Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Mon(cs)i, dehát még csak másfél hónapos!!! :shock: :shock: persze, h sokat alszik 8) 8)

Timi, köszi ;)

Jutta, akkor én vagyok az anyák legszőrös-szívűbbike (:? ): Petra sokszor nem tud elalludni, mert annyira kifárasztotta magát. ma délelőtt is ez volt. sírdogált egy picit, 5-10 percet, de nem üvöltött vagy ilyesmi, de ne tudtuk elaltatni sehogy. amúgy sem baj, ha Dorka megtanul magától elaludni. szerintem. 8)

kinek is szeret annyira kézben lenni a gyereke? mindjárt visszanézem (ha Petra hagy). én megpróbálnám előbb 5 percre letenni, másnap 10re, és így tovább, még ha sír is. Hubával is ezt csinálom hasonfektetéssel. hát még nem sikersztori

Kép
an°°di

Azért nálunk sem olyan hepi mindig. :)
Apa beteg, hipo egy kicsit, de most legalább dokihoz is elment. Tehát ápolhatom Őt is. Tanácsadás kész kataszrófa, na jó nem vészes, csak pont alvás időben van, így nehezebb Manóval is. Majd amit a boltban vettem felvinni a fiúkkal a harmadikra. Egyik kezemben Ákost viszem, majd a másikban a szatyor a kajákkal, válamon egy táska megint dugig, és közben Manó fogja a kisújjamat. :) De volt már rá példa, hogy ő is az ölmbe volt. Ja és ma még az is hozzájött, hogy a gatyám allánadóan csúszkált lefelé, egy kicst nagy lett. Így most már téynleg nekem kell venni valamit, de én mindig a fiúkra költök mindent pluszt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Legszőrös-szívübbike! Klassz szó! :lol: Ha fordítassz, akkor is alkotsz ilyen szép szavakat! :wink: :lol:
Jolka! Előkeresem a receptet! :wink: Öccsém, mekkora már ez a gyerek! Mivel eteted Te? :lol: (És a doki-védőnő nem izélget, h túl nagy? Az unokatesómat állandóan ezzel b*ctatták!)
Timi! Én imádom a halat! Na nem a zsíros pontyot, meg a hekket, hanem a fini halakat! És a legfinomabb halakban alig van szálka! :wink: Most lesz Karácsonykor a keresztelő, ugye?
Mon(cs)i! Hát nekem nem alszik! Néha-néha úgy csinál! Amúgy szórakoztatni kell!
Jutta! Hát én is genya vagyok! Én már elég régóta hagyom bömböldézni... :oops: A fürdő nálunk lenn van, így én a reggeli zuhany alatt már többször végig hallgattam, h üvölt Janka. (Éljen a bébiőr-légzésfigyelő! :lol: :lol: :lol: ) Volt, h abbahagyta volt, hogy nem! Hát ez van! Mit csináljak, nem tudok két helyen lenni! (Főként vizesen!)
Ciripke! De jó! Akkor válogathatunk a fiaid közül! Hurrá! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Gabcii!
Sok boldog névnapot kívánok!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
Köszi előre is!
Nem mondta a doki, hogy baj lenne a súlyával, csak azt kérdezte, mit adok neki. Anyatejen kivűl nem kap semmit sem. Nem folyós dagi, csak husis baba. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

áruljáok már el, h mivel lehet ekkora gyerekeket szórakoztatni? rám figyelnek olyan fél órát max, ha énekelek, vagy hülyülök neki(k) - Huba most épp sziesztázik - de nem megy ez nekem azért egész nap. jáétszószőnyeg, könyv, kockák ideig-óráig lefoglalják őket. meg a plafon :shock: :wink: de ha elvannak, én biza hagyom őket.... :oops:

nálunk új Petra-napirend van: délelőtt alig eszik, csak nyammog egy picit a cicin, de délután eszik 3kor és 5kor is... miket kitalálnak :shock: :D

