Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

csajok, nagyon aranyosak vagytok, de lassan egy hónapja ezt irja ki a vonalzo, és mienk volt az elcserélt feketeerdös verdás torta

most jöttünk az ortopédiáról, 1 hónap terpeszpelus utána röntgen, kicsit kötött a bal csipöje.
bettivel minden ok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke nekünk is kötött egy kicsit pont a baloldali!
A terpeszpelus az milyen?

Kép
mogyoland

Ciripke, izé.. bocs :D

Mogyó. deviles cucc turis ;) 690ér'

Moncsi, részvétem az éjszaka miatt. miért nem adjátok az espumisant? ha jobb volt tőle... :roll:

körkérdés: mitől lehet sárga az ikrek nyelve? d vitamin? k vitamin?

Kép
an°°di

Moncsi:
nekünk semmi nem lett tőle, pedig együtt kapta a Rótával.

Andi:
én passzolok.

Kép
Kép
h@jni

ja, és Móni és Zsu, bejött a silver nano mosógép? nem férünk bele az eddigibe :?

Kép
an°°di

Hát akkor nem veszek Ágikának ha turis!
Én is voltam turiban és egy csontvázruhát vettem neki sapival hát édes de majd csak nagyobb korában lesz jó farsang környékén! :wink:

Kép
mogyoland

Andi: szeretné szopni az ujját, egyszer már sikerült is neki, de még ökölben van a keze, és nem tudja irányítani. Ettől bedühödik, ekkor jön a cumi.

KépKép
1macsek

)Helo-haló!
Andi! Nekem nem silver nanos a gépem, de ha jól emlékszem Zsunak sem! Az enyém 7(!) kilós, gyerekruha programos bosch! Sztem király! (Ha jól sejtem Zsu is ezt mondja majd a sajátjáról, így legyél okos, Domokos! :lol: )
Mogyi! Csontvázruha....nanemá' :lol: :lol: :lol:
Druszám! Megnéztelek Benneteket! Helyesek vagytok mind! :wink:
Ciripke! Szegény gyerek! De milyen az, ha valakinek kötött a csípője! Mondd már el légyszí', mert érdekel!

Kép
ermoni

Mon(cs)i: kitartás! Ha hasfájós, nem kap valamit rá?

Andi: Nemtom a sárga nyelvet. :roll:

Akik két hós oltáson voltatok. Most vmit én nem tudok, és ezért nekem kell jelentkeznem a házidokinál? Mert nálunk erről nincs semmi info, a doki meg csak akkor jö, ha baj van.

BCG oltásnak semmi nyoma, asszem megkapjuk újra :( más sem hiányzik...

Ide hallatszik, hogy hogy cuppog Vili, próbálja szopni a buta kis ujját, ebből nemsoká ordítás lesz. VAgy ha mázlim van megtalálja...

Dec 28-án keresztelő lesz!! 27-én pedig temetjük a nagymamámat. 29-én esküvő. Jó kis mozgalmas hónap lesz.

Móni: jó a vonalzód, a karácsonyi (is). Emlékeztet rá, h még sehol sem tartok. :shock:

KépKép
1macsek

Macsek!
Megnézegettem a fotókat! Édi pofa Vilkó! Nagyon menő az esküvői: csini mennyasszony, jóképű férj, klassz verda... :wink: :lol:
Andi! Te még nem is vagy férjnél! Nem támadt kedved? (Lennék koszorúslány és szívesen ropnám Zubolyra... :lol: ) Vagy a Gyula nem akar elvenni? :shock: Egy kétgyerekes anyát! :shock: :lol: :lol: :lol:
Erről jut eszembe! Megálljatok csak fiús anyukák! Az én lányom nem kell nektek! (Kerek-perec kikosarazott Gabcii anyu pl.!) Fogtok Ti még kegyelemért könyörögni, de akkor már késő lesz! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Macsek/Regi! Sajna a f*sza vonalzóm engem is stresszel! Pl. Holnap éjjel elruccanok az auchanba (éjfélig nyitva ebben a hónapban, ha valakit érdekel!), csütörtökön egy plázát kéne útba ejtenem este (mert ugye ékszerboltok nincsenek éjjel nyitva!), aztán még egy éjjel tesco!
A férjemet meg bezavarom valamikor az intersparba és metroba a húsokat, halakat megvenni! Szal unalmas lesz nekünk is!
Keresztelő, esküvő, temetés? Hát sok erőt! (Az első a legjobb, a középső hagyján, az utolsóhoz egy vigyasztaló ölelés! :( )

Kép
ermoni

Móni:
Janka jólenne Marcinak, de mááá odaígértem Dorkának. :)
No ha bevezetik a bigámiát még lehet valami. :lol: :lol: :lol:

No és akkor Lilla képek, ha máá ennyire nyúztok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Ne félj, megjegyeztem én, h elígérted Márkuszt! :lol: :evil:
Nagyon helyes kiscsaj Lilla baba!
Ja, Mogyo! Borogasd! (Bár nálunk semmi nem volt... szerencsénk volt!)
Macsek/Regi! Bcg! Sebaj! Majd félévesen (?) újra! Előfordul elég sűrűn ez!

