Új privát üzeneted érkezett!

órákik=órákig :oops:

Driennke

Kép
driennke
 
 


Szia Edina!

Köszi a képet! Édesek a fiúk rajta. Tetszik ez az "egyenruha". Szerintem az én Csabim is vesz majd ilyen pólót, nagy focirajongó. Azért is tetszik neki a Milán név. Az ugyebár egy focicsapat is. Ha jól tudom.

SZia Driennke!

Nagyon jók a képek!!!! Szupi helyen laktok!!! Irigy-irigy... :oops:

És az a kislány! Tündéri pofi! Öröm lehet belepuszilni a pofijába.

Na, most megyek ikres barátnőmmel találkozunk, kibeszéljük az élet nagy dolgait, meg ilyenek. Nagyon bírom őt, igazi anyatípus. Nagyon türelmes, és imádja a gyerekeit. Sokat tanulok tőle.

Kisfiam csuklik. Ettem egy mandarint, azóta csuklik. Kis Kevin, vagy Milán? Vagy mindkettő? Nem is tudom. Még mindig hezitálunk a nevén.

Na, akkor holnap!

Puszi!!!

jutiboszi
 
 


Nagyon édes a Levi, most megnéztem mégegyszer! Kis maszat. Olyan nagyfiú. Mikor lesz a mienk ilyen nagy? Már várom, majd megyek vele focizni, meg kirándulni, meg gyűjtünk gesztenyét, meg.......annyi tervem van. Csinálunk majd gesztenyebábut, meg házikót nekik, meg mindenfélét. Jaj, türelmetlen vagyok már megint!!

Na, most tényleg megyek, Vica mindjárt itt lesz!!!

jutiboszi
 
 

 
 

Sziasztok!
Gyorsan jövök-megyek, mert csak zárásra jöttem be.
Édes a kis Levi!!!!!!
Driennke! Én is nagyon irígy az otthonotok miatt!
Juti hidd el hamarabb el fog jönni ez az idő is, mint ahogy gondolnád. Lásd állapotosság. Pár hét és aggódunk, hogy kivel mi van, mi szülőszobán van még, vagy már nem :wink:
Én sem nem tudom milyen az eodémás?????

Mi elvagyunk, rokonoztunk ma egy kicsit, holnap pincurt leszek a tékában is.
Adri! Kösszike a listát, van jópár dolog ami sajna nekem nem jutott az eszembe, de jó hogy a kis listádat feltetted. Akkor ti már mindent megvettetek? Pelusok, popsitörlők, stb. Én mondtam Apának, hogy amit tudunk jövőhéten megvesszük a Corában, persze, hogyha jó árban lesz :wink:

Puszi mindenkinek, holnap írok! Ja és a táblázatot is beteszem, most sajna már nincs időm rá. Bocsika :oops:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat.
Manka!
Már nem is Fülöp... Mondtam én, hogy nem lesz sokáig meg a neve... :wink: :lol:
Ma összedugtuk a fejünket a férjecskémmel. Nagyon sokáig ültünk itt a gép előtt, és a Bulcsúnál lyukadtunk ki, mert a jelentése bölcs, és Attila azt mondta, hogy már pont azon gondolkozott, hogy rákeres az ilyen jelentésű nevekre. Én ezt is jelnek fogom fel, és megtartjuk ezt a nevet. Neki már voltak megérzései ezzel a picuri babával (pl. a neme). :D Szóval Kálmánchey Bulcsú lesz.

Bettó!
Az oedéma (ödéma) vizesedést jelent. A terheseknek pl a lábuk sokszor ilyen a terhesség vége felé, mert a szervezet nem tudja a vizet olyan ütemben üríteni ahogy azt kéne, és felgyülemlik a lábakban. Erre szokták javasolni azt, hogy felpolcolja a kismama a lábát. Az én esetemben pedig a méhlepény eodémás. Ez valószínűleg egy vírus miatt ilyen, de ez felszívódik 1-2 hét alatt, és nem okoz gondot a babánál sem.

Megpróbálok most feltenni képeket a lányról...

Kép
Kép
giga1
 
 


Egy kis Lili időrendben:

1 percesen: Kép

3 hónaposan:
Kép

6 hónaposan: Kép

7 hónaposan: Kép

8 hónaposan: Kép

10 hónaposan: Kép

És 2 hét múlva teszem fel a születésnapi fényképeit is... :shock: :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Ági!