Timi, sztem Te egy módon tudnál több tejet termelni: nyugiban kéne pihenni, csajszikám! tudom, könnyű mondani.. (pont tegnap gondoltam, h megkélrdezem, h Bibi még mindig olyan keveseket eszik-e)

Kép
an°°di

nyolc kiló? nem csak melléütöttél a számoknál, Jolka? :shock: :shock: :shock: bassssz, nem semmi. jó tejed lehet! :wink: :lol:

Móni, vedd már le a karácsonyi vonalzód. sz*rrá frusztrál :wink: 8) :? :evil:

Kép
an°°di

Helló-belló!

Köszi a kép és Vilmos dícséreteket, jólesett:))
Gabci: bolond névnapot!! :D :D

Andi: szóval te is kitámasztottad már a cumiját az ikreknek? Nekem lelkiismeretfurdalást okoz. De ha más is, akkor jó...

Nálunk épp most borul a napirend, a négy órás kaja kimaradt, mert Vilkó bealudt a babakocsiban.

Sírni hagyás: Vilmosnál nem jön be. Csak jobban rázendít, és utána egy órát hüppög. Sok levegőt nyel közben, ezért böfög, és még jobban sír. De ha nagyobb lesz, talán... eddig két percnél tovább nem bírtam, más kérdés, ha dolgom van, hát dolgom van. Enni, inni nekem is kell...

Most épp alszik a babakocsiban. Csak én nem tudok ilyenkor, csak fél órákat. Legszívesbben reggel 6 körül durmolnék, amikor hódító Vilmos nem akar :evil: :evil:

KépKép
1macsek

Huba is alszik. 3 óta. nem akarom felrázni, de 2 óra múlva már fürdés. mi lesz itt éjjel??? :shock: :shock: :shock: :evil:

Kép
an°°di

Na örülök, hogy más is "szőröszívű" néha...

LAssan felketlem Dorkát, mert ő fél 3 óta alszik... legalább is behozom a babakocsit és megsimizem.

8kiló, hajaj... mi majd fél évesen! :lol:

Timi, küld privit a címeddel!

(valószínüleg Dorkát eddig azért nem nagyon hagytuk sírni, mert eddig volt segítségm.. most bezzeg... Apa 7-kor el és jó ha fél 8-ra fürdetésre hazaér... no én most döntöttem el ketteske nem lesz)

Megyek teregetni és gyereket ébresztgetni...

Jutta

KépKép
jutta

Andi
tény hogy most pörögk két napja,de nem érzem magam fáradtnak,asszem már megszoktam

hogy mi lesz éjjel? bababuli

Móni
lehet csak nem ettem még erMóni féle halas finomságot :)

Jolka
ez ám a nem gyenge?és 62 cm?Bibus is simán van annyi,de nem tudok még ráképzelni 3,30 dekát :-)

hát most itt egy együttérző smile van :-) ahogy leírtad hogy caplatsz fel
a múltkor jövök ki a dokitól,és van egy csaj akinek az iker lányai olyan másfél évesek kb ,plusz van neki egy ovis kislánnya,ő speciel 3 felé szakad,én cipelem a hordozót és húzom Maját akinek a gyönyörű kabája tiszta sár,esik az eső ő meg ott a 3al :-) egymásra néztünk aztán nevettünk,hogy na neked is meg van a magad baja :-)

sírás:Bibikémnek "muszály " sírni
Maja öltöztetés le-föl,végig sírja,ha tezsem azt kakil,eszik azt is végig sírja ha olyan van,sietek meg minden,de nem tok kétfelé menni.sőt ha neki állok valaminek azt is befejezem ha csak nem üvölt
Vendég

Ha jól látom sok helyen van álomkór :shock:

Timi:ha jól hízik Bibus, akkor ok, nem? lehet h neked olyan turbó tejed van, hogy kevesebb is elég. Én most meg nem tudom mérni Vilit, mert úgy mozgolódik a mérlegen, hogy 20-100 dekás eltérések vannak..

