Sziasztok!!!
Már úgy hiányoztatok!!! Pedig csak 1 napot hagytam ki!
Lilinek fantasztikus ötlete van, hogy adjuk egymásnak a telcsiszámokat, szerintem privibe érdemes küldeni. Nekem küldheti mindenki, én is küldöm mindenkinek!!! Pont ma gondoltam ahogy Adriennt olvastam, hogy az ikrek miatt a barátnőm hamarabb bekerült a kórházba, és ha Adrienn bemegy, akkor nem fogunk tudni róla semmit. Nekem lehet üzenni, én felteszem ide a többieknek!!!!! Persze addig, amíg itthon vagyok.
Van egy olyan érzésem, hogy nálunk a 40. hét előtt fog jönni a kis Milán. Nem tudom miért, de úgy érzem. Persze arra koncentrálok, hogy időben jöjjön, de akkor is ott motoszkál a fülemben, hogy mi már hamarabb itthon leszünk! Most azt mondom, bár ne lenne igazam!!!
Én is gyakran járok pisikélni, azt olvastam, hogy azért mert a méh nyomja a húgyhólyagot. A drága. Nagyon boldog vagyok. Főleg amikor éjjel kitalálja, hogy nyomkodósat játszik, és felébreszt egy pár csepp pisi miatt, aztán felébred Milán is, és onnantól nincs alvás egyikőnknek sem!
Adrienn! Én is nagyon, de nagyon rosszul alszom. Hiába bármi. Csak forgolódok, ha el is alszom, max. 3 órát tudok aludni egyben, aztán megint órákig csak forgolódom. Melegem van. (Meg lassan elegem is
)
Ja, és akkor még jön hozzá a jó kis gyomorégés. Rennie barátnőm ha nem lenne......
Laura! Szép vagy! És egyáltalán nem szégyenlős
!
Bettó! Most megkavarodtam ezzel a kisággyal. Egyet rendeltetek, ami nem jött meg, és "elfelejtettek" szólni, aztán kinéztetek másikat, most az sem jó? Vagy mi? Most bezavarodtam. Azért örülök, hogy mi kaptunk, mert belebolondulnék, ha most még kiságy után is rohangálnunk kellene. Nem irigyellek Titeket!
Jut eszembe:
Doki! Voltam a magánrendelésen, de nem voltam elájulva tőle. Elég érdekes. Aranyos volt, meg vigyorgott, de ma nem volt velem a Csabi, ezért kicsit más volt. Mindig az az érzésem, ha a Csabi is ot van, akkor kedvesebb. Ja, és volt ma is UH, és 7.000 Ft-ot fizettem. És kb. 15 percet voltam bent. Múltkor Csabival fél órát, akkor volt méhszáj vizsgálat is, meg UH, meg több időt is voltam bent, és akkor "csak" 5.000 Ft volt. Most ezt nem értem. De mindegy! Ha elfogy a pénzünk, majd bemegyek a magánrendelésére, és megmondom hogy hívjon meg ebédre, mert miatta nincs mit ennem!
Egyébként megint láttuk a zacsit, szóval kisfiú még mindig.
Ja, és diétára fogott a doki. És mit mondott?! Készen vagyok tőle. Most eddig 16 kg-ot híztam össz. Azt mondta, meglesz a 20, úgyhogy diétázzak. Mondom az nem baj, majd leadom. Erre húzta a száját, hogy aki 20 kg-ot felszed, vagy többet, az nehezebben szül. Most én voltam 55 kg, és lettem 71 kg. Aki 71 kg-ról súlyfelesleggel indul, az hogy szül? Nem értem. Meg a popsin, meg a combokon látszik kicsit,hogy híztam, szóval nem folyok le a székről, meg erősnek is érzem magam, nem tudom mit aggódik. Na, de jobb félni, mint megijedni.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan diétázzak. Mit ehetek? Nincs valakinek ilyen weboldal tarsolyban? De konkrét kajákkal. Mert a doki elkezdte, hogy kevesebb szénhidrátot fogyasszak, meg ilyenek. Én bevallom őszintén, nem tudom miben mennyi szénhidrát van, meg nem is érdekel. Valamit meg sem tudok enni, hiába egészséges. Néha örülök, hogy 1 féle kaját megeszek, mert nem kívánok semmit, néha meg megenném az egész hűtőt egyszerre. Áh, nem tudom, most egy kicsit elkeseredtem.
Néha rámtör a depresszió, és akkor azt kívánom, hogy már legyen vége a várandóságnak, de nem rossz értelemben, hanem úgy érzem, ha tovább bennem marad a baba, csak rosszat teszek neki. Azzal, hogy nem eszek egészségesen, vagy nem mozgok eleget, nem tudom, bennetek nincs ilyen érzés? A legjobbat szeretném a kisbabámnak, és tudom, hogy jó helyen van odabent, de mégis azt érzem, hogy néha jobb lenne ha kint lenne. Biztos sokat vagyok egyedül, és ráérek ilyen hülyeségeken törni a fejem, azért jut eszembe ilyen sok hülyeség! Nem? A barátnőkkel próbálok beszélgetni ilyen dolgokról, akkor meg is nyugszom, aztán 2 nap múlva megint rámtörnek. Na, majd elhessegetem a rossz gondolatokat!!!
Hú, sokat írtam ma, bocsi. Remélem volt türelmetek végig olvasni. Most megpróbálok aludni kicsit, mert az éjjel nem sikerült.
Jók legyetek!!!
Puszi!!!!
Ja, ha bármi lenne, Bettónak már elküldtem a számom, szóval el tudtok érni. Nem tudom, most kicsit bepánikoltam én is, holnap össze is készítem a kórházas cuccokat. Rossz megérzésem van, de ezt csak a kismamasági hülyeségek "polcára teszem". Biztos nem vagyok vele egyedül.
ja, Adrienn, néha nekem is mensi szerű fájdalmaim vannak, enyhék, de azért aggaszt. De a doki szerint minden a legnagyobb rendben, szépen fejlődik. Már 8 cm a fejecskeátmérője! Jaj, már 8 cm. Egyébként ha nincs vérzés, meg erős fájdalom, meg ilyesmi, akkor nem kell aggódni! Minden a legnagyobb rendben!!!