Új privát üzeneted érkezett!

gabi, gyors gyógyulást nektek! szegénykék :cry: :cry:
Vendég

Gabi gyógyuljatok!!! :( Akkor nem rota, igaz? Amikor először írtad, hogy Brendusnak hasmarsa van, ez ugrott be. De szerencsere nem!!! Puszi nektek!

Kép

Kép
lorcika

Doo, azt is nézd meg légyszi, meddig tart ez a szep. szorongás?!
Érdekel. Köszi!

Kép
niki30

Gabi, gyógyuljatok meg!
Te is és Brendon is? Óh jajj! Az nem jó!

Kép
niki30

Ági, KÖSZÖNÖM!!!! :D :D :D
Nálam is ugyanez volt a probléma, irányítószámhoz csak egy üzlet, így én nem jelöltem ki. :oops: :roll:
Kösziiiiii!!!!!!!
(Lehet még csatlakozni a bénabrigádhoz? Vagy ezzel már automatikusan taggá lehet válni?)

Én sem kicsinyítettem le a képeket, és nem is tartott sokáig a feltöltés.
De már nem biztos, hogy elkészül karácsonyra, mert 10 munkanapra vállalják. :( De azért még reménykedem, mert a fotókönyveket is 10 munkanap határidővel vállalták, de már 5 nap múlva kész lett.

Melcsi,
a gabimamiklub.hu-n működik ilyen védőnős-válaszolgatós dolog, 2 online-védőnő 24 órán belül válaszol a feltett kérdésekre, szerintem nem rossz. De ha Bogyra-nak még erre is jut energiája.... :wink:
mary74

Kép
niki30

Kép
niki30

Doo!köszi mindkettőt,igen ezek kellettek! :wink: :lol:
azt hiszem néha napján meglátogatlak titeket odaát :roll: :(
sovány,de vígasz volt amikor beleolvastam,h nemcsak Lili produkálja ezeket és Hajni,ha jól emléxem, belőlem beszélt :oops:

Lorci!Csak nem??????!!!!!!!!akkor Ricsike jó ideig húzta a lőbört :wink: :lol:

Melcsim!Puszi neked is millió! :D

gabi!Jobbulást nektek!

Pici,Zsófinak is gyógypuszika,neked pedig kitartás! :wink: :lol:

Jó éjt,azt hiszem már nem jövök ma...

Kép
bringababa

Jó ég mennyit termeltetek megint!

Lorci, kicsit irígy vagyok :wink: ....... enyém gyerek nem alszik ennyit :lol: :lol: :lol: :lol:

Tök fel vagyok háborodva, voltunk ma megnézni egy házat. A hirdetés szerint családi ház 500 m2 kerttel, stb. A legnagyobb csúcsban a gyerekkel átbumliztuk a várost, és ez egy TÁRSASHÁZ egyik LAKÁSA, osztatlan KÖZÖS kertecskével :shock: :shock: :shock: A pofám leszakad ilyenkor, legszívesebben beszóltam volna az idióta ingatlanosnak. Ja, és a legszebb az egészben, hogy mindezt családi ház áron!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek eszem egy kis szaloncukrot. Nekem senki sem süt muffintot :( Kénytelen leszek magamnak csinálni.
Vendég

Nah enyém gyerek 45 percet aludt, de ahogy letettem akcióba lendültünk és így mindeki örült!! ;) :) :oops:

Tényleg Pici mi a helyzet? Gyógyulgat Zsófi vagy még minidg nagyon taknyos? :( Puszi nektek!
Nálunk az éjszakák változatlanok. Felsírás óránként éjfélig és onnan olyan 3-4 óránként! :( Mi lehet ez??? Nem tom. Na mindegy.
Jaa voltunk ma védőnőnél. 7225 gramm és 68 cm Ricsike. 60 dkg-t hízott 2 hónap alatt, nem túl sok, de hát Ricsi így nyomja! :)

Na befejezem most már én is mára.
Ja még annyi, tényleg Bogyra akkor most Next vagy nem Next?