Kép
ermoni

Oltást Ádi betöltött 2 és 3 hósan kapott. Láz nem volt, a lába picit csomós volt, de borogatásra 2 nap alatt rendbe jött.
Andi: akkorát nevettem a kommenteken. Édesek nagyon a kis pufi pofik!
Móni: jóvan, hát elígértem Ádit, de ahogy Hajni is írta, ha elfogadják addig esetleg a bigámiát, Janka lesz az első akit beajánlok a gyereknek. :lol:
És mér is kapom a cinket? Benéztem Hajni Marciját Márkusznak, hát ez van :oops: :lol:
Moncsi: sajnálom, hogy Bogi nyügis volt éjjel. Ha hasfájós, ne kínozd, kapjon rá vmit. Szépek vagytok a képeken.
Hajni: cukik a gyerekeid! Lillusnak nem hullott el a baba haja?
Andi: a konakion sárga, sztem attól van.

Jaa, jelölgettem iwiwen akit megtaláltam. Mónit és Jolkát nem találtam. Gondolom ezek után esélyem sincs, hogy Móni esetleg priviben elküldje a nevét :D .

Kép
Kép
gabcii

Kertikiri, tökre megértem a parád, mégis azt mondom, hogy ne parázz! Tényleg vonj átlagot a heti fejlődésből, és ha az ok, akkor ok. És Nadin maga engedi ela cicit, nem? vagyis elég neki a kaja. Akkor meg tuti nincs gond. És ugyis látod, hogy utána nyugodt-e.
Egyébként én először mindig szoptatom, lemérem, hogy mennyit evett és kb 150-re egészitem neki tápival.

Ciripke, gondolom gyerekek nélkül voltatok Bécsben. Az etetést hogy oldottátok meg???
És boldog szülinapot Barnunak!!!

Mensi: én normál esetben is csak évente háromszor menstruálok. :lol: És tényleg annak hamarabb megjön, aki éjjel nem nagyon szoptat? Szerintem ez hülyeség :roll:

Köszi Panka gratulációkat :wink: Egyébként ma megjött a kaki tenyésztés eredménye: negativ!!! Most a tejallergiát teszteljük, hátha az. Kapott egy luxus tápszert, holnap megyek érte a gyógyszertárba. Ne kérdezzétek, hogy mitől luxus, a dokinő mondta.
Hajni, nektek volt tejallergiátok, jól emlékszem? Az hogy derült ki? Milyen vizsgálatokat kellett csinálni?
És mit néz ennyire Lilla az első képen? Nagyon édi!!! :lol: :lol: :lol:

Andi, mi az, hogy kényszertartásos??? :roll:
Végül mi se siver nanot vettünk, hanem 6kg-s Aristont és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve. Annyira csendes, hogy nem is lehet hallani, ha megy (super silent kivitel).

Moncsi, miért hagytátok abba az Espumisant?

Képzeljétek, Panka ma 3 órát aludt egyben délután. Az normális??? Eddig 2 etetés között 1 óránál többet sose aludt :roll:
És ma először elaludt a kiságyban úgy, hogy kicsit paskoltam a popóját. Másodszorra már nem sikerült :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, Gabci, még neked akartam annyit, hogy Panka se csinál semmi gimnasztikát. Se átfordulás, se a fejemelés, de ezt már megtárgyaltuk. Hát ez van.
Szerintem kár állandóan összehasonlitgatni a gyerekeket, van, aki ebben ügyesebb, van, aki abban.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
tejallergiám nekem van.
De MArcinál is ott volt a gyanú a bőre miatt.
Szval akkor a doki elküldött bőrgyógyászhoz, h ő mit javasol.
Ő akkor azt mondta, h nem ételallergis szerinte, hanem örökletes.
A bőr enm javult, akkor elvittem pestre és az ottani dokinő elküldött gyerek gasztroenterologushoz. Ő is ránézésre azt mondta, h nem tejallergia, de csináltatott vérvizsgálatot, amivel 168 dologra nézték, közte tojás, tej, liszt meg csomó minden.
14 hós volt akkor MArci.
3 hét múlva jött meg az eredmény és minden negatív lett.
Meg néztek valami spec. IGe szintet, ami ha magas, akkor tuti allergia van valamire. Az is határértéken belül volt.
Van még valami bőrpróba, de azt csak 3 év felett lehet, de nekem úgy rémlik, h a vérvétel is csak 12 hós kor felett megbízható.
Én a helyedben elvinném gasztroenterologushoz ha erre gyanakodnak.