Köszönjük! Nagyon édes!!! Az 1 perces kép a kórházban készült? Mert nagyon barátságos a környezet, nem tűnik kórházasnak. Jó kis husis, pont olyan, amilyennek egy babónak lennie kell. Tündércép!

jutiboszi
 
 


Driennke, óóó, gyönyörű ez a kert! Én is ilyenre vágyom innen Pest belvárosából! :lol:

Juti, iszonyat hamar eltelik, nem is hinnéd, komolyan!! Én még ott le vagyok maradva, hogy megszületett Szonja! :lol: És köszönöm, én is annyira odavagyok tőle, hogy milyen szép...
Ezt neked, hátha segít a döntésben:
http://www.babazo.hu/9honap/index.html és a babanévkeresőre kattints, ott vannak a leggyakoribb nevek is

Ági :lol: A Bulcsú meg az Attillához illik. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 




Juti!
Igen, az első kép kórházi. A kistarcsai Flór Ferenc ilyen nagyon szép! :D

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Lili! Édes a kis csöppséged!!! Tündérke! A Búlcsú is tökéletes név szerintem. Ja és hogyha jól tudom magyar eredetű :wink:

Manka! nagyon jó az oldal, amit betettél :wink:

Amúgy mi újság? Hogy telt a hétvégétek? Nekem most alul picit fáj a hasam (mensihez hasonlóan), de keményedés alg (kopp-kopp), pedig csak 2 db Magne B6-ot vettem be. Már nagyon untam, hogy állandóan megy a hasam. Így ma már rendes volt :oops: (bocsi, de én ennek is nagyon örülök :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a dícséreteket. Az lenne a jó, ha esne a hó, mert akkor raknék fel havas képet is, az is gyönyörű. :)

Hát én rájöttem valamire. Ha nem iszok baracklevet egy-két napig, akkor nem megy a nagydolog :oops: (bocs, én is ilyeneket írok, de szerintem sajan a terhességhez ez is hozzátartozik)

A Bulcsú tényleg szép név. Én most arra gondoltam, ha esetleg mégis kiderülne holnap, hogy kukis (nem fog :D :D :D ), akkor esetleg Benjámin lehetne. Balogh Benjámin, Beni. Szerintem ez is szép, de inkább elrakom a következő babának. :D

Jaj, holnap ilyenkor már túl leszek az UH-on, és szerintem két méterrel a föld fölött fogok lebegni. Már annyira várom.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke! Uncsitesóm is Beni :wink: Cépecske nevecske! :D
Képet hogyha lehet kérjél. Ok? :wink:
Tesómnak is a rostos baracklé segített, bár ő most nem állapotos :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok csajszik!

Nagyon jok a fotok!!!!!

Nem tudjatok veletlenül hogyan kell penzt atutalni külföldröl,magyar szamlaszamra????Egö,de meg soha nem csinaltam es azt sem tudom hogy most mit kell pontosan beirni.Kerlek segitsetek!

Kép
ami6
 
 


Driennke,nagyon klassz a kilatas,ilyen helyen en is szivesen laknek :wink:

Agi,de kis helyes a kisfiad!!!! :D Szep csokos szajacskaja van,a csajok tuti odalesznek erte :wink:

Juti,annyi finomsagot csinalsz,mindig összefut a nyal a szamba :roll:

Kép
ami6
 
 


Lecso,nagyon kis edi a kisfiad!!!!! :D :D

Szerdan voltunk a korhazban ahol szülni fogok.Megneztük a szülöszobakat is,nagyon baratsagos,meg ugy altalaban,az egesz korhaz jol nez ki.A szülesfelkeszitöre kicsit kesön jelentkeztem be,igy lehet hogy be sem tudom majd fejezni,mert januar 7-en kezdödik es persze februar 18-ig tart. :oops: Mindegy,nem hagynak cserben,azt mondtak :wink:
Csajok,en mostanaban nagyon rosszul alszom,van mikor mar hajnal 4-kor felebredek es nehezen alszom vissza.Meg valahogy olyan ideges vagyok mostanaban es nagyon erzekeny :( Ti nem????

Kép
ami6
 
 


Giga! :oops: Keverem kavarom a neveket :oops: :lol: Lilinél most rád gondoltam, nem Mankára, bár az ő kis csajszija is tündéri. Bocccccs :oops:

Ami! Sajna számla dologban nem tudok segíteni :( Mi sem alszunk túl jól, de már kezdem megszokni. Én max azért vagyok ideges, hogy minden meg legyen időben. :wink: Nyugi, rendben lesz minden!!!!

Kép
bettó
 
 


Bettó!
Gondoltam, hogy rám gondoltál... :wink: :lol:
Akkor ezek szerint neked is hasmenést okozott a megnövelt magnézium? Nekem is. Le is csökkentettem.

