Myssnia, megvan az új járgányod? De kirááááály
Jó autókázást, csak a sunyi rendőrökre vigyázz!
Szilárd alvásával mi a baj? Bocsi, de lamaradtam
Nem alszik eleget napközben, vagy nem alszik el egyedül? Mert ebben Zsebi sem jeleskedik, de újabban az anyai szigor beválni látszik: amint ásít egyet, azonnal betuszkolom a kiságyba és egy hátsimi után kegyetlenül magára hagyom. 2 nap után már viszonylag gyorsan tudomásul veszi és elalszik
A lányaimat egyébként én is imádom nézni, csak az a baj, hogy élőben túl hangosak
Orsoly, mi tagadás, elborzadtam Lackó BCG oltása láttán
Ez mostani állapot? Gratula a súlygyarapodáshoz! Látod, nincs semmi gond a tejcsi mennyiséggel.
Anita, üdv itt és köszi a dícsérő szavakat a boszik nevében
Kicsit megkésve, de egyetértek a többiekkel: nem kellene Robinak pótlást adnod, inkább ne fejd le szopi után az összes tejet, csak amit muszáj, mert esetleg feszít. Így, ha a kiskrapek újra megéhezik, eredeti csomagolásban kaphatja megint a kaját
Ha csak annyit fejsz, ami elengedhetetlen, akkor a kereslet-kínálat is hamarabb beáll és neked is kényelmesebb lesz az egész szopitéma.
Fürdetés téma: 1 éves koráig nyugodtan tarts ki a gyógyszertári cuccok mellett, arra tuti nem lesz allergiás a bőre. De télen általában később is érdemes visszatérni ezekre, mert ilyenkor nagyon sok babának iszonyú száraz a bőre
Zulu, ne búsulj, én is összetörtem múltkor egy bébiételt, pedig csak Timivel voltam a boltban
Újabban én se bírok a nagylyánnyal, mert hol telepakolja a kosarat minden földi jóval, hol leszedi az összes árcimkét és a kezére meg a ruhájára ragasztja
Egyszer még a párom is megdöbbenve olvasta le az esti fürcsinél a gyerek ellenértékét...a nyakáról
A bezártság egyébként az ilyen sztorik ellenére is a halálom, úgyhogy a környék összes boltja reszkethet tőlünk
Beu, nem tudom, honnan szedte a kiscsaj a nyavalyát, de miután állandóan szopja az ujját
, volt rá esély, hogy szó szerint benyalja valahol. Először csak az Állatkertre gyanakodtam, mivel a kecskék és lámák etetése után se voltam elég gyors Timi kézmosásával és valszeg a lucernapelletes kecskenyál sem steril teljesen
Kicsit bűntudatom is volt vasárnap, hogy elvittem a beteg csajt az egészséges babák közé, de mentségemre szóljon, hogy Timi apával teljesen elkülönülten szórakozott, így szerintem senkinek nem okoztunk bajt.
Lőrinc még mindíg csodahelyes pasi
Anyakati, jobbulást Sárinak! A talin történt a baleset?
Gombóc, nagy drukk megy Zsombinak
Norka, szóval túlestetek a költözésen és még neted is van újra...HURRÁ
Franyó, én olyan irígy vagyok, hogy Anna már ilyen kis ügyes...aztán belegondolok, hogy milyen hamar szaladni fog, és már el is múlt a sárgaságom
Na megyek ejtőzni, mert a mai nap se volt kutya
üdv
Momo