Sziasztok!
Na végre ideértem.Nálunk ,kb egy hete kezd átrendeződni a nap,így Laura csak egyszer alszik,de akkor jó hosszan.Tegnap pl:fél 12-től 3-ig,de volt már olyan is hogy déltől 4-ig.Nem hiába,remek az alvókája ,mégmindig.
Persze van hátrány is,nagyon ragaszkodó(kis matrica),nem sok mindent tudok csinálni ha fennt van,bár most van egy dolog ami hosszan leköti.A tescoban vettem karifadiszeket,műanyag piros gömböket,hosszú hengerben.Nagyon ügyesen kiveszi és visszateszi őket.Azokkal elég sokáig elvan,de amúgy nem,ha olvasni akarok neki,rögtön a végére lapoz a könyvnek,kiugrik az ölemből,jön megy,hempereg,legújjabban a konyhakövön,feltett lábbakkal
amúgy nem síros,csak örökmozgó,nem bír nyugton lenni.(én voltam ilyen)
Kari:már vettem egy két apróságot,és kiatláltam a fini kajákat.Piros lesz a fa,mármint a díszek,fehér égővel.Laura kicsi borokáját kint az udvarban felvillanyoztam,nagyon ari lett,itt bent is khúztam egy műfenyőre tekert színes égősort a konyha ablak fölé,tavalyi mézeskalács figurákkal megspékelve.Laura imádja nézegetni,meg a gömböket is amit lelógattam az egyik karnisról.Készítettem magunknak is gyertyás asztaldíszt,ajtódiszt, és feltettem tegnap a piros abroszt.Töltöttkáposzta lesz ,meg tepsis sajtos baconos csirkemell,tonhaltekercs,hidegtál,saláták,bejgli,túrótrorta ami belül sakkmintás ,mézeskalács,apró száraz sütik,Sacher torta,mákos-diós zserbó.Na a sütik még változhatnak.Szolidan 3-asban ünnepelünk,másnapján lesz csak vándorlás a nagyszülökhöz.
Jubi,Laura is ilyen "nyakláncal" szaladgál csak éppen piros
Olyan jó lehet neki,meg neked is hogy már játszhat a két nagytesóval,így azért te is haladsz a munkáddal,bár bizti így sem könnnyű.
Laura is imádja az én dolgaimat kipakolni a fürdőben,mikor fújók a hajamra hajlakkot,neki is kell,tartaj a flakont
Timi,hát akkor csak tanulj,és vizsgázz sikeresen!Dóri hogy alszik mostanában?Remélem már nincsenek problémák az éjszakával.A hosszú délutánokat mivel töltitek?Szóval akkor nem sütsz sütit karikor?
Santos,bocsi elfelejtettem írni már múltkor is hogy :"persze ,gyere csak te is a messengerrre dumcsizni"
ha megírnád az elérhetőségedet.
Laurának én is azt a Cebiont adom,abban van minden.
Tru,na kiosztottad a dokit?Mit kapott Hanna?Most akkor örülhetsz is kicsit,mert megint veled van
Laura is mindenre felmászik,felmászna ha hagynám.A minap vettem 2 csomag pelenkát meg egy bazi nagy csomag wc papírt,egymásra tettem és a kis falmászó sitty-suttty már a tetején vigyorgott,na akkor inkább lebontoottam a tornyot ,persze laposan is tetszett neki.
A legújjab dolga,hogy mindenre rátolat és :csüccs
papucsra,kosárra,fejemre ,éppenséggel ha fekszem
Levinek hogyan jön ki az alvás 2x?Vasárnap Laura is kettőtt aludt.
Bocsi a múltkori rohanásért(msn),a bölcsibe vágtáztunk játszani,most már jó lesz,láttam,remélem tudunk nemsokára dumcsizni
Edi,jajj de jó hogy írtál:lol:
Kata nagyon helyes a fotokón.Milyen az a zebra?Van most kedvence?Szépen eszik,hála Istennek jó étvágya van.Sokat sétáltok?Otthon cípőben van Kata?
Nekem is csak egy évesen lett fogam,páromnak nem tudom.A védőnőmeg a dokinő is azt mondta:nem baj,majd kinő!Nem bírom már kivárni
Akartam írni egy fogdokinak,de nem tudtam regisztrálni,meg kéne még 1x próbálnom.Annyira szeretném ha már lenne foga neki is
Szőr:bikini:15 ezer.6-8 alkalom.havonta lehett menni,olvashatsz róla az
www.euromedica.hu oldalon
Másik tékozló:
Beuka:tessék írni!!!mindenki vár,ne kéresd magad,írj csak magatokról aztán menet közben újra bekapcsolódsz közénk
na írok egy pár apró süti recit amásikba
Linda