Új privát üzeneted érkezett!

Mary. és akik dm-es naptárt rendeltetek! Ti állítgattatok a képen? Lehetett kattintani beállítások gombra...én szerettem volna, de én ehhez béna vagyok. Mert így lett olyan oldal, amin "álló" kép van, tudjátok függőlegesen tartotta a gépet fotózásnál, s így a kép nem telíti ki az egész helyet....így nem túl szép, de úgy hagytuk. Ti állítottatok rajta???

Kép
ági_bp

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.18 14:51-kor.

Kép
ági_bp

Lorci, akkor vmi front lehet, mert uggyanez van nálunk..bár most per pill éppen mintha kisütött volna a Nap...

Niki, az ötlet nem rossz, és köszi, de sajna szó sem lehet olyanról, amit kerülgetni kell. 60 nm-en meggondoloandó mit hozol be a lakásba....

Kép
kriemhild

Dooo!!! :shock: :shock: :shock: 2 éééves korig tart a szep. szorongás? Gondoltam kb 11 hóig vagy ilyesmi!! Ez komoly?? :roll: :roll:

Kép
ági_bp

Mona!! Nagyon szép lányaid vannak!!! :D

Kép
ági_bp

Tényleg, Riella, gabi, boldog névnapot!!

Bringa, Lili nyugis volt a pocakodban, ugye?? Jól emlékszem?

Kép
ági_bp

Jujjjj persze Riella!!!!!!!!!!! Ne haragudj!!! Termeszetesen neked is boldog nevnapot!!!!!!!!!! :)
Es minden nem/ es kukkolo Gabriellanak!!!!! :) :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci! Bennem is egyszer az motoszkált, hogy tuti Ő volt-e a hasamban?? :shock: :shock: Semmi különös ok, csak Téényleg? nem bírtam akkor ott felfogni. Úgyhogy elkezdtem nézni a szülőszobás képeket, a van kép ahol még nincs elvágva a köldökzsinór,s azt nagyítgattam, s ott van a baba hasán ugyanaz a kis éranyjegy, vagy mi, ami ott van Zitának is...szal a kettő 1 és ugyanaz!!! :lol: :lol: :wink:

(Bocsi, hogy 50 hozzászólást írok, de olvasok aztán gyorsan reagálok, mert különben elfelejtem.)

Kép
ági_bp

:D Én végülis csak viccelek, mert annyira kis Mikimanó feje volt, még most is hasonlít az akkori önmagára!!! Csak RÁM nem!!!!!!!!! :lol:
Amúgy ti már túl vagytok ezen, hogy jéé most akkor van egy gyerekünk??? Mert én még mindig nem térek efölött napirendre és kérdezgetem!!!! :) :oops:

Kép

Kép
lorcika

Lorci, nyugi, én is úgy nézek még rá sokszor, mint borjú az új kapura.
Hiába, itt vannak, de mégis oly hihetetlen. Durvaa. Meddig tart ez vajon? Örökké csodálkozni fogunk, h. van egy gyerekünk?

Kép
niki30

lorci, nálunk apjuk szokta mondani h "jé, van egy gyerekünk. és néz. jaj, most mi lesz?" :lol: :lol: :lol: annyira bírom, amikor ezzel a szöveggel jön. mert tényleg olyan, mint egy élő játékbaba. sztem tök furi az egész. a szülés meg végképp olyan, mintha nem is velem történt volna meg. :shock: OK h csaszi volt, de nem azért, az egész vajúdás is. TUDOM h fájt, de vhogy nincs róla élményem. :oops: :roll: :shock: mondjuk én minden fájdalommal így vagyok.

manókám 7300 g - szal egy hó alatt fél kilót hízott - úgy h szinte nullát eszik és jön-megy, mint akit felhúztak :shock: ezt megerősítésnek szánom azoknak, akik szoptatnak. szal nem fog elmaradni gyarapodásban csak azért, mert még nem eszik elegendő szilárdat!! :D

viszont doki néni benyögte h akkor követtem el a hibát, amikor férjemmel összeálltam - mert h gyerekem bőre ultra gáz, széklete kb 3 hete zöldes (azt hittem fogzás miatt), szal megint bántja vmi. lehet most éppen az a narancs, amit tegnap ettem. :oops: :roll: jaj, annyira szar ez h alig ehetek vmit! :cry: :cry: de ő is, meg a védőnő is azt mondja h nagy szerencse h Viktória szopizik, mert ha nem lenne tejem, nagy gáz lenne!