Az első képen engem néz. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

Na tegnap este még vagy 3 órát altattunk, tehát nem csak Bibus "romlik" hanem Dorka is... :cry:
Cserébe hamarabb kelt...

Zsu, nekem a hasfájósság kezdete óta a tejalergia / laktóz intolerancia anyai megérzése kísért... nem tudom miért ez a fixaideám... ha már kiderül, hogy hogyan lehet kivizsgáltatni szólj...
Nekünk még nincs székleteredményünk, pedig hamarabb küldtük be... :twisted: :shock:

Hajni, asszem jövendő unokáink (fiad - lányom :lol: ) szivató ágon lesznek: az általam pelusalergiának benézett cucc az nem az... már az egész hasa olyan és a combja... vmi száraz bőrös kiütés... világos / érzékeny bőrű a gyerek... (ennyit az apai nagyanyja bogár szemű és barna hajú teóriájáról, olyan szőke és zöld szemű lesz amilyen én voltam kiskoromban :lol: )

Minden gyerkőc újfent nagyon szép és azért majd őket is kérdezzük meg a keresztbe-kasba ígérgetésekről pár év múlva!! :lol: :lol:

Oltás: megvolt, túléltük... azután még meg tudtam vígasztalni, de a Rotát utálta... meg már fáradt is volt... úgy üvöltött :cry: :cry:
de a kocsiba bealudt. Ja és mi is tornázunk: hasonfektetés napi 5x5 perc... :roll:
Miért nem szeretnek ezek a gyerkőcük hason? Pedig úgy elvileg a hasuknak is jobb... tényleg hasfájós babák anyukái: mindenki háton alvós? Zsu Pankája tuti, Gabci Ádiáról is rémlik... többiek?
És a nem hasfájósak? Ők hason (is) alszanak?

Jutta

KépKép
jutta

képek: nagyon tutik, Moncsiéi és Macsekéi is. és Pankát nem is mondtam, pedig olyan édi. Lilla meg szintén Pufi néni! vicces, ahogy meresztgeti a szemét! ;)

házasság: pocakosan ugye nem, most meg... más sem hiányzik :wink: 8)

hasonfekvés: Petra szeret... hm.

altatás: 10 perc nyűglődés és sírdogálás után csönd van. Apukának gyorsabban ment és főleg halkabban! :D és most mindketten hason nyomják

ígérgetés: Móni, hagyd a fenébe! az ikrek sem kellenek senkinek :shock: :? különben is, lejárt az előre megrendezett házasságok kora, anyukák!!!! és csak a külsőre mentek? felszínesek vagytok, pfűű :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

oltások: mindenkinek gratula, kivéve Macsekéknak, de vigasztaljon, h nekünk is eggyel több, igaz én vettem a kölyköknek :roll:

allergia: ebben a kérdésben a struccpolitika az én megközelítésem. eddig nekem bejött.

mosógép: köszi Zsu és Móni. hgy az istenbe lehet választani???? van vagy ötezer különféle :shock: :shock:

kényszertartás: gondolom (basszus, rá sem kérdeztem, csak kitaláltam vmit :oops: :oops: :oops: ) h kevés helye volt Hubának benn (lehet, h ezért éreztem jobban, ha mocorgott?) és mindig jobbra állt a feje. ez kint sem változott.. eddig!

wiw: Gabcii, Mónit és Jolkát nálam megtalálod (hacsak nem töröltek időközben) :)

na, lépek zuhanyozni, meg készülök egy kicsit az órámra. ja, és szorítok, h mindenkinek jó éjjele legyen!
jóccaka
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Jutta:
ha arra gyanakszol, akkor neked is a gasztorenterologust javaslom.
Mi is magánba voltunk egy tündi dokinőnél. :)
És ha száraz a bőre az is lehet egy bőrtünet. :(
De nem ijesztegetlek ám.....
hasonfekvés: Lilla sem szeret.
De Marci úgy alszik, akkor asszem eldőlt, h majd ki lesz felül. :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Andi:
tényleg... házasság...
tudom, h anyagias vagyok, de mééénem??
Akkor kapnátok szocpolt 2 gyerkőcre nem kevés ám. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, nem kapunk szocpolt, mert nem új lakást veszünk. régire mert a fél szocpolra 12 m a határ :x :x már kidühöngtem magam ezen (is)
majd a legközelebbi új lesz 8) (ja)
na, télleg zuhany