Jó éjt!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Next: Nem tudom...pénzünk náluk, rendelés sehol, kapcsolat link...ennyi ha lesz lesz ha nem nem lesz, persze ha nem ér ide jövőhétre, amit gyanítok, akkor majd a karácsonyi rucikat eladom jövőre a shopban, tehát ne aggódjatok emiatt, de azért szerezzetek be egy karácsonyi rucit legkésőbb 20-án! :) Sajnálom.... egyszerűen nem tudok mit csinálni.... ha ezt tudjuk akkor inkább ki utazott voln avalamelyikünk azt hazahozunk 20 kilónyi cuccot! nah mindegy.

És nem tom még mi volt... de annyit írtatok én meg anyósoztam, hogy nem tudok becsatlakozni, majd reggel reagálok.

Jah még annyi Pici 780 nem 78!!!! azaz egy naptár spirálozva 12 ropi. :shock: :shock:

KépKépKép
bogyra

Még gyors bekukkantottam, mielőtt elalszom, eddig vasaltam, apa dolgozik....

Csajok, én még mindig azon aggódom, ahogy a drágám fogacskái nőnek. Segítenétek nekem abban, hogy leírjátok nektek hogyan bújtak ki a fogacskák? Mi látszódott, és amikor kidudorodott mennyi idő volt mire kibújt, stb.

Ezer hála érte.

Jó éjt mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi, én nem tudok mit mondani fog ügyben, bocsi. meg volt fázva előtte - doki mondta h azér mer fogzik, én meg nem hittem. aztán nátha elmúlt - mondom, akkor mégsem a foga volt! :twisted: erre egy-két nap múlva benyúlok a szájába és ott van. én nem láttam és nem éreztem az ínyén korábban semmit. és most sem igazán, pedig már megint 2-3 hete hasmars, nyügi, egyebek. jaj, mennem kell.
Vendég

(ja és melcsi, remélem tudod h csak vicceztem mandó ügyben :roll: :lol: :lol: )
Vendég

Melcsi,

Először is nagyon duzzadt és vöröses lett az inye ott, ahol elindult a fog. Ez eltartott nálunk pár napig. Aztán eygszer csak megjelent, a fog helyén egy kis fehérség, ami megint eltart pár napig, és a végén felszakad az iny és koccan a kanál! :)

Nem vérzik, vagy ilyesmi, lehet, hogy észre sem veszed aznap, hogy a fiad már nem fogatlan.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

bringa, már azt hittem h az odaát kicsiny városomat jelenti :roll: mer ide is jöhetsz bandázni!! :D de ha csak a szomszéd topicról van szó, akkor gyere-gyere!
mondjuk, én akkor fürcsizek, amikor alszik - az kizárt h ébren bmennyi percet is kibírjon, ha nincs vele vki!! :roll:

lorci, nem csüt kell menned nőgyógyihoz? vagy inkább gyors meggyógyultál? :lol:

ezek az éjszakai ébredések is a szep.szo. miatt lehetnek. standard módon 8 hóra írják ezt a dógot (mármint szep.szo.), de azok intézetis babákkal voltak vizsgálva, úgyh "normál" gyereknél ez jóval korábban, már 6 hós korban lehet.
Vendég

rossz hír: szep. szo. úgy másfél-kétéves korig eltart... :roll: :evil: legkifejezettebb 10-18 hónapos kor között. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Hú de rég írtam.
Először is így utólag mindenkinek boldog Mikulást kívánok!
A betegeknek jobbulást.
Sajnos nem tudok mindenre reagálni. Légzésfigyelővel kapcsolatban mi béreltünk 2 hónapig sípolt állandóan visszavittük. Én 2 nap egész éjszaka ültem és néztem a gyereket és aludt és téves riasztás volt. Én is aggódtam de amennyire utána tudtam nézni egyik orvos és védőnő sem találkozott ilyen esettel csak tankönyvben. Ami megnyugtató. Azért a mi gyerkőceint már túlvannak a kritikus időszakon 2-4 hónapig. Amennyire én tudom az ilyen gyerekek akik sajnos ebbe haltak meg idegrendszeri eltérést mutattak ki pl.: az alvási póz sem volt átlagos.
Mi jól vagyunk súlya 7 kiló, 72 cm. Jó magas legény lesz. Eszik sokmindent, de semmi tej liszt, csoki. Ettünk már zöldségkrémet-rizsával, krumpli-répa-csirkehús, végülis majdnem mindenféle zöldség, sok gyümölcs én a fruktapura féle gyümit adom két etetés között. Szereti a pépet, tápszert már csak hajnalban eszik.
Állandóan úton van izeg- mozog, kúszik, hátrafelé jobban megy neki. Most nyűgös időszak van altatom 1 órát és alszik 10 percet ez már a fog lesz mert még nincs. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Sziasztok!