Gabi, Riella boldog névnapot Nektek!

szep.szo. (én mindig így rövidítettem a jegyzeteléskor;)) nálunk egyelőre nem gáz. volt h kicsit nyügizett, mikor kijöttem a szobából (de az egyéb nyügik között szinte fel sem tűnik :roll: ), most meg már inkább mászik utánam. tök gyorsan tud mászni! olyan ügyi :D na meglátjuk h 10 hós korában milyen lesz a dolog :roll:

pici, én csüt éjjel töltöttem fel dm-re a képeket és ma írtak h már kész, holnap mehetek érte. majd referálok h hogyan sikerált.

enyém is halál nyugis volt a pocakomban!! de tök úgy néz ki, mint én kiskoromban, úgyh biztos az enyém :wink: :lol: v olyasvkié,a ki nagyon hasonlít rám :wink:
Vendég

Lorci! Hát ez az! Én is annyit mondogatom, hogy "Nem bírom felfogni!" most akkor tényleg, Ő belőlünk lett? Meg Ő volt a hasamban? És hogy lett ekkora? stb..Múltkor láttam egy pici babát: "Zita nem is volt ilyen picike! nem is volt ekkor a feje meg arca!" Közben meg tökmag volt nagy volt rá az 56-os ruha és az összes sapka. De akkor is!!
Ezek mennek! (tisztára mintha egy szőke nő lennék (bocsi ez csak képletes))

Kép
ági_bp

olvastam...

Köszönöm a névnapi köszöntéseket,meg a jobbulásos jókívánságokat!!!!

Riella!Boldog névnapot!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Természetesen Riellát is isten éltesse nevenapján!

Kép
niki30

Bocs Riella, tényleg.. :oops: Boldog névnapot neked is!

Kép
kriemhild

Mndenkinek boldog névnapot, szülinapt, hófordulót, évfordulót! :) Ezt a forma üzit bedobom minden hónapban...mert én olyan lökött vagyok. Nekem szombaton lesz a szülinapon, de még jóóóóóval harminc alatt vagyok! :D

KépKépKép
bogyra

Bogy, 81es vagy Te is? Én is, csak én febr. Ki a legfiatalabb a topicban verseny?? Indul....!

Kép
ági_bp

Ági khm khm nem!!!! :shock: :shock: :shock:

KépKépKép
bogyra

82?????????????
83??????????????? szégyeld el magad!

Kép
ági_bp

81?? 82?? 83??? Hát akkor is még születtek emberek???? Felháborító!
Ez az! Ki a legfiatalabb? Mert mi Bringával vagyunk a legvénebbek ÉS bölcsebbek!!!!!!!!! :D :lol:

Kép

Kép
lorcika

Ági!
lefelé khm khm :D

KépKépKép
bogyra

Sajnos erre a posztra nem nevezhetek be se, amúgy ha átlagoljuk a valós és érzett koromat az kb 50 év lenne! :)

KépKépKép
bogyra

Nyugi Bogy! Én belül 5 éves vagyok, kívűl jó 40-es most a bálnatestemmel :lol: , fizikailag 85 évesnek érzem magam!! :D

Kép

Kép
lorcika

Én 86-os vagyok, bibííííííí:) háhhháááá

Kép
niki30

Ez egyszerűen undorító Niki!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Lorci, gondolod? Jó is lenne:)

Kép
niki30

Úristen amikor te születtél én már szerelmes voltam a mögöttem ülő osztálytársamba és engedtem, hogy másolja a dogámat!!!!!!!!! :shock: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Gyps, kariajesznek kérjetek fürdőjátékot, vannak olyan jópofák, amiket évek múlva is nyűstölhet. Olyat láttam, hogy valami malomkerék féle, a kád oldalára lehet tapasztani, és ha a babu vizet önt bele, akkor forog meg morog, meg mindent csinál.

