Jó reggelt!!
Tegnap nem jöttem, mert főztem, vasaltam és pakoltam valami észveszejtő tempóban, hogy du kettőre minden meglegyen.
Akkor kezdtük a készülődést szopival, mert indultunk az ortopédiára.
Ott persze áldatlan állapotok, be sem fértünk a váróba, a folyosón álltunk, Ati sírt, hogy melege van. Állva, karomon a gyerek, fél kézzel rángatom le róla a ruhát, utána szorongatom azt is, a táskát is, én kabátban 600 fokban, és még próbálok vele is foglalkozni, mert cumin kívül játékot nem vittem. Még jó, hogy a hordozó pántja baromi érdekes
Franciska
A doki szerencsére mindent rendben talált. Megnézte a nyakicát, és akkor már megkértem, hogy a csipőjét is, mert múltkor a papírjára ráírták, hogy kontroll 4-5 hós korban javasolt. Annyit mondott, hogy mutogassunk neki a kevésbé kedvelt irányból játékokat, hogy onnan több inger érje. Kérdeztem, hogy nem tenne-e jót, ha egy gyógytornász egy kicsit foglalkozna vele. A válasz: de igen, az mindig jó. Hát beutalót nem adott hozzá. Mindjárt hívom a körzeti dokit, elmesélem, hogy mi volt, és próbálok tőle beutalót szerezni. Ha nem ad, akkor megy önköltséges alapon. Remélem a csaj dolgozik priviben is.
Ja, és Ati tüsszög és köhög ezerrel. Köhögés nappal, éjszaka szerintem nem, vagy nem hallom meg
Sajnos sokszor kel szopizni. És újabban nappal is a cicin alszik, pedig ilyet még pólyás korában sem csinált.
Mi is eszünk már gyümit - almán, és az alma-őszibarackon vagyunk túl, de szigorúan csak szopi után. És nem előtte, nem helyette. Vetettem is apával néhány üveges gyümis bébiételt, de csak olyanokat, ami per pill nem kapható gyümiből van - nem idény gyümölcs, vagy esetleg csak importált van belőle. Vigyázat csajok, pl Kecskeméti körte + még vmiben van cukor!! Hippesben nincs. Előbbit nem is kapta meg, és kértem apát, hogy erre kifejezetten ügyeljen a vásárlásnál. Amit lehet, persze azt én állítom elő. Ha eltelik a hat hónap, akkor csere lesz. Először a kaja, aztán ha kell, akkor még szopi.
Csajok, fagyasztott valaki már megsütött sütőtököt? Lehet? Mert almát reszelek, de a sütötök sütés azért az más kategórai. Arra gondoltam, hogy megsütöm, és jégkockatartóban lefagyasztom. És az étvágytól és menütől függöen veszegetem elő a kockákat, vagy egészítem ki ezzel-azzal.
Hajhullás
Már én is Varga cseppezek. Valaki azt ajánlotta. Mennyi idő múlva kezdett el hatni? Mondjuk nehéz a fejbőrömbe masszírozni, mert egyelőre szerencsére még van hajam, ráadásul hosszú, de ha így megy tovább, akkor nem lesz
Minden hajmosáskor egy parókányit szedek össze magam után.
Kukac téma - a poén kedvéért
Én annó szőlőt ettem tv nézés közben, és a szemem sarkából láttam, hogy valami mocorog...egy óriási zöld hernyó volt a fürt belsejében. Egy évig nem ettem szőlőt utána.
Párásítás
Valaki kérdezte - bocsánat, nem emlékszem, és lusta vagyok visszakeresni
, hogy mennyit megy a párásító. Hát nekünk az még nincs. Egy-két ruhát - törölközőt és ágyneműt szárítottam a hálóban, és kb 55-56%-os stabil páratartalmat sikerült így elérni.