Kép
an°°di

Hajni, naaaa.... azért még jó hogy a párom nem olvassa a fórumot (nem úgy mint Gyula :lol: ), különben készítené már a sörétespuskát... :wink:

Gasztroenterológus bp-i? Mármint a magán? Ha igen számát átküldöd? (Ugye akkor oda nem kell beutaló)

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, köszi. A gasztroenteorológus Pesti? Megadod priviben az elérhetőséget? Én is gondoltam rá, hogy elmegyek, ahelyett, hogy itt találgatunk. 1 hétig szedte Panka az antibiotikumot, hátha baktérium, erre nem. Most külön tápszert kap, én nem ehetek semmi tejes cuccot, hátha allergia. Jobb lenne kivizsgálni.
Nagyon ilyesztő lehetsz, ha Lilla igy néz rád :lol: :lol:

Jutta, szegény Dorka :( Nektek miért kell hason gyakorlatozni?
Panka egyébként pont ma hason aludt el, 8 óra alszik, ki is maradt a fürdés :lol:

Andi! Az, hogy az ikrek még nem keltek el az az oka, hogy mi lányos anyák idősebb pasikat keresünk a csajaink mellé :lol: Szóval nincs gond Hubával, talán majd a Panka hugának becserkészem. Mert igazán jóképű és a mamája is jófej. Na most jól benyaltam magam :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi:
:evil: :evil: :evil: :evil:
mi sem kaptunk anno ha ez vigasztal.
Meg máá nem is fogunk. :evil: :evil:
És nem lehetne a lakás 12 milla alatt valahogy papír szerint? :oops:

Jutta:
természetesen csak a házasság utánra gondoltam. :lol: :lol:
Nem is tom, h h feltételezhettél ilyet a fiamról. :lol: :wink:
A gasztroenterologus sajna győri, csak a bőrgyógyi pesti.
És magánba nem kell beutaló. Bizti van jó Pesten is, lehet a dokid is tud ajánlani. :)

Kép
Kép
h@jni

Max a szélső jobbos dolga aggaszt Hubának, amúgy nekünk is jöhet!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu:
Lilla minden du alszik fél2-től fél6ig az udvaron. :)
Szval sztem normális.
Én legalábbis örülök neki. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Persze csak ha Panka lecsapja Hajni fiát a kezünkről... vagy bigámia? :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, szélsőjobb engem is aggaszt, ne is mondd! :? :? :? :lol:

Zsu, majd meglátjuk, mennyire leszek jófej, ha megérkezik Panka húga...

Hajni, ha véletlenül fordítva írnánk az összeget, pont kijönne.... micsoda fantasztikus ötlet! :D köszi (szted nem veszik észre?) :?

férjhezmenésről még az jutott eszembe, h milyen f*szán néznénk ki most: mindketen kialvatlanul, én táskákkal a szemem alatt, Gyula zabolázná az ikreket (van szoptatós menyasszonyi ruha vajon??? :roll: :shock: ). majd ha stabilan alszunk mindannyian végig éjszaka, és ha ihatok mást is, mint alkoholments sört

ti nem alszotok???
jabocs, akiknek 7 után kel a gyerekük... :evil:
én lépek is
még egyszer jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi:
jóvaaaammmááááááá. Nem tudtam, h mennyiért vesztek. :oops: :twisted: :twisted:
Most máá tudom. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Én Született feleségeket nézek, de oszt lépek is aludni.

joccaka. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Timi!
Hova tüntél? Remélem minden ok.

Macsek!
Megnéztem a képeket. Vilko nagyon aranyos, kép alapján jó hosszú baba, kis értelmes nézése van. :) Ti meg nagyon csodásak vagytok az esküvői képeken, nagyon tetszik!
Cumitartás: miért nem próbálod ki az Andi szabadalmát? Pelussal kitámasztani, még fotóval is illusztrálta. :wink:
oltás: itt a tanácsadáson adják az oltást, vagyis, csak is akkor, vagy, ha házhoz hívnám a dokit. De mi inkább megyünk a tanácsadásra, szerencsére ilyenkor nincs párhuzamba másik rendelőbe betegfogadás, így védve vannak a kicsik, mi meg ismerkedünk a hasonló korú gyerekekkel.

Moncsi!
Képeken Te piszkosul fiatalnak tünsz. :) Bogi, meg már gépfüggő? :) Ti is helyesek vagytok!
Szerintem jobb, ha megint rákérdezzel a dokinál, hogy mikor van az oltás, mert nálunk csak betöltött hó után adják be.

Hajni!
Lilla is cuki baba. Nagyon meglepődött az első képen. Marci kis huncut mint mindig. Az ajándékok nagyon jók. Marci már ilyen ügyesen játszik a kirakós játékokkal? NÁlunk még korai, szanaszét dobálja őket.