Bogy :shock: nem mondod, hogy nem tudsz megülni a fenekeden!!!! Most még rádiót akarsz indítani???? Milyen elemel működsz?

Ági, a kanál! Én is vótam teszkóban, én is elfeletettem :) Az elszineződős csak melegre szineződik (nálunk). Ha kihült, hát kihült, a kanál nem szól...

Mona, édes ez a kis szőke fürtös csajszi!

Niki, Lorci eljön még az az idő, amikor azt mondjátok "te jó ég, ez az én gyerekem? hát kellett ez nekem?" :lol: :lol:
Niki, 86-os???? Na neeeeeeee, ez nem ér!
...és Lorci, enyém gyerek is aludt végre :lol: :wink: 8)

Csilla
Vendég

Niki??? 86-os?????

csak nem? Ki a kozmetikusod?

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Boldog névnapot minden Gabinak!

Na, ma voltam a szóbeli vizsgán, jól sikerült, ez a rész biztosan megvan.
Én sem tudom felfogni, hogy van egy gyerekem. Sokszor van olyan, hogy bemegyek egy szobába és akkor észreveszek valami motozást. Odanézek, hát egy baba az! Ja, hát persze, a fiam. Gáz, de majd idővel megszokjuk.

Én '79 május. 8)

Szép estét mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Pizzatészta

6 pizza lesz belőle.

800g fehér liszt (magas sikértartalommal) vagy sima liszt + sikér
200 g pizzaliszt vagy nagyon finomra őrölt búzadara
1 csapott evőkanál só
2 x 7 g tasakos száraz élesztő
1 evőkanál cukor
650 ml langyos viz

gyúrni 10 percig, 6 részbe osztani, majd 15-20 perc kelesztés szobahőmérsékelten.

250 fokon kell sütni kb. 10 percig az alsó szinten. alsó-felső sütési módnál

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, gratu a vizsgához! Előre is:)

Kép
niki30

Hát akkor ma tényleg front lehetett,mert Lili szakasztott úgy csinált,mint Ricsi :evil: :twisted: :evil: és akkor még jött az ügyeletes megmentő apuka,h anyuka még szarabb legyen :evil: :twisted: :evil: ezt úgy útálom!én akarok a jófej lenni :oops: :cry:

Igen Ági,Lili pocakban álombaba volt,kicsit sem gyötört meg,nem volt hányás,az Nst-én szépen felébredt,ha kell,néha már azon paráztam él-e bennem 1általán :shock: úgy hívtam magamban és így is éreztem:a szeretet nagykövete,olyan kis nyugis voltam tőle.....
na ehehz képest most mi van???????????!!!!!!!!

minnnnnnyyyyyyyyyyáááááááááá jövök még

Kép
bringababa

Képzeljétek Ricsike felült egyedül!!!! Aztán eldőlt!!!!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Nah foglaltam jegyet Londonba, januárba kimegyek nextes cuccokért! :) Majd meglátom mennyi a rendelés, de ami 20 kg-ig még belefér a cumóba illetve a kézi poggyászba azt nektek behozom, még az is lehet, hogy font árban! :) reggel megy a gép 7:20-kor és este 18-kor jön vissza! remélem ennyi idő elég lesz a ruhákra, kerestem next boltot ami 15-20 percnyire van busszal a reptértől, és bár nem tartanak az üzletben csak egy-két ruhát, de ha a boltba telefonálunk előtte és lediktáljuk a cuccokat akkor azt behozatják addigra... Még azt lett volna jó megkérdezni, hogy a bolt milyen árakkal dolgozik....
Nah ezt majd januárban, mert most naponta beszéltünk angliával apa céges mobilján...kiherélik! :D

És akkor úgy döntöttünk, hogy ha ez így működik akkor három havonta kijárunk... legközelebb esetleg egy pár nap szállást is teszünk hozz! :) :) Rég voltam már külföldön...