Kép
Kép
giga1
 
 


JA!
Bettó!
Ezt a nevet, meg hogy fiú már beírhatod a táblázatba. Ez már tutifix!!! :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga!
Ok. Be is írom :wink:
Igen nekem is hasmenést okozott, de most hogy megint kettőt szedek, minden rendben van. Sőt direkt figyeltem is a keményedések számát, és semmivel sem nőtt még így sem.
Nektek Bulcsúról a kép 2d-s, vagy ilyen fekete-fehér 4d-s?

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Emlékeztek mikor írtam, hogy kinéztünk egy kiságyat és megrendeltük? Még november elején volt. Nos azóta volt úgy hogy kapunk ágyikót, de még nem szóltak, mi meg nem akarunk rámenősek lenni. Most meg a Kenguruban lesz egy sokkal szebb kiságy, mint amit megrendeltünk fele annyi pénzért. Én kis lelkiismeretes, felhívtam a régi boltot, hogy mi a helyzet, mert nem szóltak semmit. A nőci erre mit mond, nem kaptunk és olyan már nem is lesz. De könyörgöm akkor nem kellene szólni esetleg? Jó hogy nem vettük volna fel, de eddig is azért sem léptünk mert vártuk a hívást. Na sebaj, így ma megvesszük Kincső ágyikóját :)
Kicsit mérgelődtem, de még én is meglepődtem, hogy milyen könnyen fogadom :D

Kép
bettó
 
 


Bettó!
Ez a kép 4d-s, csak fekete-fehér. Maga a rögzített dvd a szokásos sárgás-barnás színű. Csak kaptunk ajándékba 3 ilyen fekete-fehér képet. :D

Kép
Kép
giga1
 
 


Értem :wink:
Ma nem volt nagy mozgás :cry:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Azt hittem, ma megtudjuk Driennke eredmányét is, biztos holnap jön!!! Kíváncsi vagyok, nagyon.

Ami!

Azért teszem fel mindig a "finomságaimat" mert olyan büszke vagyok rájuk. Régen nem főztem, és most egyedül enyém a konyha, senki nem szól bele, és nagyon élvezem a sütést-főzést. Meg úgy örülök, ha valami jót sikerül csinálni.

Képzeljétek, ez az utolsó túrós csokis finomság nem is lett olyan, amilyet vártam. Illetve isteni lett, csak tettem rá csokimázat is, mert azt gondoltam, hogy úgy finomabb. De! Valaminek csípős mellékíze van. Csak én érzem, a párom szerint semmi baja, de én érzem. Sütőpor, habfixáló, vagy a csokimázban van valami adalékanyag, és azt érezhetem. Állítólag a kismamák megérzik ezeket az ízeket. Az Eri nem bír édesítőszeres kajákat enni, vagy szörpöt inni, mert rögtön érzi az ízén. Úgy látszik én is! :( Pedig finom lenne a süti, csak az a mellékíz.....

Ami! Én is nagyon érzékeny vagyok! Hú, de még mennyire. Állok a konyhában, mosogatok, és minden ok nélkül elkezdek sírni, aztán eszembe jutnak szomorú dolgok, és aztán zokogok fél órát. Most hétvégén azért nem is jöttem netezni, mert bent kuksoltam az ágyamban egész nap, és sírtam, meg aludtam. Ébredéskor elindult valami lavina, és egész nap nem tudtam abbahagyni. Szegény Csabi csak nézett, hogy mi a bajom. De nem tudtam elmondani. Érzelemkitörés. Aztán mára elmúlt.

Ja, ideges nem vagyok, csak érzékeny. Általában ha ideges vagyok, két perc múlva sírva fakadok, és el is száll az idegesség, csak a könnyek maradnak. De ez is ritka. Mármint az idegesség. De a sírás az gyakori sajnos. Néha csak egy reklám miatt is 10 percig tudok bömbölni.

Már csak egy hétig dolgozik a párom túlórával, a jövő héttől max. 2-ig lesz bent, vagy nem is kell mennie, majd kiderül. Már várom, hogy végre ittthon legyen! Kifesti a gyerekszobát, én meg elkezdem a babaruhákat mosni, meg pakolgatni, meg lemosok mindent fertőtlenítővel, a kiságyat, a szekrényeket, meg a babakocsit is rendbeteszem. Már úúúúúúúgy várom, hogy minden kész legyen!!!

Na, megyek, holnap jövök!

Pusza!

Lili!

Várom a Szonjás képeket!!!!!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, csak tegnap Jézuskát játszottam. A doki után még elmentem vásárolni, majd elmentem a párom munkahelyére, aztán fél 11-kor értünk haza.