Andi!
Kamattámogatást azért kaphatok még? Vagy ez is csak első lakásra vonatkozik?

Zsu!
3 óra alvás az ideállis. Manó volt, hogy 5 órát aludt napközben. Nekik még ez a dolguk. Meglátod, hamarosan beáll az alvás idő is.

Zsu, Jutta!
Most mi a baja a csajoknak? Valamiről lemaradtam? Minek akarjátok őket állandóan dokihoz vinni?
csatlakozok Andihoz
srucpolitika, csak pozitívan gondolkozni, nem lesz semmi baja a gyereknek.
Jutta!
Váltottál pelust? Lehet ez is a gond.

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nagyon szépek a gyerekek :lol:

Nálunk sírás ezerrel... Viki akkor érzi jól magát, ha ölben van... és ha sétálgatunk vele a lakásban :cry:

Hogy lehet erről leszoktatni?
Vendég

Sziasztok!

Mogyo, mi az, hogy csomós a baba lába? És a súly? Ágika mennyi volt? Mi most értük el a 4 kg-ot. Na, majd rendesen rákérdezek a dokinál.

Jutta, mi hason alszunk. Nem tudom, ez javított-e valamit, kezdetben ugye oldalt voltunk.

Jolka, köszi! :lol: De már 27 vagyok, sajna... Hát igen, apja úgy érezte, nem lehet elég korán kezdeni kialakítani a számítógép iránti vonzalmat... :evil: Én nem helyeslem, de szerinte lehet Bogiból még programozó! :lol:

Azért nem kapja most az Espumisant, mert a dokinéni szünetet javasolt, hogy megnézzük, mi lesz. Az a baj, hogy szinte semmi különbséget nem veszek észre! Szóval most valami mást akarok kipróbálni.

Házasságok: lányok, egyszerűen át kell térni a mormon hitre! Állítólag náluk szabad a többnejűség! Igaz, azt hiszem, Magyarországon még nincsenek, de addigra hátha... :lol:

M.

Kép
moncsi27

Sziasztok,

most jöttünk ortopédiáról, minden oké, DE pihiszékben hat hónapos korig csak nagyon keveset üljön (nem látszik rajta, hogy abban ücsörög, csak férjem kérdezett rá, mert neki nem tetszik, hogy ül). Abban nem sikerült megegyezni, hogy mennyi az a kevés. Ez azért érdekes, mert ezeket a székeket 6 hós korIG javasolják :roll:

Én bejelentkeznék Andi Hubájára akkor, mert nagyon fogynak a szabad pasik itten.

Valamit még akartam, de nem tudom. Képeket még senkiét nem néztem meg, és még vissza se nagyon olvastam.

Gabcinak boldog névnapot! Juttának is visszamenőleg....

KépKép
kertikiri

Hahó!!!

Na tegnap letudtuk a nőgyógyászt Mollikával!!! :?
Egy pillanat volt az egész,de nagyon rosszul esett neki!!! :(
Dokinő kesztyű fel-krém-határozott mozdulattal végighúzta az ujját a kis szeméremajkán és már kész is volt!!!
Kaptunk rá kenőcsöt és egy hónap múlva kontroll!!

Nekünk a gyerekorvos vette észre a két hós vizsgálaton,de mondta hogy várjunk még egy hónapot hátha helyrejön!! :roll:
Hát kár volt várni,mert ez egyre csak rosszabb lesz azt mondta a nőgyógyász!!
Na a lényeg hogy túl vagyunk rajta...mostmár csak a hétfői csipőszűrés idegesit!!! :(
Kérjük a drukkokat!!! :) :wink:

Hajni!!
Molli is ezeket az ajándékokat kapja,a kockák kivételével!!! :D
Tegnapelőtt jött meg...nagy ellenállás kellett hozzá,hogy ne próbálgassam ki őket!!
Ja és ezekkel még Meli is simán el fog játszani!! :D :wink: De ő még kap konyhát,meg vasútpályát!! :D :D
Minden nap kiteszed Lillát???
Én mostanban nem tettem ki,mert rosszul éreztem magam amiatt,hogy én bent a melegen,ő meg kint!! :? :oops:
De lehet visszaállunk,mert bent nem tud igazán nagyot aludni!!! :roll:

ancsi26

sziasztok!
4 hós csípőszűrés pipa. Huba egyik fele csak 85ös, nem 90es, de úgyis megy a torna, így nem gond.
(kissé felhúztam magam,h a dokinő még olyat is behívott előttünk, aki még oda sem ért a regisztrációs ablaktól... tehát utánunk jött, de minket megvárakoztatott. mert h ikrek, azoknak több idő kell :? biztos ez volt a bosszú, amiért nem januárban megyünk)
és tudjátok meddig aludtunk reggel? 4ig! Huba is! :D :D :D a jóisten tartsa meg ezt a jó szokását. ha nem is, akkor is tudom, h tudna aludni (és még jobban zavar, ha nem... 8) )

Nadin Hubának? két kis vörös ördög? nem bánom ;)

Gabcii, boldog névnapot!!!!!!! ha most tartod...

na,megyek sziesztázni a kölykök mellé.
:arrow:

Kép
an°°di

Gabcii, boldog névnapot!