KépKépKép
bogyra

Bassszus Bogy nem vagy semmi!!!!!!! :) Csodállak!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, de ez megéri Neked? Komolyan?
Puszira ne csináld!!!
Jófej vagy meg minden, de marha sokat melózol vele, senki nem várja el, h. jófejkedjél. Érted? Bizniszben nincs jófejség!
Egyébként tényleg csodálnivaló vagy!
Na nem nyálazunk tovább Tééééé! :lol:

Kép
niki30

Miiii? :shock: Ricsi egyedül felült?
De ügyes!!

Kép
niki30

Természetesen most már van annyi rendelés, hogy megérje kimenni, amúgy csak nektek elárulom, hogy ennyi cuccnak a posta költsége 30 ropi lett volna.... a jegyem oda vissza 16 e.

Tehát talán még jobban is.

Nem is mondtam, mé gmieltőtt kitagadtok a béna brigádból!!!
Rendeltem gerinek karácsonyra manó matek, manó nyelvtan, manó zenét... ezek ilyen képességfejlesztő szoftverek. Állítólag nagyon jók.
Nah ect ect, jön a cégtől az e-mail hogy át adták a gls-nek kiszállításra... jön a faszi, nem vagyok itthon a háztól 200 méterre sétálok a gyerekkel, mondom várjon meg, vagy guruéljon ide, közölte nemér rá vissz ajön holnap ebben az időpontban, reggel 8-9 között!!! Hát mondom jó, de ezen már úgy néztem egy kicsit...ez a holnap visszajön tegnap volt...17:30!!!!-kor ltok eg synem fogadott hívást, a szállítótól.. Majd ma reggel visszahívom, hogy akkor hozza, közölte ő visszaküldte a cégnek, úgy gondolja nem akartam átvenni!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ma reggel felhívoma céget,mondta írjam meg apanaszomat úgy, hogy lássák a gls-nek is elküldöm akkor kifizetik a dupla költségeket!!! mert ugye mostmár + 1250 forintért küldik ki!

nah ennyi

KépKépKép
bogyra

Háát, izééé, én 82 júni, de nem tagadtok ki, ugyeee??? :roll:

Csilla, köszi, ez végre értelmes dolog. Igaz, nincs 10 perce, mikor összeszedtem egy nagy dobozba a játékait mondtam a férjemnek, hogy ennyi szart má, még valaki beállit valami játékkal esküszöm hozzávágom.... :lol: De egy kádas játék még jöhet, ammég nincsen.

Lorci, Ricskónak gartula!! De hoyg csinálnak ilyet ezek a gyerekek??? Mert én elképzelni semt udom fiamról. Hiába dugom az orra elé a kiságyrácsokat, észre sem veszi, nemhogy belekapaszkodjon...Szóval ez a Damjángyerek.....HHRRR Na jó, anya nem türelmetlen.

Ja, és nem tom nálatzok milyen még a front, de Damján negyed 3 óta nyomja, elég szép aktivitással. MInt akit felhúztak. Persze hála égnek már nem üvölt, mint délután, de uhhh....

Bogy, én már nem növesztem tovább a hájadat, ha nem haragszol...csak csodálkozom :shock:

Lányok nem akarom elkiabálni, de nagyon várom, h megjöjjön. Olyan furát éreztem, mondtam is apjuknak. Tisztára, mint mikor terhes lettem anno, azon is elérzékenyültem, ha megláttam egy lyukas kalapot a tévében. Na most is ez volt és tisztára berezeltem. Persze apa szerint nem vagyok terhes. Ő már csak tudja....én meg azt, hogy a 12. napon hibáztunk....szal....most akkor lehet nekem drukkolni, jó?? Persze örülünk neki, ha van, de várhatna még, értitek???

Nálunk mostanában a szekrénynyitogatás megy. Másholm i a kedvenc játék/foglalatosság?

Kép
kriemhild

Gyps, hát most miért is drukkoljak, várjunk csak. :roll:
Azért értesíts minket, mi a pálya.

Bogyra, nem hiszem el, h. Te mindig megjárod.
:!:

Kép
niki30

Lorci!

