lorci, nálunk apjuk szokta mondani h "jé, van egy gyerekünk. és néz. jaj, most mi lesz?"
annyira bírom, amikor ezzel a szöveggel jön. mert tényleg olyan, mint egy élő játékbaba. sztem tök furi az egész. a szülés meg végképp olyan, mintha nem is velem történt volna meg.
OK h csaszi volt, de nem azért, az egész vajúdás is. TUDOM h fájt, de vhogy nincs róla élményem.
mondjuk én minden fájdalommal így vagyok.
manókám 7300 g - szal egy hó alatt fél kilót hízott - úgy h szinte nullát eszik és jön-megy, mint akit felhúztak
ezt megerősítésnek szánom azoknak, akik szoptatnak. szal nem fog elmaradni gyarapodásban csak azért, mert még nem eszik elegendő szilárdat!!
viszont doki néni benyögte h akkor követtem el a hibát, amikor férjemmel összeálltam - mert h gyerekem bőre ultra gáz, széklete kb 3 hete zöldes (azt hittem fogzás miatt), szal megint bántja vmi. lehet most éppen az a narancs, amit tegnap ettem.
jaj, annyira szar ez h alig ehetek vmit!
de ő is, meg a védőnő is azt mondja h nagy szerencse h Viktória szopizik, mert ha nem lenne tejem, nagy gáz lenne!
Gabi, Riella boldog névnapot Nektek!
szep.szo. (én mindig így rövidítettem a jegyzeteléskor;)) nálunk egyelőre nem gáz. volt h kicsit nyügizett, mikor kijöttem a szobából (de az egyéb nyügik között szinte fel sem tűnik
), most meg már inkább mászik utánam. tök gyorsan tud mászni! olyan ügyi
na meglátjuk h 10 hós korában milyen lesz a dolog
pici, én csüt éjjel töltöttem fel dm-re a képeket és ma írtak h már kész, holnap mehetek érte. majd referálok h hogyan sikerált.
enyém is halál nyugis volt a pocakomban!! de tök úgy néz ki, mint én kiskoromban, úgyh biztos az enyém
v olyasvkié,a ki nagyon hasonlít rám