Nem tudtam jönni,mert most nagytakarítok.UUUUUUUUUUUUUUtálom!

Bori baba hétfőn felállt,viszont foga még mindig nincs,és nem is úgy néz ki,hogy a közeljövöben kibújik.

A szeparációs szorongás nálunk is jelentkezett.Épp azt beszéltük a párommal,hogy azért tanult meg ilyen hamar helyet változtatni,hogy mindig velünk lehessen!

Teszek fel néhány képet,ha sikerül!

Emma:

Kép
Kép

Bori:

Kép

Kép
Kép

A fiam már kamasz és ő nem szeretné,ha tennék fel róla képet :roll:

Bringa!

Emmának pont olyan volt ennyi idős korában a haja.mint most Borinak és Lilinek!
Tehát még van rá esély,hogy legkisebb lányainknak is fürtjei nőnek! :)

Puszi!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza

Sziasztok!

Nem volt még időm mindent elolvasni, annyit termeltetek...
Köszi mindenkinek a légzésfigyelős válaszokat.

Niki, majd elolvasom a cikket.

Hétfőn délután végre eljutottam kozmetikushoz, tegnap pedig befejeztem a karácsonyi ajándékvásárlást. Az biztos, hogy engem az ünnepekig már senki nem tud berángatni egyetlen bevásrlóközpontba sem, annyira elegem volt már tegnap is a tömegből, alig vártam, hogy hazaérjünk. Szerencsére Mátéra tudott vigyázni délelőtt anyukám, délután anyósom, így mindent el tudtunk intézni.
Holnap elutazunk Ausztriába, igaz tudok kintről is netezni, úgyhogy majd olvasok, és írok is...

Most végigolvasom amit írtatok, aztán majd jelentkezek.

Ja, Máté megtanult sportkupakos üvegből inni. A Jana víznek a baby változata (picike) az ilyen sportkupakos. A cumisüveget nem tudta használni, most meg már nem is erőltetem. Pohárból és sportkupakosból tanítom, az utóbbi már egészen jól megy!!! :D

golfmono

Jó reggelt!

Éjszakai ébredések száma 3,tehát a tegnapi,hurrá megette az összes kajcsit öröm kicsit korai volt :cry: ,mert tegnap is benyomta az összes tápit,oszt mégis :(
és ahogy látom rajta,megint hosszú napunk lesz.nyííííííííííííííg :cry:

Az ünnepi szüli-és névnapokhoz akartam még annyit,h nekem is 28án van a szülcsinapom,hát én nagyon útáltam,h na akkor kapsz egy nagy ajit.Szerintem mindenkinek járja egy évben az a bizonyos két nap,amikor csak érte kel fel a nap.De ez csak az én véleményem,ha valakinek nem ennyire ego a gyermeke,akkor talán ő nem így fogja érezni! :wink: :lol:

Köszi Mona a bíztatást! :wink: és gratula Boribabának a nagy mutatványhoz!
Emma tündéri!

Melcsi!Lilinek is úgy jött ki a foga,ahogyan Viktóriának,megfázás,hasmars és lőn fog.De nekünk már a három hós oltáson azt mondták,ó itt napokon belül fogacska lesz,neki azóta volt duzzadt,vörös,aztán meg a napok hónapok lettek :shock:

Egyre biztosabb vagyok benne,h gyermekemmel a szülés közben történt valami,mert nem ő lakott a pocimban :shock:
Lehet keresek egy gyermek kineziológust,aki megfejt minket :wink:
Hiába,még mindig reménykedek benne,h egyszer egy szép napon úgy ébredünk,h olyan Lili áll a kiságyban,mint aki a pocimban lakott :oops:

Kép
bringababa

GABI BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép
niki30

Szóval, olvasok és közben readálok :D

Pici, üdv, mi még nem találkoztunk. Nagyon jók a képek rólatok, Zsófi nagyon édi!!! Tetszett a ujjszopis sztori, mármint, hogy Te az Övét :D :D
Nekünk is volt kb. 2 hét, amikor egyáltalán nem akart napközben aludni Máté, estére meg már olyan ingerült volt, és pörgött.... De magától visszaállt a régi rend, 1-2 hete újra alszik napközben is 2-3 órát.

