ki kell venni. A tejpép nem hízlal nagyon ?Bocsi csak azért kérdezem, mert félek hogy nagyon duci lesz az egyébként is jó sulyban levő Tomikám.

Bozotka
A masszázs ill. maszírozás fokozza az illető terület vérellátását, ha most derék ill. alatta van fokozhatja a vetélés kockázatát is, az egyik ismerősöm is ilyen problémával küszködött, de csak különböző rheuma elleni géleket ajánlottak neki.

No most már abbahagyom mert ébredezik a kis lurkóm!
Még egy kérdés azt mondja a védőnő, hogy ne pakoljam el a szekrénysor alsó két polcát, mert meg lehet tanítani a gyereknek hogy nem .(ez a hét vicce)
Az én fiam feláll a szekrény oldalánál támaszkodva és kirámolja a két alsó polcot.Ötletet kérek szépen ha van valakinek, hogy mit lehet a pakoláson kívül tenni, mert a nem szabadra a fülét sem mozdítja.
Köszi ! Kép Tomika a pakolós
kditke

Sziasztok!

Megjártuk a Vörösmarty teret, borozgattunk, sétálgattunk és vettem egy montesszorit!

Sági!
Ez egy nagy sz.r!!! :twisted: :twisted: :twisted: Én azt hittem, hogy egy farúd és karikákat lehet rá tenni. De ekkora csalódást! :cry: :cry:

Mazsi!
Hát nagyon ajánlom, hogy készüljön vmivel, mert ha így folytatja.... de amúgy Pann-nal beszéltük, hogy Gergő ugyanígy viselkedett az éjjel, úgyhogy akár még a levegőben is lehet vmi.
Várjuk a mikis képeket! :)

Lora!
Én is gondoltam, hogy holnap megyünk pótolni az usziba, de pont jön az olasztanár! :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Na mégis vagyok egy kicsit, mert Brigi alszik.

Megjártuk a tanácsadást. 8220g és 74 cm. Azt mondták, hogy adhatok neki magozott kiwit. Még gondolkodom rajta. :roll: Elégedett vagyok a súlyával. Megint hízott 400g-ot egy hónap alatt. :D

Nanica
Priviben ment az adat! :wink:

Timi
És volt kürtöskalács is? :lol: És akkor milyen az a montesszori? Kár, hogy nem jöttök holnap. Mi megyünk a jövőhéten is. De lehet, hogy szerdán. Csatlakozhatnátok. :wink:

Kditke
Persze meg lehet tanítani a "nem szabad"-ra, de mire megtanulja már amúgy sem lesz semmi a polcon. :twisted: Egyébként nálunk is van ilyen alacsony polc. És én elpakoltam. Ill. a könyveket olyan szorosan tettem, hogy egyelőre nem tudja kihúzni. (Bár egy szótáramnak pont letépte a gerincét :evil: ) (Timi ezt tőled lestem el, nekem eszembe sem jutott. :oops:, úh. köszi!)
lora7

lorca
köszi a tekjpépes infokat :lol: minden jól jön 1x csak úgyis el kell kezdjem adni neki de még nem jött el az a pillanat :lol: :wink:

tanácsaadás :shock: nálunk HAVONTA el kell menni :wink: nem mintha sokat segítenének, de azt megtanultam már h a tejpépet azért kell adni a gyereknek mert szeretik éééés átalussza az éjszakát tőle :lol: :lol: :wink:

kditke
Lea 10,05 kg és a kengurunk bár elvileg 12kg-ig jó de nem tudom már felöltöztetve beletenni :wink:
januárban pedig az USA-ba utazunk és más módon nem tudom cipelni csak vmiféle kenguruban...eredetileg az ERGO-ra hajtottunk de itthon nagyon drága :twisted:
a lényeg h csípőn-háton és esetleg elöl is tudjam benne vinni :lol:

én épp most videózom ahogy a zoknis és bugyis fiókokból rámol :lol: :lol: :lol:
én majd fiókzárat veszek rá, hálistennek polcok nincsenek mint a ti szekrénysorotokon de szerintem ha ne makarod h összetörjön vmit akkor pakold el és tedd oda az ő holmiait :lol: később majd visszateszed az eredeti dolgokat de szerintem most még a kíváncsiság hajtja és hacsak nem vagy ott minden pillanatban úgyis rámol :lol:

timo
mit vettél?a dobozon nem volt fotó róla?

lora
ezt nevezem!!!időpontos tanácsaadás???? :shock:
nálunk ömlesztve megy mindenki (már az egészségesek)
és HAVONTA meg kell jelenni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lora!
Lillus is előszeretettel álldogál a könyvespolc előtt, mint anno Brigi és simizi a könyveket. :) Ja, meg beszélget nekik! :)
Brigi szép magas lányka lesz! :)

Mazsi!
A montesszori: http://www.fakopancs.com/aruhaz/index.php?cPath=25_50
Na, erre hittem azt, hogy egy farúd, és a karikákat rá kell húzogatni. De nem, mert a karika tömör és az alján van egy kis pöcök, amit bele kell illeszteni a köv. karika pici lyukába! :twisted: :twisted:

Nálunk nem kötelező a tanácsadás, a v.nő mondta, hogy azért jó havonta elvinni a bébiket. És tömeges.

Timi
Kép Kép
timocska

Kép az elfoglalt Miki :lol: Kép

nyelvkidugós-koncentrálós Miki :lol: Kép

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi
Nálunk mindig is időpontos volt. Az egészségesen hál'Istennek időre odamegyek és már bent is vagyok. És nálunk is havonta kell megjelenni, de azért ez rugalmas, főleg a nagyobb babáknál. Kikérdeznek a mozgásáról, a táplálékáról megnézik a torkát, fogát, tüdejét és átnézik a bőrét. Szerintem ez így tök jó.
A betegrendelésen is időpont van, (kiv. ha sűrgős) de ott sajnos nem tartják az időt. Egyszer vártunk ott majd egy órát, pedig volt időpontunk. Én inkább kint vártam Brigivel az utcán és a párom meg bent várta, hogy szólítsanak. :evil: :evil:
lora7

immár 5x is kipakolt a fiókból :lol: :lol: :lol: most a páratlan zoknikkal játszik :lol:

timo
később azért bizti jó játék lesz :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Cuki miki! :D :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

most "leteremtettem" mondtam neki h irgum-burgum ez annyira teszik neki h "tapsol"és hangosan kacag :shock: :lol: :lol: :lol:

megyek szórakoztatom egy kicsit

május
hol vagy ????? megöl a kíváncsiság :lol: :lol: :oops: :oops: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi
Nagyon édes a kis Leamiki! :D Jó Mikulás lenne belőle, mert így meg sem ismertem volna! :lol: :oops:

Timi
Azért aranyos lehet. Mi kaptunk egy hasonlót műanyagból. Chicco macis keljfeljancsi. De a mienket csak rakosgatni kell. Lehet, te jobban jártál, mert később értékelni fogja Lillus, de Brigi kizárólag csak szétszedni tudja. Eszébe sem jut pakolni. Később meg uncsi lesz, hogy "csak úgy" pakolja rá a karikákat. :wink:
lora7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?