Beszti!
A melegre már én is gondoltam, de Ádám is nyitott ablaknál alszik, egy szál rövidujjú/ujjatlan kombidresszben, takaró nélkül. És sajna akkor sem jobb, ha nincs olyan meleg. Az a baj, hogy a karomban elszik, miközben szopizik, de amint megérzi, hogy letettem a kiságyba, egyből sírni kezd. Ilyenkor, ha szerencsém van, egy kis simivel elalszik, de volt már olyan is (nem is ritkán), hogy 3x is ki kellett vennem az ágyból, és addig szoptatni, amíg nagyon mélyen el nem aludt. Ez azért nem 2 perc
.
Az éhség is eszembe jutott már. Ádám lefekvés előtt kb. 1 órával vacsizik. Vacsora után fürdés, kis játék, szopi, alvás. Igazándiból annyit szophatna, amennyi belefér, de sosem kell neki két cici, megelégszik eggyel is, azt sem szívja ki általában teljesen. Viszont reggel nem nagyon éhes, én is mindig megkínálom rendes kajával is a szopin kívül, de 3-4 falatot eszik csak, és kész. Amin nem is csodálkozom, mivel egész éjjel szopik.
A fogait minden nap nézem, és a jobb felső valamelyik őrlőfogának már kint van 2 kis csücske (2 napja még csak egy volt kint), úgyhogy szerintem ez lesz az, ami miatt ennyiszer ébred. (Sőt, most gyorsan megnéztem, és a baloldali csücsök is kibújt.) De azért megpróbálok ma több vacsit adni neki, és jól lehűtöm a szobáját, hátha segít.
Érdekes, Noémivel nem vettem észre ennyire, hogy fájna neki, igaz, ő egyévesen már 16 foggal rendelkezett. Mondjuk, ő sem aludta végig az éjszakákat, talán ezért nem tűnt fel.
Különben Ádám nem az a gyerek, akit csak úgy lehet éheztetni
. Ha éhes, akkor hangos "mamm-mamm" kiáltásokkal követeli a kajcsit. (A "mamm" Ádámul "hammot" jelent, de a H még nem megy
). Szóval, odaáll az ember mellé, és addig mammol és rángatja a ruhámat, amíg nem kap enni. Vagy inni, mert ha szomjas, akkor is ugyanezt csinálja.
A Tropicarium biztos jó volt. Mi májusban készültünk menni, de pont bezárt a kassza, mire odaértünk
, így elnapoltuk. Majd felvetem, hogy igazán megejthetnénk már
.
Kérdés. Hogy kell csinálni, hogy ha mondjuk kék betűt akarok és dőltet, akkor mindkettőt megcsinálja? Én már többféleképpen is próbáltam beírni, de mindig csak az egyik utasítást (vagy egyiket sem) fogadta el.
Na, most megyek, mert Noémit ma elviszi a férjem a szüleihez 2-3 napra, és még össze kell pakolnom neki.
Panda