Bringa Neked is üdv! Írtad, hogy az újak biztos nem ismernek Téged... Hát tévedsz! Elvégre mi kukkolók voltunk!!! :D :D :D Úgyhogy mi ismerünk, Te nem ismersz még minket.
Lili már áll??? Aztamindenit! Nagyon ügyi!!!
Máté is ilyen kis kopi még...
Ja, és én is XV. kerületben nőttem fel. Úgyhogy egyetértek.... The best! :D

Vanda! Az a kakaós kalács az nagyon jól néz ki! Ilyet fel ne merj többet tenni!!! Diétán vagyok, ezek a képek most jelenleg a kínzás kategóriába tartoznak....
A pizzatészta receptet viszom kérem szépen. Egyszer csak vége lesz a diétának!
Ja, és tetszett ez védekezéses dumád ("kézzel-lábbal")...
Bálint nagyon aranyos a mikis előkéjében!

Az a hurka az rendesen felborított a gyomromat... Pedig szeretem... nem is undorodtam tőle eddig...
Jesszus.. remélem nem jön Mátétesó.... :shock:

Ági, gratula az első fogacskához! Nálunk még mindig semmi... Igaz állítólag nekem is 10 hónaposan jött az első fogam, már azt hitték fogatlan maradok :shock:

Na most feladom, egyszerűen nem tudok ennyit elolvasni egyszerre... illetve én tudnék, de Máténak ez nem nagyon tetszik... :roll:
úgyhogy folyt. köv.

golfmono

Mona, nagyon szépek a kislányaid.
Emma olyan Emmás:) Nagyon cuki:)
Bírnám, ha a mi Emmánknak is hasonló hajacskája lenne. Kiváncsi vagyok.

Tényleg, Ti elképzeltétek már, h. milyen sérót fogtok nekik vágatni? Elsősorban a lányos anyák. Bár ma már a fiúknak is lehet különleges sérót csinálni.
No, én valami kis fül alá érőt szeretnék, frufruval, vagy anélkül. Így képzelem el neki:)

Na megyek reggelizni, aztán megyünk tornázni.
Puszi mára Csajok!

Még nekünk sincs fog.:( Nem is tudom, valaha ki fog ez nőni? :roll:

Kép
niki30

Igen,igen,
Gabiknak nagyon Boldog Nevük Napját! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Melcsi, nálunk is kb igy volt, mint Vanda irta, amx anyi, hogy a fehér pöttyös állapot kb hetekig tartott, már nem is hittem, h áttör. És jött egy borzalmas délután, előtte 2 nap óta már piros volt a popsi, sejtettem, h mi lesz, na és az ominózus délután végére reszelős lett az iny, másnap koppant a kanál....

Lorci, HURRÁ!!! Ez tuti hír! Most dokival mi lesz, ma mennél, hm? V hnap, mi van ma?? Szerda vagy csütök? :shock: :shock: Fingom nincs.

Ja, aki hőmérőzött valaha, segitene?? : nos még mindig nem jött meg a bajom (asszem ez a 29.nap), tegnap este is volt görcs (már asszem 5 napja, többnyire este), viszont a hőm két-három napja 36,4-5, különben 36-36,2. :?:
MOst kezdtem ezt csak 1-2 hónapja, nem vagyok egy zseni belőle...vki sejti mi történik velem épp?? Vagy ez még mindig csak ilyen terhesség utáni káosz??

Tegnap letöltöttük Dr Veres Pál katonának tartott szexológiai előadását 1987ből, húh, jót szórakoztunk rajta apával..vicces pali...mellesleg biz. szempontból tanulságos volt. Asszem fel kéne keresnem egy szexológust...

Kép
kriemhild

Jó reggelt!!!