Szoptató lányok! Nektek hogy néz ki a melletek? Nekem a triplájára nőtt a terhesség alatt, ami lement azóta, most meg ugye tejmennyiségtől függően változik a nagysága. És mintha lejjebb lenne, mint volt monjuk fél éve. :roll: azaz, mintha megreszkedtek volna (de szépen írtam: szóval lógnak, na) :cry: :cry: ez csak rosszabb lesz???

Ja, és Vili minden szoptatás után sír, meg elégedetlen, és tömködi a kezét, de megnyugszik 5 perc alatt, és jól is alszik, meg gyarapodott is, így gondolom, a tejmennyiség ok. Azt olvastam, h ez a kielégítetlen szopó reflex miatt van... :oops: remélem is.

KépKép
1macsek

Macsek

sok jóval nem tudlak bíztatni,nekem Majával szopi alatt végig feszes volt aztán a végén lett lógós :? most már alapból az,bele se gondolok mi lesz ha vége a szopinak :evil:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntést, nagyon aranyosak vagytok! :) :)
Ancsi: jujj, ez nagyon rosszul hangzik, de a lényeg hogy túl vagytok rajta!
Móni: nem is tudom honnét szeded ezeket a fincsi kaja ötleteket.
Jolka: nagyon-nagyon nagy Ákos :shock: ! Hol van az a 8 kiló, mert nem látszik rajta?! Tényleg nem dagi.
Na látjátok, ez az! Ha anyatejes baba nagy, akkor a szülőket nem bactatják. Ha tápis gyerek lenne jóval nagyobb, mint a kortársai, azért szólnak.
Mi ahányszor tanácsadáson voltunk, mindig megjegyezte a védőnő, hogy milyen nagy Ádi. Pedig Ákos simán lekörözi :D
Ja és Jolka, a közös képetek iwiwen, amin a gyerkőcökkel vagy ,nagyon tetszik.
Macsek: megkukkantottam a képeket én is. Csinik vagytok az esküvői képeken.
Andi: próbáld a kezükbe adni a játékokat. Rágókát, csörgőt. Nagyon mulatságos lesz, ahogy küzdenek vele. Én sokat nevetek Ádin, ahogy próbálja belecélozni a szájába a zsiráfot, vagy a csörgőjét.
Timi: szuper, hogy kezd lenyugodni Majci. Kíváncsi leszek mi lesz nálatok, ha már Bibus akkora lesz,hogy el tudnak játszani ketten.
Jutta: dehogy vagy szívtelen. Nem állhatsz mindig szolgálatban Dorkának! Sztem sírni hagyni nem kell, de lehet próbálkozni vele, hogy egyedül aludjon, játszon. Had szokja .
Macsek, Kertikiri: kérdeztétek, miben hozott változást a 3 hó átlépése. Napközben is alszik Ádi, éjjel csak akkor altatjuk, ha nagyon nyűgös, eljátszik egyedül is, talán a hasfájást is kinőtte ( bár a napokban fájdogált neki, de nem rendszeres). És iszonyú hisztiket produkál! :evil: Talán Hajni mondta, hogy ekkora gyerekek még nem hisztiznek, de ezt most én megcáfolom! A héten felvette azt a borzalmas szokását, hogy ha vmit el akar érni, lila fejjel ordít, közben hüppög, félrenyel, köhög. Ilyenkor SEMMIVEL nem lehet megnyugtatni, egyszercsak abbahagyja.
A másik nagyszerű, hogy megint nem fogadja el a cicit. :cry: Remélem vmi hóbort ez csak és nem marad így.