Szóval pici lány még mindig lány, nem növesztett semmit a lába közé. 1400 gramm lehet kb. A gép február 13- at számolt születési dátumnak, de a doki, a 20-át mondta még mindig. Nagyon remélem, hogy feberuár 14-én jön, mert akkor lesz az 5 évfordulónk a párommal, akkor lesz 5 éve, hogy összejöttünk. :D

Adatok:
Fekvés: fej végű, de a doki szerint még változhat. :)
Placenta: hátsó fali, érettséger GI (ezt nem tudjátok mit jelent?)
Becsült magzati súly: 1400 g. (+/- 10%)
AC: 243 mm
BPD: 78,1 mm
FL: 55,2 mm
HC: 288 mm
Gép szerinti kor 30W+5D

Képet majd délután teszek, majd ha lesz informatikusunk és beszkenneli nekem. :)

Most nem nagyon tudok lenni, mert rengeteg a dolog. De talán délután jövök. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke!
Gratula a még mindig csajszihoz! :lol:
Várjuk a képeket majd!

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, van egy eladó kiságyam, én is most vettem használtan, de nekem nem lett rá szükségem végülis, mert kaptunk másikat, így ezt eladnám . :)

Kép

Eladó a képen látható TÖLGYFA kiságy kiegészítőkkel.
mérete: 120x60-as, 5 cm-es szivacsmatraccal, fehér új huzata van.
baldachinnal, tartó vassal, fejvédővel.
zenélö-korforgóval, 75x75-ös pléddel.
Az ágy 3 éves korig használható, 4 pozicióba állítható.
Használt, de nagyon masszív kiságy, 4 görgős, leszerelhető kerékkel. :wink:

Áron alul eladó, mert kell a hely, ezért sűrgős. :wink:
Karácsonyra is nagyon szép meglepetés. 8)

Ha érdekel írj pü-t. :)

Mindenkinek további szép babavárást.

Kép
Kép
h@jni
 
 


sziasztok! :)

Driennke:gratulálok a csepp lánykához!

Többiek hol vagytok?

Én egész jól vagyok,attól függetlenül,hogy enyhe higedfront van!
Mostanában a pisitől szenvedek! :? Kb fél óránként járok wc-re!Na de nem azért mert tényleg szétpisilem a wc kagylót,csak egyszerűen olyan pisilési "roham" jön rám,hogy ha azonnal nem emnnék el wc-re lehet be is pisilnék! :lol: Veszettül nyomja valamilyével a drága!Na meg néha olyanokat feszít a hasamon,hogy az már szinte fáj! :D Nem rúg,hanem szó szerint kinyomja magát!

Ma összeírtam egy listát miket viszek magammal a kórházba!Teljesen bezsongtam tőle! :D De vot mellette egy furi érzésem is,talán valóságosnak látszódik az egész?! :D
Kicsit tartok a hazajövetel utáni napoktól,hetektől!

Kép

Kép
lecso
 
 


HALIHÓ!

Kép

Hol vagytok??? :( :shock: MINDENKI ELTÜNT?

Kép

Kép
lecso
 
 


Én vagyok... csak szokás szerint pörgök ezerrel...
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Laura! Cép nagy pocid van.

Driennke! Gratula a punishoz!

Lecsó! Mi szerencsére, így a vége felé mondhatni elég jól viseljük a frontot. Most az enyhe hideget meg sem éreztük, Kincső is folyamatosan mocorog ahogy szokott. Viszont hétvégén szúródott alul a pocim, de pihiztem és hétfőre el is múlt :)
Én is írtam listát, meg még vásárolnom is kell hozzá egy-két dolgot. Ilyenkor belegondolok, hogy már nincs is olyan messze, és kicsit be is parázok. Nektek még nehezebb lesz otthon Levi miatt. Én is inkább ettől tartok, a szülés nem azt mondom, hogy nem érdekel, de annyira nem foglalkoztat, mert így is úgy is meg fog egészségesen születni :wink:

Ma voltam meglátogatni a fogadott dokikámat. Megdícsért, hogy milyen szépen növünk és, hogy ilyen nagyot nőtt a pocakom azt jelenti, hogy egészséges az állapotosság. A kilókra is azt mondta, hogy rendben van. Megnézte a vádlimat, hogy vizesedek-e, de nem szerencsére. Ezt én sem vettem észre, még a lábikóm is csak akkor dagad, hogyha nagyon sokat állok, sétálok.
Jövőhéten pénteken megint megyek, mondta, hogy csináljuk meg az utolsó vérvételt, akkor már a körzetinél nem kell mennem, ja meg pisit kell vinni, meg akkor lesz a 32 hetes Uh. Szóval egy teljes napot a Klinikán fogok tölteni :roll: De annyiból jó, hogy lesz még egy nyugisabb hónapom. Mondta ő is, hogy csináljuk meg most, mert a 36. héttől nincs pihi :shock:

Kép
bettó
 
 


Driennke,gratula a meg mindig csajszihoz! :D :wink:
Lecso,ram is ramtörnek ezek a pisilesi ingerek.Allandoan Wc-re jarok,neha ugy erzem hogy rögtön bepisilek....,de ez tuti attol van hogy a babo nyomja a holyagot. :)
Nekem is sokat mocorog,es tegnap mar fajt is picit,annyira kinyomta magat es mindig ugyanazon a ponton.
Vettem neki tegnap egy kis zenelös holdacskat,ugyhogy ha nem akar alukalni azt fogom a pocihoz tenni. :D

Laura,szep nagy mar a pocid! :wink:

Betto,nekem par napja neha ugy fajdogal mint amikor megszokott jönni,persze csak enyhen,nem veszes.Miert nincs pihi a 36-hettöl? :shock: Arra gondolt hogy hatalmas lesz a pocak es többet mocorog? :roll:

Tudjatok mit csinalok??Bepakoltam a mosogepbe a babo ruhait. :D

Kép
ami6
 
 


Ami! Azért nincs pihi, mert hetente kell menni dokihoz. A sajáthoz is, meg majd tanácsadásra is. :roll:

Óh be jó dolga van valakinek :lol:
Én még nem kezdtem hozzá. Ünnep után megvesszük a kiságyat, mert amit kinéztünk utoljára nem volt valami szupi. És utána látok neki a mosásnak is. Így akkor már legalább az ágyneműt sem kell szekrénybe tenni, hanem tehetem a helyére. :)

Kép
bettó
 
 


Juti!
Megvan már a név? Kevin, vagy Milán lesz?

Poppilau!
Ezt nevezem méretnek!!! :wink: :lol:
Szép szál legény lakhat benne... :lol:

Még én sem álltam neki a mosásnak, de még a táskámat se kezdtem el bepakolni... :oops: Pedig már nem ártana! A listám már megvan, és a táskák is ki vannak már készítve pár napja, de még nem volt energiám, hogy bepakoljak.

Hát igen, a 36.hét után már hetente kell menni nst-re (vagy ctg, ki hogy hívja), + a dokihoz. Aztán a 40.hét után meg már minden másnap... Én ezt is eljátszottam néhányszor. :D Izgi. :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga! Gondolom milyen kellemes naponta menni. Tesóm is hordta két hétig a kis motyóját, hogy hátha most azt mondják vizsgálat után, hogy iány szülni, de nem. :lol: Még most mosolygok, de majd nem fogok :roll:
Nekem még a tatyó sincs kikészítve :oops:

Kép
bettó
 
 


Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanság ritkábban jövök, de nem nagyon van erőm. Az éjszakáim rettenettesek.Voltunk ma dokinál egyelőre minden oké (szerncsére) :lol: Nagyon-nagyon elfáradtam. Megint megfáztam most vagyok a közepén, állandóan fújom az orrom.
Nekem már most kezdődik a hetente járkálás, mert jövőhét szerdán megint megyünk.
A héten összefogom pakolni a pakkomat, remélem nem lesz rá szükségem még egy darabig.
Beszéltem telefonon a szülésznővel is.

Betti! A táblázatba 19.-én UH + doki.

Driennke! Gratula a kiscunishoz! :lol:

Laura! Aranyos a pocmókod!

Ami! Én már túl vagyok a mosáson, már csak vasalni kell. :cry: Amit nagyon utálok.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Cegény Adri! :( Miért nem tudsz alukálni este? A nátha miatt? Neked akkor már kezdődik a heti járkálás nem semmi. Nekem már elég is belegondolni, hogy nem egészen 6 hét múlva hetente fél napokat kell ott csücsülnöm :shock:
Péntekem tesókám adja a tatyót, úgyhogy lassan én is pakolgatok, meg mostmár a mosást is el kellene kezdenem. Szerintem hétvégén bele is vágok, csak vasalni ne kellene. Azt én sem szeressem. :(

Cép álmokat kismamik!

Kép
bettó
 
 


Jut eszembe. Juti is ma volt Uh-n. Kiváncsi vagyok mit mondott a doktorbácsi neki.

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Juti, tökre aranyos vagy, hogy várod Szonjáról a képeket, ígérem teszek fel egy csomót, csak hétfőn féléves beszámolóm van a doktorin, és arra kell készülnöm. :? Ezért sem jövök, és nagyon szarul állok.
És igen, éjjeli bagoly vagyok, de mostanában inkább csak kényszerből, ha kell a suliba vinnem megírandót, akkor éjszakázom. Ma is pl. elaludtam Szonja mellett, és nemrég keltem, nem tudom, mi lesz ebből... :?