De ügyes! Mostmár levi is megül, ha felültetem illetve, ha a babakocsiban féligülőre van a figura véve! :) Akkor felhúzza magát!
De most az evés a sztár, azt nyomna be mindent amit eszünk! :) Persze igyekszem olyat enni előtte amit ő is ehet! :)

KépKépKép
bogyra

Evés: mi ma próbáltuk ki a natur joghurtot (activia). Bejött neki.
Úgy vettem észre, Emma a savanykásabb ízeket jobban kedveli, mint az édeset.
Persze ez még változhat.

Na jó éjt Mindenkinek!

Kép
niki30

sziasztok!

én kiakasztottam a védőnőt azzal,hogy Brendon imádja a húslevest... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gyps drukkolok! És ti is nekem, mert tegnap a nagy hévben nem védekeztünk!! :oops: Mert persze úgy indult, hogy úgyis fájni fog minek szórakozni, nem jutunk a végére...aztán mégis!!! :oops: 8) De ilyen bálna súllyal nem lenne jó teherbe esni!!! :roll: :P

Hát a felülés az úgy votl, hogy Ricsike ugye négykézlábra áll, de annyira kitolja a popsiját, hogy a talpára áll szinte, miközben a kezei persze lent vannak és ilyenből billent az oldalára a kis potrohos posijára (meztelenül pelusban tiszta vizipók-csodapók!! :D). Aztán támszkodott, imbolygott nagy vigyorral, majd dáájnngggg eldőlt!!! :) AMúgy imád már állni ha fogjuk, alig lehet leültetni, de még azért az nem megy túljólés nem is erőltetem! De ülni már egész jól megy....persze nem sokáig, meg az egyensúlyon még dolgozni kell! :) :)

Jaj Bogy hogy veled mindig történik valami!! :( A GLS-ről jut eszembe,m hogy múltkor kint voltam a ház előtt és jött a gls a szomszédba, de ők nem voltak otthon. Áhh gondoltam jó szomszéd leszek, átveszem a csomit. 43ezer forint votl, de pont volt itthon annyi lóvé, nekik is van gyerek gondoltam rendeltek valami játékot (mert szoktak), ne kelljen rohangálni a gyerekkel!. Átveszem, este viszem át nekik, mondja, hogy jézuus nem kellett volna átvenni, mert amwayes szar!! Egy ismerőse be akarta szervezni, de ő meg nem akart belemenni, az ismerős feladta a csomagot és megbeszélték, hogy akkor "úgy" nem megy bele a dologba ha nem veszi át. Na és itt jöttem én bele a képbe, hogy jó szomszédként átvettem (már ő is vett át nekem fizetőset). Fúúúú mondta, hogy jaj hát nem baj, majd megoldja..most már mindegy. Kifizetett...de szerintem a pokolba kívánt!!! :( :oops: De miylen ismerős az is, aki fűzi fejét, ő ellenáll és ennek ellenére feladja a 43 ezer forintos csomagot!!!!! Hmmm!!

Kép

Kép
lorcika

Na én is megyek lassan relaxálni! :) Jó éjt!

Kép

Kép
lorcika

A mai nap mottója:
."......az akarok lenni,aki akkor voltam,aki az akartam lenni aki most vagyok........"
nagyon nagyon kivoltam délután,volt minden,hiszti és hüppi és elakarok válni,és,és,és......... :oops: :cry: :oops:
Néha annyira visszasírom a régi életemet :oops: ez gáz,mi? :oops:
és ráadásul írjátok ezt az úristen el sem hiszem,h itt ez a gyerek,nekem meg olyan,mintha az a másik élet csak álmaimban létezne.........,lehet tényleg skrizó vagyok :oops:
na mindegy,ez a nap is elmúlt,de úgy szeretnék boldog,elégedetten lefeküdni végre,nem pedig ezzel a hülye felemás érzéssel :cry: pedig én úgy akartam Őt!
Mondjátok meg,de őszíntén!velem van a baj? :oops:
Néha már úgy nyomaszt ez a folyamatos kattogás vmi miatt,a legújabb:vajon mikor menjek be hozzá,ha felébredt?rögtön?azt mondják az sem jó!várjam meg míg elégedetlenkedik,netán sírni kezd?az sem jó!........
Tényleg Ti ezt hogyan csináljátok?
El sem hiszem,h ezek lettek a legfőbb problémáim,ráadásul ezeket úgy érzem meg sem tudom oldani,akármit teszek vagy nem teszek egy van mellette és ugyanannyni ellene.Jó esetben :?