Kép
Kép
gabcii

Macsek: nekem nem lóg a mellem. A mérete és feszessége természetesen a tej mennyiségétől változik. Amikor tele van, akkor még tetszik is a formája :D
Timi: ha hízik Bibus, a tej minőségével nem lehet gond. Valszeg ezért eszik keveset. Viszont, lehet hogy folyadékot neked sem ártana pótolni.
A cipekedés meg... Ma kenguruban nyomultunk Ádival. Majd megszakadtam. Hiába, erőnlét semmi. Alig bírom el a 6,5 kilós gyereket.
Eszembe is jutottatok nem egy gyermekesek. Engem szánakozva néztek a gyógyszertárba, hogy fel vagyok málházva, még segíteni is akart egy kedves néni. Hát akkor ti Ciripke, Timi, Jolka, Andi...

Kép
Kép
gabcii

Ancsi. miért voltatok nőgyógyászaton Mollival?
Én valahol elmaradtam! :oops:

Moncsi:
Hát érzed keményebb a lába olyan mintha csomó lenne ott de mamár minden oké!
Mi 3600 grammal születtünk!Így jó a 5200 gramm !

Gabci. Boldog névnapot kívánunk Ágikával !

Ma szinte egész nap aludt fél 11 -kor kel fel enni kelt hajnal3-kor és 7 -kor utánna még nyomta a szunyát!

Kép
mogyoland

gabci, boldog névnapot kivánok

mindenkitöl bocsi a kisbetükért!!!!!!!!!

zsu! ez persze egyéntől is függ, de aki a nap minden szakában szoptat annak lassabban áll vissza a 'normális" hormontermelés. igy lepödött meg az egyik batátnöm mikor 3 hónapos babával terhes lett!

csajok! éljen a kis mell! alig hat rá a gravitáció! ettöl függetlenül nagyon elégedetlen vagyok vele!

jolka! gratula a 8 kilóhoz, de nem irigyellek, neked kell cipelni!!!

móni, én is imádok minden halat, de karácsonykort baromi konzervativ vagyok! halászlé, rántott meg paprikás lisztes ponty, majonézes krumpli meg ecetes krumplisaláta. de mindezek csak évente 1x karácsonykor!

tényleg, szilveszterezni megy valaki?????????????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, Tőled akartam már kérdezni valamit, írtad, hogy Marcit fekve szopiztatod, és úgy alszik el és kitámasztod - ezek szerint nem büfizteted??!!
Timi, én közben kitaláltam miért híznak mégis jól a keveset evő babáink. Azért, mert nekünk kevés a tejünk, ezért egy evésre mindet megeszik ugyan, de így hozzájutnak a tej végéhez is, ami a kalóriadúsabb tápláló tej. Akinek meg sok van, és szopi után még fej egy csomót, annál csak a híg tejet eszi a baba, a fini tej meg megy a küblibe. Jó teória, mi? :lol: :lol:
Móni, ez a vajban sütős halas recept nagyon megtetszett, lehet, hogy én is megcsinálom. Tőled is akartam már kérdezni, hogy hogyan tudsz éjjel vásárolgatni? Nem sajnálod rá az alvásidőt? Vagy Janka már reggelig simán alszik, így belefér 1-2 óra vásárlás?
Gabci, én is találkoztam már Nadinnak olyan sírásával, aminél tuti voltam, hogy hiszti. Még a száját is olyan gőgösen tartja, és rázza fejét, ökölbe szorított kézzel. Ha ezt látom, mindig elfog a nevetés, persze ekkor is felveszem, de mondom neki, hogy tudom h hisztizik, és vissza is teszem. Én nem hagytam még eddig sírni, pedig lassan el fogom én is kezdeni az otthagyást, ahogy Andi írta.
Hajni, Lilla aranyos! Eddig még mindig rózsaszínben láttuk csak :D Marcinál mikor derült ki, hogy ilyen göndör lesz a haja? Jó lenne, ha Nadin is göndör lenne, ha már vörös, és mintha látnék kunkorikat, de nem biztos. Viszont most meg hátul kezdett kikopni a hajunk, egy nagy kerek fehér folt van a feje közepén.
Jutta, Dorka is nagyon aranyos, meg Bogi is.
Ákos nem semmi, hogy már ekkora! De ezek szerint ő is nagy súllyal született.