Timi!!!
Milyen vitamin kell??? Nem felejtettem ám el... csak... :oops: :oops:
hát kisgyerekkel gyorsan telnek a napok.

DE holnap megyek Brendonba, oda útban van!!!

Jutta

KépKép
jutta

hali

Jutta

dr.lenkei csokis gyerekvitamin

köszi

neked dvd kell vagy cd???

Gabci
Boldog névnapot

Andi
azért akkor sem volt fair veletek szembe ez a dokinő :evil:

Bibus szerencsére újra a régi,bár vannak gondol .pl 40-60 as szopikat mérek,de több nem kell neki,a cumisüvegtől ökölődik,viszont hízik.Maja meg köhög állandóan,holnap visszük maggánba.Ma is tegnap is takarítottam

na megébredt a törpilla :arrow:
Vendég

Először is!
Gabcii! Isten éltessen! (Milyen helyes az iwis fotótok Ádival! :wink: )
Hajni! Te vagy a hibás! :evil: :lol: Most vertem el egy halom lóvét az árzuhanáson! Rendeltem Jankának egy-két játékot! Hátha megjön Karácsonyig! Ha nem, úgy is jó!
Timi! Jól vagytok? Annyiszor eszembe jutsz! Pl. most is! A cd-t hallgatjuk most is(én nagyon bírom Ghymeséket... :oops: ), úgy hogy sejhaj denevér bennünk van a kutyavér!
Jutta! Nekem meg Te nem válaszolsz! Mentek vagy maradtok?
Andi! Mosógép! Elmondom mi hogyan választottunk: 1. mennyi lóvét szánsz rá (ezt mi még eddig mindig csak felfelé kerekítettük!), 2. azon az áron belül a lehető legtakarékosabb legyen 3. egyértelmű legyen a kezelése (pl. férj, na jó Gyula :lol: is meg tudja oldani a mosást, ha kell) 4. személyes megtekintés (pl. az ajtó záródik-e jól, mosószer adagoló ne legyen lötyögős- itt vérzett el a nano nálam, nagyon kopogós műanyag sztem, én meg azt nagyon nem!) 5. qrva sok cucc férjen bele 6. gyerekruhaprogram (ez mondjuk már nyáron aktuális lehet ugye, járni tanulás, kúszás-mászás mondjuk a füvön- utáni ruhák mosása!) 6. és ha van valami márka, ami már bevált (én már írtam, de nálunk , a mosogatógép, a szárító, de még a vasaló is bosch, és én igen meg vagyok elégedve!) Ja, és Neked milyen színű volvo kéne? Én ezüstöt kértem (mer' azon nem olyan feltűnő a kosz!) :lol: Meg jól megy az ékszereimhez!
Ancsi! Szegény Molli! De ügyik vagytok! És Te sem írtad, h mennyi idő alatt puhul meg a mézeskalácsod!? :roll: Velem Ti nem beszéltek? :shock: :? :lol:
Na megyek, mert most állítom össze az ünnepi menüt!
Jolka! Pisztráng recept!
Lengyelországban szoktunk ilyen pisztrángot enni:
hasába vajat (nem margarint!) kell rakni meg egy kis kaprot, kívülre is egy kis kapor, betekerni fóliaba és sütőbe vele!
Szlovéniában meg ilyen a pisztráng:
egy nagyon pici zsemlemorzsába megforgatni (olyan jó ropogós lesz tőle!) és kisütni vajban (nem margarinban!). A vajba egy kis olaj azért mehet! Aztán vajban meg kell párolni egy kis zúzott fokhagymát, aprított zöldpetrezselymet és azzal tálaláskor meglocsolni.
És nálunk a tuti köret hozzá: krumpli felkockázva, sós vízben félig megfőzni, leszűrni, majd felaprított gombával olajban kisütni! :wink: (Garnélarák mártást is szoktam ehhez csinálni, az is érdekel?)

Kép
ermoni

Jajj,Móni!!!
Ne haragudj,de szerintem sok mindenkinek nem válaszolok itt!! :? :oops:
És ez nem azért van,mert nem akarok,csak tudod...2gyerek,háztartás,fáradság..... :?

