Sziasztok,
sajnos Zsófi még mindig szörtyög, már 3 orrszívóporszívózáson vagyunk túl ma
mondjuk éjjel aludt 11 től reggel fél 9ig
úgy hogy csak egyszer 4 körül visszadugtam a cucit.... na iylen se volt még...
szal kipihentnek kipihentek vagyunk, de néha felharákol meg köhög álmában
na mindegy majdcsak elmúlik....
Golfmono, remélem a próféta szólt belőled alvásügyileg, már 40 perce húzza a lóbőrt
Mindenkinek köszi a képméretre a válaszokat, végül találtam itt Fehérváron egy helyet, ahol 2-3 nap alatt megcsinálják, nem 10 , és olcsóbb is pár százassal, úgyhogy ma este viszem a képeket.
Gabi nektek családi jobbulást!
Mona, nagyon cukik a gyerkőcök, és mennyire hasonlítanak egymásra, a nagy szemük miatt főleg asszem
(meg talán mert tesók
)
Gyps, én csak egyszer hőmérőztem, fél év próbálkozás után , amikor Zsófira hajtottunk, és a ciklusom közepén frankón megállapítottam a hőmérsékletem alapján, hogy nincs peteérésem.... na akkor fogant Zsófi
szal nekem nem jött be a hőmérőzés....
és tapasztalt kismamák nekem azt mondták, nem szabad előre cipőt venni, mert marha drága, és nem tudni milyen lesz jó neki. Amikor már jár, el kell vinni, és addig próbálgatni amíg meg nem találod az igazit.. Ahogy Bogy is írta, nem tudni előre...
Rena, tényleg nagyon hosszú Balázs... jövőre veheted neki mikire a kosárlabdát
Lorci, örülök hogy jól alakulnak a lenti dolgok
de ugye ezzel nem gondolod hogy kiválthatod a nőgyogyót!!!
Bringa, ahogy itt olvasgatok, sokunknál indul a szeparációs szorongás, hát miért lenne kend Lilikéje kivétel?
Tényleg nem keresünk neki valami rövid nevet? ha jól olvastam Doot, még vagy másfél évig téma marad
és marha hosszú leírni hogy szeparációs szorongás....Mit szóltok a szepa-hoz?
Melcsi, nálunk mindkét fog másképp jött ki. Az egyiket észre sem vetük, csak amikor már kint volt. A másiknál hetekig duzzadt volt az ínye, és minden nap azt hittük aznap kibújik, és iszonyúan nyálzott meg rágott, és piros lett a popesza. Aztán vagy egy hónap szenvedés után egy szép napon két órán keresztül rágta a ruha ujját, és a végén kirágta az ínyét, és ott volt egy fogcsücsök
Gyps, szerintem egy szál virágot megérdemelnek a szülők. Amióta gyerekem van, tök másképp látom ezeket a dolgokat... eddig én sem foglalkoztam ilyennel hogy házassági évforduló...
na ezt most elküldöm mielőtt elszáll...