KépKép
kertikiri

be se merem vallani, de nem. éjjel föleg, mert én elöbb belealszom, nappal meg nincs rá idö mindig, mondjuk reggel soha. ezért kell mindig sapkát mosni, lebüfizi a kötöjét!

na, felvettük a terpeszpelust, hát nappal nem biztos, hogy ráadom majd!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Ma meló volt, meg egyéb intéznivalók.

Móni:
most mértem Lillát, pár deka híján ő is 6 kg. :shock:
Szval Jankável ő is jól együtt hízik. Bár Lilikém jó nagy hátránnyal indult. :lol: :lol: :lol:

Andi:
szupik a képek. Komolyan ez volt a szabolcsba??

Kertikiri:
kb. fél évesen kezdett göndörödni neki, addig csuti haja volt csak. :roll:

Gabcii:
Boldog névnapot!!!

Timi:
sztem is elég annyi Bibusnak.

Mi a másik véglet vagyunk. Eddig 170-180 ml-t evett 5x. Ma már 220-kat csinálok és 200-210-t megeszik, de ha nem adok ennyit üvölt. :evil: :evil: :evil:
Sztem ez nagyon sok neki. :shock: :shock: :shock:

Móni:
miket rendeltél??

Amugy meg ha előbb szólsz, akkor adtam volna kupont.
Nekem most van 2, ami -5 %.

Ha valaki még rendelni szeretne valamit az árzuhanásról szoljon és küldöm a kupont pü-ben. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Most kaptam Apától:
http://www.ffk-wilkinson.com/
:D :D :D Azt mondta, ha ezen múlik szerez egy ilyet. :roll:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kertikiri!
Én is fekve szoptatok, és nincs utána büfiztetés, rendszeritn bealszik a cicin.

Ciciméret: :D :D :D NAgy, míg van benne tejcsi addig tökéletes, de, ha már nem fog szopizni, gondolom a hátámra dobom, vagy feltekerem és bepréselem egy csini melltartóba. :)
Kiváncsi vagyok milyen lesz pár év múlva. Ha anyukámat veszem alapul, akkor tökéletes. :wink:
MÉg szerencse, hogy a szoptatásból eredendő szépséghibákat fizeti a tb(ígkszem), tehát hajrá mellfelvarrás. :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ígkszem=Így emlékszem

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hajni: mikor megnéztem a linkeket az árzuhanásról, hát mérges lettem. Ugyan azt a textíl kockát vettem Ádinak játékboltban ezressel drágábban. :evil:

Jutta: igen, Ádi is háton alvós. Nem is szeret másképp lenni, még játék közben sem.
Viszont már azt elértem, hogy ha a hasamra rakom hassal, tartja a fejét szépen és nem sír.
Nekem is az a véleményem, hogy nézesd meg Dorkát, ne várj tovább. Ez a kaki mizéria húzódik egy ideje. Vagy az alma teljesen megoldotta?
Nálunk, illetve csak nálam krízis van :cry: Ádi megint ott tart, mint az elején, hogy elutasítja a cicit és üt vág, ordít ha csak közelítek felé vele. :cry: A menzesz óta van ez. megfigyeltem, hogy amíg megvolt és szopott, fájt a hasa. Valszeg ezért nem akarja most sem elfogadni.
A mellszívóval a kettőből lejön 50ml, de tuti nem csak ennyi van, mert 2 óra múlva,megint szét akarnak durranni. Szal, nem tudom rendesen kiüríteni. Remélem nem lesz ezmiatt 3. mellgyulladásom :evil:
Ádika ha nem lát cicit, különben kiegyensúlyozott, jókedvű. Játszik, dumálgat és forog(!). De nem ám úgy, mint ahogy a ti gyerekeitek. Hanem keresztbe a kiságyba. A lábai örökké égnek állnak, ha nem, akkor a kiságy rácsai között kalimpál velük. 2 percenként igazítom vissza, be ne szoruljon.
És megjött a játszószőnyeg! Estére remélem megszárad és már azon tud bűvészkedni a kisördög :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Írtam egy kisregényt, de megtréfált a technika! :twisted:
Na, éjjel auchan, ajándékügyben részeredmények! Elég gyengék!
Kriszti! A férjem az esti szopi után a kiegészítést bevállalja, így én kimenőt kapok. És nekem Janka már majdnem az elejétől fogva végigalussza az éjjelt! Sőt! 7-f8-kor ébreszteni kell! :lol: (Az első pelusozás a férjem előjoga! :lol: )
Hajni! Hát, ez a szekér elfutott, majd legközelebb szólok! Néma gyereknek.... :roll: Ja, gratula a 6 kilóhoz!
Ezeket vettem:
http://www.arzuhanas.com/Babaj%E1t%E9ko ... t1652.html
http://www.arzuhanas.com/Babaj%E1t%E9ko ... 39298.html
Hát cici: nekem kicsi, így nem is tudom... Nem lóg, de nem ágaskodik az égnek! :oops: Fizeti a tb a mellplasztikát? Na ezen én marhára csodálkozom! :roll:
Ja, és nekem is tövig kiszívja a kis piócám a mellem. Szívná ő még tovább is! (Lehet tehenet kellett volna neki venni inkább Karira? :roll: :lol: )
Jaj, én nem akarok még menstruálni! Olyan jó nem-menstruálni!

Kép
ermoni

hali

Móni
micsoda neve van a játéknak :-) fitness center :-)

Bibus ezt kapja
Kép
meg ezt
http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/ ... 13638.html

nálunk minde ajándék meg van :wink: sőt becsomagolva :-)

aztán most neki állhatok szaloncukrot kampózni,egyszrre minden nem megy,megszokokm csinálni elöbb.

várom a postást Bibus kinőtte az overállját,találtam neki egy cicást :-) sapkáját is kinőtte hétvégén vettem neki kettőt :-) kapásból

Gabci
Bibi is alkot ezerrel cici ügybe,este megint kínlódás volt,ciciből semmi ő sír tápi nem kell,aztán bealudt.Ma is nyekereg,lehet a szél miattt????

DE most evett és 120at mértem hipphipphurrá

most is sír :?

büdös van tisztáa teszem :arrow:
Vendég

Ja, Ciripke kérdezte: mi ritkán szoktunk amúgy is menni szilveszterezni. Az is általában valahol vidéken/külföldön 3-4 nap. Ezt még nem mertem megkockáztatni Jankával! Vettem magamnak egy vadmálnás kölyökpezsgőt és szeva! Így mulat egy magyar anya! :lol: :lol: :lol: Ti mentek, Ciripke?
Én most épp karácsonyi partit mondtam le :roll: :lol: . Valahogy még nem vagyok kész egy egész estét és éjszakát végigbulizni! És hát ugye a filmesek... Dől az alkohol, mindenkinek határozottan érzékeny lelke van. Az egójáról nem is beszélve! Na meg a meg nem született filmekről! Inkább passzoltam! És amúgy is: kiváló az alibim! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Timi! Már be is csomagoltad? Engem nem a karácsonyi vonalzóm frusztrál, hanem hogy Timi milyen fürge! (Tegnap éjjelig még szaloncukrunk sem volt! :lol: :lol: :lol: )
Tyű, Bibusnak is menő holmikat hoz a Jézuska! (Vagy kinek mi!)
És ugye, a kis fitneszlady lesz!

Kép
ermoni

Az uccsó mondatom roppant értelmes lett! Szal: fitnesz cuccal fitneszlady lesz!