Ma éjjel jól aludtunk! Vagyis ha figyelem a tendenciát, akkor most 3 rossz éjszaka jön!!! :roll: :? :)

Én ma reggel már reggeliztem, kiporszívoztam, szóval kész vagyok. Kaját meg tegnap este csináltam!!! :)TurbÓ!!
Holnap kéne dokihoz mennem...de nem tudom, azt hiszem meggyógyúltam!!!!! :wink: :D

Elnézést kérek a hurka képekért, de éhenkórász Vanda kedvéért raktam csak fel :), de szóltam,hogy nincsenek jó hurka képeim!!! :( Bocsánat a gyomorforgatásért...megsütve jobb!!! :wink:

Mona szépek nagyon a kislányaid! :) De jó lenne ha a következő babánk lány lenne!!! :)

Gyps hőmérő: MOst mi is a kérdés?? Mi hőmérőztünk, és asszem mensi előtt kezd kissé felmenni, aztán 37 és megjön...nah ha 37 és nem jön, akkor már mehetsz is terhességi kiskönyvért!!!!! :shock: :)

Gabi boldog névnapot!

Bringa boldog szülinapot, csak azért most, mert híres (vagy hirhedt??) vagyok arról, hogy nem tudom számon tartani kinek mikor mije van! De hátha eszembe jut még 28-án is és akkor 3 napot ünnepelsz! Szóval isten éltessen, hogy nemsokára megszületsz!!! :wink: :)

Fogzás nálunk úgy volt, hogy hetekig duzzadt íny, aztán nálunk a fehér csík megjelenése után már kb. 1 hétre kibújt a fogacska! De ez mindenkinél más, ahogy hallom!

Ja Bringa nekem tuti Ricskó volt a hasamban is, ez már biztos, mert ugyanannyit rúgkapál idekinn, mint odabenn!!! És nyugi, szerintem te vagy Lili anyja!!!!!!!!! :D :lol: Én sokáig nem voltam biztos benne, hogy én vagyok Ricis anyja, de most a szeme már olyan, mint nekem volt kiskoromban és mondom rúgkapál, szóval asszem megnyugodhatok! :D
Na mentem, mert így visszaolvasva elég fárasztó voltam! Bocsesz.

Kép

Kép
lorcika

Én is felpörögtem,már túl vagyok a fürdésen :shock: :wink: :lol:
Édes vagy Lorci,elrakom addigra a köszöntést :wink:
De addig még van egy őrült tini nyilasunk,akinek vasárnap lesz a szülinapja :idea: :lol: most jól elárultalak Bogy! :lol:
Orvoshoz pedig akkor is menj el!
ha a természetét nézzük biztosan az én lányom,de nem ezt dumiztuk meg,amíg odabenn volt! :shock: :o :D

már alszik 1óra 10 perce!!!!!!!!!!!!

Golfmono!igazad van,módosítok:én nem ismerlek titeket :oops: ,ezrt el is kezdeném az ismerkedést:ér kérni egy keresztnevet tőled? :oops: :wink: :lol:

Igaza van Nikinek,nagy Emmáról nekem is rögtön pici Emma jutott eszembe :lol: :lol: :lol: ez tök érdekes,nem :?: :lol:

maradt az egy óra 10perc :cry: :cry: :cry:
hát miért nem szabad semmit kimondani?????????? :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Ja Rena Balázs nagyon édi, pláne azon a Mikulás sapkás képen!! És miylen hosszú!!!!

Kép

Kép
lorcika

hahó lányok akit érint, nem lesz egyelőre next ruha!

KépKépKép
bogyra

Gabi, boldog névnapot!

A szülianposoknak meg boldog szülinapot!Én kb mondhatnám majd jan. 1-gyel egész évre mindenkinke, én nem birok ilyeneket észben tartani, de nagyon odafigyelni se. A sajátom se szokott fweltűnni, múltkor el is felejtettem mikor van...szétszórt anya

Anyáméknak most van házassági évf-juk, ti szoktatok ilyenkor valamit adni vagy modnani vagy vmi? Végülis ők se modntak semmit, igaz, mi még csak 1en voltunk túl, ez még nem nagy dicsőség, de akkor se, most akkor én? Eddig megemlitettem, de otthon is laktam. Sztal nem t'om. Nem egy nagy ünneplős fajta...tanács??

