Sziasztok!
Megjöttem! Olaszország gyönyörű volt, csodálatos kisvárosokban jártunk, még a tengerhez is lementünk egyszer. Csak rettentő HIDEG volt... mindenki arra számított, hogy majd egy szál pulcsiban rohangálunk, erre télikabát, én sálat hordtam a derekamon, éjszakára két pokróc... mert a szálláson sem számítottak ennyire fagyos időre, és amíg bemelegedett a ház, addig plusz takarókat kaptunk. Aztán meg már annyira meleg volt, hogy szaunáztunk, sőt a padlófűtéstől a csokijainkból krém, a gyümölcsökből meg kompót lett
A kaják, italok miatt a naagy egészségvédő kismamitársak biztosan jól le...sznek majd. Számos cappuccino, kevés vörösbor - mert borkóstolón voltunk, és tudjátok, mennyire híresen jók az olasz borok, nem lehetett kihagyni, meg arra is gondoltam, hogy egy kis vaspótlék nem árt abban a nagy rohangálásban. Aztán volt még tiramisu (isteni), és ittam kólát is, mert egyik nap a koncert előtt már nem tudtunk pihenni, és másképp meg nem bírtam volna ki a 2 óra próbát + 2 óra éneklést.
REggelire croissant-t ettünk forró csokival, cappuccinóval vagy teával. Az ebéd és vacsora tészta volt - mint a csoki Gombóc Artúrnál: kerek, szögletes, hosszú, töltött, lyukas... és a szósz változott egy kicsit. Második fogásnak meg sült hús krumplival. Minden isteni volt, de olyan jó volt tegnap este végre egy jó kis zöldséglevest enni, ma reggelire tarjás-sajtos zsömlét paprikával, kakaóval, ebédre meg tökfőzeléket...
Az utazást nem szerettem, irdatlan hosszú volt az a 2x 20 óra a buszban. Tegnap a hazaúton végig fájt a hasam, hányingerem volt, sehogy sem volt jó, mert végig össze kellett nyomnom a pocakomat, és nem tudtam eldönteni, hogy az emésztés fáj-e, vagy a baba. Szerencsére előbbi volt
Oti nagyon jól bírta nélkülünk Anyuéknál, bár most vissza kell zökkennie, ezért nyűgösebb a kelleténél. Remélem, pár nap, és rendeződik a családi életünk... ma délben pl. jót veszekedtünk Apával, jól megmondtam neki, hogy holnap beadom a válópert. Egy kicsit lefáradtunk, azt hiszem, jó lesz már itthon élni a munkás hétköznapokat. Ezt csak azért mesélem el, mert ti is írtátok, hogy néha nálatok is kiborul a bili...
Visszaolvasgattam egy kicsit.
Henka, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Együttérzek veled, nem lehet könnyű neked, de látom, milyen erős vagy. Kívánom, hogy mihamarabb pocakos legyél, egészségesen, és gyönyörű, egészséges tesója szülessen Dominak. És tök jó, hogy nem hagysz itt minket!
Wera, gratulálok az esküvőtökhöz, jó készülődést! Ha bármiben segíthetek - pl. díszítéshez ötletek, szólj nyugodtan!
Kike, asszem te kérdezted azt a szamaras játékot. Buckaloo-nak hívják, és a környéken több játékboltban is van. Ha nem találtok felétek, szólj!
T.maria, ilyen hasfájást mindeképp lásson az orvosod!
Elevit-téma: azért írják, h reggel kell bevenni, mert a benne lévő vitaminok így hasznosulnak a legjobban. A szervezet napközben sokkal aktívabb, és az étkezésekkel is jobban felszívódnak a benne lévő anyagok. Csak egy bajom van vele: feketét kakilok tőle. Nektek nincs ilyen tünetetek?
Örülök, hogy mindenkinek jól van és szépen növöget a babája!
Köszönöm a weboldalakat, elmentegettem őket.
Bocs, ha hosszú voltam. További szép, rókamentes napot nektek!