Kép
ermoni

Megyek ebédelni, de még jövök! :arrow:

Kép
ermoni

Vagy írjam tele az oldalt? :roll: :? :lol: :wink:
Nem akarjátok, ugye? :wink: :lol:
:arrow:

Kép
ermoni

Móni
írd csak :-)

Timi fürge ,mert már novemberbe meg van az ajcsik 80 % ,elég ilyenkor csomizni,takarítani,főzni,cukrot kötözi,akasztani stb

ez is tornáztató ám :-) két irányba lehet állítani ez is meg van már más fél hónapja :-)

Ciripke
én se sűrűn büfiztetek,éjjel soha ,nappa ha ráérek,de ha jön a büfi jön az hason fekve is

mi nem megyünk sehova szilveszterkor,rohadok majd a konyhába egész nap aztán megy a nap mint a többi :?

hát nem megy jobban a visszaolvasás,Bibi itt rajtam tekereg ,Majával meg harcolok közbe :x
Vendég

megvan másfél :D
Vendég

Ajándékok naggyából megvannak, szaloncukor fogyóban.
Mondjuk én inkább karácsony elött eszem, utánna vhogy nem kell. és ha elfogy sebaj, ott figyel a spájzban egy rakat kb 3 éves, lejárt, majd az megy a fára.
Szuper játékokat kapnak a gyerekek.
Úgy látom, mostmár egyen kockáink is lesznek :D

Mondtam már, hogy piszok "jó" napom van?!
Etetéskor ismét harc a cici ellen .(meg is karmolt Ádi) :shock:
És, gallyra vágtam a normális mellszívómat is. :evil:
Sírni tudnék! ÁÁÁÁ

Valszeg nekünk meg inkább etetőszéket kellett volna venni karácsonyra, mert mostmár tuti a 4hós korban a hozzátápi elkezdése!!!

Andi: minden tiszteletem a tiéd, hogy te 2 gyereket is tudsz szoptatni! Én meg ezt az egyet sem tudom normálisan :evil:
Jóvan, el, mert nagyon fos a hangulatom :arrow:

Kép
Kép
gabcii

sziasztok
Petra már megint csak kicsit kínlódva tud elaludni. pedig olyan álmos. a cicin bealudt 2szer is, de felébred, ha leteszem :? sebaj, kivárom, h álomba nyekeregje magát.

na, és meddig aludtak a gyerekek? 10kor már ágyban voltak és csöndes nézelődés után bealudtak..
tippeket kérek

Kép
an°°di

Gabcii, nekünk sem megy mindig mint a karikacsapás. a ma déli kajánál Petrát konkrétan rá kellett cuppantani a mellemre, mert harcolt... mikor rájött, h mi őjság, csak akkor evett, mint a gép. nekem mondjuk még nem jött meg, és csatlakozom Mónihoz: nem is hiányzik

Kép
an°°di

már alszik is. ez gyors volt. mindjárt lépek én is... :D

Kép
an°°di

Sziasztok!

Látom többünknek is van "problémája" a szopival. Nekem a bal mellem nem az igazi. Ha ezen a cicin van sor akkor Rami teljesen "megőrül". Rugkapál, hadonászik és a cicivel a szájában sír ezerrel. Aztán kicsit szopizik, megnyugszik majd kezdi a műsort előlről. És laza 40 perc bénázás után is sír..elég borzasztó!

Lányok, Ti hagytátok már hosszabb időre a férjetekkel a kicsit?
Én vasárnapra kaptam kimenőt vásárolgatni Pestre. De ez legalább fél nap lesz! Van mélyhűtve tejem, jó lesz az neki? Ti adtatok már felengedett tejet a kicsinek? Komolyan már most izgulok mi lesz.. Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska
jajj de édes Rami :-) még mindig nagyon szép :-)
szerintem próbáld ki,hogy megissza e a fagyitejet nehogy akkor derüljön ki hogy mégsem amikor már késő :roll:

Gabci
hát igen,nektek már jól jön egy etetőszék is :-)
tescoba szokott lenni 10 alatt jó fajta :-)