Nem tud vki vmit hol tudnámmegnézni mekkora lesz a gyerek lába jövő nyáron??? (Mert végül szandit kértünk karira, bízva benne, h nyáron már menni fog.)

Kép
kriemhild

Bogy, te mint babaruhakereskedő, nincs mérettáblád cipőkhöz???? PLS!

Kép
kriemhild

Valahol van, keresem előbb-utóbb, de szerintem nagy lutri így cipőt venni.

A cipő az egyetlen aminek mindig nagyon megfelelőnek kell lennie, méretben, rüsztben... a gyerekcipőket három féle rüszt magasággal gyártják, és a rüsztmagasság csak akkor derül ki ha már áll...

KépKépKép
bogyra

Nem is mondtam tegnap a gyerek megevett egy babapiskótát...egyedül, elrágta. majd ráharapott egy egész mandarint csak úgy... ölbe vettem adtam egy gerizdet a szájába, beleharapot kiszívta a levét, amikor jöttek a rostok, akkor pedig egyesével megfogta a fogával, majd tet egy hirtelen oldalírányú mozdulatot a fejével, eltépve a mandarin rostjait.... mint egy kis pudli. :)

Aztán anniyra belejött hogy 10 perc alatt végzett így egy egész mandarinnal! :)

KépKépKép
bogyra

Tudom, h lutri, de NINCS ötletem, minenünk megvan, ami kell, nem bírják felfogni. Legrosszabb esetben vmelyik barinőmnek (v pl pont nektek vkinek) jó lesz és elajándékozom. Eladom féláron mittudomén. De rá sem adott ruhánk már annyi van, h többet nem vagyok hajlandó kerülgetni.

Levi nagyon ügyi, bárcsak az enyém is birná a darabosat, de Damján csak bokákol már egy félkemény féldarabtól is.. :(

Kép
kriemhild

Sziasztok,

sajnos Zsófi még mindig szörtyög, már 3 orrszívóporszívózáson vagyunk túl ma :cry: mondjuk éjjel aludt 11 től reggel fél 9ig :shock: úgy hogy csak egyszer 4 körül visszadugtam a cucit.... na iylen se volt még...
szal kipihentnek kipihentek vagyunk, de néha felharákol meg köhög álmában :(
na mindegy majdcsak elmúlik....

Golfmono, remélem a próféta szólt belőled alvásügyileg, már 40 perce húzza a lóbőrt :wink:

Mindenkinek köszi a képméretre a válaszokat, végül találtam itt Fehérváron egy helyet, ahol 2-3 nap alatt megcsinálják, nem 10 , és olcsóbb is pár százassal, úgyhogy ma este viszem a képeket.

Gabi nektek családi jobbulást!

Mona, nagyon cukik a gyerkőcök, és mennyire hasonlítanak egymásra, a nagy szemük miatt főleg asszem :) (meg talán mert tesók :wink: :lol: )

Gyps, én csak egyszer hőmérőztem, fél év próbálkozás után , amikor Zsófira hajtottunk, és a ciklusom közepén frankón megállapítottam a hőmérsékletem alapján, hogy nincs peteérésem.... na akkor fogant Zsófi :wink: :lol: :lol: :lol:
szal nekem nem jött be a hőmérőzés....

és tapasztalt kismamák nekem azt mondták, nem szabad előre cipőt venni, mert marha drága, és nem tudni milyen lesz jó neki. Amikor már jár, el kell vinni, és addig próbálgatni amíg meg nem találod az igazit.. Ahogy Bogy is írta, nem tudni előre...

Rena, tényleg nagyon hosszú Balázs... jövőre veheted neki mikire a kosárlabdát :)

Lorci, örülök hogy jól alakulnak a lenti dolgok :wink: de ugye ezzel nem gondolod hogy kiválthatod a nőgyogyót!!! :wink: :lol:

Bringa, ahogy itt olvasgatok, sokunknál indul a szeparációs szorongás, hát miért lenne kend Lilikéje kivétel? :)
Tényleg nem keresünk neki valami rövid nevet? ha jól olvastam Doot, még vagy másfél évig téma marad :shock: :shock: :shock:
és marha hosszú leírni hogy szeparációs szorongás....Mit szóltok a szepa-hoz?