Egyébként meg úgy vagyok, mint Ami, én hajnal felé nem tudok aludni, pedig konkrétan nem fáj semmim, csak mondjuk a pocim, ha hirtelen fordulok meg egyik oldalamról a másikra.
Hétfőn voltam dokinál + uh-án, rendben találta a dolgokat, az antibió levitte a gyulladást, mondjuk még mindig határérték felett van, és ugye nem tudni mitől, mert a fogaim tökéletesen rendben vannak. 2D-én is láttam a kis kukist, és az ultrahangos nő első kérdése megint az volt, hogy a nemét tudjuk ugye? :lol: Ha bekukkant valaki oda, akkor rögtön egy kukit lát mindig :lol:
BPD: 72 mm, HC 256 mm, AC: 241 mm, FL: 52 mm. Ez szerintetek jó 28 hetesen?

Egyébként én most döbbentem rá, mindjárt szülünk. Mosást én ünnepek utánra tervezem, meg a babakocsivásárlást is. Február 13-án lesz Szonja 3 éves, úgy döntöttem, hogy február 5-én tartjuk a bulit, akkor leszek 36 hetes, addig semmi szín alatt nem szülök. :) Utána lehet. 8) A két ünnep között megismerkedünk a szülésznővel, meg megnézzük a szülőszobákat, a gyerekorvostól megkaptam a pici receptjeit (D-vitamin, popsikenőcs, hintőpor stb...)

Laura, szép nagy poci. :)

Betti, jan. 3-én megyek sima uh-ra, jan. 7-én dokihoz, és ugyanezen a napon homeopátiás nőgyógyit is meglátogatom. :) é szerintem Ábris lesz, bár apa még hezitál. :S

Ami, de jó, hogy előkerültél! Én is hasonlóan vagyok a pisiléssel. Meg van, hogy belehasít ott alul a fájdalom, amikor nagyon lent mozgolódik, gondolom csak attól, hogy belerúg.

Az jutott eszembe, hogy nem kéne valakinél összegyűjteni a mobilszámokat? Hogyha valaki esetleg megy szülni, akkor értesítsen minket? Nem ide kéne felírni, esetleg priviben körbeküldeni? Szerintetek? :?:

Puszi,

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!!!

Már úgy hiányoztatok!!! Pedig csak 1 napot hagytam ki!

Lilinek fantasztikus ötlete van, hogy adjuk egymásnak a telcsiszámokat, szerintem privibe érdemes küldeni. Nekem küldheti mindenki, én is küldöm mindenkinek!!! Pont ma gondoltam ahogy Adriennt olvastam, hogy az ikrek miatt a barátnőm hamarabb bekerült a kórházba, és ha Adrienn bemegy, akkor nem fogunk tudni róla semmit. Nekem lehet üzenni, én felteszem ide a többieknek!!!!! Persze addig, amíg itthon vagyok.

Van egy olyan érzésem, hogy nálunk a 40. hét előtt fog jönni a kis Milán. Nem tudom miért, de úgy érzem. Persze arra koncentrálok, hogy időben jöjjön, de akkor is ott motoszkál a fülemben, hogy mi már hamarabb itthon leszünk! Most azt mondom, bár ne lenne igazam!!!

Én is gyakran járok pisikélni, azt olvastam, hogy azért mert a méh nyomja a húgyhólyagot. A drága. Nagyon boldog vagyok. Főleg amikor éjjel kitalálja, hogy nyomkodósat játszik, és felébreszt egy pár csepp pisi miatt, aztán felébred Milán is, és onnantól nincs alvás egyikőnknek sem!

Adrienn! Én is nagyon, de nagyon rosszul alszom. Hiába bármi. Csak forgolódok, ha el is alszom, max. 3 órát tudok aludni egyben, aztán megint órákig csak forgolódom. Melegem van. (Meg lassan elegem is :oops: )

Ja, és akkor még jön hozzá a jó kis gyomorégés. Rennie barátnőm ha nem lenne......

Laura! Szép vagy! És egyáltalán nem szégyenlős :oops: :lol: !

Bettó! Most megkavarodtam ezzel a kisággyal. Egyet rendeltetek, ami nem jött meg, és "elfelejtettek" szólni, aztán kinéztetek másikat, most az sem jó? Vagy mi? Most bezavarodtam. Azért örülök, hogy mi kaptunk, mert belebolondulnék, ha most még kiságy után is rohangálnunk kellene. Nem irigyellek Titeket!