Hogy őszinte legyek,már nem emlékszem rá,hogy mennyi idő múlva puhul meg,de az biztos,hogy minél tovább áll annál puhább!! :)
Te már megcsináltad??
Én az idén azt hiszem kihagyom.. :roll: ...lusti vagyok most ilyenekre!!! :oops: :oops:

ancsi26

jajajajaja, igenis:

1 évre tuti nem megyünk, mert mittom én... de lehet, hogy 2 hónapra később megyünk...

Timi, DVD! Neked hány dobozzal vegyek?

Holnap lesz új kocsik. Drágám rájött, hogy kisgyerekes családnak nagyobb verda kell.... kisebb terepjáró.. :shock: :shock: :shock:
(na jó csak használt)
Nem mintha vagy 2 éve nem terepjárót akarna... jó ürügy a kölök :roll: , bár ha a babakocsit megnézem összecsukva... kell az, ha sokx utazgatunk vidékre! :wink:
(meghát utazóágy, pelusozó és minden szir-szar)

Csajok, most tudom, hogy sokan szívtelennek fogtok tartani, de....
tehát ma délelőtt fáradt lett a csaj... altattam... letettem... altattam... letettem... WC-zni kellett... sírt... hát muszáj voltam hagyni... mire arramentem már csak nyöszörgött... nem mentem be... elaludt! :shock:
Most hagynom kellene sírni, hogy el tudjon aludni és ne legyen estére zombi?

Jutta

KépKép
jutta

másik megoldás a babkocsi, de szerintem az nem normális, hogy egy gyerek csak kint alszik... mi lesz, ha hideg lesz?? vagy ha ő beteg?

Jutta

KépKép
jutta

Móni
te kis gasztromókus :-)
nálunk a szokásos parazst kaja lesz
halászlé,rántott tonhal,ponty,valami krumpli,emlékszem első karikor amikor itt voltam én csináltam a krumplipürét és rohadt sós lett,de nem mertek szólni :lol:
aztán ennyi ,na ez ott hibádzik,hogy én nem szeretm a halat,ey kis tonhal vagyhekk jöhet,de maúgy nem szeretem úgyhogy idén újjítok magamnak egy kis aszaltszilvával töltött pipimellet a többiek meg egyék a halat.Éhezni nem fogok,mert lesz egy csomó süti 8) azt hiszem a fogyás megis áll ott,de majd januártól újjúlt erővel :-)
Keresztelőkor me g:tyúkhúsleves,ami aztán meg lesz pirítva mármint a tyúk,rántott csirke,karaj,sült liba,francia saláta,fűszeres sültkrumpli,sütik.

énmegcsináltam Ancsi mézeskaliját ,még kemény :-) bár már felét felzabálták,hiába mindiom hogy még nyem jóóó

a denevér nekem is bejön :-) gyerekkorom egyik szép nótája

Alszik minda két gyerek ,hihetetlen

Ancsi
szegény Mollika,remélem már nem kell piszkálni.

Hajni
Lilla nagyon cuki :-) és ezek a pofák :-)
Bibus nagyon megtud rémülni akár tőlem is,az bírom hogy utána hüppög majd sóhajt agyokat :-)

Kertikiri
és mit mondott adoki szerinte mennyit ülhet benne a székbe?mert Bibus is nagyon szeret bent lenni,próbálom mindig lekötni játszószőnyeg-járóka és a végén jön a szék ,mert ott van el legjobban.

Jolka
még nem kevertem össze a nevüket :-)

máris hármaska?ahogy beszélsz tutira lesz :-)
és ha ő is fiú lesz? öregapámnak így lett ám 7 lánya :-) hehe
nekünk bizti a 3ik is lány lenne

fogyás:hát izé,szóval a kórházból 94-95 kilósan jöttem ki étvágy nuku,Maja hisztijei ezz mínusz 4-5 kilót jelnetett,amikor bent volt a kórházba 3 nap-3 kiló,aztán most megint 3-4 kiló,gondolom a múltkori patáliának meg a stressznek köszönhető.Enni eszek mindenfélét,de kapkodva,csokit is.De lehet hogy nem jó ez így??oda kéne figyelnem és lehet több vagy jobb lenne a tejem????

na picúr tényleg megébredt :arrow:

jajj lányok ez a kajálás téma ,akkora egy fos,nem akarok csúnyán beszélni,de nemtalálok rá jobb szót.Nos Bibus 2-3 óránként eszik,de van hogy 1,5-2 óra kivéve éjjel,max 90 grammot mértem eddig,most hízik megint szépenrggel 4770 volt (2700al jöttünk haza) tehát az össz súlya jó,de szerintem kevés a tej.Mertogy ha ömlik szívja,ha csak cseppek jönnek amikor megnyomom már nem kell,d még szerintem nem kell,készítettem neki tápot ökölődik az üvegtől,de ha cicire rakom szívja egy kicsit.Tehát cici még kéne cumi nem.De hogy csináljak több tejet?amikor éhes mellre rakom,iszoom a teát a sört olyan nagyon fáradt se vagyok,fejni nem tudok.De meg ha éhes akkor sírna nem?vagy elvan ezekkel a mini mennyiségekkel???ötleteket várok :-)

még mindig kicsit köhög,nem tudom megkapja e a szurit pénteken.