Melcsi, nálunk mindkét fog másképp jött ki. Az egyiket észre sem vetük, csak amikor már kint volt. A másiknál hetekig duzzadt volt az ínye, és minden nap azt hittük aznap kibújik, és iszonyúan nyálzott meg rágott, és piros lett a popesza. Aztán vagy egy hónap szenvedés után egy szép napon két órán keresztül rágta a ruha ujját, és a végén kirágta az ínyét, és ott volt egy fogcsücsök :)

Gyps, szerintem egy szál virágot megérdemelnek a szülők. Amióta gyerekem van, tök másképp látom ezeket a dolgokat... eddig én sem foglalkoztam ilyennel hogy házassági évforduló...

na ezt most elküldöm mielőtt elszáll...
pici76

ja látom közbe Gyps, hogy érted a cipő témát... hát már én is mondtam kínomban hogy vegyenek neki iskolatáskát, az még nincs :lol:
végül mi hintát kértünk karácsonyra
pici76

ÖRÖMHÍR!ek....
és ez most nem a vasárnap reggeli egyházi műsor,ez itt a való világ,a mi kis világunk!

1:Liliáj két teljes órát aludt egyvégtében!
2:Nővérkémék babát várnak! :lol: :lol: :lol:
YUPPIYÉYÁYOOOOOOOOOOOO!
ez már a harmadik lombikprogi és most végre úgy néz ki megfogant a keresztgyermekem!!!!!!!!!!!!

muszáj volt megosztanom veletek,annyira örülök!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Bringa!

Gratula mindekttőtöknek! :) A nővérednek sok sikert is kívánok, és kevés aggódáskodást :) :)

Jah még cipőhöz annyit, hogy én már előre rettegek az első három ében a cipő vásárlástól! :(

Még gergővel is nehéz, az a cipő jó amelyik tetszikneki, tök mindegy hogy csak két számmal kisebben van...

KépKépKép
bogyra

Nem tudom nézni a sorozatomat, mert valami bezavar:( De csak a TV2-ön:(

Megjöttünk tornáról.
Olyan szerencsés dologban volt részünk, h. épp ma volt ott egy profi fotós, aki készített a babákról képet, ajándékba.
Elküldik majd e-mailben, kiválasztunk egyet és azt kinyomtatva megkapjuk legközelebb. Tök jó, nem?
Olyan édes volt Emma.

Kép
niki30

Bringa, gratula-gratula!
Azt hiszem a legszebb pill-k egyike, ha az ember, v vki megtudja, h hőn áhitott csemetéje útban van. Mindg könnyes lesz ilyenkor a szemem, úgy örülök, h 1x még biztos lesz részem ilyen saját örömben.

Köszi Pici, hintánk van bőven, nálunk is, mamiéknál is....de télleg, sulitáska, az JÓÓÓ! :lol:
De télleg, ha vkienk használható ötlete van....

Pici, jobbulást, meglásd elmúlik hamar, kitratás, mi másfél 7ig szenvedtünk ooorposzivó. És érdekes, h elehjén jól birta, idővel kezdett el orditani közben :(

Kép
kriemhild

Niki!

Nem tudod véletlen hány ponttal lehet rádiót indítani a hotdogon?
Egyszerűen enm talűlok konkrét adatot erre vonatkozóan...
Pedig van egy csomó gyerek zenénk és ilyen jellegű rádió nincs...gondoltam csinálok egyet. :)

KépKépKép
bogyra

Bringa! De jóóóóó hííííír!!!! Én is tök várom már hogy a barátosnéim bejelentsék sikerrel jártak :) Próbálkoznak már páran :) Na de gondolom ők már jó régóta próbálkoznak ha a harmadik beültetésnél tartanak... így még szupibb a hír :)

Hát Gyps, azt hittem a mi nagyijainknál senki sem vásárol többet, na de akkor látom nálatok is van már minden....
Másfél hét??? Akkor a fele még vissza van :cry: Bár most hogy átaludta az éjszakát és azóta szunyált két órát jobban van, és egész jól eljátszik magában :) (persze amíg látótávolságban vagyok...) hát ezért is jó hogy a földszint egyterű :) pedig eleinte nem szerettem, hogy nincs egy szoba vagy zug itt lent ahova el lehetne bújni... na de most egy áldás, hogy a nappaliból átlátni a konyhába és az étkezőbe is :)

Niki, tök jó!!! Milyen tornára jártok? Emlékszem hogy mondta hogy jártok, csak nem tom valami speckó-e vagy csak úgy. Majd nyomd ám fel a képet!