Jut eszembe:

Doki! Voltam a magánrendelésen, de nem voltam elájulva tőle. Elég érdekes. Aranyos volt, meg vigyorgott, de ma nem volt velem a Csabi, ezért kicsit más volt. Mindig az az érzésem, ha a Csabi is ot van, akkor kedvesebb. Ja, és volt ma is UH, és 7.000 Ft-ot fizettem. És kb. 15 percet voltam bent. Múltkor Csabival fél órát, akkor volt méhszáj vizsgálat is, meg UH, meg több időt is voltam bent, és akkor "csak" 5.000 Ft volt. Most ezt nem értem. De mindegy! Ha elfogy a pénzünk, majd bemegyek a magánrendelésére, és megmondom hogy hívjon meg ebédre, mert miatta nincs mit ennem! :lol:

Egyébként megint láttuk a zacsit, szóval kisfiú még mindig.

Ja, és diétára fogott a doki. És mit mondott?! Készen vagyok tőle. Most eddig 16 kg-ot híztam össz. Azt mondta, meglesz a 20, úgyhogy diétázzak. Mondom az nem baj, majd leadom. Erre húzta a száját, hogy aki 20 kg-ot felszed, vagy többet, az nehezebben szül. Most én voltam 55 kg, és lettem 71 kg. Aki 71 kg-ról súlyfelesleggel indul, az hogy szül? Nem értem. Meg a popsin, meg a combokon látszik kicsit,hogy híztam, szóval nem folyok le a székről, meg erősnek is érzem magam, nem tudom mit aggódik. Na, de jobb félni, mint megijedni.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan diétázzak. Mit ehetek? Nincs valakinek ilyen weboldal tarsolyban? De konkrét kajákkal. Mert a doki elkezdte, hogy kevesebb szénhidrátot fogyasszak, meg ilyenek. Én bevallom őszintén, nem tudom miben mennyi szénhidrát van, meg nem is érdekel. Valamit meg sem tudok enni, hiába egészséges. Néha örülök, hogy 1 féle kaját megeszek, mert nem kívánok semmit, néha meg megenném az egész hűtőt egyszerre. Áh, nem tudom, most egy kicsit elkeseredtem.

Néha rámtör a depresszió, és akkor azt kívánom, hogy már legyen vége a várandóságnak, de nem rossz értelemben, hanem úgy érzem, ha tovább bennem marad a baba, csak rosszat teszek neki. Azzal, hogy nem eszek egészségesen, vagy nem mozgok eleget, nem tudom, bennetek nincs ilyen érzés? A legjobbat szeretném a kisbabámnak, és tudom, hogy jó helyen van odabent, de mégis azt érzem, hogy néha jobb lenne ha kint lenne. Biztos sokat vagyok egyedül, és ráérek ilyen hülyeségeken törni a fejem, azért jut eszembe ilyen sok hülyeség! Nem? A barátnőkkel próbálok beszélgetni ilyen dolgokról, akkor meg is nyugszom, aztán 2 nap múlva megint rámtörnek. Na, majd elhessegetem a rossz gondolatokat!!!

Hú, sokat írtam ma, bocsi. Remélem volt türelmetek végig olvasni. Most megpróbálok aludni kicsit, mert az éjjel nem sikerült.

Jók legyetek!!!

Puszi!!!!

Ja, ha bármi lenne, Bettónak már elküldtem a számom, szóval el tudtok érni. Nem tudom, most kicsit bepánikoltam én is, holnap össze is készítem a kórházas cuccokat. Rossz megérzésem van, de ezt csak a kismamasági hülyeségek "polcára teszem". Biztos nem vagyok vele egyedül.

ja, Adrienn, néha nekem is mensi szerű fájdalmaim vannak, enyhék, de azért aggaszt. De a doki szerint minden a legnagyobb rendben, szépen fejlődik. Már 8 cm a fejecskeátmérője! Jaj, már 8 cm. Egyébként ha nincs vérzés, meg erős fájdalom, meg ilyesmi, akkor nem kell aggódni! Minden a legnagyobb rendben!!!

jutiboszi
 
 



