Móni
te kis gasztromókus
nálunk a szokásos parazst kaja lesz
halászlé,rántott tonhal,ponty,valami krumpli,emlékszem első karikor amikor itt voltam én csináltam a krumplipürét és rohadt sós lett,de nem mertek szólni
aztán ennyi ,na ez ott hibádzik,hogy én nem szeretm a halat,ey kis tonhal vagyhekk jöhet,de maúgy nem szeretem úgyhogy idén újjítok magamnak egy kis aszaltszilvával töltött pipimellet a többiek meg egyék a halat.Éhezni nem fogok,mert lesz egy csomó süti
azt hiszem a fogyás megis áll ott,de majd januártól újjúlt erővel
Keresztelőkor me g:tyúkhúsleves,ami aztán meg lesz pirítva mármint a tyúk,rántott csirke,karaj,sült liba,francia saláta,fűszeres sültkrumpli,sütik.
énmegcsináltam Ancsi mézeskaliját ,még kemény
bár már felét felzabálták,hiába mindiom hogy még nyem jóóó
a denevér nekem is bejön
gyerekkorom egyik szép nótája
Alszik minda két gyerek ,hihetetlen
Ancsi
szegény Mollika,remélem már nem kell piszkálni.
Hajni
Lilla nagyon cuki
és ezek a pofák
Bibus nagyon megtud rémülni akár tőlem is,az bírom hogy utána hüppög majd sóhajt agyokat
Kertikiri
és mit mondott adoki szerinte mennyit ülhet benne a székbe?mert Bibus is nagyon szeret bent lenni,próbálom mindig lekötni játszószőnyeg-járóka és a végén jön a szék ,mert ott van el legjobban.
Jolka
még nem kevertem össze a nevüket
máris hármaska?ahogy beszélsz tutira lesz
és ha ő is fiú lesz? öregapámnak így lett ám 7 lánya
hehe
nekünk bizti a 3ik is lány lenne
fogyás:hát izé,szóval a kórházból 94-95 kilósan jöttem ki étvágy nuku,Maja hisztijei ezz mínusz 4-5 kilót jelnetett,amikor bent volt a kórházba 3 nap-3 kiló,aztán most megint 3-4 kiló,gondolom a múltkori patáliának meg a stressznek köszönhető.Enni eszek mindenfélét,de kapkodva,csokit is.De lehet hogy nem jó ez így??oda kéne figyelnem és lehet több vagy jobb lenne a tejem????
na picúr tényleg megébredt
jajj lányok ez a kajálás téma ,akkora egy fos,nem akarok csúnyán beszélni,de nemtalálok rá jobb szót.Nos Bibus 2-3 óránként eszik,de van hogy 1,5-2 óra kivéve éjjel,max 90 grammot mértem eddig,most hízik megint szépenrggel 4770 volt (2700al jöttünk haza) tehát az össz súlya jó,de szerintem kevés a tej.Mertogy ha ömlik szívja,ha csak cseppek jönnek amikor megnyomom már nem kell,d még szerintem nem kell,készítettem neki tápot ökölődik az üvegtől,de ha cicire rakom szívja egy kicsit.Tehát cici még kéne cumi nem.De hogy csináljak több tejet?amikor éhes mellre rakom,iszoom a teát a sört olyan nagyon fáradt se vagyok,fejni nem tudok.De meg ha éhes akkor sírna nem?vagy elvan ezekkel a mini mennyiségekkel???ötleteket várok
még mindig kicsit köhög,nem tudom megkapja e a szurit pénteken.
és egyre többet játszik,olyan cuki,jár keze lába,ha beszélek neki válaszol és nevet
néha hangosan is
Maja egyre jobban szereti.félti.a hisztijei lecsillapodtak és talán kicsit én is,ma is hisztizett de most bealudt ős is.hála az égnek
nagyon félek holnap mit mond a magándoki,nem hiszem el hogy normális ez a sok köhögés,zihálás,próbálok neki mindenfélét háha valmi segít
ismeri valaki a salvus vízt?állítólag az is jó ezekre a nyavajákra.