és egyre többet játszik,olyan cuki,jár keze lába,ha beszélek neki válaszol és nevet :-) néha hangosan is :-)Maja egyre jobban szereti.félti.a hisztijei lecsillapodtak és talán kicsit én is,ma is hisztizett de most bealudt ős is.hála az égnek :-)nagyon félek holnap mit mond a magándoki,nem hiszem el hogy normális ez a sok köhögés,zihálás,próbálok neki mindenfélét háha valmi segít

ismeri valaki a salvus vízt?állítólag az is jó ezekre a nyavajákra.
Vendég

Jutta drága
ez nem szívtelendég,legalábbis én is 2-3 szor már így hagytam elaludni,ha negyed órát fél órát üvöltene azt nem bírnám ,de 5-10 perc simán belefér :-)
Bibus azt csinálta hogy az ölembe is sírt na mondom akkor helló :-) kiságy és eéis aludt 2-3 perc sírás után

egy doboz elég lesz köszi
2 dvdre ráfér akkor elutalom a többi pénzt ,majd megírod mennyi a vitamin a postával oks? ajánlva küld ám az kb 300 ft és írj címet

éljen az új autó,nekünk is jobb lenne egy nagyonbb,de mivelmost volt nyáron egy ééves valszeg 10 évig simán ez lesz a fenekünk alatt,milyen???az autó :-)

hát,szerintem nyugodtan aludjon a babakocsiba,jó levegőn.egyre kevesebbet fognak aludni amit alszik meg mért ne lehetne levegőn??? olyan mínuszok csak nem lesznek hogy túl ideg legyen és nem lázas beteg gyereket iskell levegőztetni,simán,nyírja abacikat

olvastam,hogy a masszírozott babáknak jobb az immunrendszere,ti masszíroztok??? én kutyafuttába kb 3 percet :?
Vendég

Timi, én masszírozok, mert kell. meg jó is. olyan 15-20 perc torna és fürdés előtt este. Huba az első 2 nap sírt, de már majdnem élvezi ;)

ghymes: nálunk is tegnap ment :D

Kép
an°°di

Móni!

Nálunk két kérő is akadna Jankának! Fogalmam sincs, hogy miből állapítják meg a kötött csípőt, de a gyerekorvosnak is gyanus volt. Terpeszpelus, olyasmi mint gy pelenka, a lába között egy merev valami, hogy széttartsa a lábát. Egy hónapig kell viselni, nem nagy kaland.

Andi! azért így utólag is jól esett a köszöntés!!! Csak meglepődtem!

Na olvasok tovább

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Barnu :-) akinek minden nap szülinap :)
Vendég

Andi
ez a vödrös kép nagyon durva
Vendég

tünériek az ikrek :-)
Vendég

Hali!

Timi, állítólag a sok rántottleves segíti a tejtermelést! Ha szereted, próbáld meg, állítólag van akinek bejött!

Bogi megint álomkóros!!!!

M.

Kép
moncsi27

Sziasztok!

húúúú visszaolvastam. Még emésztem egy kicsit...

Móni!
Kösszi a receptet, nagyon jól hangzik, sütni én is vajban szoktam csak. :) Jöhet a mártás is, Zolkónak biztos izlenei fog, minden herkentyű a kedvence. :?

Timi!
Hármaska? Majd most jobban odafigyelünk, hogy kislány legyen. :) De ez még tényleg a jövőtitika. Ha Bibi nem panaszkodik, szerintem akkor nem lehet éhes.
Jutta!
Szerintem is nyugodtan kiteheted Dorkát a levegőre aludni, semmi baja sem lesz. Mi minden délelőtt kint vagyunk, Ha tavasz lenne akkor délután is, így az néha kimarad most.
Dorka nem köpte ki a Rota ellenit? Megkaptuk a receptet, de még gondolkozok rajta, hogy megkapja. A két adagot egyszere kapná meg, sajnalnám, ha kiköpné.

Masszírozás nálunk nincs, de lehet, hogy fürcsi után kipróbálom, úgy is szeret Ákos pucin lenne, így legalább kiélvezheti.

Most lehet, hogy utálni fogtok, de most voltunk tanácsadáson. Ákos 8kg és 63cm. 2.5 hónaposan megdupázta a születési súlyát. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?