Macmam!
Aranyos vagy, hogy vigasztalni próbálsz...különben máris jobban vagyok, hogy megoszthattam Veletek, köszönöm!!
(képzeljétek Melissa olyan rendes csaj ma, tolerálja, hogy sokat ülök ma gép előtt, pedig nem szokott ilyen elnéző lenni
játszik a műanyag lovaival, közben nézi a Minimaxot)
sajnos anyósommal az a gáz (aztán tényleg abbahagyom a témát) , hogy SOHA nem volt jó anya...a páromnak kukoricát kellett kapálni a telken, mikor a barátai focizni hívták, valóságos terror alatt érte gyerekkorát
később azért kellett eladni a lakását (páromnak) mert anyós kitalálta, hogy bővítik a hétvégi házat, húztak rá egy szintet , és oda kellett a pénz...
szegény párom meg kénytelen volt odaköltözni hozzájuk (27 évesen!!!) nem csoda, hogy barátnője sem volt
anyós szerintem őt is csak azért szülte meg, hogy legyen aki eltartja, pátyolgatja őket...na de jöttem én, aki nem volt bekalkulálva
az abortuszait meg szinte dicsekedve mesélte anno (párom nem is tudta, hogy lehettek volna tesói) elintézte egy vállrándítással: "ilyen termékeny voltam, és kész!" hát, ledöbbentem.
a Párom azért sokat fejlődött ám mellettem, mi vagyunk a legfontosabbak, és tudja ő a szíve mélyén, hogy milyen gonosz, lelketlen nő az anyja, mert nem úgy volt ám a fiával, hogy jajj de imádom, egyszem gyerekem, mindent megadok neki...
egy utolsó példa: tavaly kitalálta, hogy elkell adni a házat (Sashegyen laktak, Te tudod merre van, nyaraló-hétvégi övezet) baromi nehéz ott bármit is eladni
, mindezt SZEPTEMBERBEN találta ki, amikor is LEHETETLEN ingatlant eladni, pláne olyat, mint az övék volt...
de sírt a szája, hogy így meg úgy apósom már nem tud begyújtani a kazánba, két agyvérzésen van túl (vajon ki miatt
)
és még a tél előtt MINDENKÉPP el kell költözni innen...
Párommal akkor gondolkoztunk, hogy kéne venni egy kis lakást a Vízivárosi lakóparkban, mert pár éve vett a párom olcsón néhány telket, (amit jó áron eladott közművesítve ) a pénzt azonban ingatlanvásárlásra kellett költeni az adózás miatt...
szóval, gondoltuk veszünk egy lakást a pénzből, ahova beköltözhetnek az öregek (azért nem az ő nevükön van) és majd Patrik örökölheti a lakást, jó ötletnek tűnt...
nos, feldobtuk a labdát, eljöttek megnézni, kiválasztani a lakást (azért igyekeztünk a legjobbat választani a még szabad lakások közül), lefoglaltuk, de nem volt még annyi pénzünk, hogy kifizessük az egészet, mert még a telkek ára sem volt meg...
erre ez a büdös banya elkezdett pattogni, hogy ő okt. 15-én költözni AKAR, mert már elmondta az apósom rokonainak (mind ott laknak egy kupacon Sashegyen) , hogy ő akkor költözik, és kész
na, akkor eldurrant a párom agya, üvöltözött vele a telefonban (úgy örültem!!!
) csak sajnos, ritka eset ez...
az eszébe sem jutott a hülyéjének, hogy megkérdezze: miből fizeted ezt ki, kisfiam? nem fog-e hiányozni nektek ez a pénz??
(mert ugye a házuk még nem volt eladva, azt is a párom adta el véres verejték árán, sokkal-sokkal később) hát baromira hiányzott az a pénz...
mikor beköltöztek, mi rohangáltunk a párommal venni ezt azt (bútorok, mosógép, háztartási cuccok stb., igaz, a mosógép kivételével igyekeztünk mindenből a legolcsóbbat
, a mosógépből csak azért nem, nehogy megnyomja a rezsit és neünk kelljen azt is kipótolni) de ez a veszély nem áll fenn, mert alig mos (igénytelen) ha igen, akkor is csak 30 perc-30 fok, mert csak azt ismeri...
szóval futkoztunk, mint pók a falon, de még egy köszönöm se hangzott el a szájából
, (azóta sem)
sőt. elszemtelenedett, mert utána azt akarta, hogy én furikázzam kocsival mindenhova, mert úgyis itthon vagyok (itthon csinálom a cégünk papírmunkáit)
mikor felvilágosítottam, hogy igen, ittho vagyok de dolgozom: "Jaaa" nagyon meglepődött, nem tudom , mit gondolt, azért vagyok, hogy a sofőrjük legyek...na kb. azóta nem találkoztam vele, mert csak felhúznám magam
de a Párommal még ma kibékülök (előbb hívott aggódó hangon, mert reggel említettem, hogy fájásaim voltak
)
és többé nem hagyom, hogy a boszorkány feldúlja az életünket
AZÉRT SEM
MÁS:
nagyon ügyes vagy a tejcivel, a homeós bogyót én is kipróbálom majd
plüssvíziló: alig várom
(főleg, mert akkor már túlleszek mindenen)
tényleg Lányok, kérhetek valakitől telcsiszámot, hogy üzenni tudjak, ha meegszületik Maya?? (priviben is jöhet)
fog kelleni a +++++++++++++energia!!!!