Ricsikének hatalmas gratula a nagy mutatványhoz,ügyi bogár! :lol:

Kép
bringababa

Amíg nem olvastam Lorcit,azt hittem Bogy viszi a prímet :roll: de nem,ez a pont most nálad van Lorci! :shock: elképzeltem a helyzetet és itt a nagy szenvedéseimben bizony megnevetettél vele!bocsi :oops: :wink: :lol:

Bogy!Lehet,h Lilit Levire cserélték el,ha máshol nem hát a gólya! :wink: hát hogy fér beléd ennyit ötlet,tettvágy és még ehhez energia is?!?elképesztö egy csaj vagy,tudod-e?! :wink:
naná,h tudod! :lol: jelen pillanatban belőled merítek erőt,remélem a mostani kis energiabombám olyan kis kreatív ügyike lesz majd,mint Te!mondjuk ehhez példát is kéne mutatni,khmmmm :oops: ,ugye?na ez a remény is szerte látszik foszlani :roll: :lol:

Gyps!nézz körül a vaterán,tök jó játékok vannak,talán onnan lesz ötleted!

Na jó,mára megkíméllek magamtól benneteket,elég uncsi lehettem a nyafogásommal :oops: ,de azért szerettek ugye?! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Bringa, ne légy elkeseredve, lesz ez még így se!
Nem könnyű, de próbáld lazábban kezelni.
Párod nem segít. Nálunk mostanában egyszer-egyszer párom kel fel éjszaka, megitatja. Emma vagy visszaalszik, vagy nem. Ha nem, jövök én a cicivel.
Én bemegyek, ha megmukkan, mert akkor úgyis tudom, h. nem alszik vissza magától.

Ne kattogj, Lili megérzi.
Neki kiegyensúlyozott anya kell!

Magánéleti dolgokra meg nem tudok mit mondani, nem tudom mi a bánatod.... :oops: :oops: :oops:

Kép
niki30

Ricsikének gratula!! A kis sajtkukac. :)

Akkor Gyps nagy valószínűséggel Te vagy a legifjabb! Én talán a második(????) 81. febr. Vagy más???? Harmadik hely???

Jaj, Gyps, én itt örülök meg izgulok! Akkor lehet lány lesz, ha 12. napon voltatok együtt!! :wink: :lol: :lol: :lol: Nah jó, legyen ahogy akarod, talán várhat még, de ha lesz babó mi örülni fogunk ezerrel, az tutti!!!

Bringa, én rögtön megyek ha sír. Enyém gyerkőnél csak rosszabb lenne ha várnék, mert Ő csak egyre pipább lesz!
Én megértelek, hogy néha furikat érzel, nekem -írtam is anno- éjjel volt néha hogy úúgy kiakadtam...itt mondtam a hülyeségeket meg kimentem a konyhába s ott hisztiztem :oops: :oops: -aztán reggel meg a baromi lelkifurdalás....fúú, nagyon szar volt. Már "rég" volt ilyen, s bízom benne, hogy nem is lesz több. Most utólag elgondolkodva, meg amit Bogyra írt, hogy van ebben a korban egy kis pszichó...hát nekem azt hiszem az volt (éjjeli psziho). És a legszarabb az volt, hogy volt egy nap, azaz egy délelőtt, de már ugye nappal, hogy még akkor is haragudtam Rá :oops: :oops: :( :( hogy nem igaz, hogy mindent megteszek Érte, Ő meg annyit nem tesz, hogy hagy aludni...nem is az hogy végig az éjjelt, de miért kel ennyiszer és miért ébred fel ennyi időre...és éjjel aztán MINDEN rámtört, hogy én magamat is utálom, tiszta szar a hajam, dagadt vagyok, éppen tiszta tej a trikóm, amúgy is utálom ezt a trikót, meg ez a szar hajráf is, ezt is utálom...nah ilyenek... :oops: :?

Kép
ági_bp

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?