Bogyra.. RÁDIÓ???? Ez most ugye csak vicc. Nem szedsz te túl sok/kevés pajzsmirigy gyogyót? :wink: :lol:
pici76

ja és nics nap hogy ne gondolnék rá.... Gyps, nincs még megtökéletesítve a túrótorta? :)
pici76

Pici, nincs még, mert nem óccsó db, nem csináltam újra, de akkor inkább leírom mit hogy csináltam és hogy is kéne, jó? Most sajna Damján még a kezenben is üvölt, nemtommivan :?: :roll: :shock:

Kép
kriemhild

Ricsi végre alszik!! Egész délután üvöltözik de tényleg! nem sír vagy valami, hanem kiabál, meg sikít, na azért sír is ha kell!!!!!! És anyira akaratos, hogy ezt nem hiszem el!!!!!!!!! MOst total kész vagyok és akkor még csak egy ilyen kis nyúlegérről beszélünk!! Mi lesz később???? :twisted: :twisted: :oops: :oops:
kIkészültek az idegeim most, amúgy is annyi minden van, hogy tiszta ideg vagyok! :( Na megyek hátha lenyugszom!

Kép

Kép
lorcika

Nagyobbat az imént szedtem ketté...ÁÁÁÁÁÁ...úúúútálom a gyerekeket! :D :D

Hogy ezek sosem tudják azt csinálni, amit az ember mond nekik...most épp lecke írás / pótlás / javítás van soron... azt hitte a kis kucu, hogyha itthon marad akkor nemkell tanulni sem, majd én megmutatomnekije!!!! És ami a szobájában van, okádás.... elegem van belőle!!!! Googleban már be van írva hogy hetes iskola... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szussszá

Egy rádió üzemltetése nem bonyi, csaak feltöltöm a számokat ők meg játszák és akár be is szúrhatom a webshopra...szerintem tök jó volna. Én olyan szívesen hallgatnék ilyen rádiót, volt is egy tökmag rádió, hallgatuk is sokat, de mostmár hónapok ota nem sugároz...

KépKépKép
bogyra

Bogyra, ezt most nem mondod, h. rádiót is akarsz indítani?
Sajnos ez ügyben nem tudok segíteni. :oops: :cry:

Gyps, ötlet. Pont tegnap néztem egy babzsákfotelt piciknek. Annyira jópofa és olyan aranyosan ülnek benne és szerintem tetszene nekik. Én szeretnék majd egyet Emmának. Ez szerintem jópofa.

Bringa, ne haragudj, el is felejtettem. Gratulálok nővérkédnek! Sok boldogságot és szép babavárást!

Kép
niki30

Bogyra, ez tényleg tök jó ötlet, de nem kell ehhez valamilyen jog? Hogy a számokat lejátszhasd?

Kép
niki30

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, tegnap délttől nem olvastam :oops: most meg nem győzöm. Még ebbe az oldalba bele sem kezdtem.
Próbálok reagálni.

Gabi, jobbulást Nektek! Brendon hogy bírja? Nyügi nagyon??
Voltunk tecsoba, de nem néztem kanalat :twisted: elfelejtettem, pedig a dm-esből már törtem is el, úgyhogy fogyóban :oops: (paszírozás közben). Olyat szeretnék ami hőre elszíneződik. Nálunk mindig kihül a kaja a végefelé.
Tegnap tök jól evett Zita-önmagához képest, persze...ma meg megint alig.

Melcsi, Ti ennyire nem vagytok együtt férjuraddal? Csak ez jött le...! Na, mi se sűrűn, félre értés nem essék. :oops:

Kép
ági_bp

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?