Sziasztok!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!
Ancsi: jujj, ez nagyon rosszul hangzik, de a lényeg hogy túl vagytok rajta!
Móni: nem is tudom honnét szeded ezeket a fincsi kaja ötleteket.
Jolka: nagyon-nagyon nagy Ákos
! Hol van az a 8 kiló, mert nem látszik rajta?! Tényleg nem dagi.
Na látjátok, ez az! Ha anyatejes baba nagy, akkor a szülőket nem bactatják. Ha tápis gyerek lenne jóval nagyobb, mint a kortársai, azért szólnak.
Mi ahányszor tanácsadáson voltunk, mindig megjegyezte a védőnő, hogy milyen nagy Ádi. Pedig Ákos simán lekörözi
Ja és Jolka, a közös képetek iwiwen, amin a gyerkőcökkel vagy ,nagyon tetszik.
Macsek: megkukkantottam a képeket én is. Csinik vagytok az esküvői képeken.
Andi: próbáld a kezükbe adni a játékokat. Rágókát, csörgőt. Nagyon mulatságos lesz, ahogy küzdenek vele. Én sokat nevetek Ádin, ahogy próbálja belecélozni a szájába a zsiráfot, vagy a csörgőjét.
Timi: szuper, hogy kezd lenyugodni Majci. Kíváncsi leszek mi lesz nálatok, ha már Bibus akkora lesz,hogy el tudnak játszani ketten.
Jutta: dehogy vagy szívtelen. Nem állhatsz mindig szolgálatban Dorkának! Sztem sírni hagyni nem kell, de lehet próbálkozni vele, hogy egyedül aludjon, játszon. Had szokja .
Macsek, Kertikiri: kérdeztétek, miben hozott változást a 3 hó átlépése. Napközben is alszik Ádi, éjjel csak akkor altatjuk, ha nagyon nyűgös, eljátszik egyedül is, talán a hasfájást is kinőtte ( bár a napokban fájdogált neki, de nem rendszeres). És iszonyú hisztiket produkál!
Talán Hajni mondta, hogy ekkora gyerekek még nem hisztiznek, de ezt most én megcáfolom! A héten felvette azt a borzalmas szokását, hogy ha vmit el akar érni, lila fejjel ordít, közben hüppög, félrenyel, köhög. Ilyenkor SEMMIVEL nem lehet megnyugtatni, egyszercsak abbahagyja.
A másik nagyszerű, hogy megint nem fogadja el a cicit.
Remélem vmi hóbort ez csak és nem marad így.