Sziasztok!
Na szóval először is befejezem az előző hozzászólást, igaz egy kis kihagyással, remélem, hogy most nem fogok össze-vissza "beszélni"!
Mikulás: nálunk mindig 5-én este szokott jönni, úgy hogy ha már kész vagyok, akkor átszólok tesómékhoz, hogy jöhetnek, addigra kikészítem az ajándékokat, csomagokat a teraszra, és amikor átérnek, meglátják, örülnek! Igaz tesőm gyerekei már nagyok, nem igazán, sőt már nem is hiszek a Mikuban!
Tehát most 5-én jött is a Miku de tényleg, és volt neki két krampusza is, a szomszéd volt beöltözve és ő járta a falut, ahová hívták előzőleg, oda ment, ki kellett rajni az ajándékot, csomagot az ajtó elé és ő azt adta oda! Hát mit mondjak Benedek nagyon barátságos volt vele, oda ment hozzá, lekezeltek és még talán puszit is adott volna neki ha nem lett volna nagy szakálla!
Ja és nagyon nézte a szemét, lehet hgoy derengett neki hgoy valahol már láthatta ezeket a szemeket! De lehet hgoy csak majd jövőre fog jobban ráismerni, mert már akkor ő is nagyobb lesz! Akkor két csomagot kapott, a szomszéd hozta magától, és az egyiket ki is kellett bontania, hát nem rálépett a ki Mikura ami benne volt, szegény kilapult!
Másnap jött a mi mikulásunk is és tesómék is mert a sógorom akkor volt itthon! Vettek neki egy nagy rendőrautót, miért is ne!
Nagyon örült neki azóta is játszik vele többször is naponta! Tőlünk sok kis autót kapott mert amit szerettünk volna venni, azt sajnos egyiket sem kaptunk, így marad majd karácsonyi ajándéknak! Feltéve ha kapunk akkorra is! Mert hát elég szűkös az idő és nem is nagyon tudunk most a héten feljutni vásárolni, mert be kell vezetni a szennyvizet 31-éig (most kb. 2-3 hete mondták hogy határidő lesz, és ha nem lesz bekötve havi 5eFT lesz a bünti, jó mi? Ilyankor ilyenre kötelezni az embert, nem hiszem el hogy nem tudta ezt hetekkel hónapokkal ezelőtt? na mindegy ilyen a polgármesterünk és nagy ....... !!!!
)és a párom most állandóan ezt csinálná ah szegény értene hozzá! De hát mit csináljunk rendőr a drágám!
Na mindegy a lényeg, hogy nem tduom hogy mikor megyek fel és hogy mit tudok majd venni! REmélem hgoy még lesznek doglok amik közül tduok válogani! Tervek: seprű és lapát, húzható kiskutya, ilyen mágnesen kistábla amire lehet írni, még több kisautó(VADER-es), majd a későbbiekben hozzá tartozó pályák, és még biztos meglátok jó dolgokat!
Húhh, jó hosszú lettem!
Lányok, nem tudom, hogy védőnő vagy gyerekdoki nem hívta e már fel a figyelmeteket az izotóniás sóoldat orrspray-re, mert szerintem nagoyn jó, bármennyiszer alkalmazhatod, nem csak előírt adagban, és nem irritálja a nyálkahártyát! Nekem a gyógyi tárban Nasivin-ben adtak iylen, igaz van nagyon sok féle változata! Próbáljátok meg nekem jobban bejött mint az orrspray, most legutóbb csak olyat használtam és jobban is viselte Benedek!
Gabi
nem irigyellek benneteket, már megint a betegség, nem semmi! Mielőbbi gyógyulást nektek! Ildivel mi a helyzet? Ő is elég ritkán jár erre felé! Gondolom sok a tanulni való!
Szuzy
Másik nagyiról csak annyit, hogy a múltkor vele voltunk vásárolni és mondta hgoy ilyen kismotor féleséget akar venni Benedeknek karira, mondta neki a párom, hgoy már VAN!!! Jó akkor vesz másr, szerszámos ládát párom ismét NEM!!!!! Oké aztán párom hogy madj még úgy is jövönk menyjünk tovább mert Benedek már szomjas volt, és még több mindent is akartunk venni! Anyóspajti beleegyezett, hogy madj legközelebb jön velünk és veszünk együtt valami jó ajándékot neki! Telefonál vasárnap, hgy nem-e baj hgoy vett neki kismotort!
Párom úgy kifakadt, hogy hát nem megmondtam hogy minek mert már van? És hogy mondta mhogy madj még felmegyünk együtt? Meg stb.... Úgy morgott vele telefonon kersztül, hogy csak úgy élvetem! Hát őszintén nem megérdemli? Hát de, mert már voltak neki kegyetlen húzásai régebben is! Na de erről esetleg máskor mert már most felhúztam magam!
Hát röviden ennyi hogy nála miért nem, meg nem is ismeri igazán szinte csak olyankor látja ah mi visszük, mert ő dolgozik !!!!!
Hát akkor dolgozzon!
Egyébként meg nyafog ha Benedek vonakodik tőle, és nem akar hozzámenni, sajne ez ritkán fordul elő mert nagyon emberszerető gyerkőc!
EGyébként milyen jó nektek hogy már csonagoltok! Én még az elejét sem látom, nemhogy a végét! De ami késik nem múlik!
Most ennyi! Majd még bekukk! Pussza !