Juti!
Nem szabad ilyen hülyeségeken rágódni, mert pont azzar teszel rosszat a kis Milánnak, ha emészted magad, meg idegeskedsz. Én ezzel úgy vagyok, ha a picinek nem tetszene valami (volt rá példa), akkor úgyis visszaküldené :) , vagy esetleg nagyon rosszul lennék utánna. Ami a diétázást illeti, anyukám velem összesen 25 kg-ot szedett fel, és 6 óra alatt megszülettem. Nem attól függ, hogy ki milyen kövér, hanem, hogy mennyire van felkészülve agyilag és testileg. Tehát, az aki alkatilag vékony csípőjű volt (értem a csontjaira), az szedhet fel akármennyi zsírpárnát, vagy éppen maradhat nagyon vékony nehezebben fog szülni sajnos, mert ott a picit neki nehezett átpréselni.
Egyébként mindenkinek javaslom 36. héttől a málnalevélt teát iszogatni, mert az segít a tágulásban. Egy ismerős, akivel itt beszélgettem a neten, rendszeresen itta és elég hamar (de időben) elkezdett nyílni a méhszája és ezért amikor szülésre került a sor, reggel 8-re ment be NST-re és 11-kor megvolt a kisfia, és első baba. Szerintem annyit érdemel, hogy esetleg kipróbáljuk.

Az én dokim nagyon közvetlen. Nála mindig van méhszájvizsgálat, tehát nekem havonta egyszer nézik, ami azért is jó, mert van az úgynevezett csendes nyílás, amikor semmi jele nincs, se fájdalom sem vérzés, csak egyszerűen elkezd nyílni, tehát az ilyet jó szűrni.
Ami a pénzt illeti 4500 Ft egy terhesgondozás, amiben benne van a vizsgálat a beszélgetés (mert mindig úgy kezdi, hogy üljek le, van-e panasz kérdés stb.) és most az uh is benne volt és csak azért kért pluszba 500 Ft-ot mert kaptam képet, de az a kórházban is annyi.

Egyébként nekem a hétvégén nagyon durván begörcsöt éjjel a hasam. De ez a hasam volt, a méhem sem keményedett meg tőle, szóval ez olyan volt mint az izomgörcs, erre mondta a doki, hogy a méh tartószalagjai most már tényleg nagyon meg vannak terhelve és most nagyon is sokat fognak még nyúlni és biztos az volt az. Szóval mire felkepesztettem, hogy úristen veszek be No-spat, addigr elmúlt, a picike utánna is szépen mocorgott, tehát ettől nem kell félni. Meg ha a nagyajkak vagy a hüvely irányába szúr bele, az is az.

Egyenlőre ennyit, mert ez is sok, majd még jövök, aztán írok mindenkinek.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Úristen! Ez tele lett helyesírási hibával. Mentségemre legyen mondva, hogy tegnap is fél 8-ig ültem a gép előtt, meg hát ma reggel is dolgoztam már, tehát egy kicsit már kivagyok, de ma délután 2-től otthon leszek. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


sziasztok!

Remélem mindenki jól van!Itt szépen süt a napocska,ami hála a kedvemre is kihat! :D

Juti!Írtam PÜ-t!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Lilinek tényleg jó ötlete van :wink:
Juti! Nem semmi ez a doki. Az én dokimnak még egy fillért sem adtam, de szerencsére alkalmam sem lett volna, mindig olyan gyorsan "lerendez", de közben alapos is. Mi majd a szülés után adunk neki.
Juti az úgy volt ahogy írtad. Nem szóltak, hogy nem fog érkezni abból az ágyból amit kinéztünk, és elmentünk egy másik boltba, ahol hírdettek, az viszont nagyon gagyi volt. De ma szerencsére sikerült megvenni, matrccal együtt is. Egy bibi volt. Nekünk régi tipusú lakásunk van, ahol az ajtó úgy néz ki, hogy van egy nyitó része és egy fix része. Nos amelyiken tudunk közlekedni elég keskeny, és nem fér be az ágyikó. Apának most szét kell szerelne, hogy be tudjuk rakni a helyére.
Amúg ymeg ne is agyalj olyan butaságokon, mint amiket írtál. Nem lesz semmi gond, és nem lesz koraszülött sem a csöppségetek. Igaza van Driennkének is, azzal ártasz a babának, hogyha ilyen dolgokon rágódsz!!!!! :wink:
Érdekes, hogy nálatok nézik, hogy nyitottak vagytok-e vagy sem. Nekem azt mondta a doki, hogy amig nincs panasz addig ott alul nem piszkálna :)
Driennke! Én is hallottam a málnalevélről. Állítólag elég rossz az íze, de hasznos. Szerintem én is le fogom gyűrni.

Képzeljétek elkezdtem mosni a holmikat. Most az ágyneműt, hétvégén meg a kis rucikat fogom kimosni. Sajna a kórházi cuccokkal nagyon gyatrán állok. Jelen pillanat még azt sem tudom, hogy mibe fogok pakolni. A bőröndünk túl nagy, majd tesóméktól kunyizok egy tatyót. Viszont még mindig elég üres lenne, sok dolgot kell még venni :roll:

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?