én is most eszem-enném a szaloncukrot karikor kell a kutynak amikor ott a sok süti miegymás

Jolka
hát ez a reklám,hát ez agyament :-)

Zsu
már tudom mit felejtettem el a múltkor,megdícsérni Pankát,tündéri szép :-)

Kertikiri
sajnos elméleted nem teljesen jó,mert Bibi nem sokat hízik,de azt hiszem amíg nem fogadja el a pótlást és gyarapszik,ha nem is sokat ezt kell elfogadnom
Vendég

Bibus katicabogárka
Kép
Vendég

Timi!
Hajvassal mész Bibi hajára? :D Nagyon aranyos.

Rami baba!
Nagyon cuki, kérünk még belőle. Anyuka is helyes.

Móni!
Nekem sem hiányzik még. :)

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nagyon szépek ezek a babák!

Andi: talán 2-kor keltek fel?
Tipp!

Jolka: tuti ez a borotva!
De nállatok apának kettővel is meg kell küzdeni! :lol:
Nálunk is nyerő volt tetszett apának nagyon!

Kép
mogyoland

Hát engem is meghivtak jövőhétvégén a céges bulira el is engedett apa nem volt még egyedül a lánnyal de ő addig úgy döntött bemegy Anyósékhoz bizotnság kedvéért!
De nálunk úgye tápszer van !

Kép
mogyoland

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na csak gyorsan!
Jolka! Annyira helyesek a kiskrapekjaid... Udvarolhatnak majd a lányomnak! :lol:
Timi! Bibuson látszik milyen kis tündér!
Hű! Rami milyen kis szép a sapeszos képen!
Kit ne dicsértem még?
Na el, mert ma este is programom van! Ügyvéd.... :?

Kép
ermoni

Móni.
Most meg te nem beszélsz velem??? :twisted: :twisted:
Kérdeztem,hogy már megcsináltad a mézeskalácsot???

Mogyoland!
Mollikának összevolt nőve a kis szeméremajka,egy vékony hártyával és azt váűlasztották szét!! :(

Hajni.
Te sem válaszoltál!! :roll:

Jajj,de szép gyerkőcök vannak itt!!!!! :D :D

ancsi26

nahát, nagy tippkavalkád nincs, így elárulom Petra 5kor kelt, Huba 6kor!!!! aludtam 5 órát! egyben! :D :D :D és mivel ez a második átaludt éjszaka, gondolom, bekeményíthetek. amit tudnak, azt csinálják is, nem?

Jolka, annyira cukik a fiaid!

Kép
an°°di

hi

Jolka
Ákos annyira cuki,jól gyömöszölhető :-)
Manó meg még mindig olaszos csávó :-)

Ancsi
én válaszoltam a képes üzidre is itt,láttad???

Andi
éljen,éljen

rakok mai 3 édes képet ,aztán nem rakok mostanába :)

Mogyo
nyomom ám a tojáslevest :-)

Kép
Kép
Kép
Vendég

neeeeeeeeem, mi sem szilveszterezünk, de meghivtak! ez is valami! jövö csüt. céges karácsony, de nem hiszem, hogy el tudok menni, mert bazi messze van, a trófea étteremben, nem járom meg 3 óra alatt.

marci ezt kapja anyukámtól http://www.babamooncollection.hu/termek ... tlap&id=31

tölünk semmit, de ma hoztam neki egy új télizsákot, mert a másikat "lehányta" és mivel gyakran elöfordul kap egy váltást. a sapiját is kinötte. szóval azért nem kap semmit, mert szerintem van elég játékunk. szerintetek suttyó vagyok?

barnu távirányitós jeepet kap, most vettem a gulliverben, betti királylányos legot meg még kapnak apróságokat (nyomdát, puzzle-t, persze hercegnőset meg verdásat meg ilyenek)
http://belville.lego.com/en-us/Products ... /7582.aspx

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?